Miksi Radio Suomi Popilla soi samat biisit?

Kassiallonen

Miksi Radio suomi popilla soi koko ajan, yksien ja samojen artistien biisit? Mm.Tuure Kilpeläinen, Kaija Koo, Tähkä, Vartiainen, Robin, Chisu, Cheek & Elastinen, JVG, Sanni, Suvi Teräsniska, Vesala, ym. Erityismainintana ja ihmettelyn aiheena on Haloo Helsinki, jonka biiseistä nämä uudet soivat tietenkin, mutta myös muutaman vuoden takaisetkin soivat, siis ihan koko ajan!?
Nyt kaipais jo vaihtelua soittolistoihin ja sinne Pop top 10- listaan, jossa vanhat iänikuiset biisit näköjään kierrätyksessä, jo monettakohan kertaa!?

69

2359

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yhdyssssana

      Miksi Radio Ruotsi Rokilla soi eri biisit kuin Suomi Pop illa?

    • kannustaja

      varmaan jotkut haluavat kuunnella näitä samoja biisejä. jos ne ei miellytä sua, vaihda kanavaa

      • artanna

        No, hei, ei kait ne itsestään sinne ehdolle mene, vaan ne laitetaan sinne, kun boikotoidaan uusien pienempien artistien julkaisuja!! Isojen, Warnerin, Sonyn, Universalin ja Radio suomi popin kehittelemä järjestelmä, jolla omat artistit, yli puolivuotta vanhoine biiseineen, saadaan tuolla tavalla pidettyä listalla, ne vanhatkin! Uusia artisteja ja uusia biisejä!!!!


    • rtshgjnar

      Siksi että Radio Suomi Pop on tarkoitettu tyhmille ihmisille.

    • RobottiKuunteleeRadiota

      Radiolla on tietysti niin vähän varoja, ettei kannata ostaa isoa levyvarastoa. Pakko soittaa samoja levyjä aina uudestaan.

      • fsdeii

        Aika typeriä kommentteja, levyvarastoista ja muusta. Eihän kukaan mitään levyvarastoja osta, vaan kaikki on digitaalisena ja kyllä se niin on, että radioiden ei tarvitse mitään maksaa, tietenkään!


      • juuksa
        fsdeii kirjoitti:

        Aika typeriä kommentteja, levyvarastoista ja muusta. Eihän kukaan mitään levyvarastoja osta, vaan kaikki on digitaalisena ja kyllä se niin on, että radioiden ei tarvitse mitään maksaa, tietenkään!

        No ei ei tietenkään kun äiti ne ostaa ja maksaa.


    • jasesoi

      Samaa mieltä. Kellon ajan voi tarkastaa että eilen soitettiin sama biisi samaan aikaan

    • lemonamusic

      Radio Suomi Pop 3.6.2017, Haloo Helsinki, Klo: 05.18 Jos mun Pokka Pettää, klo: 06.06 Hulluuden Highway, klo: 07.06. Kuussa Tuulee, klo: 08.21. Hulluuden Highway, klo: 09.25. Rakas, klo: 10.18 Hulluuden Hohway, klo: 11.56 Beibi, klo: 13.07 Hulluuden Highway, klo: 16.12. Hulluuden Highway, klo: 17.38. Kuule minua, klo:18.43 Hulluuden Highway, klo: 19.50. Rakas. Reilun neljäntoista tunnin sisällä 12 kertaa Haloo Helsinkiä! ? Musiikkitoimittaja Mikko Koivusipilä, kaikesta päätellen, tykkää enemmän Haloo Helsingistä, kuin esim. Anna Puusta, jota oli tuona aikana soittanut "vain" 7 kertaa!? Siis ihan älytöntä hommaa paapoa yhtä bändiä ja samalla monet hyvät bändit jää kokonaan soittamatta!! Miksi Mikko? Tuo yhden bändin hypettäminen vie kaikilta järjen ja kyse ei siis ole vain tästä päivästä, vaan sama toistuu päivästä toiseen! ?

      • lssbrec

        Aivan kyllästynyt Haloo Helsingin liiallisesta hypetyksestä! Ettei nyt ihan, "pikku diiliä "just tämä Koivusipilä, olis vääntänyt levy-yhtiön (Ratas Music/Sony) kanssa!? Ihan paskaa touhua! Pistäkää nyt välillä vaikka jättisoittoon Helou Oulua, tai Godbye Rovaniemeä, niin tulis vähän vaihtelua ja korva lepäis!


    • rundmeelle

      Arvatkaapa, montako kertaa 26.6. 2017, Radio Suomi Popilla tähän klo:21.49 mennessä, oli Haloo Helsinkiä soitettu? 17 kertaa ! ?

    • Jotenkin sopisi tuon aseman imagoon, että sillä olisi valtakunnan lyhin soittolista. Toisaalta Suomi on niin pieni maa, että yht'aikaa pinnalla olevia popartisteja ei kerta kaikkiaan ole kovin montaa.

      Jos ei tykkää, niin vaihtaa kanavaa on aika yleispätevä ohje tällaisiin.

      • nordicvoice

        Ymmärtäkää nyt, että pinnalla voi olla ja pääsee, vain ja ainoastaan siitä syystä, jos radiokanavilla saa radiosoittoaikaa! No, millä kriteereillä sinne radiosoittoon sitten artisti valitaan? Artisti valitaan lähtökohtaisesti sillä kiinnostavuus asteikolla, jos on Warner Music Finlandin, Sony Music Finlandi tai Universal Music Groupin artisti kaartia! Artistia EI oteta radiosoittoon valtakunnallisille mainosradiokanaville ollenkaan, jos on tehnyt esim. omakustanne sinkun ja yrittää sitä saada radiosoittoon. Tai jos on perustanut pien levy-yhtiö Utajärvi Recordsin ja koettaa saada sinkkua sitä kautta esim. Radio Suomi Popille, Radio Novalle, Iskelmälle, Radio Suomi Rockille tai Radio Aallolle radiosoittoon! Se tai ne, ketkä määräävät artistin urapituuden, on vain ja ainoastaan kaikkivatiaiden radioiden musiikkitoimittajien, mm. Mikko Koivusipilä, päätännässä ja he ovat sitä mieltä , että yhtään pien julkaisijaa ei oteta radiosoittoon, vaan suositaan Warnerin, Sonyn ja Universalin artisteja! Tästä syystä isoissa mainosradioissa, kuuluu oksennus refleksiin asti, siis esim. Haloo Helsinki 17 kertaa/pv. Meiltä kuulujoilta ei kysytä haluammeko kuulla "Hulluuden Highwaytä" kaksitoista kertaa joka päivä, viidellä eri ja samallakin kanavalla, joka ikinen päivä! Syyttäkää radioiden musiikkipäälliköitä ja isoja levy-yhtiöitä,(=Mafia) tästä kaikesta!


    • Veljmies

      KAIJA KOO tais olla ihan Kokoomuksen ruokaakin.Että sit ne soi ja soi ja soi...

    • HyväNäinJatkossakin

      Cheekiä kyllä voi kuunnella milloin vaan ja Radio Suomi Popilla myöskin. Hänen musiikkinsa on helposti kuunneltavissa.

      • Raponpaskaa

        Ei todellakaan, hyi olkoon. Heti vaihtuu kanava jos siellä soi Cheek, JVG tai Mikael Gabriel.


      • OtusOnJotain
        Raponpaskaa kirjoitti:

        Ei todellakaan, hyi olkoon. Heti vaihtuu kanava jos siellä soi Cheek, JVG tai Mikael Gabriel.

        Olisi niin kivaa kuunnella Cheekin haastattelu jälleen kerran, vaikkapa koiran kotihoidosta :) Ja itse Otus osallistuisi tietenkin myöskin haastatteluun :)


    • huomioin

      "Pop Top 10 -listalle lisätään uusia kappaleita viikoittain. Pois otetaan saman verran, sillä hetkellä pisimpään mukana olleista, sijoituksesta riippumatta."

      Ei taida pitää ihan paikkansa.
      Irina - Kaaoksen keskellä - 154 päivää listalla
      Popeda - Lihaa ja perunaa 141 päivää listalla
      Lauri Tähkä - Kipua - 134 päivää listalla
      jne. Musiikkipäällikön kavereita ilmeisesti.

      Monta muuta on tässä ajassa jo tullut ja mennyt.

    • ZULU22

      JölliVittuGullin sitä säät mitä tilaat puol vuotta poptopissa

    • hörökorvake

      Ihan samatko kuin Yle Suomessako?
      Taidat puhua pelkkää pa5kaa vaan.

    • radiooooosuomiiipoooooop

      ÄLÄ KUUNTELE SUOMIPOPPIA! Asia on noin yksinkertaisesti ratkaistu. Vielä kun sen tajuavat sinun lisäksesi 500 000 - 1000 000 muutasuomalaista.

      • nordicvoice

        Ei ole kysymys pelkästään Radio Suomi Popista, vaan kyllä muutkin kanavat soittavat LIIKAA, jostain syystä juuri Haloo Helsinkiä. Kolmella kanavalla soi yhtenäkin päivänä yhtäaikaa haloota!?
        Mulla, niin kuin muillakin, on oikeus ja suorastaan velvollisuus puuttua kuuntelijana siihen, mitä radiokanavilla soitetaan, käsittääkseni!? Kuuntelen popit, kuin rokitkin, helpostikin, ei ole kysymys siitä, vaan siitä, miksi Haloo Helsinkiä soitetaan niin paljon!? Suomi on täynnä erittäin hyviä bändejä, jo levyttäneitäkin, mutta silti niille ei saada radiosoittoaikaa järjestymään, esim. musiikkipäällikkö Mikko Koivusipilän ansiosta, ollenkaan!? Monipuolinen artisti vaihtuvuus on sallittua kaikilla radiokanavilla ja on epäoikeudenmukaista muita artisteja kohtaan, suosia yhtä samaa artistikaartia! Radiokanavat tekevät röyhkeasti sitä, että kumartelevat isoille levy-yhtiöille, selvittämättä, haluavatko ihmiset oikeasti kuunnella n. 20 kertaa Haloo Helsingin biisiä "Rakas" ja vajaan tunnin kuluttua "Hulluuden Highway" ja vajaan tunnin kuluttua "Rakas" jne !? Se, mitä Suomi Pop on tehnyt, pönkittääkseen vieläkin enemmän isojen levy-yhtiöiden artisteja, niin se on jättänyt pienten julkaisijoiden tarjokkaat kokonaan pop top 10 listalta pois. Ei voi muuta kuin ihmetellä isosti, miksi noin tehdään? Yksi syy ja todennäköisesti osuu oikein, on että isot Warner, Sony ja Universal säätelevät haluamallaan tavalla soittolistoja ja pienten levy-yhtiöiden potentiaaliset kilpailijat, saadaan radiosoitoista pois! Tässä jää miettimään, että mikähän se mahtaa olla se isojen levy-yhtiöiden korvaus radioille, että soittavat vain, haloota, kaija koota, antti tuiskua, lauri tähkää, juha tapioa, vesalaa, jenni vartiaista, chisua, irinaa, cheekkiä, wiskaria, jvg:tä, sannia artisteja ja paljon?


    • junttarinen

      Ihan puuduttavaa, kun Haloo Helsinki soi siis n. tunnin välein!? Soitakaa vaikka Tiisua välillä, tai vaikka trio Niskalaukausta, kyllä bändejä riittää muitakin HH! Pientä rajaa sen Haloon soitto tiheyden kanssa, tuo on siis iha mahdotonta! Musiikkipäällikölle terveiset, että älä ota niin paljon "lahjuksia", että olet loppuvuoden kiitollisuuden velassa Ratas Music Oy:lle!!

      • Suoraatoistoa

        Kai ne tiisut, niskalaukaukset ja omakustannesinkut voi kuunnella spotify/youtubestakin ihan niin usein ja monta kertaa kuin itse ketäkin sattuu huvittamaan.


      • junttarinen
        Suoraatoistoa kirjoitti:

        Kai ne tiisut, niskalaukaukset ja omakustannesinkut voi kuunnella spotify/youtubestakin ihan niin usein ja monta kertaa kuin itse ketäkin sattuu huvittamaan.

        Ei se ole sama asia kuin radio!


      • junttarinen
        Suoraatoistoa kirjoitti:

        Kai ne tiisut, niskalaukaukset ja omakustannesinkut voi kuunnella spotify/youtubestakin ihan niin usein ja monta kertaa kuin itse ketäkin sattuu huvittamaan.

        Nimim. "Suoraatoistoa", olet siis sitä mieltä, että suomalais yhtyeistä muiden, kuin Haloo Helsingin, ei pidä soida Radio Suomi popilla, tai muillakaan radiokanavilla?
        Olipahan kapeakatseinen kommentti! Kyllä musiikkipäälliköt hyysäävät liikaa isojen yhtiöiden bändejä ja artisteja ja todellakin liikaa ja nimen omaan Haloota! Tiedän, että jos tehtäisin valtakunnallinen kysely, mitä haluat kuunnella esim. Radio Suomi Popilta, niin Haloo Helsinki ei olisi kärkipäässä!


      • Suoraatoistoa

        Niin olen siis sitä mieltä ja vaikka laajemminkin että kaikkea sellaista musaa mitä radioissa ei soiteta voi kuunnella suoratoistopalveluista sen ei pitäisi kovin vaikeata olla. Aika varmasti näin moni tekeekin. Jos tykkää kuunnella sitä mitä vaikka radio Suomipop soittaa niin tekee sitten niin. Jos ei niin on sitten kuuntelematta. Niin eikös ole aika yksinkertainen järjestely.


      • junttarinen
        Suoraatoistoa kirjoitti:

        Niin olen siis sitä mieltä ja vaikka laajemminkin että kaikkea sellaista musaa mitä radioissa ei soiteta voi kuunnella suoratoistopalveluista sen ei pitäisi kovin vaikeata olla. Aika varmasti näin moni tekeekin. Jos tykkää kuunnella sitä mitä vaikka radio Suomipop soittaa niin tekee sitten niin. Jos ei niin on sitten kuuntelematta. Niin eikös ole aika yksinkertainen järjestely.

        Nyt onkin kyse oikeudenmukaisuudesta ja laajemman kuulijakunnan mieltymyksistä ja nimen omaan, onko oikein, että nimenomaan RADIOISSA (ei suoratoistosta!) on oikeus saada kuunnella muuta kuin kun yhtä ja samaa Haloo Helsinkiä! Se kuka valitsee, levy-yhtiön painostuksella tai ilman, sen artisitn sinne radiosoittolistalle, on vaikuttamassa A. Artistin menestymiseen ja tunnetuksi tekemiseen valtakunnallisesti. B. Myös halliten täysin, mitä radiossa soitetaan ja missä järjestyksessä, ilman. että kuulijoilla on siihen mitään osaa ja arpaa! Artistihan ei voi tulla ns. kuuluisaksi, vieläkään, ilma, että sitä ei valtakunnallisissa radioissa soitettaisi ja siitä päättää kaikki voipaisuudessaan radioiden musiikkipäälliköt. Musiikkipäälliköt ovat suoraan vastuu velvollisia, vaikkeivat sitä myönnäkään, isojen, Warnerin, Universalin ja Sonyn promoille ja talutusnuorassa näille. Lisäksi on mainittava, ne pienemmät toimijat, jotka epäsuorasti ovat isojen kanssa toiminnassa, Ratas Music, Kaiku Entertainment ja Fried Music.
        10-18v. kuuntelevat omia artistejaan, pääsääntöisesti spotifysta, eivätkä juuri radioista kuuntele, mutta jo parikympisistä ylöspäin, joutuvat/saavat kuunnella työpaikoillaan esim. Radio Suomi Popin kanvavaa, joten ovat ns. pakottettuja kuulemaan esim. Haloo Helsinkiä n. tunnin välein! Kohtuutonta, eikö?


      • Suoraatoistoa

        Oliskohan tuo enempi työpaikan sisäinen ongelma jos joutuu vastentahtoisesti kuuntelemaan jotain mistä ei pidä. Voiskohan noista löytyä joku sopivampi vaihtoehto.

        http://www.nettiradiomaailmalla.com/


      • Fakt4
        Suoraatoistoa kirjoitti:

        Oliskohan tuo enempi työpaikan sisäinen ongelma jos joutuu vastentahtoisesti kuuntelemaan jotain mistä ei pidä. Voiskohan noista löytyä joku sopivampi vaihtoehto.

        http://www.nettiradiomaailmalla.com/

        Nettiradio ei ole mikään radio.


      • Suoraatoistoa

        Musaahan nekin soittaa ?


      • junttarinen

        Valtakunnallisissa mainosradioissa on perustana se, että kanavalle saadaan mainostajia, muutenhan ei koko mainosradioita olisi olemassakaan. Sitten mietitään, mikä musiikki sopii mainostettaviin tuotteiden kanssa, eli ts. kuulijakunta radioille. Onko radiokanavalla mainostettavat tuotteet suunnattu 12-20v., 20-28v. , 35-48v. vai 45-60v. ja se onkin se pointti.
        Tärkeintä aina mainosradiokanavilla on se, että saadaan mainostajat vakuutettua, että radioilla on kuulijakuntaa paljon ja varsinkin tietyissä ikäryhmissä.
        En usko vieläkään, että Jaajon ja kumppaneiden kuulijoista kukaan haluaa kuulla Haloo Helsinkiä n. tunnin välein ja vuoron perään, "Beibi", Hulluuden Highway tai "Rakas", olkoon kuulijakunta iältään 20-28v., 35-48v. tai 45-60v. KUKAAN ei jaksa kuunnella yhtä ja samaa artistikuntaa, vaikka kanava muuten olisikin kuulijan korvaan sopivaa.
        Radionkuuntelijoille on ennen kaikkea radioiden musiikkivalinnat tehtävä, ei sen mukaan, mitä Ratas Musicin, tai Warnerin, Sonyn, Universalin promo"vaatii"! Musiikkipäälliköille radioissa suosittelisin tällä hetkellä alan vaihtoa, alkaa oikeasti olemaan kuuntelioita epäkunnioittavaa toimintaa!


      • heihaloovitunääliö
        junttarinen kirjoitti:

        Valtakunnallisissa mainosradioissa on perustana se, että kanavalle saadaan mainostajia, muutenhan ei koko mainosradioita olisi olemassakaan. Sitten mietitään, mikä musiikki sopii mainostettaviin tuotteiden kanssa, eli ts. kuulijakunta radioille. Onko radiokanavalla mainostettavat tuotteet suunnattu 12-20v., 20-28v. , 35-48v. vai 45-60v. ja se onkin se pointti.
        Tärkeintä aina mainosradiokanavilla on se, että saadaan mainostajat vakuutettua, että radioilla on kuulijakuntaa paljon ja varsinkin tietyissä ikäryhmissä.
        En usko vieläkään, että Jaajon ja kumppaneiden kuulijoista kukaan haluaa kuulla Haloo Helsinkiä n. tunnin välein ja vuoron perään, "Beibi", Hulluuden Highway tai "Rakas", olkoon kuulijakunta iältään 20-28v., 35-48v. tai 45-60v. KUKAAN ei jaksa kuunnella yhtä ja samaa artistikuntaa, vaikka kanava muuten olisikin kuulijan korvaan sopivaa.
        Radionkuuntelijoille on ennen kaikkea radioiden musiikkivalinnat tehtävä, ei sen mukaan, mitä Ratas Musicin, tai Warnerin, Sonyn, Universalin promo"vaatii"! Musiikkipäälliköille radioissa suosittelisin tällä hetkellä alan vaihtoa, alkaa oikeasti olemaan kuuntelioita epäkunnioittavaa toimintaa!

        Meinaatko että melkein 30 vuotta alalla ollut mies yhtäkkisesti vaihtaisi alaa vain yhden SUOLI24:ään kirjoittavan paskavalittajan takia?


      • junttarinen
        heihaloovitunääliö kirjoitti:

        Meinaatko että melkein 30 vuotta alalla ollut mies yhtäkkisesti vaihtaisi alaa vain yhden SUOLI24:ään kirjoittavan paskavalittajan takia?

        Tiedän, että en ole ainoa, joka on samaa mieltä asiasta, että yksiä ja samoja artisteja soitetaan juuri sen vuoksi, että syystä tai toisesta halutaan kumartaa Ratas Musicin, Warnerin, Sonyn ja Universalin promoille. Olen radion kuuntelija siinä missä kuka muutkin ja se, mitä radiosta soitetaan, kuuluu mulle, siinä missä muilekin ja siihen sulla taas ei ole mitään sanomista!!
        Se, mitä tulee radioiden musiikkitoimittajien alanvaihtoasiaan, on mielestäni täysin perusteltua! Mieti, jos on niin voideltavissa isojen ed. mainittujen levy-yhtiöiden edessä ja ikään kuin myynyt sielunsa, soittaakseen kuulija paroille tunnin välein, esim. Haloo Helsinkiä, niin onhan jossain jotain mätää!? Alaa musiikkitoimittajan kannattaa kyllä vaihtaa, jos ei kolmesssakymmenessä vuodessa ole oppinut muuta, kuin nuolemaan isojen takalistoa!
        Mietin tässä vielä hmm..., ettei nyt olisi käynyt nimim. "heihaloovitunääliö" niin, että "se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa"!?


      • EJMR
        junttarinen kirjoitti:

        Tiedän, että en ole ainoa, joka on samaa mieltä asiasta, että yksiä ja samoja artisteja soitetaan juuri sen vuoksi, että syystä tai toisesta halutaan kumartaa Ratas Musicin, Warnerin, Sonyn ja Universalin promoille. Olen radion kuuntelija siinä missä kuka muutkin ja se, mitä radiosta soitetaan, kuuluu mulle, siinä missä muilekin ja siihen sulla taas ei ole mitään sanomista!!
        Se, mitä tulee radioiden musiikkitoimittajien alanvaihtoasiaan, on mielestäni täysin perusteltua! Mieti, jos on niin voideltavissa isojen ed. mainittujen levy-yhtiöiden edessä ja ikään kuin myynyt sielunsa, soittaakseen kuulija paroille tunnin välein, esim. Haloo Helsinkiä, niin onhan jossain jotain mätää!? Alaa musiikkitoimittajan kannattaa kyllä vaihtaa, jos ei kolmesssakymmenessä vuodessa ole oppinut muuta, kuin nuolemaan isojen takalistoa!
        Mietin tässä vielä hmm..., ettei nyt olisi käynyt nimim. "heihaloovitunääliö" niin, että "se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa"!?

        No mitä ovat ne "syyt tai toiset"? Todisteita kaivataan.


      • junttarinen
        EJMR kirjoitti:

        No mitä ovat ne "syyt tai toiset"? Todisteita kaivataan.

        Olet aivan ilmeisesti alalla (täällä vain nimim. vaihataen!?), koska tunnut kovasti penäävän syitä ja jopa todisteita, miksi isojen yhtiöiden artistit ja esimerrki tapauksena juuri Haloo Helsinki soi kanavilla! Hyvä promoaminen, on tietenkin edellytys, että artisti saa näkyvyyttä ja kuuluvuutta, mutta jos se on noin helppoa, että radioihin suurin piirtein marssitaan ja sanotaan, että nyt pitäis saada soittoa tälle artistille, ettei edes kyseenalaisteta, otetaanko megasoittoon vai ei, niin jotenkin se ei vaan mene oikein muita artisteja ja yhtiöitä kohtaan!
        Mitkä ovat sitten ne ns."lahjukset", eivät takuulla kestä päivänvaloa, se on selvää, mutta jotain etuisuuksia suurkansallisten on helppo tarjota, mutta on aika selvää myös, että moraalisestikin se on väärin, mutta kukapa näistä siitä piittaisi, kun tulosta tulee, niin kaikki keinot ovat sallittuja!
        Tiedät, että en voi kertoa tässä muuta kuin, että TIEDÄN, että kaikki ei ole kerrottavissa!
        Hyvä esim., jonka olen jo aikaisemminkin kertonut, muta kerron vielä kerran.
        Sonkajärveltä sijaitseva levy-yhtiö on päättänyt julkaista parista artististaan debyytti sinkut. Yksi on suomenkielistä omaa pop/rock musiikkia soittavan, todella hyvän ja omaperäisenkin bändin eka sinkun ja toisena nuoren naisartistin, singsongwriter-tyyppisen persoonallisen debyytin.
        Pienen, mutta innokkaan Pohjois-Savolaisen uuden levy-yhtiön tj./promo lähtee puhelin-ja meilikontaktien jälkeen sovituille tapaamisille Helsinkiin musiikkipäälliköiden luokse esitelläkseen ja vakuuttaakseen, Radio-Suomi Popin, Iskelmän, Radio Novan ja Radio Suomi Rockin, muusiikkipäälliköt.
        Musiikkipäälliköt rutiinilla ottavat vieraan vastaan ja biisit artisteilta vielä kerran yhdessä just ja just kuunnellaan, mutta molemmissa tapauksissa kuullaan sama litania, mihin uusi levy-yhtiö joutuu tottumaan, että "ei ole oikein meidän formaattiin sopivaa" ja "tarjontaa on siis aivan valtavasti" ym.! Myöhemmin samana samana päivänä, samainen musiikkipäällikkö tekee listoihin valintansa ja ottaa soittoon, Warnerin uuden naisartistin, Ratas Musicin, Haloo Helsingin uudet ja vanhat sinkut tunnin välein soittoon jättikampanjan sekä Universalilta uusin pop bändi pääsee myös soittolistalle.
        Vuoden päästä, Sonkajärveläinen levy-yhtiö ajautuu konkurssiin ja sen artisitit lopettavat tomintansa turhautuneena ja syy: Ei radiosoittoa!!


      • RMJE

        Radio Suomipopihan on yksityinen radioasema ei siis vero-Ylen. Kai pop saa silloin soittaa vaikka pelkkää Haloo helsinkiä jos haluavat. Jos jonkun sortavalan levy-yhtiön tarjoamia sinkkuja ei oteta soitettavaksi niin se on varmasti asianosaisille ikävää ja vielä ikävämpää varmasti se että siellä sitten kuitenkin jotain soittavat.


      • juhotoivonen
        RMJE kirjoitti:

        Radio Suomipopihan on yksityinen radioasema ei siis vero-Ylen. Kai pop saa silloin soittaa vaikka pelkkää Haloo helsinkiä jos haluavat. Jos jonkun sortavalan levy-yhtiön tarjoamia sinkkuja ei oteta soitettavaksi niin se on varmasti asianosaisille ikävää ja vielä ikävämpää varmasti se että siellä sitten kuitenkin jotain soittavat.

        Kukaan minun tutuista ei kuuntele Radio SuomiPopia! Tunnen ainakin 350 henkilöä!


      • JMRE

        No eikös asia ole sitten kaikin puolin kunnossa.


      • singinsons
        RMJE kirjoitti:

        Radio Suomipopihan on yksityinen radioasema ei siis vero-Ylen. Kai pop saa silloin soittaa vaikka pelkkää Haloo helsinkiä jos haluavat. Jos jonkun sortavalan levy-yhtiön tarjoamia sinkkuja ei oteta soitettavaksi niin se on varmasti asianosaisille ikävää ja vielä ikävämpää varmasti se että siellä sitten kuitenkin jotain soittavat.

        Ei popilla ole sen kummempia oikeuksia kuuntelijoiden vitutuskäyrää nostaa, loputtomalla Haloo Helsingin soittamisella, kuin muillakaan valtakunnallisilla mainosradioilla. Lyhytnäköistä bisneksentekoa, jos kokevat, että bändien tulevaisuus roikkuu Haloo Helsingin biisien varassa!? Uskomaton kanava ja todella typerä musiikkipäällikkö!!


      • joooååååååååååå
        singinsons kirjoitti:

        Ei popilla ole sen kummempia oikeuksia kuuntelijoiden vitutuskäyrää nostaa, loputtomalla Haloo Helsingin soittamisella, kuin muillakaan valtakunnallisilla mainosradioilla. Lyhytnäköistä bisneksentekoa, jos kokevat, että bändien tulevaisuus roikkuu Haloo Helsingin biisien varassa!? Uskomaton kanava ja todella typerä musiikkipäällikkö!!

        Kerro vielä, ketä haukuit typeräksi.


      • singinsons
        joooååååååååååå kirjoitti:

        Kerro vielä, ketä haukuit typeräksi.

        Jokainen löytää netistä, kuka on milläkin kanavalla musiikkipäällikkönä! Tiedän kyllä, kuka on tämä Haloon levy-yhtiön käskytettävänä.


      • aahet
        singinsons kirjoitti:

        Jokainen löytää netistä, kuka on milläkin kanavalla musiikkipäällikkönä! Tiedän kyllä, kuka on tämä Haloon levy-yhtiön käskytettävänä.

        En tiedä kun nimeä ei löydy mistään.


      • singinsons
        aahet kirjoitti:

        En tiedä kun nimeä ei löydy mistään.

        Radio Suomi pop ja info. Googleta Nelonen media musiikkipäällikkö, niin nimi tulee esille!


    • vaihdakanavaa

      Onneksi on radio Nostalgia josta voi vielä kuunnella vanhoja hyviä biisejä joka kielellä.

      • jarmo49

        Nostalgia on pilattu kun siellä on 80 ja 90 lukujen musiikkia. Oldies tarkoittaa 50 ja 60 luvuilla tehtyjä oikeita kappaleita. Niitä joita kansa haluaa kuunnella.


      • lemonamusic

        Eikä loppua näy, käsittämätömälle Haloo Helsingin radiosoitto vimmalle!? Edelleen, noin tunnin välein, "Hulluuden Highway", "Baby" tai "Rakas", hoh,hoijaa!
        Vesalalle on käymässä samalla lailla ja hyvin nopeasti, jollei musiikkipäällikön järjenjuoksulle saada pikaisesti jotain keksittyä! Vesalaa soitetaan ihan liikaa ja aivan loistavan biisintekijän ja erityisen hienon artistin biisit pilataan, LIIKA soitolla ja kohta sama ilmiö edessä, kuin Haloo Helsingillä!? Ottakaa nyt jo uusia artisteja vaikka soittoon, tai jotain, että tuo älyttömyys loppuis!


      • kuinkahelppoaonvälttää
        lemonamusic kirjoitti:

        Eikä loppua näy, käsittämätömälle Haloo Helsingin radiosoitto vimmalle!? Edelleen, noin tunnin välein, "Hulluuden Highway", "Baby" tai "Rakas", hoh,hoijaa!
        Vesalalle on käymässä samalla lailla ja hyvin nopeasti, jollei musiikkipäällikön järjenjuoksulle saada pikaisesti jotain keksittyä! Vesalaa soitetaan ihan liikaa ja aivan loistavan biisintekijän ja erityisen hienon artistin biisit pilataan, LIIKA soitolla ja kohta sama ilmiö edessä, kuin Haloo Helsingillä!? Ottakaa nyt jo uusia artisteja vaikka soittoon, tai jotain, että tuo älyttömyys loppuis!

        V******o kyseistä kanavaa ja muitakaan noita luupilla luukuttavia kanavia tarvitsee kunnella. Kyllä suomessakin paikasta riippumatta löytyy vaihtoehtoja niin suomesta kuin maailmalta vähintäänkin netin kautta. Kuuntele haluamiasi biisejä streemipalveluista tai nauti hiljaisuudesta. Niin kauan kuin Nelonen Median kanavilla on kyseinen linja ja musiikista päättää Mikko Koivusipilä mikään ei muutu valittamalla ja paleutetta antamalla. Ainoa tie pakkomuutokselle on SUOMIPOPIN ja muiden kanvien kuulijamäärien raju lasku.

        Ja tämä koskee myös kaikkia muita tähän tympääntyneitä. ÄLÄ KUUNTELE NELOSEN MEDIAN KANAVIA!


      • miksivalittaa
        kuinkahelppoaonvälttää kirjoitti:

        V******o kyseistä kanavaa ja muitakaan noita luupilla luukuttavia kanavia tarvitsee kunnella. Kyllä suomessakin paikasta riippumatta löytyy vaihtoehtoja niin suomesta kuin maailmalta vähintäänkin netin kautta. Kuuntele haluamiasi biisejä streemipalveluista tai nauti hiljaisuudesta. Niin kauan kuin Nelonen Median kanavilla on kyseinen linja ja musiikista päättää Mikko Koivusipilä mikään ei muutu valittamalla ja paleutetta antamalla. Ainoa tie pakkomuutokselle on SUOMIPOPIN ja muiden kanvien kuulijamäärien raju lasku.

        Ja tämä koskee myös kaikkia muita tähän tympääntyneitä. ÄLÄ KUUNTELE NELOSEN MEDIAN KANAVIA!

        Samaa mieltä! Minä olen vaihtanut Suomen radio- ja viestintäjärjestön kanavien pariin. Niitä ovat Sea Fm, Radio Musa, Radio Sandels, Pieksämäki FM, Ocab, Radio Gramox ja Ääni Radio.


      • kuinkahelppoaonvälttää

        Noita muita radio kanavia en ole kuunnellut, mutta Suomen radiota, eli radio suomea muutaman vuoden ajan päivittäin työn puolesta voin sanoa, että valitettavan paljon viimevuosien aikana Radio Suomi on mennyt kaupallisten kanavien suuntaan. Sentään uuden musiikkipäällikön myötä samojen vanhojen biisien toistamista on hieman vähennetty. Samalla on mielestäni tullut yksi uudistus, mitä ei ollut aiemmin: Ei soiteta juurikaan biisejä alusta loppuun asti, yleensä nipistetään molemmista, puhutaan alkujen päälle ja pätkäistään biisit reilusti ennen loppua. Eikä tässä ole kyse uutisten tai liikennetiedotteiden takia johtuvasta pätkäisemisestä. Luulisi Ylen edes tarjoavan selkeän vaihtoehdon musiikillisesti kaupallisille muutenkin kuin mainoksettomana, mutta kun ei.


      • juytrre
        jarmo49 kirjoitti:

        Nostalgia on pilattu kun siellä on 80 ja 90 lukujen musiikkia. Oldies tarkoittaa 50 ja 60 luvuilla tehtyjä oikeita kappaleita. Niitä joita kansa haluaa kuunnella.

        Kyllä olen tosiaan kanssa kyllästynyt Nostalgian 80 ja 90 luvun kappaleisiin. niitä on liikaa kuullut ja nähnyt jo silloin kun tv:ssä oli MTV musiikkikanava. Olipa kerran vähän aikaa MTV oldies kanavakin, niin sieläkin ne vanhimmat musiikkivideot on 80 luvulta. Varmasti mieluummin kuulisi 50 ja 60 ja 70 luvun musiikkiakin. You tubestahan noita vanhoja suosikkibiisejä löytää nykyään varsin hyvin. Kannattaisi tehdä niistä mp3 listaa niin voi kuunnella soittimella kaikkialla.


    • Luetuostasyy
      • rollollolol

        Rollo FM:ltä päivää?


    • Ärsyttää101

      Että minä olen kyllästynyt tähän biisiin että "nostetaan keskikalja-maljat ilmaan ja tänään ihmisen puolikas on huomisen Leijona-kuningas." Kuultu 101 kertaa Suomi-popilta. Kuka lie laulaja, En ole viistinyt googlailla. Mutta todella vastenmielinen narisija. Niinpä olenkin siirtynyt Helmi-radioon, josta tulee parempaa musiikkia. Suomi pop on tarkoitettu 11-15 -vuotiaille.

      • etootosissasi

        Anna mun nauraa! Etkai tosissaan kuuntele Helmiradiota. Se vasta naurettava kanava onkin. Siellä vasta toistetaankin itseään. Sinua kyllästyttää saman biisin kuuleminen Suomipopilla ja valintasi on Helmiradio :D Jos vältämättä haluat radiota kuunnella ja vanhempaa tai lisäksi viimevuosilta olevaa musiikkia etkä asu pääkaupunkiseudulla tai sen eteläpuolella kuuntelisit edes Nostalgiaa. Siellä ei sentään soiteta samoja biisejä 4-8 kertaa päivässä, kuten Helmiradiolla. Samaa Nelonen media p****a kuin Suomipoppikin.

        Ja ihan vaan tiedoksi Radio Nostalgia ja NRJ ovat osa Bauer Mediaa vain media myynnin osalta. Eivät ole Bauer Median omistamia kanavia. Jos joku meinasi tämän Bauer Media kortin nostaa esille, että samaa p****a niidenkin kanavat. Kyllä! Mutta sieltä ei sentään ole vielä päädytty halveksumaan ja aliarvoimaan kuuntelijoita tai ainakaan sanottu sitä äänenn kuten Nelonen Median musiikkipäällikkö HS:n haastattelussa.


    • ääliönkomenttimutotta

      Eikö ne huoratkin rahansa pillua jakalla tee? Herroille.
      Nyt Haloo Hesan kanssa samoilla festareilla oli yhtye nimeltä Huora?! Hyi $aatna!

    • Kassiallonen

      Alun alkaen, mulla aloittajana, on ollut siis myös periaatteellinen ja yleinen kysymys, miksi samoja biisejä soitetaan niin paljon Suomi Popilla ja varsinkin siitä oli kysymys, että miksi Haloo Helsinki saa tunnin välein soittoaikaa ko. kanavalla!?
      Asiasta pitää voida ja saa keskustella, kun noin suurta epäoikeudenmukaisuutta kuulijoita ja muita artisteja kohtaan sallitaan! Ongelmaa ei ratkaista sillä (niin kuin joku aiemmin tuolla ehdotti) ,että täytyy vaihtaa kanavaa, vaan asiasta pitää pystyä täällä ja muissakin foorumeissa keskustelemaan, eikä "aina voi vaihtaa kanavaa" -tyylisillä tyhjillä letkautuksilla!

      • Luotuostasyy

        Kävitkö lukemassa HS:n sivuilta Mikko Koivusipilän haastattelun, joka päättää kaikilla Nelonen Media kanavilla soivasta musiikista.

        Toisessa keskustelussa on ehkä järkevämmin pohdittu syitä tuolle mitä ihmettelet. http://keskustelu.suomi24.fi/t/14969834/hs-haastatteli-musiikkipaallikko-quotguruaanquot

        Yksinkertaisesti asia ei vain muutu miksikään täällä ja muilla foorumeilla jauhamalla. Kuten tuosta HS:n jutustakin käy ilmi, kanavan musiikkipäällikkö vähät välittää kuulijoista yms. Ongelma alkaa ratketa sillä kun suurimassa lopettaa kuuntelemasta Nelonen Median kanavia tai vähintään niitä, jotka tätä Haloo Helsinkiä soittavat Nelonen Median kanavista kokoajan. Ei mikään muu saa ryhtymään muutoksiin kuin kuulijamäärien romahtaminen.

        HOX! Kyllä asia juurikin ratkaistaan sillä että iso joukko lopettaa Suomipopin ja muiden Nelonen median kanavien kuuntelun. Silloin kanavat joutuvat muuttumaan pakon edessä.

        Ainakin pääkaupunkiseudulla on tarjolla myös muutamia kanavia jotka eivät toista samoja biisejä kokojan viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Tosin tämä ei auta mitään jos radiota haluaa kuunnella ellei asu alueella jossa nämä radiokanavat kuuluvat. Netin kautta ainoastaan.


    • alltogetherrec

      Pistäkää se Koivusipilä "eläkkeelle" jo! Vähän liiankin läpinäkyvää on Ratas Music / Sony, Warnerin ja Universalin talutusnuorassa kulkeminen!
      Ihan käsittämätöntä, että tämän häiskän vaikutuspiirissä olevista radioista, ei juuri uutta ja mielenkiintoista musiikkia ja ihan uusilta artisteilta päästä kuulemaan!?
      Yhden ihmisen päätännän varassa, tässä tapuksessa Mikko Koivusipilän, on kymmenien ja satojen artistien uran tyssääminen, kun ei radiosoittoon pääse, varsinkin jos et edusta muita kuin edellä mainittujen yhtiöiden artistikuntaa !
      Tehkää joku jo jotain, että saadaan päivitettyä radioihin musa-ja artistikantaa ja saadaan ainakin yksi ihminen, lähestulkoon kaikkivaltiaan asemasta pois!!

      • Kansanääni

        Erkki Puumalainen saatava musiikkipäälliköksi!


      • quuseen
        Kansanääni kirjoitti:

        Erkki Puumalainen saatava musiikkipäälliköksi!

        Ihan turha yrittää tätä puumalais-osastoa tähän nyt työntää!! On nimittäin muitakin yhtiöitä suomessa, kuin, Warner, Sony ja Universal ja varmaan pinempia indie-yhtiöitä vieläkin enemmän, jos artisteillaan olisi edes jonkinlainen mahdollisuus radioisoittoihin!
        Niin kauan kuin on näitä koivusiplöitä radioiden musiikkipäälikön vakanssia hoitamassa, tilanne on uusien artistien ja pienlevy-yhtiöiden toiminta lähes mahdotonta.
        Musiikillisesti puhun nyt siis ihan mainstream linjasta, jonka edustajia löytyisi radiosoittoon radioihin kyllä, muiltakin yhtiöiltä kuin suurkansallisilta.
        Suomessa on tuota tuottaja osaamista kyllä muillakin, kuin mm. Jurekilla ja Eppu Kososella, että siihenkin vois jotain uutta sallia, kun kaikki nykypoppi alkaa kuulostamaan aivan samanlaiselta, vuodesta toiseen!
        Tekemistä siis riittää, mutta se ei riitä artistille, tai pien levy-yhtiölle, että jos ei soi Novalla, Radio Suomi popilla, ,Radio Aallolla, Iskelmällä, NRJ:llä, tai Radio Rockilla kertaakaan! Ei edes se valitettavasti riitä, että saa about kerran pari päivässä, viikon ajan soida, Radio Suomessa, se ei riitä pitämään artistia, eikä pien yhtiötä pystyssä!


      • Quseeen
        quuseen kirjoitti:

        Ihan turha yrittää tätä puumalais-osastoa tähän nyt työntää!! On nimittäin muitakin yhtiöitä suomessa, kuin, Warner, Sony ja Universal ja varmaan pinempia indie-yhtiöitä vieläkin enemmän, jos artisteillaan olisi edes jonkinlainen mahdollisuus radioisoittoihin!
        Niin kauan kuin on näitä koivusiplöitä radioiden musiikkipäälikön vakanssia hoitamassa, tilanne on uusien artistien ja pienlevy-yhtiöiden toiminta lähes mahdotonta.
        Musiikillisesti puhun nyt siis ihan mainstream linjasta, jonka edustajia löytyisi radiosoittoon radioihin kyllä, muiltakin yhtiöiltä kuin suurkansallisilta.
        Suomessa on tuota tuottaja osaamista kyllä muillakin, kuin mm. Jurekilla ja Eppu Kososella, että siihenkin vois jotain uutta sallia, kun kaikki nykypoppi alkaa kuulostamaan aivan samanlaiselta, vuodesta toiseen!
        Tekemistä siis riittää, mutta se ei riitä artistille, tai pien levy-yhtiölle, että jos ei soi Novalla, Radio Suomi popilla, ,Radio Aallolla, Iskelmällä, NRJ:llä, tai Radio Rockilla kertaakaan! Ei edes se valitettavasti riitä, että saa about kerran pari päivässä, viikon ajan soida, Radio Suomessa, se ei riitä pitämään artistia, eikä pien yhtiötä pystyssä!

        Kerro meille, mitä vikaa on Erkin linjauksissa.


      • Vitunyksinkertaista
        quuseen kirjoitti:

        Ihan turha yrittää tätä puumalais-osastoa tähän nyt työntää!! On nimittäin muitakin yhtiöitä suomessa, kuin, Warner, Sony ja Universal ja varmaan pinempia indie-yhtiöitä vieläkin enemmän, jos artisteillaan olisi edes jonkinlainen mahdollisuus radioisoittoihin!
        Niin kauan kuin on näitä koivusiplöitä radioiden musiikkipäälikön vakanssia hoitamassa, tilanne on uusien artistien ja pienlevy-yhtiöiden toiminta lähes mahdotonta.
        Musiikillisesti puhun nyt siis ihan mainstream linjasta, jonka edustajia löytyisi radiosoittoon radioihin kyllä, muiltakin yhtiöiltä kuin suurkansallisilta.
        Suomessa on tuota tuottaja osaamista kyllä muillakin, kuin mm. Jurekilla ja Eppu Kososella, että siihenkin vois jotain uutta sallia, kun kaikki nykypoppi alkaa kuulostamaan aivan samanlaiselta, vuodesta toiseen!
        Tekemistä siis riittää, mutta se ei riitä artistille, tai pien levy-yhtiölle, että jos ei soi Novalla, Radio Suomi popilla, ,Radio Aallolla, Iskelmällä, NRJ:llä, tai Radio Rockilla kertaakaan! Ei edes se valitettavasti riitä, että saa about kerran pari päivässä, viikon ajan soida, Radio Suomessa, se ei riitä pitämään artistia, eikä pien yhtiötä pystyssä!

        Kuuntelisit joskus Radio Suomea niin tietäisit. Aika harvoin Radio Suomikaan ottaa soittoon noita mainitsemiasi pienenpien levy-yhtiöiden artisteja ei edes suurten levy-yhtiöiden uudet tulokkaat päädy soittoon.

        Omasta mielestäni on aivan sama onko joku pienen, suuuren tai minkä tahansa yhtiön artisti tai bändi. Itse olisin tyytyväinen kun mentäisiin musiikki edellä ja soitettaisiin sitä monipuolisesti. Jos Haloo Helsingiltä, Chisulta tai JVG:ltä tulee hyvä biisi niin tottakai sitä pitää soittaa, mutta rajansa sillä kuinka paljon ja pitkän ajan. Yhtälailla jos (hieman pienemmät nimet) Stina Girs, Martta Hakala tai Aleksanteri Hakaniemi julkaisee hyvän biisin sen pitäisi voida päätyä soittoon. Mutta eipä ainakaan Suomipopilla.

        P*****E lopettakaa itkeminen ja älkää kuunnelko kyseisiä kanavia. Pakkoko sitä on valita Bauer Median tai Nelonen median kanava. Mikään ei muutu niin kauan kuin kanavilla riittää kuulijoita. Eipä ala häiritsemään (joka väliin tuleva) Haloo Helsinkikään, kun kuuntelee kanavia missä sitä ei soiteta tai kohtuudella soitetaan.

        Ihan irrallisena mihinkään liittymättä NRJ ei ole Bauer Median omistuksessa vain mainosmyynti kuuluu Bauer Median alaisuuteen. Kyseinen kanavakin tosin pilattiin muutamia vuosia sitten, kun soittolistaa kavennettiin ja genrevalikoimaa supistettiin. Ilmeisesti ei kelvannut 900 000 viikkokuulijamäärät vaan 400 - 500 tuhatta on mielekkäämpi.


      • Vitunyksinkertaista
        Vitunyksinkertaista kirjoitti:

        Kuuntelisit joskus Radio Suomea niin tietäisit. Aika harvoin Radio Suomikaan ottaa soittoon noita mainitsemiasi pienenpien levy-yhtiöiden artisteja ei edes suurten levy-yhtiöiden uudet tulokkaat päädy soittoon.

        Omasta mielestäni on aivan sama onko joku pienen, suuuren tai minkä tahansa yhtiön artisti tai bändi. Itse olisin tyytyväinen kun mentäisiin musiikki edellä ja soitettaisiin sitä monipuolisesti. Jos Haloo Helsingiltä, Chisulta tai JVG:ltä tulee hyvä biisi niin tottakai sitä pitää soittaa, mutta rajansa sillä kuinka paljon ja pitkän ajan. Yhtälailla jos (hieman pienemmät nimet) Stina Girs, Martta Hakala tai Aleksanteri Hakaniemi julkaisee hyvän biisin sen pitäisi voida päätyä soittoon. Mutta eipä ainakaan Suomipopilla.

        P*****E lopettakaa itkeminen ja älkää kuunnelko kyseisiä kanavia. Pakkoko sitä on valita Bauer Median tai Nelonen median kanava. Mikään ei muutu niin kauan kuin kanavilla riittää kuulijoita. Eipä ala häiritsemään (joka väliin tuleva) Haloo Helsinkikään, kun kuuntelee kanavia missä sitä ei soiteta tai kohtuudella soitetaan.

        Ihan irrallisena mihinkään liittymättä NRJ ei ole Bauer Median omistuksessa vain mainosmyynti kuuluu Bauer Median alaisuuteen. Kyseinen kanavakin tosin pilattiin muutamia vuosia sitten, kun soittolistaa kavennettiin ja genrevalikoimaa supistettiin. Ilmeisesti ei kelvannut 900 000 viikkokuulijamäärät vaan 400 - 500 tuhatta on mielekkäämpi.

        LISÄTTY: Kovinkaan useasti

        Kuuntelisit joskus Radio Suomea niin tietäisit. Aika harvoin Radio Suomikaan ottaa soittoon noita mainitsemiasi pienenpien levy-yhtiöiden artisteja ei edes suurten levy-yhtiöiden uudet tulokkaat päädy soittoon kovinkaan useasti.


      • quuseen
        Quseeen kirjoitti:

        Kerro meille, mitä vikaa on Erkin linjauksissa.

        Nimi. "Quseen" vastaan kysymykseesi, että KAIKKI ;) Nimim."Vitunyksinkertaista" vastaan kysymykseesi, että tuosta voisi päätellä, että Radio Suomessa ei soi pienten, eikä suurten levy-yhtiöiden musiikki ja silti siellä soi aikamoinen määrä musiikkia, joka päivä!?
        Kyllä Radio Suomella soi taannoin esim. Jiri Nikkisen uusi biisi ja esim. Matti Eskon uus tuotanto, levy yhtiöinään pieni Turenki Records, mutta yhdelläkään isolla valtakunnallisella mainos-radiokanavalla, NE EIVÄT SOI! Juuri tästä on kysymys, kun pienten yhtiöiden, saatikka omakustanteiden, jotka ovat tänä päivänä ihan pro-tasoisia, eivät pääse valtakunnallisille mainoskanaville ja äärimmäisen hyvällä tuurilla, jos silläkään, Radio Suomen soittoon!
        Edelleenkin sanon, että nämä koivusipilät pois musiikkipäällikön vakansseilta ja rohkeita uusia ihmisiä tilalle, jotka uskaltavat taistella pikkuisen isojen, Warnerin, Universalin ja Sonyn, ylivaltaa vastaan!
        Huom, tehtävä ei ole mahdoton!


    • Vitunyksinkertaista

      Quseeen nimimerkille: Totta tuo, että joskus harvoin päätyy muutamia kertoja soittoon pienempienkin levy-yhtiöiden uusia julkaisuja, mutta erittäin harvoin. Ja tuosta viestistäni ei voi päätellä että suurten levy-yhtiöiden musiikkia ei soisi. "..edes suurten levy-yhtiöiden uudet tulokkaat.." KYSE OLI UUSISTA tulokkaista, jotka päätyvät soittoon yleensä vasta silloin kun heitä ei voi enää tituleerata uutena tulokkaana. Toki ne ovat uusia tulokkaita Radio Suomen listoille, mutta eivät enää levy-yhtiölle.

      Ja olen samaa mieltä kanssasi Koivusipilästä. Asia ei vain valitettavasti muutu niin kauaa mihinkään suuntaan kun näillä kanavilla on hyvät kuulijaluvut. Ainoa toivo on että Koivusipilä itse kyllästyy työhönsä ja irtisanoutuu. Se ei tosin tarkoita, että hänen seuraajansa toisi suurta muutosta Nelonen Median kanville. Toinen vaihtoehto on että löytyisi jotain epäilyttävää tai merkkiä selkeästi räikeästä suosimisesta.

      "Huom, tehtävä ei ole mahdoton!" Todennäköisesti se vaatisi suuria romahduksia kuulijamääriin. Niin kauan kuin isojoukko avaa päivästä toiseen Nelonen Median kanavan mikään ei muutu.

      • lexmökiä

        Nyt on kuvakaappaus tallessa. Kiitos.


      • qalliwaes

        Housussas on kuvakaappaus.


    • haloopaskaa

      suomipop soittaa vain haloo helsinki paskaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1017
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe