Emma Kari ja irakilaiset

rehellisyykunniaan

Pakolaisilta TV2 6.10.2015:
ohjelmassa naureskeltiin suomalaisten turhalle ja aiheettomalle pelolle siitä, että tulijat raiskaisivat naisia.

Emman kommentteja alla:
"meidän pitää vaan tottua erilaisiin ihmisiin",
"poliisikin on tuonut esiin sen, että vastaanottokeskuksiin liittyvät ongelmat johtuvat vain vastaanottokeskusten vastustajista, mitään muita ongelmia ei ole ollut"

Emma Karin FB-päivitys laittomien mielenosoitusleirillä:
”täällä on naisia ja lapsia, ihan tavallisia ihmisiä.” Poisti päivityksensä noin tunnin kuluttua kun omatkin alkoivat naureskella hänelle, leirillä kun ei ollut yhtään naista tai lasta.

Nyt mietityttää, on ko Emma Kari patologinen valehtelija?

98

982

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Tärkeä.uutinen

        Sunnuntaina 4.6.2017, kello 17.00-22.30 välisenä aikana joku anasti säiliöajoneuvoyhdistelmän Teollisuustieltä Kemiönsaarelta.

        Ajoneuvoyhdistelmän kuorma-auton rekisteritunnus on AOY-269 ja perävaunun WYS-635.
        Silminäkijähavainnot tapahtumasta tai ajoneuvoyhdistelmästä, ilmoitus Paraisten poliisiasemalle puhelinnumeroon 0295446710.

        Kohta varastetaan kilvet jostain rekasta ja ne siirtyy varastettuun rekkaan...Poliisi kun kyttää vain rekkareita niin vapaa kulku minne vain... Eihän Suomessa päättäjät herää ennenkuin saadaan 100 uhria.... Se ei ole kuin ajankysymys milloin tapahtuu...


    • surullinentotuus

      Tänään on uskallettu tuoda esiin faktaa siitä kuinka käsittämättömän paljon irakilaiset ovat raiskanneet suomalaisia. Emma Kari: sinulla on verta käsissäsi!

    • paskaakopäässä

      Samanlainen valehtelija kuin kokoomuksen urpo hallintarekisteriasiassa. Muutama päivä sitten jäin irakilaisia kiinni alaikäisen joukkoraiskauksesta. Näitä isänmaan tulevaisuuden urhoja paskiaiset vielä haalivat tänne lisääkin.

    • sambapati66

      Toivottavasti Emma itse tai hänen lapsensa ei koskaan joudu maahanmuuttajien raiskaamaksi!

      • Tai_sitten

        kääntäen? Saattaisi mieli matamilla muuttua kun kohtaisi todellisuuden. Äänestäjiähän se noista matuista itselleen lipoo kun niitä näkyvästi tänne koittaa sopeuttaa. Vain puolivaloiset ja matut tuollaista äänestää. Kovin ohutta sen tietämys on asiasta jos toisesta, mutta pistetään se teini-iän piikkiin.


      • tai_sitten_ei
        Tai_sitten kirjoitti:

        kääntäen? Saattaisi mieli matamilla muuttua kun kohtaisi todellisuuden. Äänestäjiähän se noista matuista itselleen lipoo kun niitä näkyvästi tänne koittaa sopeuttaa. Vain puolivaloiset ja matut tuollaista äänestää. Kovin ohutta sen tietämys on asiasta jos toisesta, mutta pistetään se teini-iän piikkiin.

        Ei se mikään teini enää ole aikuinen nainen! Mutta siis varmasti puolueella on myös vaikutusta hänen sanomisiinsa, vihreät kun haluavat elää niin luonnon kuin ihmistenkin kanssa sovussa. Hippiaate rulaa...


    • 457818

      Punavihreiden mielestä oli rasistista olettaa, että turvapaikkaa hakemaan tulleet raiskaisivat. No, nyt ne raiskaavat jatkuvasti. Tekeekö Kari tovereineen tästä sen loogisen päätelmän, että rasismissa on perää?

      • viheriä

        Kaikki ruotsalaiset ovat terroristeja ja kaikki kristityt ovat terroristeja. Tämä ei ole vihapuhetta, mutta jos sanoisin että kaikki muslimit ovat terroristeja, niin syyllistyn vihapuheeseen.
        Kaikki valkoihoiset ovat apinan tasoisia älylliseti, ei ole vihapuhetta , mutta jos sanon että kaikki mustat ovat apinan tasolla, syyllistyn vihapuheeseen.

        Tässä ohjeita, jos et tiedä mikä on vihapuhetta.


    • upeakomedia

      Tuo Pakolaisilta TV2 6.10.2015 on nähtävissä Ylen Areenalla.

      Sen katsominen pitäisi tehdä pakolliseksi jokaiselle suomalaiselle vaikkapa parin vuoden välein. On kasvattavaa verrata ko. ohjelman keskustelua ja toteutunutta nykytilannetta.

      Sitä katsellessa voi ihailla juontajaparin virtuoosimaista tilanteenhallintaa ja manipuloimattomuutta. Puurukohtaus jää ikuisiksi ajoiksi kotimaisen asiaohjelman ylittämättömäksi kökkötraktoriksi. Ohjelma sisältää runsaasti julkisuudesta tuttuja koomisia hahmoja.
      Juuri maahan saapuneen pakolaisperheen noin viisivuotiaalle tytölle naisjuontaja sanoo (suomeksi!): "lähdetään katsomaan missä se äiti on", vaikka estraadilla tytön äitiä esittänyt nainen lähteekin eri suuntaan!
      Ohjelmaa voi kuunnella autossa ja sen tahtiin voi tanssiakin. Annan täydet 10 pistettä!

      • tuomio.homoudesta

        Muistuu mieleen erään islamistin kommentti pakolaisillassa homoudesta: Homouden palkka on kuolema ja ketään näyttänyt yllättävän


    • kurikasettaa

      Olihan se Kari siellä lentokentälläkin valehtelemassa, että Suomi on palauttamassa lapsia ja raskaana olevia naisia "varmaan kuolemaan". Ei ollut. Koko juttu oli täysin keksitty.

      • hkbykdrj

        Se saattoi tosin olla ovela valhe. Se saa ihmiset korjaamaan ilmeistä asiavirhettä, jolloin jää voimaan Karin tolkuton houre, että olisi jotenkin paheksuttavaa palauttaa osaa laillisen palautuspäätöksen saaneista.


    • VehkeitäMonenlaisia

      Emmalla ei olekaan mitään pelättävää.

      Vinkki: Emmalla on matala ääni.

      • hehehshhsahsa

        Emma on oikeasti homoseksuaalinen mies.


      • shemale---
        hehehshhsahsa kirjoitti:

        Emma on oikeasti homoseksuaalinen mies.

        Shemale??????


    • ihanvaanideana

      Voisiko hänet vaihtaa Afganistanissa kaapattuun suomalaisnaiseen?

      • politiikko1

        Tuo oli muuten ihan hyvä idea, jokainen vihreä voisi olla sijais kaapattu ja pelastaisi näitä kaapattuja. Tykkäävät niin puheissaan niitä auttaa, vaikka istuvat sisällä turvassa neljän seinän sisällä. Yksikään näistä puhujista ei laita tikkua ristiin näiden mamujen puolesta, nämä tykkäävät vain siitä että muut maksavat näitten touhut. Se on helppo karinkin huutaa kun ei veroja maksa.


    • KakkuPille

      Saako tämä Emma Kari jotain palkkiota siitä että on antanut kasvonsa MAD nimiselle sarjakuvasankarille?

    • jasuomentuho

      Voi mamutus!

    • pelastakaaedeslapset2

      Voimia Englannin terroristihyökkäyksen uhrien perheille!

    • psykopatologia

      onko kyky valehdella loputtomasti lahjakkuus vai sairaus?

    • tässätotuus

      E. Kari valehtelee kuin Juha Sipilä ja SIpilä valehtelee kuin saarnastuoliin nousemassa oleva lestis-pappi, joka on hetkeä aiemmin raiskannut VL-perheen pienen ja puolustuskyvyttömän lapsen. Emma Kari on juuri sellainen poliitikko .. ja kaikkea järkeä ja moraalia vailla oleva.

      • Jehu_2.0

      • pöljä.ämm
        Jehu_2.0 kirjoitti:

        Tietenkin valehtee. Emman isä sai 5 vuotta linnaa. Hedelmistään puu tunnetaan...
        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707032200242995_u0.shtml

        Emma oli vaalipanelissa kieltämässä polttomoottori autoja ! Hänelle ei kelvannut edes kaasu tai bio autot, saatika autokannan uusiminen vähäpäästöisempiin.
        Joku voisi kertoa Emmalle millä ne sähköautot kulkee ja mistä akkujen materiaali on peräisin.
        JOS ,Emman tahdilla autokantaa vaikkapa vain euroopassa uusittaisiin sähköisiksi - mistä louhitaan se valtava määrä materiaalia niiden akkuihin


      • ruskeaa.vihertää
        pöljä.ämm kirjoitti:

        Emma oli vaalipanelissa kieltämässä polttomoottori autoja ! Hänelle ei kelvannut edes kaasu tai bio autot, saatika autokannan uusiminen vähäpäästöisempiin.
        Joku voisi kertoa Emmalle millä ne sähköautot kulkee ja mistä akkujen materiaali on peräisin.
        JOS ,Emman tahdilla autokantaa vaikkapa vain euroopassa uusittaisiin sähköisiksi - mistä louhitaan se valtava määrä materiaalia niiden akkuihin

        Pitäisi jokaisen vihreän vierailla jossain louhoksella. Näkisivät halutaanko luonnolle tehdä tämä litiumin ja muun louhinnalla. Autoilu ei ole suurin saastuttaja maapallolla.
        Lämmittämistä kaikkialla euroopassakaan ei tarvita kuten Suomessa, joten kaikki "saastuttaminen" ei ole vertailukelpoista.
        Kyllä se Emmakin tykkää ettei sisällä ole pakkasta


    • pelastakaaedeslapset2

      Voimia Englannin uusimman terroristihyökkäyksen uhrien perheille!

    • Sinä_olet_terroristi

      Et kai vaan taas suunnittele vihasi sokaisemana polttopulloiskua, puukotus iskua tai rakettihyökkäystä pakolais leiriin!

    • JakenKommaripoika
    • MouhijärvenMoukariArvi

      Montako pakolaista tai turvapaikanhakijaa rasisteiksi haukutut kantasuomalaiset ovat tappaneet, ryöstäneet tai raiskanneet, yhtään tietoon tullutta tapausta ei ole maassamme sattunut. Entä montako kantasuomalaista pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat tappaneet, ryöstäneet tai raiskanneet, no niitä alkaakin löytymään jo aika monta. Jokusten Emma Karin kaltaisten ihmisten kannattaa "päivittää" pelkonsa sekä mielipiteensä ja miettiä mitä oikeasti muuallakin kuin vain heidän päänsä sisällä tapahtuu.

    • suojelemme

      Onnistuisiko Emma kääntämään puolueemme takaisin oikeille raiteille. Ville Nilittäjä on unohtanut kettutyttöjen, susien, karhujen ja villisikojen suojelun.
      Eläinten suojelijoiden suuri ememmistö on täällä Helsingissä. Nyt kun puolueemme on merkittävässä asemassa niin tänne pääkaupunkiin on saatava vähintään suojelijoita vastaava määrä susia, karhuja ja muita petoja suojeltavaksi. On ihan väärin, että petoja suojellaan vain kehä 3:n ulkopuolella, mutta tapetaan heti jos tulevat Helsinkiin.

    • jarnaki

      Hyvä vaan ,jos valitaan Emma.Lunta tulee tupaan tuutin täydeltä ja kaikki kaivetaan esiin.

    • pohditaanhetkinen

      Olen usein miettinyt sitä, että mikä saa ihmisen valehtelemaan noin. Esim. siinä mielenosoittajien leirillä kuvatussa videossa, jossa ei näy yhtään lasta eikä naista, Kari kertoo ääni vibraatolla nimenomaan heistä. Missään tapauksessa ei siis voinut olla kysymys väärinkäsityksestä eikä edes faktojen tulkinnasta.

      Haluaako tälläinen ihminen tietoisesti valehdella muille ja manipuloida heitä oman toimintansa taakse vai onko hän niin sekaisin, että oikeasti kuvittelee väittämiensä asioiden olevan olemassa tai tapahtuvan? Ensimmäisessä vaihtoehdossa kysymyksessä on todella kyyninen ihminen, toisessa aletaan lähestyä oikeustoimikelvottomuutta.

      Mitä miettivät ne ihmiset jotka äänestävät tälläisiä henkilöitä? Eivätkö he näe mitä tapahtuu? Eivätkö he välitä siitä? Vai pyhittääkö tarkoitus keinot?

      • Sompanssi

        Onneksi Suomessa on edes yksi puolue joka ei halua Islamisoida Suomea kehitysmaamuslimeilla. Nimittäi persut, kaikki muut ovat kauhuissaan kun Viherkommareiden unelmaa islamilaisesta Suomesta vastustetaan. Taitaa tulla ensi eduskuntavaaleissa todellinen jytky......


    • Hernesti.Entunen

      "Nyt mietityttää, on ko Emma Kari patologinen valehtelija?"

      Nyt on kysymys ajoituksesta. Oliko Emma silloin kansanedustaja ? Jos oli kysymys on aiheeton. Eduskunnan sääntö on se ,ettei kansanedustaja koskaan valehtele eikä kukaan saa syyttää toista edustajaa valehtelusta.
      Kansanedustaja voi täysin vapaasti.
      1. Muunnella totuutta
      2. Käyttää totuutta säästeliäästi
      3. Vedota toiseen muistikuvaan
      4. Sanoa saaneensa epätarkkaa tietoa

      Kaikkihan sairastavat tuota "tuottamuksetonta dementiaa".
      Joten miksikä ei voisi livauttaa aina asian vaatiessa sekaan vähän s........
      Anteeksi tuo s tarkoittaa soopaa ei ketään henkilöä kuten ymmärrätte varmaan.

      • Sompanssi

        Emma Kari erityisesti jos on kysymys Vihrkommareiden unelmasta eli kehitysmaamuslimeiden Islamilaisesta suomesta.......


    • Sompanssi

      Katsotaan pitääkö Ville Niinistö lupauksensa ja lähtee Suomesta, vaikka kehitysmaamuslimeiden Ruotsiin, koska nythän tämä ei ole enää se Suomi jossa Suomea kehitysmaamuslimeilla Islamisoivat tahot voisivat asua.....

    • PunainenMoskeija

      Emma Kari on parasta Islamistien aivopesemää viherkommunistiainesta, siksi Emma on paras vaihtoehto seuraavaksi puheenjohtajaksi.

    • emmakusettaaaina

      Isänsä tyttö! Isä tuomittiin juuri yli viideksi vuodeksi vankeuteen rankoista petoksista. Haastattelussa hän totesi vain, että perhe kuitenkin tukee häntä. No, eihän Emmaa epärehellisyys ole koskaan häirinnyt!

    • longlivefinnland

      Aloittajalle terveisiä, kyllähän se se on!

    • tiesittekyllä

      Ville ja Emma, miksi???

    • PIRUNsipiläJAorpo

      Maahanmuutto on vitsaus, joka muuttuu kiroukseksi, ellei jotain tehdä. Ei mulla muuta.

    • Sompanssi

      Kehitysmaamuslimit ovat Euroopanlaajuinen vitsaus joka ei parane kuin poistamalla ne......

      • Eurooppaa.koettelee

        Eurooppaa koettelee jälleen Mustasurma


    • StartDeporations

      Punikkivihreä somekansa notkuu RHC-sivuilla. Siksi ne ei kuplastaan
      näe eikä kuule faktaa. Tuo porukka uskoo "tuhannen ja yhdenyön satuja"

      https://www.youtube.com/watch?v=1vvdXJlAz_M
      Thousands of Muslim Youths attacked a Christmas tree

    • pelastakaaedeslapset3

      Osanottoni Espanjan uusimman terroriteon uhrien omaisille!

    • KoskaAllahillaOnSuuri

      Sikamaista syyllistää tätä raukkaparkaa joka oli törkeän väärinkotoutuksen uhri ja harras rauhanuskoja muslimi. Nämä rasistit olivat ansainneet kaiken tämän......

    • tässätotuus

      Emma Kari on geneettisesti ja moraalisesti mädän kokoomuslaisen suurrikollisen kusipäinen kakara.

    • rtretrtyttyyyuyu

      Kiitos Emma Kari Turun tapahtumista. Historiallinen päivä kun unelma sai siivet.

    • Pelastakaaedeslapset5

      Osanottoni Turun terroriteon uhrien omaisille!

    • Mitäseuraavaksi

      "poliisikin on tuonut esiin sen, että vastaanottokeskuksiin liittyvät ongelmat johtuvat vain vastaanottokeskusten vastustajista, mitään muita ongelmia ei ole ollut"

      Emma Kari

    • Poiskännytniiltä

      Suurin osa tulleista on miehiä. Kuka niille on älypuhelimet ostanut ja kuka maksaa laskut

      • Emma.Ei.Maksa

        Mäkkärin parkissa tötterötukat naputtelevat kännyköitään Bemarissa työaikana...
        Joku on maksanut .......


    • historia

      Surullista!

    • Sompanssi

      Emma Kari olisi ollut täydellinen viherkommareiden puheenjohtaja ja vuorossahan piti olla nainen.......

    • loputontakusetusta

      Emma kari osallistui alppakkagateenkin. jotenkin uskomatonta. Eikö vihreästä liigasta löydy lainkaan rehellisiä ihmisiä pysäyttämään tuollaista toimintaa?

    • Sanna62

      Surullista. Millainen lapsuus on ollut ihmisellä toimii noin. Ympärillä olevat ihmiset, hakekaa hänelle apua.

    • rehellisyysmaantienperii

      Mitä ihmettä Emma???
      Vuonna 2016 kävi juuri niin kuin ennakoitiinkin käyvän. Vokeista tuli taistelutanner.

      "Turvapaikanhakijoiden rikoksissa korostuvat vastaanottokeskuksissa tapahtuvat pahoinpitelyt ja uhkailut. Asia käy ilmi Poliisiammattikorkeakoulussa tehdystä tutkimuksesta.

      Pahoinpitelyiden ja uhkailuiden jälkeen seuraavaksi yleisimpiä rikoksia olivat turvapaikanhakijoiden omaisuusrikokset, seksuaalirikokset sekä vastaanottokeskuksiin ja niiden henkilökuntaan kohdistuneet rikokset.

      Ilmoituksista selvisi, että vastaanottokeskuksissa tapahtuneiden rikosten taustalla on usein kulttuuriin ja uskontoon liittyviä erimielisyyksiä, jotka aiheuttavat ongelmia asukkaiden välille, kertoo tutkija Suvi-Tuuli Mansikkamäki Poliisiammattikorkeakoulun tiedotteessa.

      Rikoksesta epäiltyjä henkilöitä oli 1 052. Heistä 95 prosenttia oli miehiä, hieman yli puolet korkeintaan 25-vuotiaita ja 62 prosenttia Irakin kansalaisia."

    • TerrorismWellcome

      Ei kehitymaamuslimien rikollisuus yllätä ketään tolkunihmistä joka vähänkään viitsii ottaa selvää sairasta ahdasmielistä keskiaikaa elävää Islamia palvovien kehitysmaamuslimien käyttäytymisestä, varsinkin euroopassa. Ja taas se, ettei kaikki islaminuskoiset ole terroristeja mutta kaikki terroristit ovat kehitysmaa muslimeita euroopassa. Yksnkertaisesti Islam ja siihen uskovat kehitysmaa muslimit eivät sopeudu mihinkään länsi-eurooppalaiseen yhteiskuntaan vaan meidän pitäisi sopeutua Islamiin..... Tämä Emma Kari on hyvä esimerkki suvaisevaisesta naivista sinisilmäisestä Islamilla aivopestystä viherkommarista jonka mielestä Islam on monikulttuurista rikkautta suomessa tai siis koko euroopassa......

    • pelastakaaedeslapset

      Yli 500 raiskattua naista ja lasta kolmen vuoden aikana. Lisäksi ainakin sama määrä sellaisia jotka eivät ole kyenneet tai uskaltaneet tehdä ilmoitusta asiasta. Tuhansien ihmisten elämä on tuhoutunut! Maksoimmeko velkaa?
      Kuka olikaan se politiikko joka sanoi, etteivät nämä tulijat ole väkivallan tekijöitä vaan väkivallan uhreja?

      • TerrorismWellcome

        Olisikohan ollut Emma Kari tämä Islamilla aivopesty viherkommari jonka unelmana on näiden sairasta ahdasmielistä ”rauhanuskonto” Islamia palvovien ikuisenelatuksen statuksella suomeen ”turvaan” tulleet holtittomasti lisääntyvät ”keppostelevat” sekä radikalisoituvat kehitysmaamuslimi haittamaahantunkeutuja ”uhrit” joita pitää ymmärtää koska tamähän kuuluu siihen viherkommareiden ”monokulttuuri” unelmaan jonka puolesta unelma konsertteja järjestetään.....


      • VihreäSydän

        Yksittäistapauksia on joitakin ollut. Ei niiden takia kannata kiihkoilla.


      • vihreäYksittäisRaiskaaja
        VihreäSydän kirjoitti:

        Yksittäistapauksia on joitakin ollut. Ei niiden takia kannata kiihkoilla.

        500 yksittäistapausta, hehehehhehehehe

        Mikä on se raja jolloin vihreät lakkaavat jauhamasta paskaa "Yksittäistapauksista"??

        1000, 10000, 100000 ?


      • ugga-bugga
        vihreäYksittäisRaiskaaja kirjoitti:

        500 yksittäistapausta, hehehehhehehehe

        Mikä on se raja jolloin vihreät lakkaavat jauhamasta paskaa "Yksittäistapauksista"??

        1000, 10000, 100000 ?

        Jos 10 Matua tunkee molonsa suomityttöön, kyseessä ei ehkä ole yksittäistapaus.
        Mutta Emma varmaan täsmentää.....


    • filosohvi

      Raiskaukset tai ryöstöt eivät kiinnosta niin kauan kun ne eivät satu omalle kohdalle. Kyynistä mutta totta.

    • voiemmavoiemma

      Taas...ilmeisesti valehtelu on palkitsevampaa kuin faktoissa pysyminen.

    • Suomimyytävänä

      Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa

    • MyrkynvihreäEmma

      Toksinen vihreys on parasta!!!!

    • Vihreäehdokas

      Toivottavasti Oulun raiskatuissa lapsissa ei ollut vihreiden lapsia!

      • vihreämamba

        Kyllä suomalaisetkin raiskaavat!


      • mustamamba
        vihreämamba kirjoitti:

        Kyllä suomalaisetkin raiskaavat!

        Eli hyväksyt siis ehdoitta kaikki Matujen teot?
        Ja vaadit uhrien rankaisemista?


    • refugeeshelp

      Missään tapauksessa niitä Oulun maahanmuuttajapoikia ei saa palauttaa! Muistakaa jakamaton ihmisarvo ja kansainväliset sopimukset!

    • hallituksessaollessa

      Haavisto oli hetken PS linjoilla maahanmuutossa..

      Olisko mahdollista että Haavisto ja Tynkkynen panis kunnolla maahanmuuton kuntoon

    • MullahinAna

      Kyllä Emma Karin kaltainen kana-aivo on oikea vaihtoehto viherkommareiden puheenjohtajaksi.......

      • Akbaar.emma.jiihaad

        Emmahan oli ihan tärinöissään Oulunkin kulttuurivaihdosta!!
        Matu antoi ja suomityttö otti ylevää kulttuurin siementä.

        Ja nyt vihreiden mielestä oululaisten kiittämättömyys on anteeksiantamatonta!!!


    • MitenMitenMitenHyväksyä

      Tuossa kyseisessä ohjelmassa eräs muslimi taustainen mainitsi, että heidän kulttuurissa homot saavat kuolemantuomion. Miten vihervassarit tuon hyväksyy jos islamistit ei siedä homoja ?

      • Nbbkkkknnå

        Me vihreät ymmärretään arabin tekemät ns raiskaukset. Täytyy oppia hyväksymään islamilainen kulttuuriuskonto, jossa moraali on korkeampi. Ja haottaako se jos väkisin kuksitaan,silloinhan toimii luonnonjärjestys ja valinta....lisää esinahatonta mulkkua


    • voiemmavoiemma

      Osanottoni Oulun uhreille ja heidän perheilleen!

    • HihHihHihHiii

      OI EMMA EMMA jne.
      Minkä teitkään.

    • Syyntakeeton

      Emma voi puhua mitä haluaa. Selvästi syyntakeeton.

      • VihreäRaiskaus

        Se o se pyhä vihreys!!

        Vapauttaa kaikesta vastuusta.....


    • RapedByGrönät

      Emma koki räjähtävän viher-gasmin kuultuaan Oulun eroottisista tapahtumista!!!

      • GrönäGasmi

        Pikkulapset vain vilisivät silmissä ... oooooorrrrgggggghhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!


    • hgyturieririri

      Emma Kari on ihmisen irvikuva. Emma on saatanallisen hirviörikollisen siitämä tytär. Ei ole kaus omena puusta pudonnut.

    • IslamKelassa

      Emma Kari pitää saada viherkommareiden puheenjohtajaksi.....

    • Vihreiden äänestäjät ovat päättäneet, että suomalaisten veroeuroilla elätetään mieluummin tuntematota nuorta miestä, kuin suomalaista mummoa tai lasta.
      Demareiden Vantaalla on maahanmuuttajien päiväkodissa 3 kertainen miehitys, mutta muille rittä vähempikin. Onneksi omat isovnhemmat pärjää kotona eikä lapsia ole, eikä tule.
      Ei ainakaan niin kauan, kun demarit ja vihreät saavat päättää asioista.

    • HölmöysHuipussaan

      Hölmölässä tämä toiminta on tavallista ja vanhukset ja lapsiperheet saavat kuolla kurjuuteensa kunhan terroristeilla on kaikki palvelut ensin eikä rahasta silloin ole kyse. Syntyvyys on minimissä, mutta ajatelkaapa miten lapsiperheet ovat jo nyt tiukilla, mutta terroristien perheet heitä autetaan kaikilla mahdollisilla avustuksilla.
      Vihervasurit on maamme hirviöitä ja ketkä äänestävät vihervasureita ovat syyllisiä vanhuksien ja lapsiperheitten huonoon elämän laatuun täällä hölmölässä.

    • Valiojoukkoa

      Onkos tämä Emma samaa porukka pennaska?

      Sittehän porukkaan kuuluu myös homo Haavisto ja tämä Tukholman homobaarien perseiden taputtelija. Kuten myös nämä takseissa kortteeria pitävät Toivola ja Niinistö.

    • eiviety

      Ja nuori suomalaispoika laitettiin kertomaan että eivät vie suomalaisten naisia

      ottivat lapsetkin.oikeassa oli

    • turvaan_raiskuulta

      Emmahan on meedio, näki jo keväällä 2016 paljon naisia ja lapsia turvapaikanhakijamiesten käsissä. Ei vain osannut telttasavuisesta näystään tulkita, miksi niiden suut oli väärässä ja miltä apua olisivat tarvinneet. :(

      • Vihernatsit

        Emma on todellakin meedio joka sitoutunut muuttamaan Suomen Islamistiseksi valtioksi näiden partalasten tuella...... Emma vihreiden puheenjohtajaksi.....


    • voiemmavoiemma

      Nahkurin orsilla eikun vaaleissa tavataan!

    • Harha-Ahonsisko

      Valehtelijoita ja rasisteja koko sakki!

      • harhaviherraiskaaja

        on ne vihreät kamalia, sanos muuta!!!


    • surullistahan_se

      Kun ideologia on tarpeeksi vahva, faktoilla ei ole merkitystä.

      • KoskaAllahillaOnSuuri

        Oululaiset viherkommarit nauraa vieläkin.....


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1780
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1095
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe