Maahanmuuttopropagandaa Uusimaassa

Mmielipide

Uusimaa teki jutun kaupunginjohtaja Ujulan osallistumisesta Porvoon yrittäjänaisten ja Vanhan Porvoon Kauppiasyhdistyksen aamukahveille. Jutun kuvatekstiin oli ujutette Ujulan sanoma: "sellaista takavuosien luksusta ei enää ole, että maailman muutokset heijastuisivat tänne hitaasti tai ei ollenkaan". Älkää hyvät ihmiset langetko tähän. Tätä hoetaan jatkuvasti joka puolella, kun yritetään luoda ihmisille sellaista kuvaa, että emme pystyisi välttymään maahanmuuton tuomilta ongelmilta.

Kyllä me pystymme. Teemme Porvoossa itsenäisesti näihin asioihin liittyvät päätökset, eikä niitä sanele lähi-Itä, EU, valtio, kirkko, SPR eikä kukaan muukaan. Olemme pystyneet tähänkin asti, eikä maailmassa mikään ole muuttunut. Samat ongelmat jatkuvat samoissa paikoissa edelleen, koska ketään ei kiinnosta auttaa näitä maita korjaamaan niitä ongelmia. Tiedonkulku on toki parantunut ja saamme näistä ongelmista paremmin tietoa tänne. Samoin ongelma-alueilla asuvat saavat paremmin tietoa meistä sinne. Tämä sitten aiheuttaa tätä paremman elintason perässä tänne tapahtuvaa muuttoliikettä. Meillä on erittäin suuri päätäntävalta siinä asiassa, että miten paljon tästä muuttoliikkeestä ohjautuu meille tänne Porvooseen.

Ujula myös yrittää luoda kuvaa, että meillä menisi keskimääräistä paremmin. Ei mene. Menkää vaikka ulos katsomaan missä kunnossa kadut ovat. Vaikka maahanmuuton tukemiseen rahaa tuntuu löytyvän yllin kyllin, niin katujen kunnossapitoon sitä ei näytä löytyvän. Ujula näyttää laskevan sen varaan, ettei toimi enää kaupunginjohtajana siinä vaiheessa, kun korjaamattomat kadut ja putkiverkosto räjähtää käsiin. Lieneekö siinä vaiheessa Vihreät saaneet tahtonsa läpi ja autoilu on kielletty kokonaan Porvoolaisten hönkiessä polkupyörillä menemään..?

23

492

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vittuuntunut_ujulaan

      ujula on säälittävän huono hoitamaan hommaansa. Painuis v**tuun porvoosta

    • peaceandfriendship

      Porvoossa on paljon tyhjiä asuntoja, joihin voidaan asuttaa maahanmuuttajia. Eihän kyseiset asunnot edes kelpaa Porvoolaisille.

      • näinhän.se.on

        Porvoossa, sen paremmin kuin missään muuallakaan, ei pitäisi majoittaa ensimmäistäkään laittomasti maahantunkeutunutta ns.pakolaista.
        Vai että paljon tyhjiä asuntoja? Silti esm. A-asuntoihin yli 400 asunnontarvitsijan jono, joten taidat puhella pehmosia.


      • Erikoishousut

        Joo, näin se on, ei todellakaan ole tyhjiä asuntoja vapaana Porvoossa.


    • unohtamatonE

      Porvoon seurakunnat rupeavat hyysäämään kaupungissa laittomasti oleskelevia muslimisotureita. Kirkon pitäisi ilmoittaa tällaiset ihmiset poliisille eikä piilotella ja paapoa niitä.

      • nähtäväksi.jää

        Yllämainittu kirkon toiminta on luettavissa rikoslaissa rangaistavaksi toiminnaksi.
        Mielenkiintoista nähdä, kuinka kirkollisveroa maksavat kansalaiset suhtautuvat, verovaroillaan tapahtuvaan rikolliseen hyysäämiseen.


      • pikkunyppyläinen
        nähtäväksi.jää kirjoitti:

        Yllämainittu kirkon toiminta on luettavissa rikoslaissa rangaistavaksi toiminnaksi.
        Mielenkiintoista nähdä, kuinka kirkollisveroa maksavat kansalaiset suhtautuvat, verovaroillaan tapahtuvaan rikolliseen hyysäämiseen.

        Putkahti mieleeni moinen, maallinen ajatus. Voiko maallinen tuomioistuin tuomita esim. piispaa tai paavia rattijuopumuksesta, jos he vetoavat siihen, että Herra ohjaa heidän kulkuaan?
        Ei minulla muuta.


      • näin.uskon
        pikkunyppyläinen kirjoitti:

        Putkahti mieleeni moinen, maallinen ajatus. Voiko maallinen tuomioistuin tuomita esim. piispaa tai paavia rattijuopumuksesta, jos he vetoavat siihen, että Herra ohjaa heidän kulkuaan?
        Ei minulla muuta.

        Jos en ihan väärin ole ymmärtänyt, maallinen tuomiovalta koskee myös kirkon palveluksessa olevia.


    • Eroa_eroan_eroan

      Kirkon ei pidä sekaantua maahanmuuttajien asioihin. Kirkko voi ensin hoitaa suomalaisten vanhusten asiat kuntoon, koska siinä olisi työsarkaa riittämiin auttaa heitä, jotka ovat puolustaneet maatamme ja rakentaneet sen uudestaan sodan jälkeen. Aion erota kirkosta, jos kirkkoverorahojani käytetään rikolliseen toimintaan.

      • eroa.se.on.oikein

        Olen samaa mieltä kommentistasi kirkon tehtävistä.
        Jo yli neljäkymmentä vuotta sitten tulin tulokseen, ettei kirkon toiminta ole sitä, mitä veronmaksun muodossa haluan tukea, joten erosin kirkosta.
        Nyt kun kirkko on tässä matujenhyysäämis innossaan lähtenyt rikollisuuden tielle, niin entistä tärkeämpää on esittää vastustava mielipiteensä, eroamalla kirkosta.


    • suomi.ensin

      Oikein, kyllä maahanmuuton ongelmilta pitää ja pystyy suojautumaan.
      Esimerkki.
      Juuri Tarmolan laajennetun K-marketin kauppiaalle pitää antaa vahva singnaali siitä, että koska kantasuomalaisia on työttömänä n. puolimiljoonaa, ei ole oikein palkata kassalle henkilöä joka on mahdollisesti saapunut maahan laittomasti, ties missä tarkoituksessa, pimeimmästä Afrikasta.
      Parhainta, ja ainoaa oikeaa, maahanmuuton ongelmilta suojautumista on, poistaa maasta välittömästi tänne laittomasti saapuneet ns. turvapaikanhakijat.
      Sama singnaali on anettava näille, halpaa työvoimaa haaliville, ahneudessaan sokaistuneille työnantajille.

      • kannanotto.lompakolla

        Juuri näin,kannattaa äänestää lompakolla.Yhä useampi tekee niin.


      • Escortilla_mennään

        Eiks se kauppias seukkaa kepuvaltuutettu Outi Lankian kanssa.


    • Työpaikat_suomalaisille

      Niinpä, Suomessa tuntuu kaikilla rakennustyömailla puhuttavat ihan muita kieliä kuin suomea, koska ei ymmärretä, että vaikka otetaan halvin tarjous, niin samalla viedään suomalaisilta työt ja joudutaan maksamaan työttömyyskorvauksia ja samalla tuetaan ulkomaalaisia, kun he saavat Suomen sosiaaliturvan, vaikka eivät edes maksa veroja Suomeen, kun osaavat junailla asiat itselleen parhain pain. Miksi hallitus ei tähän puutu? Ainakin kunnalliset rakennustyömaat pitäisi hoitaa suomalaisin työvoimin, jotta tuemme Suomea. Eikö tama olisi parasta Kikyä?

    • röllölkasjdlköööllöö

      Eikö rölliin baarissa ole kaikki jostain etelästä? Arvaa vaan käynkö röllin baarissa. :D

      • Ajatella_vähän_edes

        Et varmasti käy, jos epäilet siellä ulkomaalaisia työskentelevän. Suurimpia ongelmia tuskin on se, että nämä tulijat automaattisesti söisivät kantasuomalaisten työpaikkoja. Jos tarjolla on suomalaisen työmoraalin omaava suomea sujuvasti puhua kantaväestön edustaja, tulee hän aivan varmasti palkatuksi kielitaidottoman ja tuntemattomalla työmoraalilla varustetun ulkomaalaisen sijaan. Ellei valtio, järjestöt ja muut tahot laita tukirahaa väliin ja tällä tavoin tee ulkomaalaisesta työntekijästä edullisempaa ratkaisua.

        Ongelma ovatkin nämä tukirahastot. Niiden avulla pyritään luomaan ns. "start up"-yrityksiä. Käytännössä homma menee niin, että ulkomaalaisille työntekijöille perustetaan oma yritys. Kaikki tehdään alusta loppuun valmiiksi. Sen jälkeen toiminta pyörii jonkun kantasuomalaisen tukityöllistetyn voimin siten, että kilpailuvalttina käytetään halpaa hintaa. Miten sitten on mahdollista tarjota esimerkiksi viiden euron lounaita ja kympin partureita? Se on mahdollista siten, että yrityksen kiinteät kulut hoidetaan aina jostain rahastosta tai avustuksesta saaduilla rahoilla. Varmasti sinäkin kykenisit tuottamaan edullisia palveluita, jos joku muu hoitaisi yrityksesi kulut?

        Mikä yhtälössä sitten on hauskaa? No se on se, että nämä yrittäjät, joiden liiketoiminnalle tällaisesta yhteiskunnan tukemasta "yrittäjyydestä" on eniten haittaa, ovat yleensä innokkaimmin tukemassa sekä maahanmuuttoa, ulkomaalaisten paikkakunnalle tuontia että vielä näitä erilaisia projekteja, joilla näitä kantasuomalaisten yritystoimintaa nakertavia "yritys"-projekteja toteutetaan.


    • aikaselväpeli
    • Lapuan-lumiaura

      EI yllätä, kaalimedia Uusimaa on Pietarin trolli- julkaisu, joka saa rahoituksensa Kremlistä.

    • Ahmedby

      Sauli Niinistö käski orpopetterin syrjäyttää persut hallituksesta. Kyse ei ole Halla-ahon sakotetuista mielipiteistä vaan siitä, että Sipilä ja Orpo haluavat palata syksyn 2015 rajat auki politiikkaan. Toinen syy on se, että Suomi halutaan kytkeä yhä tiiviimmin euroalueen velkakolhoosiin. Sitähän Halla-aho ei hyväksy.

    • tyujhg

      No nyt on porvoo islamilainen. Viikko sitten ramadanin päätösjuhlassa puhuivat myös valtuuston puheenjohtaja Mikalea Nylander ja kaupunginhallituksen pj Jaakko Jalonen. Muslimit juhlivat paastokuukauden päätöstä. Mikä paasto se on kun yöllä syöään.

    • EiKiitosmulle

      Joka paikkaan tuo nainen itsensä tunkee. Joko on ottanut oman pojan noista partalapsista?

    • hortsi

      Olikohan Sipoon törkyäijä Porvoon elättejä

    • Bo_Emsalö

      Uusimman tilaston mukaan Suomessa tehtiin tämän vuoden alkupuoliskolla yli 600 raiskausta. Paikallinen media ei ole kertonut yhdestäkään tapauksesta Porvoossa. Kyllä me elämme täällä todellisessa lintukodossa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe