Jos täällä olisi Pyhästähengestä osallisia he...

Herätyys

kyllä tekisivät ja antaisivat KAIKKENSA, päästäkseen siihen, keskinäinen Rakkaus ja huolenpito yhteyteen, ihan ns. huutaisivat ja vaatisivat toisiltaan sitä, että siihen Kristuksen Jeesukksen kirkkaudeksi ja kunniaksi uhraavaan Krist. yhteyteen / yhtenäsyyteen pääsisivät, ja siinä toistensa kunnioittamisissa ja pavelemisissa kilpaileviksi.

Että moniko täällä osoittautuu Pyhässähengessä eläväksi ja puhuvaksi, ja toimivaksi.

"Hedelmistään puun tunnistaa", joita sanatkin on. Voi olla kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisuuden puolesta puhuvia tai vastaisia. Joita kaikki muut, kuin Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden puolesta puhumiset, on. Hiljaa vain väälinpitättömänä oleminen / puhumattomuus = hedelmää tuottamattumuus, on myös tunniste, Raamatun UT vastaisuuden puolesta olemista, sitä tuomiokseen elämistä. Jossa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, jajossa PAHA perii!!

Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin herätykseksi, Krist. oppia.

vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostisia seurakuntiaan / sitä pelastuksekksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

Missä muut?!!

28

238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SiitäKysymys

      Se on sinä.

    • Herättelevä

      Ei vain alkaa niitä Kristuksen Jeesuksen Pyhästähengestä osallisia tulemaan esille, osoittamaan / todistamaan sitä osallisuuttaan, Hänen kirkkaudekseen ja kunniakseen.

      • 1Muttakun

        Niinhän se asian pitäisi mennäkin.


      • hkgkk

        Herätystä vaan.


    • Herättelevä

      Niin pitäisi. Mutta mikähän se ketäkin estää, kun kaikki mahdiollisuudet kuitekin on. Eikä se estäjä ainakaan Kristus Jeesus ole. Kuka ja mikä silloin?!!

    • Herätyys

      Näyttää siltä että kaikki oat taipuneet kuin Nooan aikaiset, Jumalan Sanan ( Raamatun UT) VASTAISUUTEEN, = saatanaa, tämän pahan vallassa olevan maailman / ihmiskunnan pettäjää, sitä kaiken valheellisuuden, väädyyden ja pahuuden isää, tuomiokseen palveleviksi!!

      Jeesuksen nimessä... näin näkevä ja ymmärtävä.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

      Missä muut?!

      • wfgfgw

        ok..


    • Herätyys

      Ei vain ala niitä muita Kristuksen Jeesuksen Pyhästähengestä osallisia, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastuksekksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja, näin julkisesti Nimessään... etsintä kuulutteluista huoliumatta, löytymään.

      Jeesuksen nimessä... etsivä. "Löytäneekö uskoa". Muistuttaen.

      vähäinen, kutsuttu / siihen Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen näyllä aarmoitettu. palvelijansa ja seuraajansa.

      • wrwrw

        Niinpä niin.


      • Herätyys

        Niin, ja kohtalonsa on kuin niiden Nooan aikaisten, jotka heräsivät ja kiinnostuivat siitä pelastukseksi vaihtoehdosta, Nooan arkista, LIIAN myöhään!! Se hirvittävä maailmansa lopulliseksi lopuksi TUOMIO!!.

        = "Sitä saa mitä tilaa" Oikeuden mukaisuuden Lain alaisuuden mukainen TUOMIO!

        Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, kutsuttu / siihen kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Missä muut?!


      • Herättelevä
        Herätyys kirjoitti:

        Niin, ja kohtalonsa on kuin niiden Nooan aikaisten, jotka heräsivät ja kiinnostuivat siitä pelastukseksi vaihtoehdosta, Nooan arkista, LIIAN myöhään!! Se hirvittävä maailmansa lopulliseksi lopuksi TUOMIO!!.

        = "Sitä saa mitä tilaa" Oikeuden mukaisuuden Lain alaisuuden mukainen TUOMIO!

        Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, kutsuttu / siihen kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Missä muut?!

        Ei vain näy, eikä kuulu!!

        Vaikka raamatun UT mukan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille Luoduille. Myös, ja etenkin tänne Suomi24 keskustelufoorumeille, jossa on näin valtavasti pimeydessä eläviä, uskoviakin.


    • Herätyys

      Kristillisyyttä virallisesti tunnustava kansakunta, josta ei julkisesti etsintäkuulutteluista huolimattakaan löydy Raamatun UT mukaisesti eläviä ja toimivia / vaikuttavia Oikeasti Kristittyjä, niitä Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi kutsuttujakaan. Miten sitten muita?!

      Jeesuksen nimessä.... uskovilleen / muillekin HERÄTYKSEKSI toistuvasti muistutellut.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteisyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajaansa.

      Missä kaikki muut?!!

      • bfsgfdg

        ok..


    • Herätyys

      Ei vieläkään yhtäkään , jota kaikille hyväksi Raamatun UT mukainen ja perustuva, = Oikea Kristillisyys, Krist. Rakkaus, joka ei ole kenelekään pahaksi, mukainen Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaitoehtoa rakentava Krist. yhteys ja yhteistyö millään tavalla kiinnostaisi!

      Jeesuksen nimessä... etsivä / peräänkuulutteleva.

      vähäinen, Totuudessa / valkeudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, kutsuttu, siihen em. Raamatun UT mukaaiseen Kristillisyyteen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seurajansa.

    • Herätyys

      Missähän ne KAIKKI muut. Kristuksen Jeesuksen suraajiksi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi. "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia, APOSOTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. rakentavaan Krtist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut lienee? Kun ei kuulu eikä näy?!

      Vaikka Raamatun UT mukaan kuukuisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille. Myös tänne suomi24 keskustelufoorumeille, jossa on näin paljon pimeydessä eläviä, uskoviakin!!

      Jeesuksen nimessä... heitä etsivä / peräänkuuluteleva.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen, kaikille hyväksi Jumalan Sanan mukaisuuteen pitäytyvästi elävä ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyähön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, armahdettu syntinen, palvelijaansa ja seuraajansa.

      Vaan miten pääsisi, kun ei löydy?!

    • Herätyys

      Missähän ne muut, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi, APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut, Pyhästähengestä osalliset piileskelee ja miksi? Kun ei näy, eikä kuulu?!!

      Jeesuksen nimessä... niitä muita tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen kutsuttuja etsivä / peräänkuulutteleva.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, kutsuttu, siihen em. Kristillisyyteen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

    • Herätyys

      Ei VIELÄKÄÄN, ketään, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä, edes millään tavalla kiinnostunutta!!

      Missä ne kaikki muut, Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi kutsutut piileskelee ja miksi?!

      Kun ei NÄY, eikä kuulu! Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi NÄKYÄ, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille. Myös, ja etenkin tänne suomi24 keskustelufoorumeille, jossa on näin valtavan paljon suuressa pimeydessä eläviä, USKOVIAKIN!!

      Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen herätykseksi.

      • Herätyys

        Että HERÄTYS, nyt! "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, APOSOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut!

        Jeesuksen nimessä.... HUUTAVAN ääni! vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Missä muut?!!


      • bfdbgbg

        Joutukaa sielut , on aikamme kallis.


    • Herättelevä

      AAMEN!

      Niin, ja tämä Kristuksen Jeesuksen ihmiskunnalle ansaitsema UUDEN liiton / testamenin, kallis Jumalan ARMON aikausi, alkaa olemaan LOPUSSAAN!!
      eletään tämän Jumalan ARMON aikakuden, viimeisen sukupolven LOPUN aikaa, niitä viimeisiä vuosia!!

      • sbfsfrg

        Vuotemme virtana vierivi pois.


      • Herättelevä
        sbfsfrg kirjoitti:

        Vuotemme virtana vierivi pois.

        Niin, nämä Kristuksen Jeesuksen ihmiskunnalle ansaitseman, UUDEN liiton, Jumalan ARMON aikakauden viimeiset vuodet. Ennen sitä HIRMUISEKSI maailman / ihmiskunnan pirun hyväksi ja puolesta touhujen ja politiikan LOPULLISEKSI LOPUKSI, hirvittävän TUOMION alkamista!!


      • dfbdf

        Jeesus ei syntisen sortua sallis...


    • Herättelevä

      Ei sallis, ei. Mutta kun ne lähes KAIKKI maailman ihmiset sen kohtalon itselleen / osakseen, kaikista varoituksista ja valistuksista huolimatta, niistä välittämättä valitsee!!

      = Sitä. "sitä saa mitä tilaa" kaikille hyväksi Oikeuden mukaisuuden Lain alaisuutta.

    • violaluna17

      Aamen. Tule pian Herra Jeesus!

      • Herätyys

        Hänhän on jo kokoajan etsimässä ja peräänkuuluttelemassa uskoviaan, niitä Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön jokaisen, vanhurskaan jäsenensä YHDEKSI, yhtä oleviksi ja kaikessa Raamatun UT mukaisesti ja mukaiseksi kootakseen, niihin eri virkoihin ja muihin eri palvelusten tehtäviin, ja niissä avustajiksi kutsuttujaan / armoittamiaan.

        Ei vain ole vielä löytänyt muita, ei edes Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä kiinnostuneitakaan.

        Jeesuksen nimessä....valistaen. vähäin, Totuudessa pysyvä ja siihen Jumalan Sanan mukaiseen pitäytyvästi elävä ja toimiva, siihen em. kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen, Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa..

        Missä muut?!


      • rwrwr

        ok..


    • sdvvv

      ok.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe