Ladecin apu Orimattilalle

E.n.n.u.s.t.j.a

Ei Ola kaatua Ladecin kustannuksiin. Toisaalta miksi maksaa Ladecin kaltaisen suojatyökeskuksen olemassaolosta. Sinne kun on jemmattu säilytykseen lähinnä Lahtelaisia politiikkoja, epämääräinen määrä venäjänkielen tulkkeja jn. Säilönnän saisi kyllä maksaa Lahtelaiset ihan itse.

Mitä tulee Hennaan, se ei hanke Ladecin hartiolla mene eteen tai taaksepäin. On meinaan täysin omaatuontantoa Orimattilasta.

8

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yrittäjänkaveri

      Se raha on tasku raha mitä Ola maksaa ladekille. Sama kuin kioskilla kävisit ihan yhtä pieni summa.

    • Ränttylä

      Lahti saisi kyllä ite maksaa B luokan poliitikkojen ja muun turhan porukan hilloamisen kustannukset. Asikkala, Sysmä ja Heinola ovat jo jättäneet tämän haiskahtavan elinkeinoyhtiö Ladecin. j
      Jos on totta se mitä Ladecin matkustelusta ja Etelä Afrikan vesiprojektista kuulin, niin koko paskasta on päästävä eroon. Lahti on varakas kaupunki pitäköön omat huvinsa.

    • orimattilanmaks

      Oikea suunta on irtaantua Ladecista. Kyse on eräänlaisesta piilopaikasta Lahden kaupungin poliittiselle eliitille. Ladecista ei ole saatavilla orimattilaan mitään sellaista mitä Orimattilassa ei jo nyt osattaisi. Ladecin henkilökunta on politiikkovetoista ja käytännössä kaikki todella osaamista vaatia työ ostetaan ulkoa.

      Ladec työllistää 55 ihmistä. Tästä sihteerejä eli nykytermein assareita on yksi kolmasosa, yksi kolmasosa on johtajia (esim. toimitusjohtajan sihteeri on nimikkeellä johtaja) ja loput onkin sitten arkisempia kehittäjiä.

      Käsillä olevin tiedoin johtaminen tarkoittaa kaksi kertaa vuodessa toteutettavaa organisaatiomuutosta. Ladecin toiminta muistuttaa lähinnä vanhaa Romanian Nicolae Causescun aikaa. Ladecista löytyy kuulemma myös oma rva. Elena, joka dominoi ja vaatii tilille ei mieleisiään työntekijöitä. Hirveintä on se politiikan aiheuttama mädännäisyys, jossa voidaan nimittää kaikkiin tehtäviin yksinkertaisesti poliittisesti tai muuten sopiva henkilö. Esimerkiksi venäjänkielen tulkki voi toimia yrityseläman vaativissa asiantuntija hommissa tietämäti asioista sitten yhtikäs mitään. Tai autoinsinööri johtaa koko puljua..... Huh, huh.

      Mitä kaikkea voisi sieltä löytää..... Oma tarinansa on varmaankinLadecin ulkomaanmatkailu....

    • orimattila-nouse

      Kuka tätä puljua vetää, onko tuolla autoinsinöörillä nimi? ei ole mitään näkynyt ei kuulunut, ehkä näin onkin hyvä? eipä tuonne kummempia vetäjiä saata olla tarjollakaan, osaahan se autoinsinöörikin seista pönöttää hienosti jos ei paljoa tuule...

    • I.s.k.a.r.i.a.s

      Ihan turhaa höpötystä. Naapuri kaupungin Lahden kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pekka Komun "siviilityöpäikka" on LADECISSA. Älkää kuvitelko, että sitä puljua lopetetaan, muuta kuin helvetin vahvoin poliittisin mänöveerein.

      Lahdessa ei yksikään poliitikko uskalla hypätä kehään suurimman puolueen miehittämään suojatyökeskuksen kanssa. No, Tämä valtuutettu Mc Carron saattaisi olla poikkeus, tai tuomari Jorma Ratia.

      Orimattialn kohtalo on siis maksaa kiltisti tai olla sitten ulkona. Entä tämä matkailu firma Lahti Region? Sielä sitä on perseilty oikein perusteellisesti ja isolla rahalla, mutta mitä tällä nyt välii. Millit sinne tai tänne! Numeroitahan ne vaan on.....

      Ei em. elättifirmojen toimintaa voi muutta, kun ne on kuntaomisteisia. Ainoo tapa niistä eroon pääsemiseksi meillä pikku kunnilla on lopettaa päättäväisesti maksaminen, kuten Hollola teki jo tosi ryhdikkäästi tämän Regionin kohdalla.

      Tietysti on vittumainen juttu lyödä yhteistyöstä Lahden kanssa hanskat tiskiin lopettamalla taloudellinentuki Lahden kaupungin suojatyökeskukselle. Toisaalta, olennvarma, että Lahden kaupungintalolla tämän päätösen järkevyyden osa porukasta ymmärtää. Lahti ei edellä kerrotun mukaisesti voi itse tehdä mitään, kun Ladec on miinotettu laidasta laitaa vaaleanpunaisilla tovereilla. Yksinkertaista, eikö totta?

      • j.u.u.d.a.s

        Hyvä kirjotus edellä. Samaa mieltä Pitää Orimattilan ottaa mallia Hollolasta ja irti koko helvetun Ladecista. Orimattilan päättäjissä ei ole munaa mihinkään vai?


    • M.Hovilainen

      Miten toi homma voi mennä tolleen? Me maksetaan Lahden porukoiden ja poliitikkojen šuojatyö. Kävin Ladecin sivuilla ja sielähän monta politrukkia ja ex politrukkia. En tiennyt tätä, eikä kyllä moni muukaan tätä taatusti tiedä!

      Eikö meiltä voisi sen Kuparisenkin sinne Ladeciin loppusijoittaa, olisi niinku omiensa parissa.

      Tää on kyllä uskomaton juttu, varsinkin jos matkailu ja työajan väärinkäyttö kskevat jutut pitää edes osin kutinsa. Perskeles. Ei voi olla, että ylikunnallinen fima ja sen porukat elää ja elostelee meidän rahoilla ihan miten huvittaa. Toisaalla taannoin lukemani juttu jossa oli kerrottu Ladecin tulkkikoulutuksen saaneiden matkustelusta ympäri maapalloa ja siitä, että jos aika ei riitä pitkään kaukoidän käyntii, niin käydään ainakin shoppailemassa Pietarissä. Huh, huh.

      Pikku hiljaa alan ymmärtää naapurikunnan Hollolan ratkaisun miljoona puhalluksen jälkeen, kun irtaantuvat Lahti Regioinita tai mikä se nyt olikaan.

      Onkohan maksajilla eli osakkailla mitään mahdollisuutta puuttua tähän menoon? Vai onko niin, että suurin osakas Lahti sanelee ja mm. Orimattila maksaa! Arvotan tosi paljon Sysmän ja Heinolan päätösta takavuosilta jäädä tämän Ladecin ulkopuolelle. Toki taannoisella yhtiön toimitusjohtaja Petri Mäkisenkin jättämä kädenjäki saattaa pitkäääääääään karkoittaa terveimmät potentiaaliset sponsorit Ladecin ja vastaavien fimojen sponsoroinnista.

    • veronainen

      LADEC on kalliisti pyörivä mylly, josta tulee MITÄ, on siellä jotain hvääkin kuten alkavien yirttäjien apuja??? vai onkohan sittenkään edes näitä, kaupungin on otettava ihan omaan huomaansa nämä palvelut, jotain tällä saralal pitää olla mutta ei tämmöistä norsunluutornia!!! ja millä kuluilla, voi sun perhana, johtajana tässä puulaakissa on vanhan tutun poliitikon, Rantasen, poika Jukka rantanen, autoinsinööri joka sopii ei katsastuskonttorin johtajaksi vaan yksittäisen auton aktsastusten johtajaksi ellei alaisia ole; onko käsijarru tarpeeksi hyvä molemmille pyörille katsotaan mitä pilkut sanoo... syntyy hyvä päätös ja saa aikaan, siihen se sitten jää

      tämä kesksutelu on kaikkinensa valaiseva!! kunnalispolitiikan laatu on näköjään painunut näin alas kun ei edes ymmärretä mitä pitäisi ymmärtää?? vai syntyykö tähän kohtaan vihdoin oikea ratkaisu. satsataan Orimattilassa rahat oikeisiin asioihin tai säästetään tuleviin kohteisiin ja ideoihin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1739
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      92
      1370
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1342
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe