Lapsen itsemurha

Käpyset

Lastamme on pahoinpidelty koulussa tosipaljon.pakkosijoitettu vastentahtoisesti jossa pelkää työntekijää ja on kiusattu muiden taholta.lapsi on kehitysvammainen pikkutyttö joka haluaa kuolla.meidän tapaamiset on rajattu 4.5 t viikko.ei kirjeitä ei pihelinta ei minkäänlaista yhteydenpitoa.tämä auttaa.lastensuojelu ei halua et asiat tulisi julki ja alkoivat uhkailut meitä vastaan jos ette näin tai näin lapsi otetaan vallan pois.näin lapsi ei enää sit pelkää.uhkailuilla ihmiset sit kuntoutuu.olemme kovasti saaneet valehteluja niskaamme koulun rehtorista lähtien.hänen koulussaan ei ole yhtään kiusaamista.ainut maailmassa.tyttö joutuu olemaan nyt kokoajan pelkäämiensä ihmisten kanssa koko ajan.nyt rangaistaan siittä kun haluaa kuolla .ei kestä asua siellä.halu kuolla on isompi kuin elämä jonka pitäisi olla vasta alussa.tyttö on 11v.sossu ja sijoitus paikka vetävät yhtä.sijoitus paikassa puhutaan puutaheinää ja sossu lisää omat mausteet uhkauksineen.me emme saa puhua viikkoa vanhempaa asiaa sossu saa kaivaa vuosia vanhoja.tytölle ei kaupunki järjestänyt. Koulupaikkaa yli vuoteen nyt siittä rangaistaan meitä.oik.asiam.päätös oli moittiva mt ei hetkauttanut päättäjiä.ei annettu vaihtaa koulua vaan otettiin pois.uhkauksien kera.toin julki tytön halun kuolla se ei hetkauttanut sossua tein kantelun asiasta.taas uhkauksi kaikki yhteyden pidot kielletty.ei kirjeitä ei mitään.tämäkö on hoito oikea.laoselta viedään oikeudet kaikkinensa.katsotaan onko psykiatrilla käynneistä apua kun joutuu paikassa asumaan joka aiheuttaa halun kuolla.nimim.ilkeiden sossujen maa.lastensuojelun nimi pitäisi olla lastentuhoja .olemme vuosien aikana huomanneet juinka eritahot suojelee toinen toisiaan.se on sietämätöntä.voimille ottavaa taistelua oikeuksista niin lapsen kuin meidän vanhempien.päätöksiä on meidän perusoikeusi on rikottu mut ei sossut siitä välitä uhataan jos tuo asiaa esille.julkisuuslaista viis.sossut ei niistä välitä..sossu sanoi kun sanoin ehkä tyttö joutuu psyk.osastolle totesi vain Siinähän sit.tän verran sossuja oikeasti asia kiinnosti.huoli suurempi ettei asiat tulisi ilmi.ja ettei heidän päätöksensä olisi lain mukainen.pelkäävät ettei homma toimi siksi uhkailuja kaikenlaisilla viranomais päätöksillä josta haetaan purkua hallinto-oikeudesta kun se joskus menee sinne.tämmöistä kakkaa saa epäpätevät sossut aikaan.

1

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yksityiskohtiin en voi mennä enkä siis niihin ottaa mitään kantaa sen enempää, mutta lapsen sijoitus kodin ulkopuolelle on aina VIIMEINEN vaihtoehto, sitä ennen pitää kokeilla kaikki mahdollinen muu lastensuojelun tukikeinot. Käsittääkseni alle 12v mielipidettä lastensuojelun päätöksissä ei tarvitse välttämättä edes kysyä, mutta 12v ja sen yli lapsen oma mielipide tulisi kuitenkin aina kysyä. Kehitysvammaisuuden aste toki määrittelee eri tavalla lapsen henkisen kypsyysasteen kuin terveen lapsen.

      Kiusaaminen kehitysvammaisuuden tai minkä tahansa syyn vuoksi on aina todella ikävää ja julmaa, usein se voi alkaa jo päiväkodissa ja koulussa se saakin vasta suuret mittasuhteet. Koulun olisi pitänyt asiaan puuttua napakammin. Ihmettelen, ettei lapsellenne ole hankittu esim. tukihenkilöä tai vastaavaa, koska se on yksi lastensuojelun tukikeinoista jo ongelmien alkuvaiheessa ja sillä saatu monia ongelmia pysähtymään tai ainakin vähenemään selvästi... ja se on myös todella edullista verrattuna esim. sijoitukseen. Kouluun olisi voitu hankkia myös muutaman tunnin ajaksi henkilökohtainen avustaja tai kouluavustaja lapsellenne koska kyseessä on kuitenkin erityslapsi.
      Ainakin noita laiminlyöntejä huomasin tuossa sinun kirjoituksesi perusteella. Tietysti täytyy muistaa, että tämä on vain teidän näkemyksenne asiasta, koululla ja lastensuojelulla on tietysti omat näkemyksensä asiaan.

      Olen itse aikaisemmin toiminut vajaa 10v erityistukea tarvitsevien lasten ja nuorten tukihenkilönä, se oli henkisesti todella palkitsevaa vaikka siitä ei saanut kuin mitättömän kulukorvauksen "palkaksi" (esim. leffaliput tms. kuittia vastaan). Ja tuettavien kannalta se oli kuitenkin iso asia kun saivat aikuisen henkilön jolle voivat puhua ongelmistaan luottamuksellisesti ja sitä kautta yhdessä mietittiin ratkaisukeinoja ongelmiin.

      Ainoa neuvoni on vastaavissa tilanteissa kamppailevien perheiden kohdalla, että ottakaa selvää asioista, jos selviä laiminlyöntejä on tehty, tehkää valituksia. Teillä kuitenkin on se todistustaakka eli teidän tulee pystyä aina näyttämään toteen ne epäkohdat todisteineen. Ottakaa valituksen liitteeksi kopiot kaikista päätöksistä aina. Kaikkiin viranomaiskeskusteluihin (esim. lastensuojelun tapaamisneuvottelut) voitte tuoda mukananne omasta puolestanne ulkopuolisen todistajan (sitä viranomaistaho EI voi estää jos se on teidän oma tahtonne ja vaatimuksenne). HUOM! ulkopuolinen todistaja ei kuitenkaan saa eikä voi ottaa suoraan kantaa käsiteltäviin asioihin, mutta hän voi ainoastaan havainnoida ja merkitä muistiin ketä paikalla on ja kuka sanoo ja kenelle ja mitä. Mitä tarkemmin asiat on havainnoitu ja merkitty ylös, sen parempi. Nämä muistiinpanot ovat tarvittaessa tärkeää todistusaineistoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3910
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      604
      3717
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3702
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2351
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      63
      2291
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      327
      1988
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1967
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1806
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1479
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1372
    Aihe