Hirvensalmen perhesurma

syntyimielikuva

Ensimmäisenäkö vuodettiin julkisuuteen, että kyseessä oli perhesurma ja vasta seuraavaksi tieto, että isällä oli huomattavat velat liittyen autokorjaamoonsa? Mitenkähän siihen on saatu syntymään huomattavaa velkaa?!

Mitään motiivia perheen sisältä ei löydy tekoon, isän ja poikien välit normaalit ja nuorimmaisellekin teko tuli täysin yllättäen - epäselvää tietysti on, että mikä teko, mutta ei kerrota muistaneen mitän riitaakaan.

Totta puhuen - ulkopuoliselle tästä tulee täysin sellainen kuva, että talossa on käynyt ulkopuolinen velanperijä, mutta ovatko ne tappoina ja murhinakin sellaisia, joihin ei Suomen poliisi puutu?

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705122200133975_u0.shtml

7

1210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmismielieiainakestä

      Pojan muisti voi tarkentua myöhemmin tai sitten ei. Riippuu siitä, onko edes mitään muistettavaa.

      Menetin itse muistini joskus järkytyksen vuoksi. Tilanne ei ollut väkivaltainen, mutta henkisesti hyvin raskas. Jouduin kai jonkinlaiseen shokkiin.

      Meni aikaa reilu vuosi, kun aloin muistaa tarkemmin. Ensin silmiini piirtyi kuva matosta ja siitä kuinka seisoin siinä kohdassa. Mitä näin ja mitä kuulin, se tuli pala palalta muistiin. Se oli aika epämiellyttävää, mutta ne asiat vaan nousivat sieltä väkisin esille. Siinä meni kaikkiaan muutamia päiviä ennenkuin palasista koostunut muistikuva oli täysin valmis. Se nosti uudelleen ahdistuksen, mutta ei enää niin pahasti kuitenkaan.Vaikeaa se oli, en olisi uskonut, että hyvämuistisena voisin noin menettää muistini.

      • ehkätulevaisuudessa

        Aivan varmasti ihmismieli toimii muistamattomuuden suhteen kuten kerroit, ja tältä kannalta ajatellen on tietysti mahdollista, että poika muistaa jotakin ehkä myöhemmin - jos siis on muistettavaa, vai tuliko hän yllätetyksi niin, ettei tiedä mitä talossa on edes tapahtunut?! Hänet löydettiin kuitenkin tajuissaan.


    • töööttt

      Ihmisilä yleensä toimii kaikilla ns. rationaalinen l.järkeen ja älyyn perustuva ajattelu ja mieli, tavat käsitellä asioita - erotukseksi irrationaalisesta mielestä, jota etupäässä hallitsee tunteet ja tunnereaktiot, kehon hallitsemattomuus tms - itsekin uskoisin että on tapahtunut joitain asioita, jotka saattanet ihmisiä pois tolaltaan, jopa shokkiinkin järkyttävyydessään.

    • annulistivauhdissa

      Varmasti annulisteille syntyy vainoharhaisia mielikuvia, kuten Ulvilan tapauksessakin jostainb yliluonnolliset kyvyt omaavista liitelevistä huppareista. Ihan tavallinen perhesurma kuten Ulvilassa, tällä kertaa tekijänä ilmeisesti isä. Epäillä voisi lähinnä voisiko poika sittenkin olla tekijä kun jäänyt henkiin, mutta ilmeisesti suljettu se mahdollisuus pois, samon kuin äidin osuus, hänhän vahingoittumattomana olisi todennäköisin tekijä.

      Jos poika yllätetty ensimmäisenä niin miten voisi edes muistaa mitään jos ei nähnyt mitään ja taju lähtenyt, mutta on tietysti mahdollista on nähnytkin jotain, toivottavasti ei ole itse aloittanut. Aikamoista sisua vaatinut jos isä tappanut itsensäkin "lyömäaseella" ja miksi halusi säästää äidin jos lapset halusi tappaa. Parhaiten kävisi taas kerran äidin tekemäksi, mutta oletetaan, että edes tällä kertaa tutkittu ja tutkitaan kunnolla.

      Mistäkös ne yritysvelat syntyy, käypä kysymässä yrittäjiltä. Olisikohan niin, että perustamis- ja käyttökulut isommat kuin asiakkailta saadut tulot. Jos vielä käyttäneet rahat taloon jne eikä yrityksen velkojen lyhennyksiin niin siinähän se.

    • BlackbettyYES

      Ja nainen ottanut tyypilliseen tapaan eron kun vaikeuksia tullut eteen. Niin nähty sataan kertaan. Yritetään livahtaa uppoavasta laivasta kuin rotta. Rikkaampaa koukkuun se on suominaisen maan tapa. Onneksi on ulkomainen vaihtoehto.

    • ihmetyttäää

      Kysymyksiä heräsi, kun oli lehdes että poikien isä oli ollut päivällä kokouksessa? Missä kokouksessa ? Oliko jokin kokouksen asia saanut "akuuttiin psykoosiin" ...? Sen tapaiseen kuitenkin kun tuntuu käsittömältä mitä on tapahtunut.
      Talousvaikeuksia, talousasiat oliko ne jotenkin olleet esillä kokouksessa etc...?

    • ooutotapaus

      Miksi ei kerrota miten tappoi itsensä? Olisi vaikea tappaa itsensä teräaseellakin saati lyömäaseella millä muita hakannut, eikä sitäkään ole ilmeisesti löydetty. Miten on varmistettu ettei tappaja olekin joku muu, eloon jäänyt poika ei nähnyt kuka yritti tappaa, hyökkäsi takaapäin. Toivottavasti selvitetty luotettavasti eukon tekemiset tai yhtä hyvin olisi voinut palkata jonkun, kuten naiset usein tekee. Jos perheenjäsenillä henkivakuutuksia niin ratkaisisi talousasiat kerralla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      278
      3018
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      78
      1547
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1276
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1200
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1197
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1119
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe