Hyvä kokemusasiantuntija

kultakurkkujatomaatti

Jos olet hyvin koulutettu, kriiseistä selvinnyt, taitava artikuloimaan, osaat lukuisia kieliä, olet päätynyt hyvälaatuiseen sijaishuoltopaikkaan, lapsesi on ollut sijoitettuna hyvälaatuisessa sijaishuoltopaikassa, sinulla on vain hyvää kerrottavaa sosiaalityöntekijöistä ja muista viranomaisista, jos pientä kriittistä sanottavaa on, osaat sanoa sen hienotunteisesti ja hampurilaismallilla.

Jos tunnistit itsesi, PÄÄSET KÄRKIHANKKEESEEN kokemusasiantuntijaksi.

Muut älkööt vaivautuko!

20

297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksittäistäjuu

      Jep. Noin se menee. Viranomaiset voivat siten taas tehdä mitä haluavat ja määritellä asiakkaat miten haluavat. Yksi kellokas on ollut seminaareissa julistamassa asiakkaiden näkökulmaa (joka ei ole ainakaan minun näkökulmani) ja asia on sillä kuitattu. viranomaisvalta voi jatkua, kun asiakasta on kuultu.

      Miten joku menee tuollaiseen halpaan? Tuollaisista kokemusasiantuntijoista on asiakkaille enemmän haittaa, kuin hyötyä. Lirkun , larkun.... ja järjestö oli muuten....

      Kaikki joukolla maksamaan toimitusjohtajien ja kehittämispäälliköiden palkat...

      Pelatkaa ihmeessä rahapelejä, niin lapset voivat kitua kaltoin kohtelevissa sijaishuoltopaikoissa vuosikausia. "Yksittäistapaus, yksittäistapaus" totesi eräskin toimitusjohtaja / toiminnanjohtaja, kun häneltä apua kysyttiin sijaisperheen kaltoinkohteluun.

      Aika moni lapsi joutui kaltoin kohdelluksi tuossa paikassa ja siinä samalla lukuisat vanhemmat ja sukulaiset kärsivät.

      Se on huono-osaisilla se yksittäisyys niin eri asia, kuin noilla ylemmän keskiluokan toiminnanjohtajilla ja kehittämispäälliköillä.

      Jotta lirkuttakaa vaan kokemusasiantuntijat....

    • yksikaltoinkohtelija

      Yksittäistapaus katsottiin yhden sijaisvanhemman näkökulmasta, ei kymmenien ja kymmenien uhrien näkökulmasta. Siitä voi repiä sitä kokemusasiantuntijuutta.

      • uhrejaeilasketa

        "Yksittäistapaus...yhden sijaisvanhemman näkökulmasta, ei kymmenien ja kymmenien uhrien näkökulmasta"

        Naulankantaan! Noi Venkulat siellä Yrittäjäin Ideapajoissansa ideoivat innovatiivisiä sanakäänteitä. Veronmaksajien rahat on loppu, kun noita ns rohkeita uusia rahoituspolkaisuja lapsitarhauksien hyväksi on jatkettu kohta 20 vuotta, ja sen jälkeen mitälie vanhustarhauksia ja muita hoivatarhoja.


      • elämä.kaupan
        uhrejaeilasketa kirjoitti:

        "Yksittäistapaus...yhden sijaisvanhemman näkökulmasta, ei kymmenien ja kymmenien uhrien näkökulmasta"

        Naulankantaan! Noi Venkulat siellä Yrittäjäin Ideapajoissansa ideoivat innovatiivisiä sanakäänteitä. Veronmaksajien rahat on loppu, kun noita ns rohkeita uusia rahoituspolkaisuja lapsitarhauksien hyväksi on jatkettu kohta 20 vuotta, ja sen jälkeen mitälie vanhustarhauksia ja muita hoivatarhoja.

        Eläintarhaamisen harrastaja kertoi, että minkki viihtyy pienessä asumuksessaan ja tykkää lepäämisestä... Yrittäjyyden rajoja ei ole, kaikki saadaan kauppatavaraksi.

        Sääliin on kätsy vedota; taas on menossa tuskin ihan ilmainen uusi kampanja SOS-kylien (eijjei suinkaan perusturvan!) varainkeruuseen.


    • traumatrauma

      Asiakas ei tuota, joten sitä ei myöskään noteerata. Järjestöt toimivat kassaroina sijaisperheille eivät asiakkaille. Vaikka välillä niin väittävät. Niitä ei kiinnosta kuin raha ja sen pyörittäminen., Jos asiakkaita pitää mustamaalata, jotta saa lisää rahaa, se tehdään vaikka röyhkeiden kansanedustajien avulla.

    • kaksitunnetta

      Pieni se on joillakin tunneskaala. hoh, hoijaa. Mutta eihän tunteita tarvita, kun rahaa kääritään.

      • elämä.kaupan

        Markkinamaailma mainoksineen perustuukin siihen, että vaikutetaan tunteisiin. Pitkäaikainen kumppanuus on tärkeä tekijä bisneksentekijöitten ja hyvisjärjestöjen kesken.

        Hoiva on joskus kaukana välittämisestä. Hoiva on liian monasti silkkaa ihmisten ja jopa sukujen särkemistä, ennenkuulumatonta julmuutta, mistä kansa pidetään tietämättömänä aivan taktisen harkitusti, uutisointia kontrolloimalla.

        Samoin kuin väkivallantekijä mitätöi ja ohittaa uhrinsa kokemukset, tai kun se kääntää oman tekonsa vaikutukset uhrin omaksi syyksi, niin samoin toimii viranomaisyhteisö "verkosto". Media on vaiti. Media kaveeraa bisnesmaailman kanssa.


    • kaveerausporukka

      Näin myös väkivaltaiset sijaisvanhemmat pääsevät kiusaamaan ja hajottamaan sukuja ja käyttämään väkivaltaa lapsia kohtaan. Järjestöt kaveraavat sellaistenkin sijaisvanhempien kanssa ja jopa puolustavat tappiin saakka, joiden harjoittamasta väkivallasta on järjestöille kerrottu.
      Järjestöt, sijaisvanhemmat, sossut yms. ovat liittoutuneet lapsia ja näiden sukuja vastaan. Vain pieni osa sossuista kuuntelee ja tekee jotain, jos kertoo väkivallasta sijaisperheessä. Järjestöt eivät auta lapsia ja sukuja.

    • niiaus

      Väkivaltaiset sijaisperheet osaavat "hienosti" naamioida väkivaltansa. Sijaisperheen omat lapset toimivat usein kulissinrakentajina. Sijaisvanhemmat ovat usein verkostoissaan arvostettuja tai ainakin luulevat niin. Jotkut väkivaltaiset sijaisvanhemmat ovat niin pelottavia, etteivät edes sossut halua puuttua heidän asioihinsa - joten lapset jäävät yksin kiusaajien armoille.
      Omat lapset hymyilevät viranomaisille ja järjestöjen toimijoille, he toimivat järjestöjen tehtävissä, esiintyvät järjestöjen tilaisuuksissa yms. Jospa se väkivalta olisikin näkyvää, siihen voisi helposti puuttua, mutta ovela sijaisvanhempi naamioi ja pelolla ajaa kaikki pois.

    • seminaarijohtaja

      Ihmettelen kuitenkin sitä, miten järjestöillä, suurimmilla lastensuojelujärjestöillä on varaa olla puuttumatta sijaisperheen väkivaltaan, jos he siitä kuulevat. Niin, onhan se hieman raskaampaa, kuin järjestön edustaminen kaiken maailman seminaareissa. "Yksittäistapaus, yksittäistapaus". Yksi hullu sijaisvanhempi voi vaikuttaa 100 ihmisen elämään. Siinä sinulle yksittäistapausta toiminnanjohtaja. Mene seminaariin!

    • traumaaaa

      Tässä teesi toimijoille. Ensimmäinen kehittämistehtävä voisi olla varmistaa, ettei yksikään lapsi joudu kaltoin kohdelluksi sijaisperheessä! Tuntuu, kuin järjestöt ja muut viisaat eivät välittäisi koko asiasta. Eräässä tutkimuksessa on todettu (lapset esim. eläneet ½ vuotta sijaisperheessä ja 13 vuotta omassa kodissa), että määrällisesti lapsia kaltoin kohdellaan sijaisperheessä vähemmän, kuin kodeissaan. Tuon tutkimuksen lapset olivat myös asuneet kodeissaan paljon pitempään.

      Riittääkö tuo tulos viranomaisille ja järjestöille? Sijaisperheissä ei saisi käyttää väkivaltaa lainkaan! Eikös asia ole niin.

      Psykologiset testit sijaisvanhemmiksi aikoville. Jotkut kykenevät näkemään henkilöistä esim. haastattelussa, onko henkilöllä persoonallisuuteen liittyvää problematiikkaa, mutta perussossut eivät edes välitä. Kunhan joku paikka lapsille saadaan.

      Olen kuullut myös puhetta: "Näille lapsille olisi ollut parempi, että olisivat jääneet koteihinsa ja heille olisi järjestetty paljon perhetyötä. Sijaisperhe oli ollut katastrofi ja paljon pahempi paikka kuin koti. Järjestelmä näin huonona (kuka vaan kelpaa sijaisvanhemmaksi) traumatisoi lapsia ja sukuja!

    • Täysin.kyllästynyt

      Ajattele! Sulla on ihan oma ketju taas kerran! Aa että.

      • totuuson

        Asia koskettaa niin läheltä sinua. Totuutta on vaikea katsoa silmiin. Varsinkin, kun elää irti todellisuudesta ja kuvittelee yhtä ja toista.


      • siitävaan

        Kirjoita sinäkin oma ketju, kun niin kovasti TEIDÄN KORKEUUTTANNE, PARHIN ROUVA harmittaa. Tai sanoisinko MAJESTEETTIANNE!


      • Täysin.kyllästynyt
        siitävaan kirjoitti:

        Kirjoita sinäkin oma ketju, kun niin kovasti TEIDÄN KORKEUUTTANNE, PARHIN ROUVA harmittaa. Tai sanoisinko MAJESTEETTIANNE!

        Näyttää olevan kovasti sinulla noita kuvitteellisia vihollisia?

        Lääkitys ei kunnossa?


    • rahaatuleekuitenkin

      Ilmeisesti mielestänne lapsia saa rauhassa kaltoin kohdella sijaishuollossa! Jatkakaa sitten ihmeessä samaan malliin kuin aiemmin.

    • Vettäsataa

      Sulla tais kesäloma alkaa kun aktivoiduit taas näin rajusti...

    • totuusaktivoi

      Toivottavasti sinä pysyt näkymättömissä (ainakin lasten elämistä).

    • entinenhaukkuu

      Niin haluan kertoa kaikille, että entinen sijaisvanhempi käy täällä keskustelupalstoilla haukkumassa huono-osaisia ihmisiä. Jos sitten vastaa hänelle, hän poistattaa itselleen epäsopivia viestejä tai kiikuttaa niitä poliisille. Rouvalla ei ole varmaan muuta tekemistä, kuin käydä haukkumassa entisten hänelle (valitettavasti) sijoitettuina olleiden lasten vanhempia ja sukulaisia. Mitä huonommin vanhemmalla menee, sitä paremmaksi rouva tuntee itsensä ja käy vinoilemassa. Jos se vielä jatkuu, tuon konkreettisesti esimerkkejä esiin.

      Ja tuollaisia valitaan sijaisvanhemmiksi. Hän pysyy pystyssä sillä, että haukkuu toisia. Saa kokea olevansa parempi, jos lasten vanhemmilla menee huonosti.

      Sijaishuollon asiantuntijat, onko tuollainen sijaisvanhempi sopiva tehtävään. Tai oliko? Vastatkaa!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe