Jättiyllätys Hartolassa!

Rapatessa_Roiskuu

Itä-Hämeestä poimittua:

"Hartolan kunta hakee Tainionvirran koulun vuokraajayhtiölle häätöä"

"Hartolan kunta sai viime vuonna joululahjan, kun tyhjilleen jääneeseen Tainionvirran kouluun löytyi vuokralainen... lupaili kuntaan kymmenkunta uutta työpaikkaa kuluvaan kevääseen mennessä..."

"Toisin kävi. Vuokralainen ei asettanut vuokravakuutta eikä maksanut vuokria, joten kunta irtisanoi vuokrasopimuksen vain runsas kuukausi sen solmimisesta..."

"Vuokralainen on jättänyt myös sähkölaskun maksamatta..."

"Kanteessaan kunta vaatii oikeutta velvoittamaan vuokralaisen maksamaan maksamattomat vuokrat ja sähkön, vahvistamaan vuokrasopimuksen purkaminen sekä velvoittamaan vuokralainen muuttamaan heti pois tiloista häädön uhalla..."

16

312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rapatessa_Roiskuu

      Niin, tuli vaan mieleen, että olisiko koneita "jaossa"?

    • Yksisopaskaläjä

      Eipä pidä juttu paikkaansa. Näkyy sähköt olevan päällä kun valot palaa ja ovessakin on kunnanjohtajan lähettämä maili jossa kerrotaan että kaikki on nyt hoidettu.
      Ihme paskajuttuja, tuolla asioidessani sain erinomaista nopeaa ja edullista palvelua.

      • En_Ole_Robotti123

        No joo. Näyttää siellä valot palavan aamusta iltaan ja illasta aamuun kuten aina. Olisiko kunta mahdollisesti ehtinyt vuokrata sen jollekin toiselle, uudelle yrittäjälle, better luck next time...?


    • fgjffghfgfg

      väitätkö ihan sumein silmin jotta toimittajan tekemän uutisen ja siihen liittyvien tarkastusten ja varmistusten jälkeen uutinen on aivan huuhaata vai
      oliko sinulla omien älämölöjen tueksi heittää' jotakin konkreettista ja kouriintuntuvaa harhaisten ajatustesi tueksi jos ei ole niin jatka tyttäresi hiusharjan hinkkausta

      • VTU

        Mitäs jos itse kerrot jotain todisteita etkä vaan huutele sieltä Kunnan talolta !!
        Käy katsomassa mitä ovessa lukee.


    • Ihanvaanrobotti

      Toisesta keskustelusta kopioitu :
      Tällä palstalla tämä Melius on lytätty täysin. En yhtään ihmettele vaikka yritys lähtisi pois Hartolasta tämän seurauksena.
      Kävin sunnuntaikävelyllä ko. Firman pihalla ja havaitsin jotain epäilyttävää ovessa, joten menin katsomaan. Siellä oli kunnanjohtajan kanssa käytyjä keskusteluja. Mielenkiintoista tekstiä.

      Tajusin tekstiä lukiessani, että tämä Suomi -24 palsta ei taidakaan olla ihan ajan tasalla tässä tapauksessa. Täällä on väitetty että kaikki on maksamatta, kuitenkin ihan meidän oma Kunnanjohtaja Merja kirjoittaa että kaikki on hoidettu. Jakelu oli koko kunnan hallitukselle, joten asiahan on silloin ollut kaikkien tiedossa. Kuitenkin lehtijuttukin väittää ihan toista...

      Täällä Suomi-24 palstalla on ihan kunnan miehetkin ilmoittaneet, että sähkötkin on poikki. Kuitenkin talossa pöhisee ilmastointi kuten tuollaiseen liiketoimintaan käsittääkseni pitääkin pöhistä. Näin ollen olettaisin että kiinteissä on edelleen sähköt !!

      Onko näin että Suomi-24 palstalla onkin vain arvailtu ja valehdeltu ko. yrityksen päälle asioita ??
      Olisiko sittenkin totta että kilpailijat käy täällä haastamassa uutta yrittäjää ?? Aika säälittävää.

      Oli myös aika säälittävää lukea että kahdeksan ihmistä ja kaikki Hartolasta on laitettu päivärahoille kunnan omien mokien takia. Yrittäjä on tekstien mukaan yrittänyt sopia asiaa vaikka kuinka monta kertaa. Kunta ei vaan suostu tekemään mitään asialle.

      Nyt pitää kunta ottaa itseään rivelistä kiinni ja katsoa peiliin. Ei tällä tavoin nosteta Suomea lamasta. Mielestäni Hartolan kunta on toiminut asiassa erittäin väärin ja olisikin ehkä parempi että nyt kunnanjohtaja ottaa kamppeensa ja vaihtaa työpaikkaa.

      Kuntalainen Nro1

      • selvitystä.asiaan.tack

        "Olisikin ehkä parempi että nyt kunnanjohtaja ottaa kamppeensa ja vaihtaa työpaikkaa"
        - Et voi olla tosissasi - moisen asian takia?

        Laskut maksamatta vuokranantajalle on väite jota ei ole muuksi todistettu - siis todistettu.
        Puhellahan voi kaikenlaista mutta tilanne on jo siinä pisteessä, että maksukuitteja pitää olla.

        Toimiiko siis ao. yritys tosiasiassa Hartolassa niinkuin tarkoituksensa ainakin lehtijuttujenkin mukaan piti vai eikö toimi? Tai toimiiko yleensä missään?

        Perin outo kuvio kaiken kaikkiaan (mitä todistanee sekin, että kaikista Suomen elinvoimaisista paikkakunnista juuri Hartola sattui valikoitumaan yrityksen uudeksi toimipisteeksi).

        Yrittäjähän voisi itse valaista asiain laitaa epätietoisille - koska mitään salattavaahan ei ole?


      • höpö_poika

        Yrittäjät tuskin notkuvat suomi24:ssä, on varmasti muutakin tekemistä.

        Epätietoisten kannattaisi mennä kysymään suoraan kuinka asiat on eikä leikkiä arvuuttelijaa täällä.


      • selvitystä.asiaan
        höpö_poika kirjoitti:

        Yrittäjät tuskin notkuvat suomi24:ssä, on varmasti muutakin tekemistä.

        Epätietoisten kannattaisi mennä kysymään suoraan kuinka asiat on eikä leikkiä arvuuttelijaa täällä.

        Kyseinen yrittäjä "notkui" kyllä aiemmin toisessa viestiketjussa hyvinkin aktiivisesti.

        Jota ei kyllä varsinaiseksi meriitiksi voitane lukea, koska niinkuin sanot yrittäjillä(kin) luulisi muutakin tekemistä olevan.


    • Nuorijalaiska

      Joku näissä keskusteluissa jossain mielestäni mainitsi että kuitit on ovessa, kannattaa varmaan lukea tekstit kahteen kertaan....
      En usko että yrittäjät täällä oleilee.... Tai no ne varmaan jotka toisia ehtii haukkumaan kun ei ole töitä...

      • K.Onkurz

        Yhtiö on protestilistalla yli 21000 euron saatavista.

        Onko summa pieni vai iso riippuu yhtiön liiketoiminnan koosta, mutta maksuvelvoitteiden jättämisestä hoitamatta se joka tapauksessa kertoo.
        Ja aika iso summa ilmeisesti ao. yhtiön kohdalla.

        Eipä hyvältä näytä.


    • heikkisenveisti

      naapuri veisti ja hartolan asukas number one voisivat toisella viestiketjulla esittämilleen väitteille heittää tänne perusteluja, vähän ontuu teidän kehumisenne

      • SenNäkeeNaamastKun

        Mille kehumiselle? MeliusGroupin vai?

        Ei ole kysymys kehumisesta vaan yksinkertaisesti toiveesta, että voisimme saada Hartolaan toimivaa atk-palvelua. Kantaväestö on ikääntyvää ja yhä enenevässä määrin riippuvainen nettiyhteyksistä, koska kaikki mahdolliset palvelut on kohta siirretty sähköisiksi.

        Joukossamme on paljon heitä (mukaan lukien minä itse), joiden atk-taidot kattavat vain ns. passiivisen käytön, koska olemme tutustuneet tietotekniikkaan vasta aikuisiällä. Osaamme lähettää sähköpostia, perustaa facebook-tilin, hoitaa pankkiasiamme netissä, tehdä kotisivun kaupalliselle sivustolle , asentaa f-securen jne, mutta emme osaa korjata konettamme, jos tulee isompi vika, puhumattakaan siitä että hallitsisimme atk-termistöä.

        Me tarvitsemme apua tietokoneittemme kanssa ja Hartolasta ei apua löydy. Ja koska atk-ammattilaiset osaavat laskuttaa reippaanpuoleisesti niin toivoisin, että yrittäjä (enkä nyt tarkoita MeliusGroupia, koska heidän kanssaan en edes ehtinyt asioida) osaisi neuvoa muutenkin kuin vain sanomalla, että "oisko vika siinä että et ole maksanut liittymäsi kuukausimaksua tai että maksu on myöhässä?" Maksut nimittäin eivät ole IKINÄ olleet minulta myöhässä ja aina olen heti maksanut KAIKKI laskuni. Vaan kyse on siitä, että olen tumpelo kaikissa tekniikkaa vaativissa tehtävissä, kuten tuntuu olevan moni muukin kun tätä foorumia olen seuraillut.


    • zhdtjykulhöijä

      http://www.itahame.fi/Uutiset/art2375786
      Hartolan kunnan ja siltä entisen Tainionvirran koulun vuokranneen yrityksen yhteiselo kesti vain kevätlukukauden pituisen jakson.

      Päijät-Hämeen käräjäoikeus on hyväksynyt kunnan ajaman kanteen yhtiötä vastaan ja vahvistanut vuokrasopimuksen purkamisen. Yhtiön on häädön uhalla muutettava heti pois tiloista.

      Oikeus velvoitti vuokralaisen maksamaan maksamattomia vuokria runsaat 2 000 euroa sekä sähkölaskuja noin 900 euroa.

      Käräjäoikeus antoi asiassa yksipuolisen tuomion maanantaina, sillä yhtiö ei ollut vastannut kanteeseen määräajassa. Määräaikaa oli yhtiön pyynnöstä jatkettu kolme kertaa.

      • K.Onkurz

        Yrittäjän kannattaisi ehkä ainakin yrittää hankkiutua palkkatöihin jos yritystoiminnan pyörittämisestä ei tuon kummempaa tule.


      • roeiwuo

        Kyllä yrittäjää täytyy ymmärtää... sanoi taannoin joku viisas.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe