Kuka hullu voi KARPATA!

Oiaikojavoi

Kuulemani perusteella sillä saa hienosti kiloja lähtemään. Ajattelin sit ottaa asiasta selvää. Menin sivustolle jolla on karppaajille tarkoitettuja ruokaohjeita. Siis hyi hemmetti!!! Kuka semmosta rasvasontaa voi työntää kurkustaan joka päivä alas.
Taidan jatkaa linjalla kulutan enemmän kun syön.

17

451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • terveellinen

      Ketään ei pakoiteta syömään terveellisesti.

    • veijasiallataas3421

      terveellinen

      Ja mikä on se terveellisesti. Sitähän tyrkytetään joka paikassa ja suurin pila aiheesta on THL puhumattakaan Diabetesliitosta.

      Mikä se sinun terveellinen on?

    • veijasiallataas2345

      Aloittaja

      Ota selvää äläkä pelkästään ajattele vai tuottaako ajatteleminen vaikeuksia???

    • hpv20

      Karpata voi fiksustikin ilman hirveää läträämistä rasvalla. Lisäksi kun vähentää huonoja hiilihydraatteja (sokeri, puhdistetut viljat ml. riisi) niin tuo on jopa terveellisempää kuin ruoka jota ihmiset normaalisti syövät.

    • NänSeMännöö

      Aloittajan kannattaa psyä valitsemallaan tiellä millä on lihonutkin eli syö vähemmän kuin kulutat!! Terveelinen karppaus kannattaa jättää nille fixummille!

    • bxcbxbx

      Yhdessä dokkarissa karsittiin ainoastaan valkoinen sokeri ja vastaava pois (sitähän on monilla salanimillä, kuten täysmehu, glukoosi-fruktoosisiirappi, hunaja jne). Ylipainoiset koehenkilöt laihtuivat n. 6 kg/6 viikkoa. Eivät siis karpanneet, välttivät ainoastaan lisättyä/puhdistettua sokeria.

      Itse olen hoikka ja liikkuva, mutta verensokerit nousivat. Samalla puhdistetun sokerin välttämiskeinolla sain sokerit kuntoon. Ja painokin on alempi, vaikka kevyt olin jo alun perin. Eli en karppaa, vaan vältän puhdistettua/lisättyä sokeria. Se on helpommin sanottu kuin tehty, koska elintarviketeollisuus työntää sokeria kaikkeen. Edes diabetesliitto ei edellytä, että täysjyväviljat karsittaisiin pois.

      Myös normaalipainoinen ja liikkuva voi saada diabeteksen. Nykyisillä markettivalikoimilla kukaan ei ole turvassa - muistakaa se, ja mittauttakaa verensokerinne. Painolla ei ole väliä, mutta verensokereilla on. Mekanismi on se, että lihakset voivat käyttää glukoosin, mutta eivät fruktoosia. Fruktoosi pitää muokata ensin rasvaksi. Fruktoosin ylimäärä kuormittaa maksaa, joka rasvoittuu. Samalla haima pumppaa viimeisiään, ja ollaan jo lähellä diabetesta. Eli sokeri ei sovi kenellekään.

    • vhhonin

      Heh, jätin itse kaikki hiilarit pois, ja läträän nyt rasvoilla... Niillä hyviksillä, oliiviöljyllä, kookosöljyllä ja voilla, kalanmaksaöljyn otan kapselista. Paljon vihreitä, paljon proteiinia ja jo vot.. Paino tippuu kuin tippuukin. Vatsanturvotus lakkasi ja muutenkin olo on skarppi. Ei ole tunne että energiatasot heittelisivät vaan energiaa riittää vaikka muille jakaa. Jääkaapillakaan ei tule roikuttua yhtenään niinkuin hiilariruokavaliolla. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, olen lukenut ihmisten pudottaneen painoa 2,5 kg kuukaudessa. Sama putosi minulta jo kahdessa viikossa!

    • näin-se-vain-on

      Siis hyi hemmetti!!! Kuka semmosta rasvasontaa voi työntää kurkustaan.

      Huonosti selitetty. Mikä on sontaa?
      Jokaisella on omat ruokatottumuksensa ja uskoo omiin totuumusiin. Hyvä näin.
      Minä pidän maistuvasta ruoasta enkä kaikenlaisten lisäainein ja ympäristömyrkkyjen sekä teknoravojen kyllästämästä sapuskasta.
      Minun systeemissä on kieltämättä se huono puoli, että jos joutuu kuten pitkällä lentomatkalla syömään “normaalia” koneessa tarjottavaa ruokaa, niin maha on kohta sekaisin.

      • OliskoNäin

        Minullakin meni maha aina sekaisin kun aloitin VHH:n. Kun sitten siirryin takaisin hiilareille, meni maha taas sekaisin.

        Olisiko niin, että vatsa tottuu vallitsevaan ravintojakaumaan ja säätää bakteerit sen mukaan. Kun tuleekin äkillinen muutos, vatsa ei osaakaan käsitellä sitä.


    • Leipäänapaan

      Karppaus sinällään ei ole järkevää, nostaa riskiä sairastua mm. sydän- ja verisuonisairauksiin ja diabetekseen. Lisäksi karppaus ei auta keskivartalolihavuuteen vaikka saattaisi laihtua ts. paino putoaa mutta vatsa jää... Karppaus aiheuttaa myös monia muita ongelmia mm. vainoharhat (Paranoia), erektiohäiriöt (miehillä), ärtyneisyys (aggressiivisuus). Karppaajilta on myös muita enemmän avioeroja.

      • lallukka-

        Olisi parempi ottaa asioista selvää, eikä suoraan aleta kirjoittamaan höpöjä.
        Kaikesta päätellen sokeri vie ihmisiltä myös arvostelukyvyn.


    • mahaeikuralla

      Tässä on nytten kolome viikkoo syöty hyvin vähähiilarisesti ja paino on laskenut ja mitatut sokerit ovat laskussa. Niin ja rasva on sitten sianrasvaa.

    • hiilareilla-syöpä

      Itse sairastuin liiallisella höttöhiilarilla paksunsuolen syöpään. Olisi vaan kannattanut jatkaa skarpppausta jota teinkin pari vuotta sitten sitten ja jolla laihduin ja jonka ansiosta kaikki arvoni olivat huippukunnossa. Sitten sorruin jälleen syömään ja lihomaan ja söin pelkästään hiilaripitoisia ruokia ja makeita sokeripitoisia jälkiruokia jonka takia paino nousi hetkessä ja arvot meni päin seinää kun muutenkin minulla oli diabetes joka tosin oi poissa silloin kun skarppasin, mutta kun aloin taas väärät ruokatottumukset diabetes paheni ja myös tämä syöpä tuli.

      • höttöprotsku

        Varmaan tuo pari vuotta harrastamasi karppaaminen aiheutti paksusuölen syövän. Suolisto ei toimi normaalisti karppiruoalla, eikä tuollaiset muotidieetit muutenkaan ole pitkällätähtäimellä järkeviä.


      • Kaipaa-
        höttöprotsku kirjoitti:

        Varmaan tuo pari vuotta harrastamasi karppaaminen aiheutti paksusuölen syövän. Suolisto ei toimi normaalisti karppiruoalla, eikä tuollaiset muotidieetit muutenkaan ole pitkällätähtäimellä järkeviä.

        Selityksiä


      • Veijokertoototuutta

        Karppaaminen todistetusti aiheuttaa syöpää, disbetestä, sydänkohtauksia ja infarkteja.


      • asian-vierestä
        Veijokertoototuutta kirjoitti:

        Karppaaminen todistetusti aiheuttaa syöpää, disbetestä, sydänkohtauksia ja infarkteja.

        Asia on varmasti niin, kuten kirjoitat. Vai onko?


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1451
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1255
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1195
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe