hullu tapettiin ristillä

jumalanisäpuoli

Hullun seuraajat elävät samassa hulluudessa.

18

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kristus-Jumalan-viisaus

      1 Kor 1: "Kastoinhan tosin Stefanaankin perhekunnan; sitten en tiedä, olenko ketään muuta kastanut. Sillä Kristus ei lähettänyt minua kastamaan, vaan evankeliumia julistamaan - ei puheen viisaudella, ettei Kristuksen risti menisi mitättömäksi.

      Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima. Onhan kirjoitettu: "Minä hävitän viisasten viisauden, ja ymmärtäväisten ymmärryksen minä teen mitättömäksi." Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi? Sillä kun, Jumalan viisaudesta, maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat, koskapa juutalaiset vaativat tunnustekoja ja kreikkalaiset etsivät viisautta, me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus, mutta joka niille, jotka ovat kutsutut, olkootpa juutalaisia tai kreikkalaisia, on Kristus, Jumalan voima ja Jumalan viisaus.

      Sillä Jumalan hulluus on viisaampi kuin ihmiset, ja Jumalan heikkous on väkevämpi kuin ihmiset. Sillä katsokaa, veljet, omaa kutsumistanne: ei ole monta inhimillisesti viisasta, ei monta mahtavaa, ei monta jalosukuista, vaan sen, mikä on hulluutta maailmalle, sen Jumala valitsi saattaaksensa viisaat häpeään, ja sen, mikä on heikkoa maailmassa, sen Jumala valitsi saattaaksensa sen, mikä väkevää on, häpeään,

      ja sen, mikä maailmassa on halpasukuista ja halveksittua, sen Jumala valitsi, sen, joka ei mitään ole, tehdäksensä mitättömäksi sen, joka jotakin on, ettei mikään liha voisi kerskata Jumalan edessä. Mutta hänestä on teidän olemisenne Kristuksessa Jeesuksessa, joka on tullut meille viisaudeksi Jumalalta ja vanhurskaudeksi ja pyhitykseksi ja lunastukseksi, että kävisi, niinkuin kirjoitettu on: "Joka kerskaa, sen kerskauksena olkoon Herra."

      • saviseutulainen

        Juuri näin.

        Nm. "Kristus-Jumalan-viisaus", kiitos sinulle, että viitsit vastata viheliäiseen herjaus- aloitukseen Raamatun totisella Sanalla!


      • jumalansynnyttäjä

        Minä totuuden puhuja, olen teille vain herjaaja.


      • saviseutulainen kirjoitti:

        Juuri näin.

        Nm. "Kristus-Jumalan-viisaus", kiitos sinulle, että viitsit vastata viheliäiseen herjaus- aloitukseen Raamatun totisella Sanalla!

        "Kutsu viisaus sisareksesi ja ymmärrys ystäväkseni. "

        Viisaus on Sofia.

        " halpasukuista ja halveksittua "

        Eivät pojat ole halveksittuja, tytöt ovat.


    • FistOfSatan

      Jeesus on ikuinen vihollinen joka tulee tuhota täysin.

    • najukar

      Hei edellinen satanisti,mitä pahaa Jeesus on sinulle tehnyt kun noin herjaat.Katoppa vaikka friiltä torstaisin klo:21.00 Mitä kuoleman jälkeen,jospa edes se vähäsen sinuakin herättelisi!

    • Suloinen-Jumalan-viisaus

      Saa-ta-na kirjoitti itse kuoleman tuomionsa kun teloitutti Jeesuksen Golgatan ristillä yhdessä italian hallitusmiesten ja juutalaisten ylipappien kanssa. Ja kun luet ilmestyskirjan loppuun niin huomaat kuka on voittaja. On todella ikävää kun nykyäänkin on näitä pimeyden eksyttämiä ihmisiä eksyttämässä.

      Kol. 2:-> Niinkuin te siis olette omaksenne ottaneet Kristuksen Jeesuksen, Herran, niin vaeltakaa hänessä, juurtuneina häneen ja hänessä rakentuen ja uskossa vahvistuen, niinkuin teille on opetettu; ja olkoon teidän kiitoksenne ylitsevuotavainen. Katsokaa, ettei kukaan saa teitä saaliikseen järkeisopilla ja tyhjällä petoksella, pitäytyen ihmisten perinnäissääntöihin ja maailman alkeisvoimiin eikä Kristukseen. Sillä hänessä asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti, ja te olette täytetyt hänessä, joka on kaiken hallituksen ja vallan pää, ja hänessä te myös olette ympärileikatut, ette käsintehdyllä ympärileikkauksella, vaan lihan ruumiin poisriisumisella, Kristuksen ympärileikkauksella: ollen haudattuina hänen kanssaan kasteessa, jossa te myös hänen kanssaan olette herätetyt uskon kautta, jonka vaikuttaa Jumala, joka herätti hänet kuolleista. Ja teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja lihanne ympärileikkaamattomuuteen, teidät hän teki eläviksi yhdessä hänen kanssaan, antaen meille anteeksi kaikki rikokset, ja pyyhki pois sen kirjoituksen säädöksineen, joka oli meidän vastustajamme; sen hän otti meidän tieltämme pois ja naulitsi ristiin. Hän (Jumala) riisui aseet hallituksilta ja valloilta ja asetti heidät julkisen häpeän alaisiksi; hän sai heistä hänen (Jeesuksen) kauttaan voiton riemun.
      1Moos. 3:15 Ja minä panen vainon sinun (saa-ta-nan) ja vaimon välille ja sinun siemenesi (synnin) ja hänen (Jeesus) siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän."
      Luuk. 11:22 Mutta kun häntä väkevämpi karkaa hänen päällensä ja voittaa hänet, ottaa hän häneltä kaikki aseet, joihin hän luotti, ja jakaa häneltä riistämänsä saaliin.
      Joh. 12:31 Nyt käy tuomio tämän maailman ylitse; nyt tämän maailman ruhtinas pitää heitettämän ulos.

      Biblia (1776)
      Kol. 2:15 Ja on ryöstänyt vallitukset ja väkevyydet, ja toi heidät näkyviin, ja sai heistä voittokunnian itse kauttansa.

      Ruotsi (1917)
      Kol. 2:15 Han har avväpnat andevärldens furstar och väldigheter och låtit dem bliva till skam inför alla, i det att han i honom har triumferat över dem.

      Englanti (KJV 1789)
      Kol. 2:15 And having spoiled principalities and powers, he made a shew of them openly, triumphing over them in it.

    • HankiElämäTaiHarrastus

      Joku ressukka ei saanut äidiltä lapsena huomiota ja kiukuttelee nyt täällä huomiota saadakseen. Söpöä. Tai säälittävää.

      • säälittäväveronmaksaja

        Kyse on valheen vallasta ja rahasta.


    • mielipuoltenelättäjä

      Jeesus haettiin yöllä ristiltä uskovaisten toimesta, tämä on fakta.

    • Egyptistä lähtien on ollut vallalla liike, että edellinen Faarao (jumala) mitätöidään, hänen nimensä poistetaan rakennusten seinästä, ja tilalle laitetaan vallalla olevan Faraon nimi.

      Samoin on uskonnoissa.
      Kristinusko joka perustuu raamattuun on pyrkinyt hävittämään, hylkäämään juutalaisuuden mitätöimällä heidän käsityksensä liitosta ja Jumalasta.

      Islam joka on noussut seuraavaksi, pitää kristinuskoa monijumalaisena ( siis vääränä) ja juutalaisia uskottomina. Toisin sanoen, islam pyrkii nyt hävittämään entistä ja siirtämään itsensä nimen ensimmäiseksi.

      Miten tämä kierre päättyy, mitä tulee seuraavaksi .

      Faraoiden Egyptiä ei enää ole, tekikö se jotain väärin ? Pitäisikö meidän luopua ajoissa jostakin mikä ei ole oikein.

      • egyptinvilja-aitta

        Hyvinvointia ei riitä, jos ei ole hyvinvoinnin olosuhteita.


      • egyptinorjat

        Juutalaiset sisäistivät faaraon orjuudessa uskonnon.


    • Jumalallista-viisautta

      Matteuksen evankeliumi: 5:22

      Jeesus sanoi:
      Mutta minä sanon teille:
      jokainen,
      joka vihastuu veljeensä,
      on ansainnut oikeuden tuomion;
      ja joka sanoo veljelleen:
      'Sinä tyhjänpäiväinen',
      on ansainnut suuren neuvoston tuomion;
      ja joka sanoo:
      'Sinä hullu',
      on ansainnut helvetin tulen.

      • Eikö olekin jännä kun Jeesus sanoo, " oikeuden tuomion" ja " suuren neuvoston tuomion " ja kristityt eivät tunnusta edes lakia.


      • usko-jonka-Jeesus-vaikut
        fari.g kirjoitti:

        Eikö olekin jännä kun Jeesus sanoo, " oikeuden tuomion" ja " suuren neuvoston tuomion " ja kristityt eivät tunnusta edes lakia.

        Hebr 7:11-> Jos siis täydellisyys olisi saavutettu leeviläisen pappeuden kautta, sillä tähän on kansa laissa sidottu, miksi sitten oli tarpeen, että nousi toinen pappi Melkisedekin järjestyksen mukaan eikä tullut nimitetyksi Aaronin järjestyksen mukaan?

        Sillä pappeuden muuttuessa tapahtuu välttämättä myös lain muutos.

        Sillä se, josta tämä sanotaan, oli toista sukukuntaa, josta ei kukaan ole alttaritointa hoitanut. Onhan tunnettua, että meidän Herramme on noussut Juudasta, jonka sukukunnan pappeudesta Mooses ei ole mitään puhunut. Ja tämä käy vielä paljoa selvemmäksi, kun nousee toinen pappi, Melkisedekin kaltainen, joka ei ole siksi tullut lihallisen käskyn lain mukaan, vaan katoamattoman elämän voimasta. Sillä hänestä todistetaan: "Sinä olet pappi iankaikkisesti Melkisedekin järjestyksen mukaan." Täten kyllä entinen säädös kumotaan, koska se oli voimaton ja hyödytön - sillä laki ei tehnyt mitään täydelliseksi mutta sijaan tulee parempi toivo, jonka kautta me lähestymme Jumalaa. Ja niinkuin tämä ei tapahtunut ilman valan vannomista - nuo taas ovat papeiksi tulleet ilman heistä vannottua valaa, mutta tämä hänestä vannotulla valalla, sen asettamana, joka hänelle sanoi: "Herra on vannonut eikä ole katuva: 'Sinä olet pappi iankaikkisesti'" niin on myös se liitto parempi, jonka takaajaksi Jeesus on tullut. Ja noita toisia pappeja on tullut useampia, koska kuolema ei sallinut heidän pysyä; mutta tällä on katoamaton pappeus, sentähden että hän pysyy iankaikkisesti, jonka tähden hän myös voi täydellisesti pelastaa ne, jotka hänen kauttaan Jumalan tykö tulevat, koska hän aina elää rukoillakseen heidän puolestansa. Senkaltainen ylimmäinen pappi meille sopikin: pyhä, viaton, tahraton, syntisistä erotettu ja taivaita korkeammaksi tullut, jonka ei joka päivä ole tarvis, niinkuin ylimmäisten pappien, ensiksi uhrata omien syntiensä edestä ja sitten kansan; sillä tämän hän teki kerta kaikkiaan, uhratessaan itsensä.

        Sillä laki asettaa ylimmäisiksi papeiksi ihmisiä, jotka ovat heikkoja, mutta valan sana, joka on myöhäisempi kuin laki, asettaa Pojan, iankaikkisesti täydelliseksi tulleen.


    • faaraonhovistataivaaseen

      pointti, jeesus on totuus syntisestä ja totuus syntien sovituksesta . niin kipeetä tekee sovittaa synnit toisten puolesta . jeesus on kuin peili tai valkeus missä ihminen kohtaa oman kurjuutensa viheliäisyytensä himojensa orjuuden ja pimeytensä kuten pahat ajatukset murhat vihat raiskaukset jne. jeesus kirkastuu keskellä täyttä pimeyttä mihin langennut ihmisluonto ja perkele on iljetyksineen langennut . se että kristus on valkeus pimeydessä ja valo yössä joka
      kärsivällisesti odottaa eksyneitä luokseen katumaan syntejään ja saamaan armon pelastukseksi mitä mikään eläinuhri ei koskaan pysty tekemään eikä mikään muu . eläinuhrit muistuttaa synnistä ja sen vakavuudesta . synnin seurauksista . Jeesus on poikana esimerkki ja kärsi puolestamme meille kuuluvan rangaistuksen ristillä . Risti siis on sovinnon merkki . LUojamme ei ole missään erillään meistä vaan synneistämme joita ei voi katsoa sillä hän on pyhä elämän luoja .
      Syntiinlankeemuksessa aatamin nahkapuku on meillä syntinen .
      Nooan aikana kaikki hukutettiin samoin niinivekin tuhottiin lopulta samoin sodoma tuhottiin synnin tähden . Kaikki viha on syntiä . Profeetat joista toiset oli vääriä ja pahoja toiset hyviä jotka kuulutti tehkää parannus pahuudestanne ja tehkää hyviä tekoja . Jeesus on kirkastanut Luojaamme tulemalla ihmisen kaltaiseksi synnin orjan muodon ja sovittamalla syntimme .
      Tässä on tie sitä käykää . Nosta katseesi itsestäsi
      syntisestä lihastasi ja vioistasi pahoista teoistasi Jeesukseen ja näet rakkauden armon
      sinua syntistä kohtaan ,sinua joka varastat ja syytät muita varastamisesta sinua joka huoraat syytät muita huoraamisesta , sinua Hän rakastaa sinusta huolimatta.
      Tämä Jeesus on lahja jota ei voi ostaa eikä myydä .
      Maailmanaikojen lopunaika alkoi Jeesuksesta . Mitä faaraoon tulee ,
      näitä ramseksia ottomaaneja Kleopatroja on kaikkialla pyramideja yksisilmiä taikakaluja
      lihansa ympärileikkaajille taas , kun lankeat synnistä toiseen syntiin ja niin rikot koko mooseksen lain olet lain rikkoja ja ympärileikkauksesi onkin tullut leikkaamattomuudeksi ,sinäkin tarvitset saada syntisi anteeksi Jeesukselta ja armon . Jeesuksen armoon uskovat eivät
      tarvitse näitä abrahamin lihaan tehtyjä leikkauksia vaan ovat siirtyneet synninkuolemasta elämään eli pelastukseen . Katumalla ja pyytämällä synnit anteeksi sekä tunnustamalla mitä on pahaa tehnyt . Jos on asiaa tunnustaa pahoja on syytä mennä poliisille tai
      asianomaisille hyvittämään tai palauttaa varastetut keneltä on vääryydellä ottanut toisen omaa. Kuningas salomokin lankesi faaraon hovinaisiin ja epäjumaliin lopulta .Joten
      näitä vanhoja opettavaisia tarinoita ei pelastukseen voi verrata onhan Jeesus heitä suurempi .
      Kun maailma lopulta loppuu kansat jaetaan vuohiin ja lampaisiin.
      Pahat ja hyvät erotellaan . Avaa silmäsi ja näe pelastajasi Jeesus .
      Valkeus huutaa yössä , on olemassa ovi jota kolkuttaa sydämessään !

      • mielipuoleteitäälläjuhli

        Eli jeesus on pahantekijäin puolella, sellaisessa yhteiskunnassa vain ymmärtämättömät
        ihmiset haluavat elää. Et tule kääntämään pahantekijöitä koskaan hyväksytyiksi.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6163
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3936
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2319
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1373
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe