Taas meni teoriat uusiksi.

NäinhänSeOn

Uusi teoria: Auringon kirkastuminen teki Maan synnystä mahdollisen

https://www.avaruus.fi/uutiset/aurinko-planeetat-ja-kuut/uusi-teoria-auringon-kirkastuminen-teki-maan-synnysta-mahdollisen.html

Olen naureskellut ohjelmille jossa kivilohkareet törmäävät toisiinsa ja tarttuvat toisiinsa.

Jokainen ymmärtää ettävsellaisissa törmäyksissä lohkareet hajoaisivat pieniksi kappaleiksi.

Nykyiset teoriat ovat huuhaata alusta alkaen.

Vetävää voimaa ei voi selittää koska sitä ei ole olemassa.

Rakkautta
1039

27

398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksisyy

      No niin nyt alkaa tulla jo parempia teorioita pikkuhiljaa tiedon lisääntyessä.

    • YhtäMatkaaYhteen

      "Olen naureskellut ohjelmille jossa kivilohkareet törmäävät toisiinsa ja tarttuvat toisiinsa."

      Riippuu keskinäisestä nopeudesta.

    • Kuukäyntiuskovainen

      Jännää että juuri "NäinhänSeOn" buffaa tuota hypoteesia, kun oman mallinsa mukaan vetävää voimaa ei ole. Normimaailmassa liimautuminen edellyttää jonkinlaisia vetäviä voimia, joten naureskelun asemesta aloittaja voisi vaihteeksi selittääkin miten liimautuminen tapahtuu - ts. kuinka työntävä voima tietää missä pitää työntää ja missä ei.
      Hauskaa on nyt luvassa muillekin - talonmaalausohjeita odotellessa.

      • Originellifeikki

      • HölmöVäite

      • TyönnäTietoaTihentyvästi
        Originellifeikki kirjoitti:

        Supermassiiviset kohteet, tähdet, elektronit ja fotonit syntyvät samalla periaatteella.

        Turha kirjoitella, kun poistavat

        http://www.onesimpleprinciple.com/forum/viewtopic.php?t=2921&sid=59fe22441081343733afb4d634fff37b

        Rakkautta
        1039

        Miten työntävä voima tietää miten voimakkaasti pitää työntää missäkin ja mihin suuntaan?
        (Talon maali lohkeilee kyllä, mutta sitä ennen se voi pysyä "seinässä" vuosia minnekään työntymättä.) Miten seinän ja maalin työntyvät tihentymät saavat tiedon lisätyöntymisen tarpeesta? Miten puussa oleva omena saa tiedon ettei aivan vielä tarvitse työntyä maahan ja vastaavasti antaa maan olla työntymättä kiinni itseensä, kun ihan vieressä jo työntyi toinen omena? Miten laajenevasti pyörivän hyrrän tihentyvä työntymä osaa työnnellä itselleen lisää momenttia? Miten ja millä prinsiipillä ziljoonat tihentymät työntävät laajenevasti tietoa? Täh?


    • Kerropa mitkä kaikki teoriat menivät uusiksi.

    • NäinhänSeOn

      Fotonit ratsastavat valon aaltojen vaahtopäillä. Koska vanhalla valolla matka on pitkä ja nopeuskin huikaiseva, niin pitkästä ratsastuksesta johtuen fotonien takamukset alkavat puutua ja kipeytyä. Joten fotoni hyppää pois kyydistä verrytelläkseen ja oikoakseen jäseniä ja hyppää levänneenä takana tulevien valon vaahtopäiden kyytiin. Tästähän seuraa tietysti valon punasiirtymä. Tämän voi todeta laittamalla pitkän kourun avaruuteen. Väsähtäneet fotonit putoavat kouruun.

      Valon aaltojen vaahtopäät syntyvät siten, kun takana maailmankaikkeuden ulkopuolelta tulevat ziljoonat laajenevat tihentymät työntävät valon aaltoja hirmuisella vauhdilla eteenpäin. Eli syntyy "myrskytuuli".

      Tämä kaikki on oikeaksi todennettu ja mitattu Kallaveden rannalla syysmyrskyn aikaan, joten jaan vain verifioitua faktatietoa.

      Äärimmäisen kaukaiset ja äärimmäisen tiheät kohteet vetävät itseensä liikettä / energiaa / asiaa. Muuttuva valo on peräisin laajentuvasta tihentymästä ja aine tihenevästä laajentumasta

      Eli tihenevät laajentumat siirtävät liikettään / energiaansa / vetävää voimaansa koko ajan synnyttäen uusia tähtiä ja planeettoja. On siis havaittu että aine muuttuu avaruudessa vaahtopäisiksi antitihentymiksi.

      Työntävä voima ja kaareutumaton avaruus on huuhaata! Vielä suurempaa huuhaata on se, että aine lisääntyisi ja kasvaisi itsestään sisältäpäin työntymällä. Valo voi muuttua, koska laajentuvat tihentymät ja tihenevät laajentumat.

      Tähdet heittävät fotoneita joka suuntaan laajentuvasti työntyen, mutta ei nekään tähdistä ulos työntyvät ziljoonat laajentuvasti tihenevät ja myötäpalloon kierrättyvät fotonit jotka lähtevät työntymään tihenevästi sinne päin, mistä laajentuvasti työnnymme yhtenä tihenevästi laajenevana energiakenttänä pois päin, ei lähesty laajentuvasti sitä tihentymäaluetta, vaan nekin loittonevat siitä tihenevästä laajentuma-alueesta erittäin nopeasti!

      Vähän meitä hitaammin, mutta kuitenkin erittäin nopeasti kierrättyen vastapalloon!
      Eikä niiden tarvitse sitä aluetta tihenevästi lähestyä! Riittää kaikki näkyvässä maailmankaikkeudessa olevat laajenevat tihentymät jatkavat tihentyvästi laajenemistansa ja toistensa laajentuvasti työntämistä pois toisistansa ja näin työnnymme laajentuvasti kiihtyvällä vauhdilla kohti muita äärimmäisen tiheitä laajentumia, joista työntyy laajentuvasti pois päin äärimmäisen tihentyvästi laajenevaa asiaa josta syntyy uusia kolmiulotteisesti tihentyviä laajentumia ja vauhtiansa laajentuvasti kiihdyttäviä galaksien keskusten supermassiivisia tihentyviä kohteita.

      Rakkautta
      1039

    • pissapoikako
      • c324

        Ei ainakaan mikään aloittajan kertoma voima. Koko avaruus vain havaintojemme perusteella on alkuräjähdyksestä asti laajentunut, ja tekee sitä yhä kiihtyvämmissä määrin. Aloittaja on tunnettu kylähullu joka on tuota omaa teoriaansa sokeltanut eri foorumeissa nyt jo yli kymmenen vuotta. Sillä "teorialla" ei ole mitään tekemistä tieteen kanssa. Hän ei osaa selittää ainuttakaan väitettään matemaattisesti, kuten tieteen teossa kuuluu tehdä. Ne ovat vain harhaluuloja.


    • jgfjyfdsjrtsj

      Vain ja ainoastaan tietämätön hörhö voi julistaa "teorioiden menneen uusiksi" tiedon tarkentuessa.

    • Originellifeikki

      Eksoplaneetta on Jupiteria paljon suurempi mutta yllättävän kevyt. Kohteen uskotaan kertovan paljon siitä, miten tämän tyyppiset erikoiset taivaankappaleet muodostuvat.

      Avaruus.fi

      ""Planeetta on äärimmäisen paisunut. Vaikka sillä on vain viidennes Jupiterin massasta, se on lähes 40 prosenttia suurempi, joten planeetta on suunnilleen yhtä tiheää ainetta kuin styroksi", toteaa Joshua Pepper Lehighin yliopistosta.

      Havaittu planeetta on kaksi kertaa niin suuri kuin teorioiden mukaan pitäisi olla mahdollista, kun otetaan huomioon sen massa ja etäisyys emotähdestään."

      No, nykyteoriat nyt on mitä on. 😁

      Rakkautta
      1039

      • tervaapintaan

        Tervahauta on yksinkertainen teollisuuslaitos ja tervanpoltto on maassamme erittäin vanha taito. Terva oli 1700-1800 luvun taitteessa lähes ainut vientiartikkeli jota meni ulkomaille pääasiassa Englantiin. Esimerkiksi vuonna 1840 tervaa vietiin lähes 150 000 tynnyriä ( tynnyri 125 l ) ulkomaille. 1905 vienti oli noin 35 000 tynnyriä.
        Nykyään voidaan tervantuotannosta puhua muutamista sadoistatuhansista litroista. Tervaa käytettiin ennen pääasiassa laivoihin ja muihin lahoaviin kohteisiin. Nykyään enimmäkseen paanukattoihin, makeisteollisuuteen ja pieniin pulloihin pakattuna turisteille.

        Seuraava kirjoitukseni perustuu omiin kokemuksiin ollessani tervahaudan teossa.

        Haudan valmistaminen alkaa koko homman tärkeimmästä asiasta eli puiden hankinnasta. Parasta tuottoa ajatellen puiden pitäisi olla tervaskantoja, mutta tervasrosot ja kolopuut käyvät yhtä hyvin joskin tervan tuotto on niistä vähäisempää.

        Jos hautaan käytetään tervaskantoja täytyy niiden mielellään olla otettuja hiekkaisilta harjuilta , sillä kosteassa turvemaassa vesi hävittää tervan kannosta. Tervasrosojen hankinta on keräily hommaa, sillä niitä on siellä täällä metsässä ja helpoiten niitä saa hakkuiden yhteydessä, koska rosopuut poistetaan metsästä. Koloamista ei nykyään enää juurikaan tehdä, mutta jos tähän päädytään on puiden koloaminen aloitettava vuosia ennen puiden tekoa.

        Käytettävä puuaines on hyvä hankkia vuotta - paria ennen kasaan odottamaan puiden tekoa. Halottujen puiden pitää kuivua vähintään muutama kuukausi jotta luonnonvesi haihtuisi puusta. Puita ei tosin pitäisi säilyttää pinossa liiankaan kauaa, sillä veden jälkeen puusta alkaa haihtua tervaa.

        Puut halotaan nykyään koneilla ja puiden pitäisi olla tasapaksuisia, jotta palo haudassa tapahtuisi tasaisesti. Suurin läpimitta on ranteen paksuus ja pienin kirveenvarren paksuus. Jos puu on paksua palaa hauta pitempään.


    • airfoiljokaeikirj

      Itse ihmettelen miten sinä kaasua keräät samaan kohtaan niin paljon, NIIIIIIIIIIIn kovaan paineeseen että ydinreaktiot syttyy ilman painovoimaa. Samainen ydinreaktio hajottaisi auringon siis tähden samantien ilman painovoimaa. Kuten tähtituuli puhaltaa komeetanpyrstön pois pain. samalla tavalla OSP maailmassa pitäisi käydä auringon kaasulle. Mutta ei käy OSP on siis väärässä !
      Naureskele ihan vain keskenäs :D

      • Originellifeikki

        Niin, kyllähän Tähdetkin räjähtävät koko ajan.

        Nekin koostuvat koko ajan räjähtävistä atomien ytimistä jotka kierrättävät keskenään koko ajan räjähtävää työntävää voimaa.

        Rakkautta
        1039


      • Kuukäyntiuskovainen
        Originellifeikki kirjoitti:

        Niin, kyllähän Tähdetkin räjähtävät koko ajan.

        Nekin koostuvat koko ajan räjähtävistä atomien ytimistä jotka kierrättävät keskenään koko ajan räjähtävää työntävää voimaa.

        Rakkautta
        1039

        Nykyinen tähtitiede on tuhansien tieteilijöiden yhteisen ponnistelun tulos. Työn tuloksena syntyneet veikkaukset pakkaavat olemaan parempaa laatua kuin yksittäisten tuumiskelijoiden mutu.

        (Samaa mieltä airfoilin kanssa. Ei olisi tähtiä, ellei gravitaatio kokoaisi aineksia niihin.)


      • Originellifeikki kirjoitti:

        Niin, kyllähän Tähdetkin räjähtävät koko ajan.

        Nekin koostuvat koko ajan räjähtävistä atomien ytimistä jotka kierrättävät keskenään koko ajan räjähtävää työntävää voimaa.

        Rakkautta
        1039

        Itse asiassa tähdissä atomien ytimet eivät edes halkea, kuten fissioreaktiossa, vaan fuusioituvat vedystä heliumiksi ja pidemmässä ketjussa aina rautaan saakka. Fissiossakaan ytimet eivät räjähdä, vaan halkeavat.
        Kuten Airfoil kertoi, tähden pitää kasassa gravitaatio, joka kumoaa fuusioreaktiossa syntyvän paineen.


      • Originellifeikki
        agnoskepo kirjoitti:

        Itse asiassa tähdissä atomien ytimet eivät edes halkea, kuten fissioreaktiossa, vaan fuusioituvat vedystä heliumiksi ja pidemmässä ketjussa aina rautaan saakka. Fissiossakaan ytimet eivät räjähdä, vaan halkeavat.
        Kuten Airfoil kertoi, tähden pitää kasassa gravitaatio, joka kumoaa fuusioreaktiossa syntyvän paineen.

        Niin, eiväthän ne koko ajan räjähtävät / laajenevat atomien ytimet halkea koko ajan laajenevan tähden keskustassa.

        Ne puristuvat erittäin kovan työntävän voiman takia kohti toisiansa ja yhdistyvät isommiksi koko ajan räjähtäviksi kokonaisuuksiksi.

        Rakkautta
        1039


      • KuperkeikkaaKuopiossa
        Originellifeikki kirjoitti:

        Niin, eiväthän ne koko ajan räjähtävät / laajenevat atomien ytimet halkea koko ajan laajenevan tähden keskustassa.

        Ne puristuvat erittäin kovan työntävän voiman takia kohti toisiansa ja yhdistyvät isommiksi koko ajan räjähtäviksi kokonaisuuksiksi.

        Rakkautta
        1039

        Kuperkeikkaa pukkaa taas. Juttusi on sairaiden aivojen houretta. Gravitaatio pitää tähdet kasassa ja saa aikaan olosuhteet, joissa fuusioreaktio on mahdollinen. Atomiytimet eivät räjähdä eivätkä laajene, mutta kuperkeikkatalkoot ovat Savorisen pojalla pahasti kesken. Tiedeyhteisö kun ei ole vieläkään hyväksynyt OSP mallia, eikä ikinä tule sitä hyväksymään.


      • Kuukäyntiuskovainen

        "Niin, eiväthän ne koko ajan räjähtävät / laajenevat atomien ytimet halkea koko ajan laajenevan tähden keskustassa.
        Ne puristuvat erittäin kovan työntävän voiman takia kohti toisiansa ja yhdistyvät isommiksi koko ajan räjähtäviksi kokonaisuuksiksi."

        Höpsistä, tai tässä vitjassa kait Opsista.
        Ei koko ajan räjähtävät puristu miksikään - ei ainakaan isommiksi kokonaisuuksiksi. Sanoo sen järkikin. Koit ny räjäyttää samaa latinkia uudestaan, niin huomaat jotain.

        JOS sit tarkotat jotain ydinfuusion tapaista, niin sitähän ei ospi-maailmassa oo alkuunkaan. Laajenevat kvarkit turvottaa atomit niin, ettei kamat pysy kasassa ja gravitaation sun muun vetävän voiman puute estää turvonnutta tavaraa kertymästä edes kikkareiksi. Joka suunnasta joka suuntaan tapahtuva työntyminen ei oo lopulta mitään, kun resultantti on nolla.

        Lisäks Ospi-maailmassa ei visuaalista informaatiota voi saada mistään vähääkään etäisemmästä, kun sieltä tulevat laajenevat fotonit on pöhöttyneet jo niin jumalattoman isoiksi, ettei ne mahdu kenenkään verkkokalvolle. :)


      • Originellifeikki

        Höpsis ittellesi minne se kovin paine kohdistuu kun laajenevan tähden jokainen laajeneva atomin ydin työntää vierellään olevaa pois päin itsestänsä?

        Tietysti sinne laajenevan tähden keskustaan eli tukipisteeseen mistä kaikki laajenevat atomien ytimet työntyvät pois päin.

        Rakkautta
        1039


      • Kuukäyntiuskovainen
        Originellifeikki kirjoitti:

        Höpsis ittellesi minne se kovin paine kohdistuu kun laajenevan tähden jokainen laajeneva atomin ydin työntää vierellään olevaa pois päin itsestänsä?

        Tietysti sinne laajenevan tähden keskustaan eli tukipisteeseen mistä kaikki laajenevat atomien ytimet työntyvät pois päin.

        Rakkautta
        1039

        Ei ospissa ole tähtiä, ei tukipistettä, ei fuusiota, ei tarkkaan ottaen yhtään mitään. Kovin paine kohdistuu semmoisen mallin laatijaan. Et vaan oo huomannut, kun et vissiin seuraa muitten kommentteja etkä piittaa tieteellisestä tiedosta.

        Ainoo, mikä "taas menee uusiksi" on sun oma mallis - jos sulla sitten edes on sitäkään.


      • airfoiljokaeikirj
        Originellifeikki kirjoitti:

        Höpsis ittellesi minne se kovin paine kohdistuu kun laajenevan tähden jokainen laajeneva atomin ydin työntää vierellään olevaa pois päin itsestänsä?

        Tietysti sinne laajenevan tähden keskustaan eli tukipisteeseen mistä kaikki laajenevat atomien ytimet työntyvät pois päin.

        Rakkautta
        1039

        Uusiksi meni taas Jukalla.
        Puun kastuessa, puu turpoaa. Ei silti puun sisällä paine ole yhtään suurempi kuin ennen kastumista.
        Sama OSP auringossa, laajeneminen ei nostaisi painetta, miksi siinä nostaisi? Ilman gravitaatiota aurinko sammahtaisi tunneissa paineen kadottua ja kaasut laajeneisi vain avaruuteen, koskaan kasaantumatta uudestaan.
        Auringolla ei ole ulkopintaa mikä estäisi laajenemisen, vaan avaruuden tyhjiö. Siksi olen aina ihmetellyt mikä pitää tähden OSP maailmassa kasassa ja miksi kaasu ylipäätänsä menisi niin tiiviiseen kasaan että paine NOUSEEEEEE niin paljon että ydinreaktiot ja vedyn yhtyminen heliumiksi alkaisi. EI EI EI
        Ei riitä että kaasu alkaisi kasaantua tuhansien AU yksiköiden etäisyydeltä pienemmäksi vaan sitä pitää kasaantua niin paljon että paineen nousu ja törmäykset nostavat lämpötilat vedyn heliumiksi muodostamaan fuusioon tarvittaviin lukemiin. OSP on vain hajoita kaikki syysteemiä


      • RehellisyysMaanPerii_
        Originellifeikki kirjoitti:

        Höpsis ittellesi minne se kovin paine kohdistuu kun laajenevan tähden jokainen laajeneva atomin ydin työntää vierellään olevaa pois päin itsestänsä?

        Tietysti sinne laajenevan tähden keskustaan eli tukipisteeseen mistä kaikki laajenevat atomien ytimet työntyvät pois päin.

        Rakkautta
        1039

        Originellifeikki on ainakin yhdessä suhteessa rehellinen. Feikkihän tarkoittaa feikkaamista ja vedätystä. Originelli-etuliite taas viittaa kyläoriginelliin, joka on yhtä kuin kylähullu.


      • Kuukäyntiuskovainen
        RehellisyysMaanPerii_ kirjoitti:

        Originellifeikki on ainakin yhdessä suhteessa rehellinen. Feikkihän tarkoittaa feikkaamista ja vedätystä. Originelli-etuliite taas viittaa kyläoriginelliin, joka on yhtä kuin kylähullu.

        Rehellisyyden perikuva vastailee silti itselleen toisella nimimerkillä.

        Toinen juttu on, ettei S24 suosi rehellisyyttä, pikemminkin päinvastoin. Yhtenä esimerkkinä vakionimimerkillä kirjoittavat saavat osakseen enemmän multinikkien vihapuheita ja asiattomuuksia kuin nuo nimmarinvaihtajat. Aika harva näköjään käyttää täällä aina samaa nikkiä ja vielä harvempi rekisteröityy palstalla missä rehellisyys tulkitaan vittuiluksi ja päinvastoin.
        Ilahduttavia poikkeuksiakin on. Löytyy rehellisiä kirjoittajia, mutten heitä luettele kun en kuitenkaan jaksa heidän kunniaansa puolustaa trollien ja muiden mulkvistien törkeilyiltä.

        Moraali voisi olla rehellisyyttä tärkeämpää. Saatan tuota kokeilla joku kerta minäkin. :)


      • kjhjhkjh
        RehellisyysMaanPerii_ kirjoitti:

        Originellifeikki on ainakin yhdessä suhteessa rehellinen. Feikkihän tarkoittaa feikkaamista ja vedätystä. Originelli-etuliite taas viittaa kyläoriginelliin, joka on yhtä kuin kylähullu.

        Luulenpa että se on vain hankkiutunut sairaseläkkeelle lonnimaan näilä jutuillaan. Eli eräänlainen kylähullun "virka" siis, palkanmaksajana KELA.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5917
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3744
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2033
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1239
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe