Kommunistisen persoonan puhtaaksiviljely onnistui

Rinnakkaistodellisuus

Sosialistisen ihmisen kasvatuskokeilu epäonnistui Neuvostoliitossa. Sen sijaan Suomessa maataloustukiaisilla onnistuttiin kasvattamaan sukupolvittain maatalouskommunisteja.

Agraarisosialistit ovat fanaattisia ja täysin sokeita reaalitalouden alkeille. Uskovaiset toistelevat ammottavien tappioiden ääreltä huuruisia mantroja "oikeista hinnoista" ja kahmivat yhä uusia tukiaisia.

Kuokkamkommunismin rinnakkaistodellisuuden kulissia pidetään yllä veronmaksajien ja kuluttajien rahoilla sekä luonnon kustannuksella.

50

699

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saisko--

      Ton selkokielisenä ?

      Siis että nuo teesisi vois ihan tavallisella järjellä käsittää :)

    • fdsk

      Eiköhän tuo neuvostoihminen elä suomalaisessa betonilähiössä suu auki työttömyyskorvausta kerjäten kuin linnunpoika, herroja ja kapitalisteja kiroten, ainoan oma-aloitteisuuden ollen kaikenlaisten tukiaisten kanssa kikkailu.

      Myöskin toisten samoista sosialistisen hyvinvointivaltion hedelmistä nauttivien kyräily (maahanmuuttajat ja maatalousyrittäjät) ja kampittaminen kuuluu neuvostoihmisen piirteisiin, sillä sosialistille joltakin saatu on jo alunperinkin oma.

      Porvareita ja omistavaa luokkaa kadehditaan kuitenkin niin, että on omaksuttu verojen maksu ihmisarvon mittarina sekä harhakuvitelma siitä, että tulonsiirroista nauttiva neuvostoihminen ylipäätään on jollakin ihmeellisellä tavalla "veronmaksaja".

    • HakkuraiskioillaTapahtuu

      Homo Sovjeticus tarkkailee "työkseen" lumen sulamista.

    • Niiinpäniiiiin

      "Uskovaiset toistelevat ammottavien tappioiden ääreltä huuruisia mantroja "oikeista hinnoista" ja kahmivat yhä uusia tukiaisia."

      Sitä tämän hetkisillä tuottajahinnoilla pärjäävää, joka ei ota maataloustukia, ei vaan ole ilmoittautunut näyttämään päättäjillemme miten homma onnistuu.

      Kummallista kun tuon ylläolevan kaltaisia kirjoituksia on kirjoitettu mutta kirjoittajat itsekkään eivät ala esimerkin näyttäjiksi.

      Aivan varmasti päätäjämme suhtautuisivat maatalaloustukiin uudella tavalla jos he itse näkisivät miten ilman maataloustukia maatalous on niin kannattavaa että viljelijälle jäisi vielä palkkaakin.

    • Lluti

      Aloittajalla alkaa jo olla nälkä??

    • Kummastutttaa

      Aloittaja on hyvä ja ilmoittaa vaikka friibeid-numeronssa niin otan sinuun yhteyttä ja palkkaan sinut konsultiksi. Meillä on täällä muitakin jotka ovat kiinnostuneita miten 120€ tonnihinnalla ilman maataloustukia pystytään kannattavaan tuotantoon.
      Aivan varmasti pääsisit suuriin ansioihin kun tuot tietosi koko suomen tietoisuuteen. Ihmettelen kovasti miksi et ole jakanut osaamista koko suomen maataloutelle ja EUlle.

      • KuollutKuoppaan

        tappiollisen bulkin tuottamista napapiirin kahta puolta ei milloinkaan saa kannattavaksi. Kuollut maatalous on haudattava. Tukiaiset on lakkautettava.

        On täysin järjetöntä jatkaa tappioiden ja saasteen tuottamista sukupolvesta toiseen valtion varoilla.

        Vasta kuolleen maatalouden hautaaminen avaa mahdollisuuden oikeaan maatalouteen, joka on kokonaan nykyisestä poikkeavaa.


      • voiettävoivoi
        KuollutKuoppaan kirjoitti:

        tappiollisen bulkin tuottamista napapiirin kahta puolta ei milloinkaan saa kannattavaksi. Kuollut maatalous on haudattava. Tukiaiset on lakkautettava.

        On täysin järjetöntä jatkaa tappioiden ja saasteen tuottamista sukupolvesta toiseen valtion varoilla.

        Vasta kuolleen maatalouden hautaaminen avaa mahdollisuuden oikeaan maatalouteen, joka on kokonaan nykyisestä poikkeavaa.

        Pienellä vihaisella miehellä on näköjään nälkä?


    • Aijjjaaa

      Miilenkiintiusra. Vousin itsekin opiskella tuota tuota uutta naataloutta joka poikkeaa kokonaan nykyisestä.

      Kerropa siitä.

      • KuollutKuoppaan

        3D-printterit, biomaatalous ja avaruudessa tapahtuva viljely. En ala niistä teille luennoimaan, ottakaa selvää ja oppikaa.


      • eläväyhäedelleen
        KuollutKuoppaan kirjoitti:

        3D-printterit, biomaatalous ja avaruudessa tapahtuva viljely. En ala niistä teille luennoimaan, ottakaa selvää ja oppikaa.

        Voi elämän kevät, etkö parempaan pystynyt?


      • elämänsyksy
        KuollutKuoppaan kirjoitti:

        3D-printterit, biomaatalous ja avaruudessa tapahtuva viljely. En ala niistä teille luennoimaan, ottakaa selvää ja oppikaa.

        Hirveetä paskaa. Johan tälle nauraa aidan seipäätkin!


    • Uudetsysteemit

      Kumma kun kansanedustajammekaan eivät ole siitä kuulleet vaat äänestivät maataloustuista.

      Alle 3 prosentin äänivalla ei viljelijöillä ole mitään sananvaltaa maaraloyapolitiikkaamme.

      Sinä nimimerkki "kuollutkuippaan" varmaan kerrot täällä ja kansanedustajillemme täysin uudesta ja vanhasta poikkeavasta maataloudesta.

    • Jotain_tolkkua

      Minun mielestäni eläkkeiden maksu pitäisi lopettaa. Vanhukset ovat kuin loisia... Käyttävät yhteiskunnan palveluita ja imevät talouden rahat kuluttaen ne viinaan.

    • Niiinpäniiin

      Kun eduskunta joka hyväksyi tämän vuoden valtion tulo ja menoarvion, siis myös maataloustuet, edustaa se mielestäni kansaa koska perustuslaissa sanotaan että valtiopäiville kokoontunut eduskunta edustaa kansaa.

      Enemmistö kansasta haluaa syödä kotimaassa kasvatettua ruokaa vaikka kasvuolosuhteet ovatkin huonommat.

      Viimeaikoina maailmalla on riittänyt ruokaskandaaleja, viimeksi Brasian pilaantunut liha.

      • eivoimuutasanoa

        Viljelijöillä on hallinnon tuki!


    • Utopiaaaaaaa

      "3D-printterit, biomaatalous ja avaruudessa tapahtuva viljely. En ala niistä teille luennoimaan, ottakaa selvää ja oppikaa." Nim "KuollutKuoppaan"


      "Agraarisosialistit ovat fanaattisia ja täysin sokeita reaalitalouden alkeille. "

      No aletaan ihmeessä printtaamaan kasveja, tai viedään pellot ja tuotantoeläimen avaruuteen. Varmaan huippuedullista tuo avaruudessa viljely. Mistähän niitä ruokaa brinttaavia 3D-printtereitä mahdetaan myydä kun me viljelijät emme sitä tiedä.

      "Post kertoo ABC Newsin haastattelussa, että keinolihakilon tuottaminen maksaa enää 80 dollaria eli 73 euroa kilo."
      http://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/2015-06-01/Keinolihapihvin-hinta-on-tippunut-300-000-eurosta-11-euroon---Pian-jo-kannattavaa-3321888.html


      Että siitä sitten vain ostamaan keinolihaa. Tuottajia keinolihan kasvatuskin tarvitsee.

      No, leikki sikseen, eiköhän nyt mennä reaalitaloudessa joka käsittääseni on tätä aikaa eikä tulevaisuutta. Kun pienen avaruusaseman lähettäminen maksaa satoja mijoonia euroja niin millaista realismia on perustaa avaruuteen kasvitarhoja ja miksi.
      Ruokaa monistavia brinttereitä ei taida olla vielä keksitty ja keinoliha maksaa kymmenen kertaisesti eläinperäiseen lihaan verrattuna.

    • Reaalitalous

      Vai että viljelijät eivät ymmärrä reaalitaloutta kun eivät käytä laitteta joita ei olla vielä keksittykään.

      Ei rakennusteollisuuskaan ymmärrä reaalitaloudesta kun eivät valmista rakennuksia 3D- rakennusbrinttereillä tai siirrä tuotantoaan avaruuteen. Siellähän ei tarvitsi edes nostureita kun taloja kasataan.

      Autoteollisuuskaan ei valmista ydinkäyttöisiä autoha kun eivät ymmärrä reaalitaloudesta mitään.

    • Aijjjaaah

      Jopanvainin tilanne pahenee...

      Aiemmin hän tyytyi kirjoittamaan miten kasvituotanto siirretään kymmeniä kerroksia korkeisiin torneihin.

      Ilmeisesti kirjoittaja on taas jopavain joka nyt onkin jo siirtämässä ruoan tuotannon avaruuteen.

      Mihinkähän seuraavaksi, ehkä jonnekin mustan aukon aikasiirtymään.

      Me viljelijät olemme miestäni realistisia ja tuotamme ruokaa tämän hetken teknolokialla joka kaiken aikaa kehittyy mutta tulevaisuuden keksintöjä emme tietenkään käytä kun niitä ei vielä ole keksitty, vai omistaako nimimerkki "KuollutKuoppaa/jopa_vain aikakoneenkin.

    • Kätsyx

      "3D-printterit, biomaatalous ja avaruudessa tapahtuva viljely. En ala niistä teille luennoimaan, ottakaa selvää ja oppikaa."


      "Kotiruokaa 3d-tulostimella –"Tämä on tulevaisuuden mikroaaltouuni"
      http://www.is.fi/digitoday/art-2000004889395.html

      3D tulostin valmistaa ruokaa mutta ei valmista ruuan raaka-aineita, maitoa, viljaa, lihaa, kananmunia, kalaa, vaan valmistaa siis näistä aineista ruokaa.

      "Googlaamalla sanan biomaatalous ei löytynyt muuta kuin biotalous joka taas...
      "Biotalous tarkoittaa kaikkia uusiutuvia luonnonvaroja tuottavaa, käyttävää, jalostavaa ja markkinoivaa tuotantoa sekä uusiutuvista luonnonvaroista valmistettujen tuotteiden kulutusta. Euroopassa biotaloudella tarkoitetaan usein pelkästään biopolttoaineisiin perustuvaa taloutta. "
      https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Biotalous

      "Astronautit söivät ensimmäistä kertaa avaruudessa kasvatettua ruokaa
      Kansainvälisellä avaruusasemalla työskentelevät astronautit ovat päässeet maistelemaan kiertoradalla viljeltyjä salaatinlehtiä."
      https://www.avaruus.fi/uutiset/miehitetyt-avaruuslennot/astronautit-soivat-ensimmaista-kertaa-avaruudessa-kasvatettua-ruokaa.html

      Saattaa olla vielä melko kaukana tulevaisuudessa että avaruudessa kasvattaisiin maapallolla asuvien ihmisten tarpeisiin ruokaa. Puuttuva painovoima asettaa melkoisia haasteita kasvien kasvulle.

    • PorskuttavaKepu

      Nysse Mauni on kuallu, joka meille ja teille ,turvallisuussyihin veroten , aiheutti tämän tukiviidakko sekoilun.

    • jokisivulle

      mää ostan tänne pohjanmaalle tukirahoilla 3d printterin ja alan monistaan maitoa ja jukurttia pääkaupunkiseudulle.

      • älävarasta

        niin tai sitten oman avaruusaluksen että pääsen hoitamaan avaruudessa olevia vehnä viljelyksiä


    • Työkalupakit

      Homo Sovjeticuksen työvälineet olivat sirppi ja vasara.
      Kepu Sovjeticuksen työkalut ovat tukiaislomake ja sukupolvenvaihdos.

      • älävarasta

        Oioioioi.... mites se avaruusviljely? saako siihen tukea?


      • PorskuttavaKepu

        Sirppiilöi ei ollu, kompaineri tul ja pui viljat, sit kyläs nähtiin nälkää. Hienosäätöön käytettiin vasaraa tai mieluimmin lekaa, niinkuin esim. Mig -hävittäjän siiipaneeleis, kun on noi toleranssit nii suuret.
        eeuu hyväksy tukihakulomake paperit hiilinieluks , mutta nytkun homma meni sähköiseksi, niin ei sekään käy ja meinaavat laitta sanktioi Suomelle. Kesäkuus kokoustaavat, olokaapa kuulolla.


      • törsäpummi
        PorskuttavaKepu kirjoitti:

        Sirppiilöi ei ollu, kompaineri tul ja pui viljat, sit kyläs nähtiin nälkää. Hienosäätöön käytettiin vasaraa tai mieluimmin lekaa, niinkuin esim. Mig -hävittäjän siiipaneeleis, kun on noi toleranssit nii suuret.
        eeuu hyväksy tukihakulomake paperit hiilinieluks , mutta nytkun homma meni sähköiseksi, niin ei sekään käy ja meinaavat laitta sanktioi Suomelle. Kesäkuus kokoustaavat, olokaapa kuulolla.

        mä valmistan avaruusaluksia ja sit lähretään viljeleen kuuta, neitseellisiä peltoaukeita on mukava kyntää! onkohan kuussa jo tukijärjestelmä? saako tuet telluksen pankkitilille vai pitääkö avata tili kuussa?


      • tsuhnamuna
        törsäpummi kirjoitti:

        mä valmistan avaruusaluksia ja sit lähretään viljeleen kuuta, neitseellisiä peltoaukeita on mukava kyntää! onkohan kuussa jo tukijärjestelmä? saako tuet telluksen pankkitilille vai pitääkö avata tili kuussa?

        Aijjaa, sinäkösse olet se Kuu- ukkeli, joka tuo Jopalle ruokaa.


    • NeuvostoihminenSyntyi

      Maalais- ja neuvostoliittojen ikuinen yhteistoiminta tuotti agraarisosialistisen neuvostoihmisen mtk:n sirppiliiterin varustuksilla.

      • PorskuttavaKepu

        Taas tuollaasts muka hauskaa, yrittäkää ny eres parempaa!


      • NauruSeis
        PorskuttavaKepu kirjoitti:

        Taas tuollaasts muka hauskaa, yrittäkää ny eres parempaa!

        Ei tuossa ole mitään hauskaa. Agraarikommunistit maasottavat oikeaa työtä tekeviltä veronmaksajilta ja Suomen luonnolta n. 1 miljardi € / kk mm. lukemattomina erilaisina vastikkeettomina tukiaisina, kaupan esteinä ja ympäristötuhoina.


    • Kunnon-proletaarit

      Kun seuraavissa vaaleissa hallituksen muodostavat SDP ja vasemmistoliitto sekä vihreät, meillä sosialismi senkun vahvistuu.

      Kauan eläköön toverit Stalin ja Lenin.

    • Selvennyksiäkaivataan

      Kaupan esteistä kirjoittaa nimimerkki NauruSeis


      ”Faktatietoja Euroopan unionista.

      Jäsenvaltioista peräisin olevien tuotteiden ja jäsenvaltioissa vapaassa vaihdannassa olevien kolmansista maista tulevien tuotteiden vapaa liikkuvuus on perussopimusten keskeisiä periaatteita (SEUT:n 28 artikla). Tavaroiden vapaa liikkuvuus nähtiin aluksi osana jäsenvaltioiden välistä tulliliittoa, johon sisältyi tullien, kaupan määrällisten rajoitusten ja vaikutukseltaan vastaavien toimenpiteiden poistaminen sekä yhteisön yhteisen tullitariffin käyttöönotto. Painopiste on sittemmin siirtynyt vapaan liikkuvuuden kaikkien jäljellä olevien esteiden poistamiseen sellaisten sisämarkkinoiden toteuttamiseksi, joilla määritelmänsä mukaan ei ole sisäisiä rajoja ja joilla tavarat voivat liikkua yhtä vapaasti kuin kansallisilla markkinoilla.”

      http://www.europarl.europa.eu/atyourservice/fi/displayFtu.html?ftuId=FTU_2.1.2.html

      Millaisia kaupan esteitä tarkoitat?

    • StalininNepKaudet

      Valtiososialistinen suunnitelma-tukiais-maatalous on todellinen kauhuelokuva, jota suomalaiset pakotetaan näyttelemään.. Kommunismi on voimissaan mtk-kepun hirmuhallinnossa. Ei ole sattuma, että Neuvostoliitto oli Maalaisliiton ja Kepun eli MTK:n ikuinen liittolainen.

    • voihyvtavaton

      Kuka on niin lapsellinen että kuvittelee kepun tai mtk:n täällä jostain päättävän? Mehän ollaan EU:ssa ja käytännössä EU märää siitä miten Suomessakin toimitaan.

    • Kepueticus

      Homo Kepueticus

      Homo kepueticus (pseudo-latinaa: ”kepuihminen”) on sarkastinen ja kriittinen termi.
      Se viittaa mielenlaadultaan tietynlaiseen ihmistyyppiin, joksi maalaisliittolaiset ja sittemmin kepulaiset puoluekaaderit pyrkivät ihmisen muokkaamaan.

      Historia

      Ajatuksen, että kepujärjestelmä loisi uuden, paremman ihmisen, esittivät ensimmäisinä uusalkiolaisuuden kannattajat. He käyttivät termiä "uusi kepuihminen".

      Käsitteistön loi järjestelmälliseksi vuonna 1965 maalaisliittolainen karjateknikko ja minikunnanjohtaja Veli Ponteva kirjassaan Alkiolaisuuden dystopia.

      Homo kepueticus omaa kuitenkin negatiivisia konnotaatioita, se yhdistetään mm. seuraaviin:

      1) Piittaamaton työnsä tuloksista (vrt. sanonta "He maksavat runsaita tukia meille, ja me olemme tuottavinamme").
      2)Yksilön oman liiketaloudellisen vastuunoton välttämiseksi elinkeinotoiminnassa tekee runsaasi uusia tukialoitteita. (vrt. esim. tuulivoima, "paskalaki" sekä kepulainen piotalous)
      3) Ei piittaa yhteisestä omaisuudesta sekä rötöstelee puolueen siipien suojissa.
      Suositun kepulaisen tupailta-laulun säe "Meille tänäänkin kaikki (MTK), kaikki kuuluu minulle" tarkoittaa, että kepulit omivat ahnaasti yhteiskunnan tukia.
      4)Eristäytyminen maailmankulttuurista, impivaaralaistuminen
      Tupailloissa määrätyn totteleminen ja/tai passiivinen hyväksyntä muokkaamaan maailmankuvaa.
      5) Serkkuavioliitot joiden monilukuisuus vaikuttaa perimään tietyillä Homo kepueticuksen esiintymisalueilla.

    • Veikko47

      Mutta arvaappa kuka meillä päättää maataloustuista?

      Onko ne nuo 3% maanviljelijöitä suomen kansasta tai 97% jotka eivät ole maanviljelijöitä.

      Eduskuntahan lopulta hyväksyy tai hylkää lait.

      Jos nykyinen järjestelmä ei sinua miellytä se on kuitenkin demokraattisesti päättäjiemme toimesta äänestetty voimaan.

      Mitä tulee väitteeseesi tuulivoimasta...

      ”SDP:n Harakka: SDP turvasi tuulivoiman tulevaisuuden – ”Rakennettava lisää, kunhan kuntalaiset kokevat sen hyväksyttäväksi”

      “SDP:n aloitteesta valiokunta velvoittaa hallitusta seuraamaan, vaikeuttaako kiinteistöveron korotus tuulivoimainvestointeja ja tarvittaessa korjaamaan tilanne. Lisäksi valiokunta vaatii hallitukselta viipymättä uutta investointien edistämisen mallia, jolla varmistetaan, että ilmastonmuutokseen vastataan riittävällä uusiutuvan energian tuotannolla.”

      https://demokraatti.fi/sdpn-harakka-sdp-turvasi-tuulivoiman-tulevaisuuden-rakennettava-lisaa-kunhan-kuntalaiset-kokevat-sen-hyvaksyttavaksi/

    • pöhköpaavo

      Rosvojen hokemat ovat aina olleet huoltovarmuuden ja marxilaisen paraatiisin lupailua kansaa rosvottaessa.

      • eehhh--

        Vasemmistopuolueiden ja vihreiden agendaa tuo yhteisen hyvän jako verotuksen kautta.


    • Lefti

      Tarkoitatko vasemmistoa?

      • TukiaismaatalousKuollut

        Se tarkoittaa kuokkakommunisteja, jotka stalinin hengessä ylläpitävät kuollutta näennäistaloutta. Tukiaismaatalous on yhtä kuollut kuin Leninin muumio. Molempia preparoidaan ja palvotaan eikä ymmärretä päästää haudan rauhaan.


    • Veikko47

      Eli siis päättäjiämme, eduskuntaa jotka suomessa päätökset tekevät. Ei viljelijät noin 3% äänivällallaan mitään päätä. Vai oletko eri mieltä. Jos olet perustele mielipiteesi.

      Muuten, olisikohan syy maataloustukiin sama kuin syy miksi esimerkiksi sairaanhoitoa tuetaan yhteiskunnan varoista.

      Nyt soteuudistuksen aikaan myös tukiaissairaanhoitokin voitaisiin lopettaa ja alkaa toimimaan periaatteella ”se maksaa joka käyttää”

      Vallan mainiosti myös ruoan tuotannossa lopettaa tukitalous ja antaa tuottajahintojen muodostua sellaisiksi miksi markkinatalous ne määrittelee.

      Onhan selvää että nykyisillä tuottajahinnoilla ei ole taloudellisesti kannattavaa viljellä.

      • lesta

        otti rahat hoitsuilta,

        antoi ne vilijelijöille "hätäapuna"...


      • saatgutbereitter
        lesta kirjoitti:

        otti rahat hoitsuilta,

        antoi ne vilijelijöille "hätäapuna"...

        Hoitsujen oma liitto tyri, Sipilä suositteli, että tekisitte hieman pitempää päivää samalla palkalla.


      • Sipilismi
        lesta kirjoitti:

        otti rahat hoitsuilta,

        antoi ne vilijelijöille "hätäapuna"...

        Oikeaa työtä tekevien hoitajien rankaisu ja heidän pienien tulojensa siirtäminen suurmaanomistajille on jo stalinistista rauhallisuutta.


      • lestaKunOttiRahat

        lapsilta ja sairailta,
        ja anttoi ne tukipummeille,
        niin maailman talous lähti nousukitoon...


    • NeuvostoihmisenPuhetta

      Mtk- kepun kymppi ilmoitti kommunistisen suunnitelmatalouden olevan bolsevistista rauhallisuutta. Termi on paremmin tunnettu breshneviläisenä pysähtyneisyytenä.

    • Aijjjaaa

      ”TER­MI esiin­tyi Ilk­ka-leh­des­sä vuon­na 2012, jol­loin leh­den en­ti­nen pit­kä­ai­kai­nen pää­toi­mit­ta­ja ja Sei­nä­jo­en kes­kus­ta­lai­nen kau­pun­gin­val­tuu­tet­tu Kari Hok­ka­nen kä­sit­te­li sitä mie­li­pi­de­kir­joi­tuk­ses­saan.
      – Sa­non­taa on käy­tet­ty po­liit­ti­ses­sa kie­les­sä vuo­si­kym­me­niä – it­se muis­tan sen jo ai­na­kin 70-lu­vul­ta. Sil­lä tar­koi­te­taan vas­ta­lau­seis­ta piit­taa­ma­ton­ta, teh­ty­jen pää­tös­ten lä­pi­vien­tiä: kuun­nel­laan, mut­ta ei an­ne­ta vai­kut­taa, Hok­ka­nen kir­joit­ti tuol­loin.
      STT ky­syi sun­nun­tai­na Hok­ka­sel­ta ter­min taus­tois­ta.
      – Se on sel­lai­nen van­ha haus­ka sa­non­ta. En tie­dä kuka sen on alun pe­rin kek­si­nyt, mut­ta se on mi­nul­le hy­vin tut­tu jo 70-lu­vul­ta saak­ka. Se on van­ha jut­tu, se ei ole suin­kaan Juha Si­pi­län kek­si­mä, Kes­kus­tan puo­lu­e­ko­kouk­ses­ta ta­voi­tet­tu Hok­ka­nen ker­toi.
      HOK­KA­SEN mu­kaan ter­mi on po­si­tii­vi­nen.
      – Sil­lä oli sel­lai­nen po­si­tii­vi­nen klan­gi, et­tä asi­at hoi­de­taan riip­pu­mat­ta ar­vos­te­lus­ta. Sii­nä on hiu­kan sa­maa hen­keä kuin ’koi­rat hauk­kuu ja ka­ra­vaa­ni kul­kee’.”

      https://www.suomenmaa.fi/uutiset/mita-sipilan-bolshevistinen-rauhallisuus-tarkoittaa--vanha-hauska-sanonta-6.3.383785.03ca2c0abb

      • BolsevisminKlangi

        Mtk-kepulle bolsevismi ja stalinismi ovat "positiivisia termejä", joita mtk-kepu on pitänyt arvossa koko pitkän, mutta häpeällisen, neuvostonuolentansa ajan. Terveydenhuollon ykstyistäminen, veronmaksajien varojen siirtäminen veroparatiisien keinottelijoille ja takaperoisten hallintohimmeleiden rustaus sekä vastikkeettomien tulonsiirtojen kasvattaminen suurmaanomistajille pannaan toimeen bolsevistisella rauhallisuudella.

        Vain paatuneelle bolsevistille puuhassa on positiivinen klangi.


      • PorskuttavaKepu
        BolsevisminKlangi kirjoitti:

        Mtk-kepulle bolsevismi ja stalinismi ovat "positiivisia termejä", joita mtk-kepu on pitänyt arvossa koko pitkän, mutta häpeällisen, neuvostonuolentansa ajan. Terveydenhuollon ykstyistäminen, veronmaksajien varojen siirtäminen veroparatiisien keinottelijoille ja takaperoisten hallintohimmeleiden rustaus sekä vastikkeettomien tulonsiirtojen kasvattaminen suurmaanomistajille pannaan toimeen bolsevistisella rauhallisuudella.

        Vain paatuneelle bolsevistille puuhassa on positiivinen klangi.

        Luin tuon, mutta en anna sen vaikuttaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1937
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1609
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1549
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1497
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1445
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1347
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1246
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1177
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1128
    Aihe