Uudistu,IPU!

todellinen-nousu

Katselin IPUn raamattua eli sen virallista nettisivua. Minulta loppui luku vähiin. Olisiko mitenkään mahdollista että puolueen johdossa olevat voisivat tehdä kunnon nettisivun jossa on selkeää ja mielenkiintoista luettavaa kuvien kera. Työ on haastavaa mutta se on ainoa keino saada IPU henkiin.

18

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ipu-fani

      Tosi kuin vesi. Nettisivut on visuaalisesti luotaantyöntävät. En tiedä miksi ne uusittiin mutta ainakin ulkonäkönsä puolesta vanhatkin oli moninvertaisesti paremmat. Pliis tehkää jotain.

      • Vanhaparempi

        Samoin. Jäin kaipaamaan taulukkoa, jossa oli vaihtoehdot EU, Eta ja Sveitsin malli. Vanhoilla sivuilla se näkyi.


      • tämä-virhe
        Vanhaparempi kirjoitti:

        Samoin. Jäin kaipaamaan taulukkoa, jossa oli vaihtoehdot EU, Eta ja Sveitsin malli. Vanhoilla sivuilla se näkyi.

        Jostain syystä Pesonen keskitti kaiken itselleen ja esti muitten puhumisen . Nyt tämä kostautuu kun kukaan ei pysty selvittämään asioita. Tästä varoitettiin vuosia ,mutta jokin mätti. Miksi ipulaiset eivät tehneet mitään ongelmalle ajoissa? Demokratia vaatii erilaisia mielipiteitä ja eri toimijoita.


      • C-More

        Jos aiotaan olla puolue niin kyllä keskeisitä poliittisista jutuista pitäis vallita yksimielisyys. Nettitekniikasta ym totta kai voi olla eri mielipiteitä.


    • yksiasia

      Valtiollisesta itsenäisyydestä ainakin ollaan samaa mieltä,sitä ei Suomella ole.Toinen asia on se ,että miten se saadaan takaisin.

    • Ihme-Tunne

      Onkohan siellä hallituksessa nyt jotain sisäistä kahnausta meneillään. En tiedä mitään varmaa mutta jostain tulee sellainen kutkutus ettei asiat tai ihmissuhteet ole ihan kohdallaan. Jospa kumminkin Pesonen oli se joka tätä hommaa piti kasassa hänellä kun vaikutti olevan diplomaatin kykyjä. Sanoiko ikinään kenestäkään mitään pahasti?

    • tehdään-muutos

      Menneet on menneitä .Nyt pitää luoda uusi IPU joka pelastaa kansan konkurssista jonka EU-jäsenyys on aiheuttanut. Ero EUsta on nyt välttämätön ja samoin vallan siirto oikeille suomalaisille . Olemme lopen kyllästyneitä tähän rosvoukseen jossa EU-jäsenyyttä on härskisti käytetty suomalaisten kyykyttämiseen juuri EUn ja sen keskuspankin avulla. Kaikki EU-myönteiset porukat pitää poistaa vallan kahvasta. 20 vuotta on aivan liian paljon haaskata aikaa pelkkään kansan kyykytykseen. Kenelläkään ei ole oikeutta varastaa muilta EUn avulla koska tämä on johtanut kansantalouden umpikujaan eli kansan köyhtymiseen tukiaispolitiikan keinoin. Tämän vuoksi Suomi ei ole itsenäinen ja rosvot ovat tuhonneet toimeentulomme .

    • ipu.nousuun

      Ilkka Luomakin irtisanoutui puolueesta.

      On aika ottaa radikaalimpi linja ja kutsua Kaukinen puheenjohtajaksi!

      • Perch-Fisher

        Tietääkö joku ihan oikeasti mix Luoma lähti. Kirjoitustensa perusteella on kyllä ihan eri linjoilla kuin muut johtohenkilöt.


      • voi-tätä

        Olisikohan kyseessä ollut taas uskon asiat jotka alusta lähtien ovat hajottaneet puoluetta vaikka uskonnolla ei pitäisi olla mitään tekemistä politiikan kanssa nykyaikana.


      • IPUn_jäsen
        Perch-Fisher kirjoitti:

        Tietääkö joku ihan oikeasti mix Luoma lähti. Kirjoitustensa perusteella on kyllä ihan eri linjoilla kuin muut johtohenkilöt.

        Luoma sai itse lähteä tai sitten olisi potkaistu pois.
        Äijän vihakirjoitukset ja Putinin nuoleskelu ei sovi IPUlaiseen politiikkaan.
        Äijä lähetti presidentinkansliaan päivittäin sähköpostia ja kuvitteli, että Niinistö lukee ne.


    • Voi-noita-kuvatestejä

      Uskonasiat ?Eipä nuo johtohenkilöt minun silmissäni miltään erityisen uskovaisilta näytä .No ,yksi taitaa hiukan olla ,ehkä .

      • SinivihreäNainen

        Usko se on usko kommunismiinkin.

        Sitä Ipun johtoryhmässä on aina riittänyt.


      • täyttä-sontaa
        SinivihreäNainen kirjoitti:

        Usko se on usko kommunismiinkin.

        Sitä Ipun johtoryhmässä on aina riittänyt.

        IPU ei ole tekemisissä kommunismin kanssa toisinkuin Keskusta ja Kokoomus. Siksi ne eivät hyväksy itsenäisyyttä vaan pelaavat EU-kortilla Suomen konkkaan. Me ipulaiset puolustamme markkinataloutta ja sosiaalista yhteiskuntaa.Emme hyväksy tukiaisia joilla ryöstetään kansalta rahat ja työpaikat kuten nähdään. Kaikilla ihmisillä pitää olla samat mahdollisuudet tehdä työtä ilman puolueiden asiaan puuttumista.EU ja sen tukiaiset ovat syöneet työpaikat ja tuhonneet rahan arvon niin että biljoonatukiaiset aiheuttivat taas hintojen turhan nousun ja palkkatason romahduksen, Mikään muu puolue ei edes halua asioita kuntoon vaan vannoo EUn typeryyden nimiin,


    • Hemuliiini

      Hei katsomaan ja ihmettelemään. Aivan uudet upeat ja raikkaati sivut. Hienoa.
      www.ipu.fi

      • pj0

        Ihanaa IPU!


    • hdkdkdndkd

      ipu, anteeksi vaan mutta nimi on harhaanjohtava ja koko puolue on kremlin äänitorvi, jo heikentävässä määrin, onneksi.

      • IPU-on-oikeassa

        IPU on todellinen markkinatalouden puolustaja kun taas eduskuntapuolueet ja EU kannattavat sosialismia ja ties kommunismiakin. Tämä nähdään EUn rahapolitiikassa joka on kopia N-liiton vastaavasta. Me ipulaiset emme hyväksy missään nimessä valtion tukiaisia yrityksille koska ne asettavat yritykset eri asemaan toisiinsa nähden. Monta vuotta EU ja Suomi on maksattanut yritysten velkoja kansan rahoilla biljoonilla. Tämä on kommunismia ja petkutusta .IPU ei sorru tällaiseen rosvoukseen koska se tietää sen olevan taloudelle haitallista kuten nyt nähdäänkin. Miksihän tällainen sinivihreä voi vuodesta toiseen huudella perättömiä sivullamme? IPUn pitää sulkea sivuilta perättömät puheet ja vetää valehtelijat oikeuteen puolueen tuhoamisesta. Tätä soopaa on jo kuultu 20 vuotta ja sen takana ovat valtapuolueet ja niiden korruptiiviset rahoittajat.Tässä on syy Suomen talouden surkeuteen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe