Rautio jatkaa Hämeenlinnan alasajoa

Pas.ka_TulevaisuusHMLssa

Kokoomus pitää pahvipäänä tunnetun Sari Raution edelleen tärkeimmällä poliittisella pestillä Hämeenlinnassa. Voi voi meitä Hämeenlinnalaisia veronmaksajia, miksi meitä rangaistaan typerillä kokoomusämillä ja muilla taivaanrannan maalareilla, jotka edelleen äänestivät tuota kaikkien pahviaivojen ja hattarapolitiikan äitiä, Sartsa Rautiota. Naisen suusta pulppuaa jatkuvalla syötöllä yksinkertaisen ja erittäin naiivin ihmisen tyhjänpäiväistä korupuhetta. Johtajuutta ja viisautta sen naisen toiminnasss ei ole ollut havaittavissa pätkän vertaa. Sarin mielestä kaikki on valtavan ihanasti, kun kokoomuslaisilla veronmaksajien veronimijöillä ja päätöksien eduista nauttivilla liikemiehillä pyyhkii hyvin.
Veroja ja veroluonteisia maksuja korotetaan, kun Sarin johdolla johtajuus ja osaaminen eikä ymmärrys ei riitä taloudellisesti tehokkaiden ja kaupunkilaisia tyydyttävien palveluiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen.
Pelkkää pas.kaa ja turhuuksia kyllä suolletaan ja rahoitetaan. Hämeenlinnan edellytykset mahdollistaisivat kyllä paljon paremman tilanteen kaupunkilaisten näkökulmasta, mutta täysin osaamaton ja sisäpiirin kavereita tukeva poliittisen ja virkamiesjohdon päätökset ja sairaat harhakuvat ovat johtaneet kaupungin talouden hirveään velkakurimukseen ja onnettomaan tulevaisuuteen. Tästä tulevaisuuden veronmaksajat saavat kärsiä vielä kymmenien vuosien ajan.
Ei pitäisi valita sirkusapinoita ja aivottomia sätkynukkeja johtotehtäviin.

118

1732

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KohtalonKynsi

      Tämän tuppukylän ei ole tarkoitus pelastua, jumala on tämän kylä hylännyt !

      • aukesi.hhyvin

        Ai sellainen kynsi.


    • Maantoivo1

      Ihanaa. Saamme sittenkin toriparkin. Olin jo hieman huolestunut.

      • SCC-video.mainostauolla

        Saat kaiken minkä haluat..


      • Maantoivo1
        SCC-video.mainostauolla kirjoitti:

        Saat kaiken minkä haluat..

        Nimenomaan tätähän me kaikki haluttiin!
        Ettei vaan tulisi syksyllä muuttoaalto lähikuntiinpäin.


      • Olen.onnellinen
        Maantoivo1 kirjoitti:

        Nimenomaan tätähän me kaikki haluttiin!
        Ettei vaan tulisi syksyllä muuttoaalto lähikuntiinpäin.

        Ihana päivä.


    • NuoretNaiset

      Täastä otetaan opiksi ja by the way, Sari on #VAHVA!

    • penaltii

      Aloittaja ei voi kuin surra koska loistotalousnero pers Kari Ilkkala valmistautuu SCC-oikeudenkäyntiinsä ja on poissa kaikesta.

      • jxfäqäQ

        Uskomatonta tuubaa...


    • hattaraRautio

      Rautio tuhoaa kotikaupunkiamme älyttömästi ilolla pöhisten. Uskomatonta että kokkareissa ei löydy parempaa ehdokasta tuolle paikalle. Hattara-Rautio on jo vitsi.

      • SariHMLnPahinAasi

        Rautio on täysin tragikoominen henkilö. Rautio aiheuttaa puheillaan tahatonta komiikkaa, kun puhuu niiiìin tyhmiä ja pehmeitä juttuja, mm. keskustan pilvenpiirtäjät, toriparkin elvyttävä voima, Suomen paras pakolaisten kotiuttaja jne.
        Aivan jäätävän tyhmiä ideoita, joita kokoomusämmät sitten peukuttavat facessa. Voi vinetto!!! Hymyn ja ilon kautta Sari puhuu täyttä skeidaa ja höpöhöpöä.


      • humalaisia.harhoja

        Dulcinellan paikallinen versio.


      • Dulcinea.olla.piti
        humalaisia.harhoja kirjoitti:

        Dulcinellan paikallinen versio.

        Ja m ikseivät peukuttaisi - uskovathan ne homeopatiaankin.


    • terveiset.eduskuntaan

      Lulusta piti tulla mutta kiire eduskunnassa.

      • terveiset.eduskunnasta

        KokDem-Trollipaskosta piti tulla muttei siitä ikinä tullukkaa mitään paitti tyhmä vässykkä.... ! :(


      • qefxvcwfv

        Uskomatonta tuubaa!


    • terveiset.eduskuntaan

      Ihanan keveitä, raikkaita ideoita ummehtuneeseen ympäristöömme. Kaipaamme uutta, ei vanhan toistoa. Toivon että vastaanväittäjätkin ymmärtäisivät olla minun kannalla, ei tulisi riitaa. Aina on rahat löytyneet, niin nytkin. Kirjasto puretaan ja paikalle rakennetaan koko kaupungin olohuone, avara terassi jossa voimme unelmoida. Sitten kun ikää karttuu hoitaa vanhusta 0,231 henkilöä aina parittomina keskiviikkoina, näin taataan onnellinen ehtoo.

    • KostoTulossaRälssille

      Olispa kutkittavan herkullinen tilanne olla duunissa siinä laitoksessa, missä on vanhuksina hoidettavana vaippa-Lindberi, Isotuhoaja, Patalappunen ja tietty kana-Raitio.
      Antaisin noiden typerysten lojua paskoissaan vähintään koko päivän ja kertoisin sukulaisille, että nyt säästetään myös ex-johtajien kohdalla. Toteaisin sukulaisille, että täytämme lain vaatiman henkilökuntanormin eli kaikki on "OK" ja kunnossa, kun laskemme mukaan pihanauraajat ja lehdenjakajat.

      • Euohfduhh

        Teillä aurataan pihaa. Onko paljonkin lunta zombie.


      • peukuttujan.sukua

        Ai hei pullero.


    • VaikoMitenköhänMeni

      Työllistikös se Rautio ne nuoret sinne rokkipuistoon?

    • AnuSaukko2

      Sartsa on sentään Sitran erityisasiantuntija, samoin Hyssälä, Kelan ex-johtaja.
      Kyssyy soppii, miten ne ovat päässeet erikoisasiantuntijoiksi?

      Sartsalla oli aikaa laittaa HML:n talous kuntoon, syyksi ei riitä persut, olivathan ne kuitenkin vähemmistössä. Tuliko talous kuntoon?

      Hyssälällä oli aikaa laittaa Kelan asiat kuntoon , kun oli tiedossa tulevasta muutoksesta. Tuliko kaikki kohdalleen, kun se päivä koitti? Vieläkin on korvaukset myöhässä.

      Jos noiden tiedoilla pitäisi saada Sitra hyvään iskuun, veikkailenpa , kohta kuusessa ollaan.

      • SitraaEiTarviKunnostaa

        Pikkusen sun tarvii olla tyhmä?


      • Sitran_Kokkari_Hylkiöt
        SitraaEiTarviKunnostaa kirjoitti:

        Pikkusen sun tarvii olla tyhmä?

        Siellähän ne kokoomuslaiset=poliittisilla perusteilla työpaikan saaneet Sitralaiset hokee Sari följyssä vaikuttavuusinvestointien ihmeellisestä ihanuudesta. Käytännössä sillä yritetään luoda runsaasti uusia välistävetomahdollisuuksia kokoomuslaisten liikemieskavereille ja myös poliitikoille ja virkamiehille. Homma menee niin, että kokoomusta lähellä oleva yståvällinen bisnesmies keksii projekti-idean, minkä Sari tai joku aloituspäätöksen muu kokoomuslainen runnoo läpi kunnallishallinnossa. Tämä on vanha kusetusidea on kotoisin USA:sta, mistä löytyy makoisia lööppejä yhteiskunnan rahojen väärinkäytöstä, kun poliitikko, virkamies ja liikemies jakavat hyödyt keskenään ja lasku menee tietenkin veronmaksajille.
        TYYPILLISTÄ KOKOOMUKSEN RÖTÖSTELYÄ, EI MITÄÄN MUUTA.
        HÄPEÄ SARI RAUTIO!


    • tuppeapenkinpäässä

      Eikö todellakaan Hämeenlinna osaavampaa ja koulutetumpaa henkilöä löytänyt? Näytöt osaamattomuudesta on jo vuosien varrella ko. henkilö antanut ja merkonomin papereilla ei näköjään sitten kovin isosti hommat hoidu.

      • Ljdhghgr

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää SCC osaamisesta. Onnea matkaan.


      • FraasiR.unkkari
        Ljdhghgr kirjoitti:

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää SCC osaamisesta. Onnea matkaan.

        SINÄ OLET HARVINAISEN NAURETTAVAN TYPERÄ TYYPPI. SAMAN TYPERÄN FRAASIN JANKKAAMINEN ON AINOA OSAAMASI KIRJALLINEN TUOTOS.
        MENE TYPERYS NURKKAAN HÄPEÄMÄÄN ITSEÄSI JA KATUMAAN SITÄ, ETTÄ ÄITISI SYNNYTI SINUT.
        VALITETTAVASTI KALTAISTASI EI VOI TODELLAKAAN AUTTAA!


      • ONONONON

        NÄMÄ TYYPIT ON NIIN IHANIA.


    • PukuArvokas

      Onkos Visamäessä vielä ilmaista konttoritilaa rehellisille liikemiehille?

      • YhdessäTehden

        Toki toki, tule sinäkin kaupungin tuella sinne toimariksi vailla mitään vastuuta mistään.


      • HalpaVuokraKavereille

        Jos olet HML:n kermaporukan hyvävelikerhon ystävä, saat helposti luottoa vuokra-asioissa ihan samalla tavalla kuin rehti liikemies Ritaluomakin sai luottoa Innoparkin tilavuokrista. Kaupungille jäi lopulta kymppitonneja saatavia SCC:n maksamattomista toimitilavuokrista. Siinäkin asiassa Rosvo-Ritaluoma esitti pulmusta ja totesi hoitavansa maksuvelvoitteet heti, kun palaa Suomeen ja yritti rassukka lisäksi vastustaa, kun firmalle annettiin lopulta kenkää Innoparkin tiloista.

        No, palasiko Markku Ritaluoma kuurupiilomatkaltaan Suomeen? Ei palannut ja piilossa se on vieläkin kuin rotta kolossaan, vaikka onkin valehdellut ystävälleen päätoimittaja Karppiselle, että on muka kaikkien tavoitettavissa. On se sitten kumma, kun Markku ei ole vastaillut koskaan velkojilleen ja voudille eikä sitten ole "päässyt" hoitamaan maksurästejään pois.

        Rialuoma on alhaisimman luokan huijariliero, kastematoakin alhaisempi otus. Harmi, kun nykyaikana ei ole enää häpeäpenkit käytössä kirkon edustalla. Sinne voisi lukita veljekset Markun ja Iisakin. Kansalle voisi myydä pilettejä, jolloin pääsee heittelemään herroja mädätetyillä kanamunilla ja ylikypsillä tomaateilla. Kyllä olisi kansalla hauskaa, kun tomaatit lätsähtäisivät siimaletti-Kierongin vihaa pursuaville kasvoille. Siina saisi pojat yhdessä muistella lyhyttä ja ansiokasta pienliikemiesuraansa.


      • Heheeeeee

        Ritaluomaa ei saatu kiinni mutta Ilkkala tulee joutumaan SCC käräjille. Se on loistavaa hyvää.


      • Heheeeeee
        Heheeeeee kirjoitti:

        Ritaluomaa ei saatu kiinni mutta Ilkkala tulee joutumaan SCC käräjille. Se on loistavaa hyvää.

        Ritaluomaa ei saatu kiinni mutta Ilkkalan avustuksella *Rokkikukko* tulee helttapurje punaisena joutumaan SCC käräjille. Se on loistavaa hyvää.


    • piparillos

      Huomenna taas mennään ilon kautta hämeen mafian risteilylle verkostoitumaan

      • Eliitin.kevätretket

        Odotamme jännityksellä matkaraportteja sekä selvityksiä mm. päivärahojen maksusta.


    • SCCKaksikonTieVankilaan

      Se on loistavaa ja hyvää, että pienliikemies Kieronki ja suurrosvo Ritaluoma joutuvat käräjille petoksista ja väärinkäytöksistä. Hoh hoh hohoho hoho hoijaa! On se niin ihanaa, kun näkee molempia vietävän raudoitettuina valtionkyydillä ja valtion tarjoamissa raitapuvuissa Kylmäkosken vankilaan. Siellä perillä pojista otetaan komeat potretit, joissa on myös numerolappu rinnuksilla. Arvaat varmaan, että kyseessä ei ole koulukuvaus?

    • SCCKaksikonTieVankilaan

      Se on loistavaa ja hyvää, että pienliikemies K.Ari ja suurrosvo Ritaluoma joutuvat käräjille petoksista ja väärinkäytöksistä. Hoh hoh hohoho hoho hoijaa! On se niin ihanaa, kun näkee molempia vietävän raudoitettuina valtionkyydillä ja valtion tarjoamissa raitapuvuissa Kylmäkosken vankilaan. Siellä perillä pojista otetaan komeat potretit, joissa on myös numerolappu rinnuksilla. Arvaat varmaan, että kyseessä ei ole koulukuvaus?

      • SSC-IdiootinTieVankilaan

        Se on loistavaa ja hyvää, että pienaivoinen ja lobotoitu Kok/Dem-Paskotrolli joutuu käräjille petoksista ja väärinkäytöksistä.
        Hoh hoh hohoho hoho hoijaa!
        On se niin ihanaa, kun näkee idioottia vietävän raudoitettuina valtionkyydillä ja valtion tarjoamissa raitapuvuissa Kylmäkosken vankilaan.
        Siellä perillä pojista otetaan komeat potretit, joissa on myös numerolappu rinnuksilla.
        Arvaat varmaan, että kyseessä ei ole koulukuvaus?


      • SSC-IdiootinTieVankilaan

        Se on loistavaa ja hyvää, että pienaivoinen ja lobotoitu Perziikki-Paskotrolli joutuu käräjille petoksista ja väärinkäytöksistä.
        Hoh hoh hohoho hoho hoijaa!
        On se niin ihanaa, kun näkee idioottia vietävän raudoitettuina valtionkyydillä ja valtion tarjoamissa raitapuvuissa Kylmäkosken vankilaan.
        Siellä perillä pojista otetaan komeat potretit, joissa on myös numerolappu rinnuksilla.
        Arvaat varmaan, että kyseessä ei ole koulukuvaus?


    • KoitetaanYmmärtää

      Aloittaja tarkoittaa otsikossaan tietysti ylösajoa, mutta persuthan nyt aina tekevät noita kirjoitusvirheitä.

      • SariJatkaaTuhoa

        Sarin, Iisakin, Vekan ja Isotuhon aikaansaannokset ovat olleet pelkkää negatiivista paskaa. Omalle lähipiirille ja muille tutuille on kyllä hoideltu messevät tulot urakoista ja muistakin sopimuksista. Laskun tästä sikailusta ja osaamattomuudesta ovat maksaneet ihan tavalliset veronmaksajat yhtenä Suomen keskuskaupunkien kovimmalla kokonaisverotuksella. Päin v.ittua on kokdem hommat hoitanut, mikä ei todellakaan ole yllätys.


      • VäärinÄÄnestetty

        Kyllä viestiketjun avaaja on aivan oikeassa vaikka tuossa Kokdem-edustaja toista yrittääkin esittää...!

        Kokdem-Hallintokulttuuri vie aina vaan syvemmälle ja alemmas niin yhteistä kuntataloutta kuin kaupungin imagoakin ja alhaalta on pitkä matka huipulle niinkuin hyvin kaikki ymmärtää!
        Muuttotappiokuntana olo ja taloden alamäki vaan jatkuu niin kauan kun kuntahallinnossa ei tapahdu muutosta KokDemujen vallan ikeen alta !

        Kokdem-Tuhon tie !


    • RautionKieliVärjääntynyt

      Sari pääsi aikanaan kokoomuslaisten tarpeettomana keksimään palkalliseen työtehtävään Lasten Liikunnan tuki-järjestössä. Tehtävä oli täysin hyödytön ja turha, mutta uskolliselle kokoomuslaisten paikallispoliitikkojen takapuolen nuolijalle piti saada tekaistua edes jotain töitä, kun sen ukon jääkiekkoura oli jo mennyttä ja rahat loppumassa. Sari on malliesimerkki kiipijästä, jonka kieli on ollut kokoomuslaisesta ulosteesta ruskeana jo 90-luvulta lähtien.

      • terveiset.eduskuntaan

        Pulu puhuu rumaa kieltä.


      • terveiset.tervakoskelle

        Kok/Dem-Trollipasko puhuu rumaa kieltä.


    • we55

      Raution kädenjälki on todella masentavaa Hämeenlinnassa.

      • vanajantie

        Peffa on kyllä parempi kun Karilla, Lululla... Pyöräilyn ansiota.


    • peffallajohdetaan

      Rasvaa on peffassa 5kg enemmän kuin Lululla. Alkoholin ansiota.

      Päin peffaa mennään ja johdetaan.

    • Proffan.serkku

      Kyllä se vaan on tosiasia, jos Rautio valitaan kh:n puheenjohtajaksi, niin alamäki tulee jatkumaan ja jyrkästi tulevina vuosina. Mitähän äänestäjät ajattelivat, kun äänestivät tuota juottoloiden vakioasiakasta! Professorit ennustavat, että täältä tulee muuttamaan jopa 500 henkilöä muualle! Ei hyvältä näytä!

      • SarinPääAivanPehmeä

        Sari haluaa lisää pakolaisia Hämeenlinnaan ja valehtelee väittäessään julkisesti, että matut eivät tulisi maksamaan kaupungille mitään, kun tuovat kuulemma rahat mukanaan.
        Voi Sari sinua idiootti-pahvipäätä!!! Valtion vastanottopaikkakunnille myöntämää tukirahaa saadaan vain lyhyt aika ja sen jälkeen me kaupunkilaiset maksetaan Lähi-Idän "kulttuurilähettiläiden" ja heidän sankan sukunsa kaikki kustannukset.


      • MenkääMuualleKitiseen

        Hyvä vaan jos väkee muuttaisi pois, voidaan vähentää palveluja. Kaikki köyhät saa mennä menojaan, ei täällä tarvita yhtään avustettavia surkimuksia. Me varakkaat pysytään täällä, voidaan pulskasti ja maksetaan iloisina veromme.


      • EngelEiUusiKatuma

        Helsinkiläisiä rikkaita on sitä paitsi jonossa uusiin pilvenpiirtäjiin.


      • PersuHäviö

        Kyll on katkeraa.


    • ojasta.allikkoon.HML

      Hämeenlinna on kieltämättä hyvin erikoisessa tilassa. Jos täällä yrittää tulla omillaan toimeen kokee itsensä ikäänkuin huijariksi. Mutta antaa nyt mennä näin, koska täällä pärjäillään kuten on pärjäilty tähänkin saakka.

      Pakolaisia syytä varoittaa, että täällä on vielä joitakin sosiaalidemokraatteja ja verenhimoinen ammattiliike - juuri sellaista ovat joutuneet lähtemään pakosalle.

      Ojasta allikkoon.

    • IdiotismiHuipussaan

      Helsingin raharikkaat odottavat myös pääsyä viikonloppujen viettoon Aulangon Rantaleton Luxus-huviloille. Nehän ovat ihan tekemistä vaille valmiit.

      • Vaikokuumetta

        Oletko kenties hullu?


      • Täälistunmä

        Hullu tai ei, mutta ainakin katkeruutta näyttäisi olevan sitä vanhaa teollisuutta kohtaan, joka seurausten pelossa häippäsi seudulta ja jätti jälkeensä kaatopaikka-alueet hämäläisten asukkaiden murheeksi. Sellaista lienee Aulangonkin rantapenkoilla odottamassa.


      • Ei-ol

        Aulangon rannassa kaatopaikka. Pahasti sekaisin vaikutat olevan.


      • SITRA.SARTSAHOITELEE

        SITRA-SARTSA HOITAA


      • Salakaatis-
        Ei-ol kirjoitti:

        Aulangon rannassa kaatopaikka. Pahasti sekaisin vaikutat olevan.

        lainaan aiempaa kirjoitusta:

        *Aulangon rannassa kaatopaikka. Pahasti sekaisin vaikutat olevan. *

        Sanoisimpa tietäväni ja voisin osoittaa kiinnostuneille tarkalleen paikan jossa on ollut todellakin pienimuotoinen kaatopaikka Aulangon läheisyydessä,( ei kuitenkaan rannalla) menneellä -70-luvulla ja se, mitä tässä nyt kerron, on takuuvarmasti totta, siitä annan sanani eikä tämä ole mikään feikkijuttu ettei sitä tarvi alkaa edes epäileen !

        Sanon tämän vaan siksi kun tuo edellä tuon kirjoittanut henkilö vaikuttaa olevan niin lapsenuskoinensiitä ettei noin voisi olla !


      • Olihan Kahtarillakin, samoin se edelleen mönjävettä Lehijärveen päin laskeva kaatisvuori ensimmäisten asuntomessujen pitopaikan takana (Sammontien päässä Loimalahdessa)...


      • Asunnotonmummo kirjoitti:

        Olihan Kahtarillakin, samoin se edelleen mönjävettä Lehijärveen päin laskeva kaatisvuori ensimmäisten asuntomessujen pitopaikan takana (Sammontien päässä Loimalahdessa)...

        "ensimmäisten HML:ssa pidettyjen" s.o.


      • kirkasonkomiaa

        Jokainen Sairiossa asuva tietää vanhan kaatiksen eläinten hautausmaata vastapäätä, ei se nyt ihan rannassa ole.
        Lehijärvikin on Loimalahdesta melko kaukana, veikkaan Alajärven olevan enempi saastumisvaarassa, vesi on kyllä sekä Aulangon-että Alajärvessä ihmeen kirkasta ainakin näin keväällä. Ei ne mitään Littoistenjärviä ole (hetken huuma sekin), mutta kuitenkin.


    • totuus.esiin.HML

      > joka seurausten pelossa häippäsi seudulta

      Näinhän teki aikoinaan myös Fredrika Wetterhoff ja makkaramestari Pedersen, joka Hämeenlinnassa eläessään keksi kuuluisan HK:n maksamakkaran.

      Kaikki täältä elävänä pois selvinneet tekijä- ja kulttuuri-ihmiset tuntuu tietävän niistä kauheuksista, mitä paikkakunnalle on kätkeytynyt.

      Onko hallintoon pesiytynyt monsteripuolue? Miksi asiasta ei puhuta vaan hyssytellään?

    • javeroprosenttijotapissa

      Kyllähän Hämeenlinnassa on viimevuosina ollut todella paljon vetovoimaisia ja järkeviä hankkeita, mm. SCC, Tapahtumaton Puisto, Rautakaupan keskittymä, Aulangon Luxus-huvilat, tyhjät parkkitalot ja vielä on tulossa lähes tyhjilleen jäävät Engelin Ranta ja Aseman seudun asuinalue. Ihme, ettei muuttovoittoa ilmene vieläkään vaikka hankkeet ovat olleet suorastaan loistavia.

      • MekeVaan

        Lähetsä hurmauskierrokselle? Aulangolla käy ainakin miljoona ihmistä ja kaikki ei ees osu laskuriin. Jaa mihin vitun laskuriin? No konsultin, sattana.


    • KokoomusSuojatyöt

      Rautio höpöttää työllistävänsä nuoret rokkipuistoon, mutta tosiasia on se että ainoa minkä hän todellisuudessa työllistää on hän itse. Seuraavana tähtäimessä 6000/kk palkka kaupunginhallituksen puh joht palkka. Kivaa ja fantastista.

    • HiHiiHE

      Täysi valta kokkkeile ja demuleille, muut puolueet pitäisi kieltää Hml:stä , ovat paikkakunnan kehityksen jarruna.

      • nauruporukka

        Kivaa että perziikkeja vituttaa myös tänään.


    • SelkärangatonKOKDEM

      Kysymys kaikille KOKDEM-faneille: Huomasitteko Sari Raution ja Sari Myllyniemen puuttuvan HäSan valokuvista, kun tarkastajien karmiva raportti esiteltiin kaupungin johdolle Pekka Kääriäisen toimesta??
      Mistä mahtoi johtua, että tautinen linssilude Sari Rautio, ei sattunut mahtumaan otettuihin valokuviin? Tällä kertaa raportin aihe ja itse raportin sisältö oli erittäin negatiivinen KOKDEMin johdolla harjoitettua toimintaa kohtaan. Sen vuoksi lehtikuvissa ei nähty Raution äitelän imelää hymyä eikä kuvissa näkynyt muitakaan johtavia kokdemin politiikkoja.
      On meillä Hämeenlinnassa kyllä harvinaisen selkärangattomia johtajia!

    • SelkärangatonPerziikki

      Kysymys kaikille Perzuikki-faneille: Huomasitteko Pilkkalan ja Pulun puuttuvan HäSan valokuvista, kun tarkastajien karmiva raportti esiteltiin kaupungin johdolle Pekka Kääriäisen toimesta??
      Mistä mahtoi johtua, että tautinen linssilude Pulu, ei sattunut mahtumaan otettuihin valokuviin? Tällä kertaa raportin aihe ja itse raportin sisältö oli erittäin negatiivinen Perziikin johdolla harjoitettua toimintaa kohtaan. Sen vuoksi lehtikuvissa ei nähty Pulun äitelän imelää hymyä eikä kuvissa näkynyt muitakaan johtavia Perzuikki politiikkoja.
      On meillä Hämeenlinnassa kyllä harvinaisen selkärangattomia johtajia Miekkalinnassa!

      • vdtys

        sä oot iiskotti nolo janakkalan pelle.


      • KokDemRyppyreikää

        KokDem-trollipaska yrittää jälleen parastaan, mutta ei trolli voi sille itse yhtään mitään, että hänelle ei ole siunaantunut älykkyyttä edes perustarpeita varten. Sen vuoksi KokDem-trollipaska yrittää parhaansa mukaan piilottaa tyhmyytensä ja joutuu turvautumaan toisten kirjoittamiin teksteihin, joihin trolliressukka muuttaa vain nimet. KOKDEM-trolli odottaa saavansa Iisakilta töräytyksen anukseen, kun on ensin liponut siltä pallit ja peräsimen puhtaaksi.


    • TempputaloudenHuijaus

      Hämeenlinnan KOKDEM-mafian mahtaviin saavutuksiin kuuluu Nummen palvelukeskuksen rakennuttaminen osamaksulla, tietenkin akuutin rahapulan vuoksi. Vuosittaiset osamaksut rakennuttajalle ovat vajaat 2 Miljoonaa euroa ja ne kuitataan palvelumaksuina eli kaupungin päivttäisinä kustannuksina.
      MISTÄ KYSEINEN SUMMA MEINATAAN OTTAA, kun nykyisellään v.2016 kaupungin tilinpäätös oli miinuksella melkein 4 MILJOONAA EUROA??
      Sari Rautio ja Juha Isosuo sekä Pannulappu Kenakkala kertovat varmaankin mielellään, mistä rahat kaivetaan ja mistä vastaava summa saadaan säästettyä?
      P.S. Onko puretulla Nummen parakkikoululla vielä jotain tasearvoa kirjanpidossa? Kirjanpitäjät antoivat kaupungille selkeäsanaisia moitteita ja suosituksia vanhojen, käytöstä poistettujen ja saneerattujen rakennuksien tasearvokikkailuille. Verraton esimerkki huijauksesta oli Tuomelan koulun tasearvo. Vaikka koulu saneerattiin aivan luurangosta alkaen, sillä oli silti jäljellä vanhaa tasearvoa remontin valmistuessa. Samoin on menetelty tyhjien ja käytöstä poistuneiden rakennusten osalta. Todellisuudessa tyhjät rakennukset esim. Myllymäessä ja Brahenkadulla ovat pelkkä rasite taloudessa, kun tuotto on mennyt nollaan ja silti niistä on edelleen jatkuvia kuluja.
      Hämeenlinnan KOKDEM-mafia on erikoistunut tempputalouden huijauksiin.

      • EiNoinVoiJatkua

        Edelliseen kirjoitukseen viitaten toivoisin jonkun talouskyvykkään ja asioita ymmärtävän ihan selkokielisesti ottavan yhteyttä kuntatalouden kurimuksesta ja KokDemujen sopankeitosta jonnekkin ylemmälle taholle tutkimuksia varten, vaikkapa TV:n M.O.T- ohjelmaan tai vastaavaan.

        Eihän tälläinen selkärangaton temppuilu ja kuntatalouden vääristely vetele, siihen on saatava loppu , se kun ei ole meidän kenenkään etu!
        Ihmettelen ettei kaupungin ylin johtokaan puutu mitenkään asiaan, mitenkähän heilläkään on *puhtaat jauhot pussissaan* ?


      • OtaYhteyttää

        Terveiset Pulu eduskuntaan.


    • SARIN_VALHEET_JATKUU

      Pahvi-Sari antaa Facessa jälleen "nerokkaita" kommentteja ja väittää, että Valo ry:ltä tukia takaisin perivä viranomainen toimisi jollain tapaa perusteettomasti. Viranomaisella on Sarin mukaan ollut tietoa, mihin rahat käytetään. Todella typerää väittämää Rautiolta, koska Valo r.y:lle myönnetyt tukirahat oli käytetty aivan muuhun kuin niiden haku- ja hyväksymisperusteet. Lisäksi isojenkaan kestityskuittien lisukkeena ei ollut erittelyjä eikä nimilistoja tilaisuuksiin osallistujista eikä erittelyjä kustannusten sisällöstä, vain pelkkä loppusumma.
      Raution kommentit kuvastavat myös bimbo-rouvan oman arvomaailman moraalittomuutta ja myös vallalla olevaa menoa Hämeenlinnan KOKDEM-ryhmässä.

      Hän myös epäili YLEn päätoimittajan erottamisen tarvetta ja perusteita. Tyypillistä Rautiota, joka ei halua kipeän ja hämärän totuuden esilletuontia. Kaiken pitäisi olla pelkästään johtokavereiden selkääntaputtelua, huononkin suoritulsen kehumista onnistuneeksi, virheiden ja laittomuuksien hyväksyntää kavereiden osalta etc. etc.
      Rautio, Vekka, Kiemunki ja Isosuo ovat Hämeenlinnan ylivoimaisesti pahimmat valehtelijat ja osaamiseltaan surkeimmat politiikan ja hallinnon hahmot. Kenakkala voidaan unohtaa näissä kommenteissa, koska sen pitää pyytää lupa mielipiteille ja puhumiselle.

      • TerveisetEduskuntaan

        Pulu antoi tulla ennen nukkumaan menoa.


      • HallinnonPuolustaja
        TerveisetEduskuntaan kirjoitti:

        Pulu antoi tulla ennen nukkumaan menoa.

        Onko sinulla edes joskus jotain asiaa? Keskity typerys asiaan, älä hoe jokaisen hallintoa kritisoivan kirjoituksen jälkeen Pulua tai Karia.


      • TerveisetEduskuntaan

        Huomenta Pulu.


    • Hoenpas

      Kari ja Lulu on turhimmat valtuutetut.

    • SartsallePurujenVaihto

      Ajattelin käydä Motonetissä ostamassa pari pussia savustuslastuja Rautiolle pääntäytteeksi. Muutos parantaa Sartsan päätösten laatua takuuvarmasti!

      • terveiset.eduskuntaan

        Kiitos Pulu.


    • TyhmäMaasutettuSartsa

      Sartsa Rautio on nyt parhaillaan todella "merkittävällä" ystävyyskaupunkivierailulla Islannissa. Kaupungin johto on itse päättänyt lähettää itsensä jälleen erittäin kalliille ja täydellisen turhalle huvitteluretkelle mm. kaupunkimme suurimman Einsteinin eli Sari Raution.
      Onko Sartsa vahvistamassa "yhteistyökuvioita" Islannissa, kuten pari vuotta sitten HAMKin jättidelegaation ohjelmassa oli Brasilian matkalla. Brasilian matkalta Sartsa lähetteli valokuvia paikallisista ekologisista "vedenpuhdistuslaitteista" eli varmaan kertoi vesilaitoksen pojille uusista aivoituksistaan.
      Kyseessä taisi olla HAMKin junailema palkintomatka, kun Sari lupasi kaupungin puolesta rahoittaa uudet helkatin kalliit koulutilat Hattelmalaan ja jätti samalla tyhjäksi Myllymäen koulun. Nyt Myllymäen tiloja sitten haluttaisiin purkaa kaupungin laskuun, kustannus 2,5 miljoona euroa.

      KYLLÄ SARTSA OSAA TUNAROIDA JA HASSATA KAUPUNGIN RAHAT IHAN SUJUVASTI, TYPERYS KUN ON!!!

      • kuneimikäänonnistu

        Ihan äänestäjien valintahan Raution jatkopesti on. Syvissä vesissä mennään taas seuraava hallintokausi, valitettavasti.


    • shadowko

      Ei taida tänään tänään olla kylillä

      • Tänääntänään

        Tänään tänään taida taida ei ei


      • Heheeeeehhe

        Taitaa olla Perziikki shadowko sammuneena.


      • KaupunkienYhdentämistä

        Kyllä kaljanhimo ajaa Sartsan baariin heti, kun bimbo-rouva on palannut poliittisesti "tosi tärkeältä" edustusmatkaltaan. Islannissa onkin vedetty ilmaista alkoholia kaksin käsin. Öisin on sitten mietitty Hämeenlinnan ja jonkin Islannin periferiassa sijaitsevan rupukylän yhteiskuvioita ihan toteutuksen tasolla hmmmmm.....öööhhhaaaaaaahhhhh!!!!


    • FirmanPiikkiinSari

      Joko Sartsa on Birgerissä tasoittavilla? Islannin matkan rasitukset ja hapankalan maku on huuhdottava alas parilla tuopilla. Sitten äkkiä Linnan Puistoon ottamaan selfiekuvia ja maireat ilmeet peliin!
      Illalla on aloitettava matkalaskun tekeminen ja siinähän riittää työtä. Ei hätää, Pannulappu hyväksyy matkalaskun varmasti, vaikka olisi vähän isommatkin majoitus-, viina- ja tarjoilukulut. Täytyyhän Sarin hoitaa "yhteistyökuvioita" todella tärkeän ystävyyskaupungin edustajien kanssa.

      • OlutMaistuuTaas

        Kyllä se siellä taas on, siis Sartsa ottamassa olutta Birgerissä. Tänään se ressu yritti pelata golfia, mutta kädet tärisi kovan reissun takia ihan liikaa. Sen vuoksi oli mentävä taas korjaussarjalle.


      • F20
        OlutMaistuuTaas kirjoitti:

        Kyllä se siellä taas on, siis Sartsa ottamassa olutta Birgerissä. Tänään se ressu yritti pelata golfia, mutta kädet tärisi kovan reissun takia ihan liikaa. Sen vuoksi oli mentävä taas korjaussarjalle.

        Oletko henkilökuntaa vai Birgerin vakioasiakas kun raportoit tätä, vai mielikuvituksen tuotetta.


      • KokoomuksenOlutKerho
        F20 kirjoitti:

        Oletko henkilökuntaa vai Birgerin vakioasiakas kun raportoit tätä, vai mielikuvituksen tuotetta.

        Älä nyt edes viitsi, koska Birgerissä vakiopöydässään istuvat kokoomusalkkikset ovat ihan yleisen naureskelun aiheena. On siellä kh:n puheenjohtajan lisäksi moni muukin kokoomuslainen "lasinpohjan läpi" maailmaa katsellut.


    • reissunjälkeenDagerEfter

      Kuinka Hämeenlinnalla on yleensäkin varaa erittäin tiukassa, melkein säälittävässä taloudellisessa tilanteessa kustantaa tuollaisia täysin turhia ulkomaan huvittelumatkoja . Täysin hupireissuhan tuo on vaikka muuta yritetään suurelle yleisölle kertoakin eli ei kestä tuokaan reissu muiden aikaisempien reissujen ohessa minkäänlaista kriittistä tarkastelua reissun hyötyjen suhteen kuntalaisille, osallistujille kylläkin kivaa rentoutumista kuntalaisten piikkiin. Mitään konkreettista hyötyähän noista reissuista ei tule koskaan olemaan Hämeenlinnalle ja Hämeenlinnalaisille. Ja tässä kirjoituksessa ei ole kyse vain Raution huvittelumatkoista, ihan sama koskee myös muitakin samantyylisillä ns. työmatkoilla oleilevia. Silloinhan on kiva matkustella ilman sen suurempia tavoitteita kun matkat ja ylläpidon maksaa joku muu kuin itse. Itsekin mielelläni osallistuisin tuollaisiin retkueisiin. Islannissa ja Brasiliassa en ole vielä käynytkään.

      • Ei.rentouta

        Vinkiksi, että ulkomaan työmatkoista menee hohto nopeasti, alkaa miettimään voiko vapaa-aikansa viettää ilman korvausta mukavammin kuin lentokentällä notkumalla.


      • kukahan.maksoi

        Kyllähän vähintään puolipäivärahan saa jokainen, joka laatii matkalaskun.


      • eurooppaankaiseuraavaksi

        Itsekin työmatkoilla ulkomailla olleena tulee monta kertaa matkoilla mietittyä, että onko tällaisessa yhteiskunnan varojen tuhlauksessa mitään järkeä. Mutta mennään kun kerran tilaisuus tulee ja maksaja on joku muu kuin itse. Aina mukaan tarttuu myös mukavat tuliaiset kotijoukoille, mutta mitään hyötyä niistä ei juurikaan koskaan ole ollut rahoittavalle tasolle, itselle kylläkin mukavan loman muodossa.


      • Persukade
        kukahan.maksoi kirjoitti:

        Kyllähän vähintään puolipäivärahan saa jokainen, joka laatii matkalaskun.

        Meinaatko että sillä rikastuu?
        Melkoisen monta työmatkaa ulkomaille takana ja useammassa tapauksessa olisi ollut mukavampaa toimistolla ja kotona. Eikä niillä päivärahoilla kummoisia tuliaisia osteta, osasta kohteita ja lentokenttiä ei kannata ostaa yhtään mitään tuomisia.


      • kokdem.malli
        Persukade kirjoitti:

        Meinaatko että sillä rikastuu?
        Melkoisen monta työmatkaa ulkomaille takana ja useammassa tapauksessa olisi ollut mukavampaa toimistolla ja kotona. Eikä niillä päivärahoilla kummoisia tuliaisia osteta, osasta kohteita ja lentokenttiä ei kannata ostaa yhtään mitään tuomisia.

        Saathan sinä kuitenkin täyden palkan ja etuisuudet kyseisen lomasen ajalta, sekä todennäköisesti kulloisenkin maan kokopäivärahat alkavalta matkavuorokaudelta. Puolipäivärahan kuittaavat vain ne hölmöt, jotka jättävät täysihoitotiedot laskuun. Mukavuudenhalun kautta sinäkin näyt ajattelevan - nykyajan huonoa työmoraalia.


    • SarinIlmainenHuvimatka

      Sari kertoo facessa, että pääsi tapaamaan Islannin matkalla vanhaa mallikaveriaan, jonka kanssa asui aikanaan Pariisissa. Saattoiko vanhan kaverin tapaaminen olla pääasiallinen syy matkan järjestämiseen??
      Joka tapauksessa tällaiset ystävyyskaupunkihorinat ovat menneen maailman touhuja. Tällainen toiminta on aloitettu jo kauan sitten, mutta muuttuneessa maailmassa sillä ei ole mitään todellista merkitystä. Ystävyyskaupunkitoiminta on haluttu säilyttää virkamiesten ja poliitikkojen ikuisten matkustushalujen vuoksi. Matkailu on aina kivaa, varsinkin kun itse ei tarvitse maksaa yhtään mitään.
      Ystävyyskaupunkimatkailun voi siis lopettaa Hämeenlinnan kaupungin osalta aivan välittömästi, koska siitä ei ole mitään konkreettista hyötyä kenelläkään muulle kuin innokkaille matkustajille. Sari kyllä matkustaa mielellään ilmaiseksi, se tiedetään.

      • Terveiset-eduskuntaan

        Iltaa Pulu.


      • SariOnTyperä
        Terveiset-eduskuntaan kirjoitti:

        Iltaa Pulu.

        Ei ollut kirjoittaja Pulu eikä myöskään Lulu.
        Kirjoittaja on kaupunkilainen, jo ottaa rajusti päähän mm. Raution täydellinen ymmärtämättömyys kohtuudesta ja todella tarpellisesta säästäväisyydestä, kun kaupungin rahatilanne on päästetty omaa tyhmyyttäöm aivan rappiolle.
        Sari ymmärrä, se vaan jatkaa suuriruhtinaallista rahankäyttöä veronmaksajien piikkiin.


      • Teufdfwfd

        Kivat että sua ottaa päähän pulu.


      • Teufdfwfd
        Teufdfwfd kirjoitti:

        Kivat että sua ottaa päähän pulu.

        Kivat että sua ottaa päähän KokDem-Pasko.


    • todellaröyhkeäätoimintaa

      Tuonkin hupireissun isoilla kustannuksilla olisi polttanut katuvaloja yöaikaan Näivelinnassa jo melkoisen kauan. Synkkää pimeyden aikaa eletään näköjään edelleen kun tuommoisiakin täysin hyödyttömiä reissuja kehdataan vieläkin järjestää nykyisessä tiukassa taloudellisessa tilanteessa. Katuvalojen pimeänä pidon säästöt ovat helposti nollattu tuon kaltaisilla härskeillä kaupungin maksamilla lomareissuilla.

      • Sinätaas

        Päivää pulu.


      • talous.vatupassissa

        Hallintoalamaisille näytetään paikkansa.


      • TrollinNenäTavarassa
        Sinätaas kirjoitti:

        Päivää pulu.

        Turpa kiinni pulufetissi! Nyt riittää tuo ikuinen vänkääminen pulusta. Kun joku kirjoittaa esim, että Rautio on nauttinut "kuutossilliä", niin fetissitrolli vastaa jo heti ja vänkää jo juttua pulun kirjoitukseksi. Ihan sama mitä kirjoittaa, kunhan se on hallinnon vastaista, niin fetissitrolli väittää pulun olevan asialla.
        Haist trolli iso v.ittu!!!


      • terveiset-eduskuntaan

        Päivää Pulu nauti kuutossilliä.


      • TaasSinäIdiootti
        Sinätaas kirjoitti:

        Päivää pulu.

        Päivää KokDem-Paskoidiootti, nauti kuutossilliä.


    • LahopääOnSarinTauti

      Sarivalehteli pokerinaamalla maanantaisessa valtuustokokouksessa, kun totesi kaupungin alijäämän olevan vain pikkuisen miinuksella.
      Rautiolla on ilmeisesti jossain rahaa sukanvarressa, millä hoidetaan nykyinen 5 miljoonan alijäämä v. 2018 aikana, kuten valtion hallinto ja lait edellyttävät.
      Rautio on täysin pihalla talouden lainalaisuuksista, mutta toisaalta ei tuollaiselta koulunsa keskeyttäneelta bimbolta muuta voi odottaakaan.
      Sarille pitäisi ostaa Musta Pekka-kortit, niin silloin Sarilla kuluisi kokoukset paljon rattoisammin eikä se hönöjen hönö muistaisi antaa noita lahopäisiä lausuntojaan.

      • bvnwunbnw

        Se on mielestäsi paljon, alijäämä. Olet saattanut laskea paljonko budjetista joten kerro kaikille.


    • HAApuudeli

      Katsotaanpas niin kohta puheenjohtajisto lähtee tutustumaan koululaitoksen järjestelyihin Mexikossa ja Guatemalassa. Rahojen säästämiseksi samalla matkalla tutustutaan joukkoliikenteeseen Curacaon saarella.

      • HAA-pelle

        Suuntaa Pilkkala vaan Miekkalinnaan SCC kuulusteluun.


    • SariTarvitseeAivot

      Mistä Sarille saataisiin ostettua aivot? Nykyisillä aivoilla ei saa aikaiseksi muuta kuin imelän hymyn ja hillitöntä velkaantumista. Sarin mielestä kaupungin talous on melkein hyvässä kunnossa.

      • srtwå

        Päivää pulu.


      • srtwå
        srtwå kirjoitti:

        Päivää pulu.

        Päivää sullekki KokDem-Paskoidiootti


    • StyroxAivotSartsulille

      Styroxista saa leikeltyä sopivat kokoiset palaset Sarille aivoiksi. Nekin toimisivat nykyisiä Sarin aivoja paremmin ja antaisivat viisaampia vastauksia. Pitäisikö lähettää asiasta aloite Pannulapulle? Ei Pannulappu voi päättää yhtään mitään omin neuvoin, koska päätöksiin on saatava lupa muilta. Kikkarapäinen Juhis onkin jälleen "valmiina vastuuseen" ja antaa Pannulapulle määräyksek kuinka tulee toimia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5957
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3764
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2053
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1249
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      919
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe