Annatko miehellesi "armopaloja"nainen?

armopanojako

Kiinnostaa tietää kuinka toimit tilanteessa jossa miehesi tekee mieli "sitä" mutta itse et jaksa tai muun syyn johdosta et syty asialle juuri nyt. Kuinka toimit tilanteessa?
1. Ei irtoa taatusti.
2. Totta kai haluan tehdä mieheni eteen hyvän teon vaikka ei juuri nyt jaksaisikaan, eihän se kauan aikaani vie.
3. Kannattaa antaa sille mitä se himoitsee jotta se ei hae tyydytystä vieraasta pesästä.
4. Muunlainen vastaus ,millainen?

Erityisesti kiinnostaa tietää moniko nainen edes joskus tunnustaa ajatelleensa vastauksen kolme pointtia että kun mies saa jynkytystä yllinkyllin omalta kullalta niin se ei ikipäivänä petä minua.
Kiinnostaa myös kuulla runsaiden vastausten kirjoittajien ikä ?

10

1116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kdiing

      Yleensä käy niin, että jos mies haluaa, niin ei muuta ku mukaan leikkiin, johan alkaa itseäkin haluttaa. Joskus erittäin harvoin käy niin, että mies haluaa keskellä yötä, kun tulee itse nukkumaan vasta 2-3 maissa. Silloin mä olen jo niin umpiunessa, että en vaan herää. Silloin ei tipu, muuten kyllä ja oikein mieluusti.

      No, ikää on viiskyt.

    • nainen41vee

      4. Jos miehellä tekee todella mieli, kiihotun yleensä viimeistään sitten siitä hänen virittyneisyydestään, vaikka itsellä ei ole tehnyt mieli ollenkaan. Se kun toisella tekee mieli, sen tuntee sellaisena sähköistymisenä ja eihän sitä pysty ohittamaan, kun se tarttuu itseenkin se halu.

      Rehellisesti sanottuna en siis ole koskaan elänyt sellaisessa asetelmassa, että minä olen antaja ja toinen haluaja. Vaan viritymme toisistamme. Näin on ollut jo 15 vuoden ajan. En ole koskaan antanut sen takia, ettei toinen vaan menisi sekstailemaan muualle. Saa mennä jos haluaa, mutta tuskin menee. Eikä mulla ole koskaan käynyt mielessäkään alkaa seksiin tällaisesta seksivaltataisteluasetelmasta, vaan aina olen miestäni aidosti halunnut.

      Enkä edes usko siihen, että jos kotona saa tarpeeksi, ei hae seksiä muualta, sillä laatu ratkaisee. Kyllä se mieskin alkaa aistia sen, että nainen antaa armopaloja, eihän sellainen ole laadukasta seksiä, vaan lähinnä kuin einespitsa, vie toki nälän. Ja kuka pelkällä einespitsalla elää, varsinkin jos on tarjolla laadukkaampaakin ateriakokonaisuutta.

    • Nainen59v

      Eilen viimeksi, en tosin koe sitä minään armopalan antona vaan ihan kivaahan tuo on, vaikkei itseä niin huvittanutkaan. Yleensä kuitenkin huvittaa.

    • erittäinomaehtoinen

      En, siksi aion elää yksin siihen asti kunnes löydän samalla tavalla ajattelevan.

    • Nainennnrrrr

      Jos en ole itse sillä tuulella ettei tee mieli (olen esim väsynyt tai huonolla tuulella) sanon
      suoraan etten ole sillä tuulella ja kerron miksi ja että se ei johdu hänestä. Myöhemmin kun olen sillä tuulella niin teen aloitteen.

      En seurustelisi niin typerän miehen kanssa jonka kanssa tarvitsisi miettiä tuota kohtaa 3 . En harrasta seksiä miesystäväni kanssa ikinä sen takia että pelkäisin että hän menisi jostain muualta seksiä hakemaan. Sellaista kutsutaan hyväksi ja luotettavaksi parisuhteeksi. Seksiä ei kuulu harrastaa vain toisen mielyttämiseksi.

    • Totuussullekin

      Kerran olen joutunut kieltäytymään" ja sitä naurun määrää kun kerroin syyn. Oli muuten se klassinen päänsärky" mies purskahti nauruun ja olisitpa kuullut kun kielsin" pojille kertomasta olihan tuo ainut tapaus meillä. Toisaalta onhan miehellä nyt hyvä syy kertoa ettei ihan aina saa kuten " pojatkin valittaa" niin ei nolota niin paljon kun totuutta ei voi pojille kertoa kun aina mies saa ja kaverit on kateellisia.

    • näintoiminminä

      Poskihoidon voin antaa silloin kun itseä ei huvita tai olen väsynyt, siinä ei kauan mene joten kohta kaksi on meillä käytössä. Miksi ei tekisi toiselle hyvää kun se ei paljon vaadi .

      • N25___

        Minulla sama!


    • Nainen45vee

      Meillä molemmat tykkäävät tehdä toisen olon hyväksi vaikkei itseä just aivan huvittaisi. Joskus mies hoitelee mut ja joskus mä sen. Ihanaa se on ja puhutaan jälkeenpäin miten hyvältä tuntui.
      Myös rakastelussa ollaan vastavuoroisia, jos joskus toinen tekee enempi "töitä" eli esim. mies kiihottelee mua enempi dildolla, niin seuraavalla kerrolla mä otan poskeen pitkään ja loppuun asti tms. Seksiä on 2-4 x viikossa, useamminkin jos pelkät kiusoittelu-koskettelut lasketaan.

      Ap:n oletushan on parisuhde, jossa mies haluaa naista enemmän seksiä. Kannattaisi kai kohdistaa kysymysvaihtoehdot sellaisissa parisuhteissa eläville.

    • vapaana vastailen ja vieläpä rekkana että onpa jännä, just viime viikonloppuna puhuttiin tästä kahden miekkosen kanssa koska toinen heistä elää ja on elänyt kauan ilman eukon kummallisen nirppailun, puhumattomuuden ja torjumisen takia.. toisen miekkosen kanssa oltiin sitte samalla linjalla että ei tulis kyllä mitään. pienet lapset varmaan pidättelee vaan ilmeisesti saanu luvan käydä vieraissa, toivon mukaan.

      mutta siihen sen enempiä menemättä niin lähdetään siitä jos ees alunperin tietäisin miehellä olevan yhtä penikkamainen ajatusmaailma tyyliin "jos en saa niin saan käydä vieraissa silloin ku huvittaa" tai "jos saan aina ku haluan niin en petä" (aivan ku seksi ratkaisis kaiken) niin en sellaisen kanssa ikinä ees olis.. jos joku hetki ei inhimillisesti vaan huvita niin se on sitte sillä selvä ja palaan myöhemmin itse asiaan eli sen vonkauksenki voi myös jättää suosiolla pois, vetäytyä takavasemmalle ja keskittyä muihin juttuihin.

      eli 1 ja 2 molemmat, päivästä ja syystä riippuen en ala miellyttään tai näpelöimään millään tavalla jos en halua, enkä odota sitä toiseltakaan jos osat toisinpäin.. naurattaa pelkkä ajatuski että näin voimakas luonnekki jos alkais tulistuessaan vielä housuja riisuun ihan vaan toisen mieliksi niin eiiiiieiiii, se ois (ykspuolinen) ilmisota. niin ja kyllä sitä kaikkea edesauttaa se jos oikeanlainen tyyppi toverina, ei oo mikään hirveen pitkäaikaista (huonot tuulet tms.) mutta jos silti välttämättä haluaa vieraisille juosta niin menkööt, pieni vaiva siitä että pääsee moisesta moukasta eroon ja saa tilalle jotain parempaa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe