Onko sukulaisen suosiminen taustalla?

sukulaisuusko

Kymmenen kuukauden viransijaisuus muuttui Sallan kunnnajohtajan päätösessä kummalliseksi ja ilimeisesti hallituksen puheenjohtajan vaimon sukulaisuus takana. Terkkariin piti valita osastojohtaja kymmeksi kuudaudeksi ja virkamiehet tekivät valinnan haastattelun pohjalta. eipä tämä yhtä-äkkiä kelvannukkaan kunnanjohtajalle joka käytti otto-oikeutta ja vie asian kunnanhallitukselle (8.5). Näkyy netissä olevalla kunnanhallituksen esityslistalla. Nytten kannattaa olla tarkkana mitä päätetään. Henkilö jota ei tehtävään valittu on kunnanhallituksen pj:n vaimon serkun avopuoliso ja on jo aikaisemmikin jätetty valtitttematta henkilökohtaiset ominaisuuksien vuoksi (= ei oikein kait osaa johtaa). Kylillä kerrotaan että silloinki oli yritetty sulaissuhteiden ja takaoven kautta vaikuttaa päätökseen. Silloin ei onnistunut. Mitenkähän nyt mahtaa käyvä?

12

840

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näyttääköhyvältä

      "Hyvältä näyttää". Kepumafian ensiaskeleita merkataan. Voi olla mielenkiintoista seurata miten nelivuotiskausi mennään kepun yksinvallan merkeissä. Sitä äänensä käyttäneet halusivat, antaa kepulle yksinvallan, hyväveli, hyväsisko, sulle mulle, sukulaisten suosiminen,ehdokaspalkinnot tulee varmasti nostamaan päätään tulevina vuosina, onko sitten hyvä, miettikää itse !

      • juttuVINKKIjakoon

        Järkyttävää; ensin persut sössivät, möläyttelivät, mokasivat ja menettivät äänestäjiensä luottamuksen: kiitos Aholan, Kantolan ja P. Askan. Oikein heille - ei siinä mitään!

        Tuo on todella järkyttävää, miten E. Parkkinen Kepu kehtaavat. Kannattaisi tehdä kysely esim hallintojohtajalla, onko kaikki asiat tehty laillisesti.

        Taidanpa tehdä juttuvinkin Suomen Kuvalehdelle, YLE:n Motille ja parille muulle tuntemalleni journalistille.

        Saadaan tolkku Sallan kepumafian sukulaisuussuhteisiin ja totuus esiin!


    • velierkkivääräleuka

      Mitä tarkoittaa kepun yksinkertainen enemmistö??? Kepu sai vaaleissa alle puolet annetuista äänistä muistaakseni 46%. Siis annetuista äänistä. Kun äänioikeutetuista ei äänestänyt noin 40% todellisuudessa kepun saama äänimäärä on alle 30% äänioikeutetuista. Miten on mahdollista että kepu tekee mitä vain alle 30% kannatuksella. Kaikki ymmärtävät tämän ongelman. Ei edes kepulla ole hauskaa.

      • pohjanäkyvissä

        Valta turmelee; sehän on vanha tosiasia. Kepun tosin on turmellut nurkkakuntainen lyhytnäköisyys.

        Nyt esim P Salmijärvi voisi nousta esiin ja esiintyä yhtä jämäkästi kuin isoisänsä aikoinaan. Mitähän hän tuumaisi nykymenosta?

        Kuinka alas voi kepu vaipua... Olemmeko edes nähneet vielä pohjaa?


    • Persuvelipolitiikkaa

      Persujen Aska sentään tunnnusti reilusti että kunnan virkoihin otetaan aina persu (eikä esim kommari kute Aska totesi) jos valta riittää. Kepu tekee samaa mutta ei uskalla sitä tunnustaa.

    • kepuHUIJAAaina

      Kesäkuun alussa tulee voimaan uusi säädös, ja kuntapäättäjät joutuvat kertomaan sidonnaisuuksistaan julkisuuteen.

      Tiedot pitää löytyä kunnan verkkosivuilta. Tämähän koskee paitsi kunnanvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajia myös osaa virkamiehistä.

      Saapa nähdä, mitä sieltä paljastuu.

      http://yle.fi/uutiset/3-9599280

    • epvalvoo

      Onnistutaanko uudella hallintosäännöllä kiertämään lakia, ei pitäisi olla mahdollista, voi kuitenkin kepulta onnistua. Onneksi kunnassa on lakimiestaustainen kunnanjohtaja, luusisi hänen valvoan laillisuuspuolen kondikseen.

    • loökopkk

      sallassa on toiminut pitemmän aikaa hyväveli verkosto ja se näkyy kyllä.ei ole kuin sukulaisen sukulainen ja kaikki muut tuttavat myös samalla työpaikalla.

      • näin_meillä_ja_muualla

        Pienten kuntien ongelma, virkoihin valitaan poliittisesti sopivin. Eipä tarvi ihmetellä jos kunnan asioiden hoitoa ei voi koskaan rinnastaa esi yrityksiin, jossa pitää asioiden hoitua ja tehdä voittoakin.
        Isommilla paikkakunnilla missä kunnan eri toimialueet on jaettu kunnallisiksi liikelaitoksi, ja joissa tulosta tarkistellaan asia on jo toisin. Henkilöstö valitaan koulutuksen ja työhistorian mukaan ja yleensä vielä haastateluihin kutsutut vielä sygolooki tekee omat arvionsa. Tähän varmaan ollaan menossa kun poliittiset suhteet tasaantuvat. Niinkauan kuin jollain puolueella on saneluvalta he toki käyttää sen hyväksi.


      • tutkimisenpaikka123

        Poliittisesti sopivin - niinhän se menee. Oma (lue: puolueen etu) ajaa kaiken edelle. Ei haittaa vaikka kunta ja kuntalaiset kärsivät.

        Onko tietoa, minkä värinen jäsenkirja Erkki Parkkisella on? Vilahtaako lompakossa vihreä? Onko saappaissa sontaa? Löytyykö kepun johtohahmoista Parkkisen sukulaisia?

        Tutkimisen paikka!


      • Eivas
        tutkimisenpaikka123 kirjoitti:

        Poliittisesti sopivin - niinhän se menee. Oma (lue: puolueen etu) ajaa kaiken edelle. Ei haittaa vaikka kunta ja kuntalaiset kärsivät.

        Onko tietoa, minkä värinen jäsenkirja Erkki Parkkisella on? Vilahtaako lompakossa vihreä? Onko saappaissa sontaa? Löytyykö kepun johtohahmoista Parkkisen sukulaisia?

        Tutkimisen paikka!

        Vasemmistoliitto on väri jäsenkirjassa


    • kuka.rupee

      Kyllä tosiaan pitäisi MOT:lle lähettää vinkki Sallan asioista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5066
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe