Elisa saa painua suohon

Qwepå

Mukava vääntö alkanut alkuvuodesta kun 3,99€ lasku jäänyt maksamatta.
Tosin laskuakaan ei ole tullut...mutta tämähän on elisan tapa hoitaa asioita ja saa lisätä 20€ maksumuistutusta.
Alkuperäisen laskun pyytäminen heiltä maksaa myös 20€ lisää.

Nyt olen maksanut tuosta 3,99€ alkaneesta asiasta ylimääräisiä lisäkuluja jo 100€..... Ja juuri tuli taas lasku, jossa oli 1,20€ 20€ maksumuistutus.....

Viimeviikolla soitin sinne ja sain omasta mielestäni asian kuntoon ja maksun ajantasalle...... Eipä sit tainnutkaan olla kun lisää laskuja tulee......
Jostakin kaivoivat tuon 1,20€:)


Parikuukautta sitten siirsin liittymän heiltä pois ilmoittaen, että ei ole varaa pitää liittymää heillä......

Tuntuu, että henkilökunta on mitä sattuu ja sähköposteihin vastaa lähes aina eri ihminen....
Onko niin että vit....puhelinmyyjä on vaan aina tyhmä kuin saapas?

Elisalla ei välitetä paskaakaan asiakkaasta........

14

1000

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei!

      Kuulostaa kyllä todella kurjalta. :( Pahoittelen vilpittömästi laskujen kanssa ollutta tilannetta, epäselvyyttä, ylimääräistä vaivaa ja mieliharmia. Tietenkin asia täytyy saada kuntoon. Laittaisitko meille yksityisviestiä Palstan kautta http://elisa.fi/palstatiimi , niin katsotaan laskuasia yhdessä kuntoon? Voimme myös tarvittaessa soitella sinulle, jos mieluummin hoidat asiaa puhelimitse.

      Niina / Elisan sometiimi

      • Tarkoituksena

        lienee, että avaajan yhteydenotto laskuepäselvyyden setvimiseksi poikii lisää laskutusperustetta?
        Hieman erikoista, että tälläiselle palstalle asian ilmestyttyä te aktivoidutte kovasti hoitamaan asiaa asiakkaanne tahtomalla tavalla,,, asiaa joka alustuksen mukaan on jo hoidettu jossain välissä. Te osaatte asianne:).


      • lajfdlaskndadasd
        Tarkoituksena kirjoitti:

        lienee, että avaajan yhteydenotto laskuepäselvyyden setvimiseksi poikii lisää laskutusperustetta?
        Hieman erikoista, että tälläiselle palstalle asian ilmestyttyä te aktivoidutte kovasti hoitamaan asiaa asiakkaanne tahtomalla tavalla,,, asiaa joka alustuksen mukaan on jo hoidettu jossain välissä. Te osaatte asianne:).

        Olemme kuulleet vain yhden osapuolen kertomuksen tapahtuneesta... Ja se oli hieman epämääräinen kertomus josta voi päätellä jotakin, tai sitten ei.

        Ilmeisesti Elisalla on ihan oikeasti halua selvittää asia, mutta joku tuossa on mennyt pieleen, onko aiheuttajana, aloittaja, elisa vai joku kolmas taho esimerkiksi posti, sitä emme voi tietää.

        Joten en lähtisi sitä ensimmäistä kiveä heittämään elisan suuntaan kun tietoa ei ole tarpeeksi.


      • rosvojengi

        Meidän yhdistystä Elisa myös pommittelee ihme ,muistutuslaskuilla. Viimeksi huhtikuussa ei tullut laskua mutta vähän ajan päässä muistutuslasku jossa 20 eur lisää muistutusmaksua. Ja syksyllä oli jostain löytynyt 26 snt maksamatta laskusta ja se meni perintään, taisii tulla 60 eur perintälisää. Yrittäjää ei kuluttajasuojaa koske lainkaan. Prepaid on kai ainoa järkevä puhelinliittymä yrittäjälle.


      • Taas_elisa_sählää

        Pahoittelisitko myös minun tilannettani? Ettehän te siellä elisassa enää mitään muuta teekkään kuin laittomuuksia ja pahoitteluita, ja chat bimbonnekin syyllistyi asiassani kunnianloukkaukseen, ja pääsee kyllä käräjille yhtäaika elisan laittoman rekisteröinti touhun kanssa, kun kerran sitä selvästi haluavat.


    • Taas_elisa_sählää

      Elisa saa todellakin suksia helvettiin. Nyt ovat keksineet sitten tälläisen:

      "Et voi käyttää OmaElisaa ennen kuin olet vahvistanut Elisa-Tunnuksesi sähköpostiosoitteen. Voit vahvistaa sähköpostiosoitteen seuraamalla rekisteröinnin tai sähköpostiosoitteen muuttamisen yhteydessä lähetetyn vahvistusviestin linkkiä." Tämä linkki taas johtaa verkkopankkiin.

      Eli sitten loppui elisa laskujen maksaminen, sillä minä en todellakaan yhdistä sähköpostiani omaan nimeeni, sillä minulla ei ole yksikään sähköposti rekisteröitynä omalla nimellä, tämä ihan tietoturva syistäkin jo! Kyllähän elisan motiivit tietää tähänkin, haluavat tukkia sähköpostin toinen toistaan typerämmällä mainonnallaan, ja kun minun tilanne on se, että mihinkään sähköpostiin ei mainontaa tule, eikä tule tulemaankaan. Enkä myöskään yhytä omaa nimeäni verkkopankin kautta oma elisassa käytössä olevalle sähköpostille. Elisa paskalla ku ei ole samanlaista lain suomaa velvollisuutta tuntea asiakkaitaan, kuten pankeilla on, joten siinäpä sitten miettivät, miten saan laskuni maksetuksi, tätä heidän menetelmäänsä en miossään tapauksessa tule toteuttamaan.

      • JustNäin

        Sun kannattaa luopua pankkitileistäkin, siellähän tiedätään paljonko sulla on tilillä rahaa. Ja muuttaa metsään ettei kukaan saa tietää osoitettasi.

        Joillekin vaan kaikki on niin vaikeeta.


      • Taas_elisa_sählää
        JustNäin kirjoitti:

        Sun kannattaa luopua pankkitileistäkin, siellähän tiedätään paljonko sulla on tilillä rahaa. Ja muuttaa metsään ettei kukaan saa tietää osoitettasi.

        Joillekin vaan kaikki on niin vaikeeta.

        Tiekkö juuri noin on tarkoituskin, tulen tekemää kuten muutama tuttunikin, eli luopumaan kokonaan pankeista heti kun lainat on loppu. Eikä muuten ole mitenkään edes vaikeaa elää ilman pankkejakaan. Mutta mitäs mistään tollanen jonne mitään tietää, haluat vain päätäs aukoa. Mutta siitä huolimatta elisa perslävet saa minusta kuulla tämänkin asian tiimoilta heti maanantaina, enkä todellakaan ole kaltaisesi apina, joka joka ikiseen asiaan suostuu ja jakaa itsestään kaiken.


      • Ihmetellentätä

        Hiukan tai ei niin hiukankaan tyhmää sakkia tuolla elisassa, kenenkä laskuja siellä omassa elisassa kukaan muukaan maksaa kuin omia laskujaan. Vai meinaako elisa nyt, että joku vapaaehtoisesti makselee jonkun toisen laskuja, ja siksi on sähköpostin varmannus kysyttävä? Sain minäkin tollasen, ja kummastelen samaa, eli mitenäs nyt laskunsa hakea, sillä en minäkään kyllä rekkaa verkopankin kautta sähköposti osoitettani, joka myöskään ei ole omalla nimellä tehty.


      • Aasiko

        Sielä voi myös tilata liittymiä ja laitteita osamaksulla/laskulle. Sehän se onkin mukavaa kun ilman mitään vahvistuksia ja varmennuksia annetaan tunnukset jollekkin joka nyt sattui vaan kokeilla reksiteröidä jonkun firman nimellä/y-tunnuksella, sitten ihmetellään kun tulee useamman tonnin lasku laitteista mitkä joku huijari on tilannut.


    • Taas_elisa_sählää

      Kuten tiesinkinkin, ei elisalla ole laillista oikeutta pakotaa ketään rekisteröimään verkkopankkitunnuksin omassa elisassa olevaa sähköpostia. Vaan eipä toteudu myöskään se lain osa, että asiakkaan tulee nähdä lasku, kun kerran elisa on evännyt myös laskun hakemisen omastaelisasta tuolla täysin laittomalla rekisteröinnillään. Jännä nähdä, pitääkö jälleen lähteä käräjille asiassa. Kuluttaja-virastolla oli myös asiaan selkeä kanta, vaikka asia onkin vielä jatko käsittelyssä. Eli elisa estää nyt asiakkaitaan omasta elisasta noutamasta lain oikeuttamaa laskua laittomin keinoin. Motiivitkin ns. "rekisteröinti pakolle" on se, että haluaa täyttää ihmisten sähköpostit vammasilla mainoksillaan henkilöllisyyden varmistuttua.

      Kyllä tuo pulju kannattaa kiertää kaukaa, itsekkin lähden mahdollisimman pian, enkä ikinä sitä virhettä tee, että takasin palaisin.

    • Yrittäjän

      Moi. Minulle kävi samalla tavalla. En saanut loppulaskua meiliin kun vaihdoin liittymää. Olin lomalla ja paperi lasku odotti. Maksoin paperilaskun ja jälkikäteen lähettivät 20 20e 40e laskun. Alkuperäinen loppulasku 30e. Nyt jos maksan tämän 40e joka on myöhässä koska en käy toimistolla usein tämäkin on erääntynyt, saan tod näk taas maksumuistutuksen maksumuistuslaskun. Tämä ei ikinä lopu. Röyhkeää.

      • Pekkajapätkä

        Eihän se ole laskuttajan vika jos et maksa laskujasi ajoissa ja tulee muistutuslasku sekä kulut siitä?

        Näitä kun lukee niin ei oikein tunnu siltä, että oltaisiin tämän foorumin yrittäjäosiossa...


    • hmeItkemistä

      Mä vaihdoin noin 5v sitten Soneralta Elisalle. Soneran loppulaskuun oli laskutettu liittymän vaihdon jälkeistä aikaa puolen kuukautta. Reklamoin asiasta ja vastaus oli tyyliin, ei siinä oikeasti ole mitään kertynyt vaikka siinä niin lukee...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6263
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4006
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2416
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1413
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe