Muut paitsi Perussuomalaiset ovat suvakkeja

Muuteitee

Siis kaikki eduskuntapuolueet. Ainoastaan Perussuomalaiset on Itsenäisen Suomen ja suomalaisten puolella. Pahimmat suvakit ovat vasemmistoliitto vihreät ja sosiaalidemokraatit. Ne ottaisi rajattomasti mustia elintasopakolais miehiä eläteiksemme. Onneksi on Perussuomalaiset. Suomen taloudella menee päivä päivältä paremmin. Punavihreät ei tykkää hyvää kun ns. porvaripuolueet ovat hallituksessa laittamassa maatamme kuntoon ja kun työllisyys paranee. Punavihreät haluaisivat että Suomella menisi nyt huonosti jotta ne pääsisi itse hallitukseen elämään herroiksi. Viime hallituksen saldo oli 100000 uutta työtöntä. Nyt jo kahdessa vuodessa on hallitus hommannut 30000 työpaikkaa ja lisää tulee. On myös hyvä kun hyvin hyvin moni elintasopakolainen on passitettu pois maasta. Noita Arkkipiispa Mäkinen, Irja Askola ym ev.lut suvakit suojelee. Noiden pitäisi olla huolissaan niiden suomalaisten sielunasioista joiden ei ole vielä kunnossa eikä piilotella rikollisia kirkkoihin. Kyllä Perussuomalaiset joutuu tekemään paljon töitä jotta maamme on joskus kunnossa.

32

293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hulluaho

      Taas hullu persu valehtelee minkä ehtii.

    • Kantasuomal

      Onneksi Perussuomalaiset ei valehtele, Perussuomalaiset on rehellinen puolue ja rehellisten suomalaisten ihmisten puolue.

      • Persu-Nilkenit

        Joo, ei ne valehtele, vaan kääntää dynaamisesti takkia sen minkä oman edun tavoittelulta ehtii. Perussuomalaiset on kokoomuslaisempi kuin Kokoomus itse.

        Suurille persu-valtakunnanjohtajille kansalaiset ovat vain lukuja ja tilastoja sekä ilmaiseksi hyödynnettäviä "resursseja".


    • Pyörivä_palttoo

      Persut ovat valehtelevia höpäkkejä.

    • soinipettäjä

      Miksi petosuomalaiset sitten toi 36 000 mamua Suomeen ja miksi niiden aiheuttamia tuhoja joudutaan korjaamaan miljoonilla, ja tämän kaiken petossuomalaiset maksatti leikkaamalla oman maan kansalaisten hyvinvoinnista ,pääasiassa eläkeläisiltä,työttömiltä,sairailta,opiskelijoilta. Samalla sallivat autoveron alennuksen hyvätuloisille,suurten perintöjen verovähennyksen,omistusten piilottamaisen hallintarekistereihin poliisin ja verottajan ulotumattomiksi,näin toimii petossuomalaiset ja tämä on petossuomalaista politiikkaa aina kärsijänä on rehellinen suomalainen ihminen,pari vuotta enää ja noista katalista suomalaisten vihaajista päästään eroon. Haukkuvat edesmennyttä presidenttiä,haukkuvat sotaveteraaneja ,niiden haudoille pitää kusta kun jättivät homman kesken, haukkuvat eläkeläisiä,niiltä pitääkin leikata kun ovat yhteiskunnan syöpä, haukkuvat työttömiä pummeiksi menkää töihin ja pois sohvalta,kun joku tehdas lopettaa ja muuttaa ulkomaille hallituksen antamien yritystukien avulla. Siinä muutamia petossuomalaisten aivoituksia joita on ikävä kyllä lukenut. Hirveä puolue Suomen historiassa ei mitään omaa täysin kokoomuksen talutusnuorassa ja aika näyttää millä hinnalla Soini myi puolueen saadakseen olla ministerinä ja mikä palkkio virka tuolle katalalle Soinille on tulossa parinvuoden päästä kun nyt on poliittinen ura ohi. Ja kusetti vielä omiltaankin puopluetuet ja jäsenmaksut omaan säätiöönsä mikä on persuille kyllä ihan oikein ehkä vihdoin alatte ymmärtää miten säälittäviä olette ja miten paljon aiheutatte vain myötähäpeää toimillanne,surullista porukkaa voi voi.

      • Orpo_ei_hoitanut

        Siäsäministeri Orpo KOK ei hoitanut hommiaan eikä palaluttanut niitä syöpäläisiä takaisin turvalliseen lähtömaahansa RUOTSIIN

        .


    • perSSverSS

      Muut paitsi suvakit ovat natseja

    • Surkeaakatseltavaa

      Loistava aloitus kerrankin joka pitää täysin paikkansa Vasemmisto ja Vihreät ovat maallemme suuri häpeä onneksi mikään puolue noiden kahden suvakkipuolueeen kansssa lähde samaanhallitukseeen ´olette oikeita paskaläjiä.

    • KolmasJytkyIsoin

      Moni meistä siirtyi perussuomalaisiin eu euro ja maahanmuuttokriittisyyden sekä arvikonservatismin vuoksi. Vähän on lipsuttu mutta parempaa on luvassa. Itse uskon että Jussi valitaan puheenjohtajaksi ja jos niin silloin perussuomalaiset alkaa saamaan aikaan hyvää Suomelle ja kantasuomalaisille ilman rasismia. Ei Suomella ole mitään velvollisuutta ottaa elintasopakolaisia vastaan, ovat enimmäkseen nuoria terveitä miehiä. Ei muuta kuin takaisin välimeren takaisin puolustamaan kotimaitaan ja omaisiaan, naisia lapsia vanhuksia. Kun Suomi oli sodissa, kommunistien käpykaartilaisten lukuunottamatta kaikki puolustivat maatamme henkeen ja vereen. Ei Suomella todellakaan ole vara olla koko maailman sosiaalitoimisto. Hullua olisi äänestää punavihreitä joille laiskat elintasopakolaiset on tärkeämpiä kuin me miljoonat kantasuomalaiset.

    • OnnemmeTää

      Yksikin hyvä. Hyvä että on olemassa perussuomalaiset puolue.

    • SeonParasPS

      Jos haluat että Suomeenkin pureutuu ulkomaalaistaustaisistakin koostuva rikollisliiga jollaisia mm. Ruotsissa on useita niin silloin kannatat suvakkipuolueita. Muutoin Perussuomalaiset.!!!!!!

      • Ettäs_silleen

        Toisen kerran äänestän Perussuomalaisia vasta siinä vaiheessa, kun puolueessa on riittävästi sanansa pitäviä ja oikeasti isänmaallisia ihmisiä jotka johtavat omalla esimerkillä ja kaiken lisäksi ymmärtävät, että Suomessa päättäjien ensisijainen tehtävä on ajaa ja ajatella suomalaisten asioita. Suomi ei ole velvollinen vastaamaan muiden maiden hoitamattomista asioista eikä ongelmista, eikä Suomi ole maailman sosiaalitoimisto.

        Suomi on velvollinen huolehtimaan ensisijaisesti omista kansalaisistaan. Niin kauan puoluetta ei voi äänestää, kun Soini on tavalla tai toisella vaikuttamassa asioihin. Soinin oman edun tavoittelu ja alituinen takinkääntö on aiheuttanut sen, että puoluetta ei voi äänestää. Lisäksi tapana ei ole äänestää puoluetta joka sanelee, miten edustajien tulee äänestää esimerkiksi eduskunnan istunnoissa (vrt. Hallitarekisterilaki).


    • ViherVassuMamuHomoSvedu

      Olen suvakki, mutta haluaisin kovasti päästä tästä paheesta eroon. Auttaisiko harjaus? Saisiko jostain Olli Immosen harjausreseptin? Tehosiko se?

      • PeruSS-Harjausvastaava

        Immosen harjaus jäi tekemättä, kun pelättiin, että mäntysuopa loppuu muilta suomalaisilta. Tosin ei se silläkään olisi puhdistunut, mutta poliisi ei ei antanut ostolupaa räjäytysaineille.


    • Maaomaekana

      Ajattele! Perussuomalaiset on Suomen ja suomalaisten puolella. Erikoisesti vihreät vasemmistoliitto ja sosiaalidemokraatit olisivat tuomassa rajattomasti Matuja Suomeen. Lisäksi nuo puolueet haluaisivat Euroopan unionista täydellisen liittovaltion joka tietäisi suurimmalle osalle meistä huonoa. Ulkolaisia kin hädässä olevia saa auttaa kellään on vara. Vihervasemmistossakin on paljon miljonäärejä joten näyttäkää hyvää esimerkkiä ja menkää rahojen kanssa auttamaan naisia lapsia vanhuksia Afrikkaan ym pakolaisleireille. Parempi afrikkalaistenkin on asua omassa maassaan. Tosin parasta olisi ensin auttaa kotimaan köyhiä, vähäosaisia kantasuomalaisia.

    • peruspaavo1

      En tunne yhtään perussuomalaisen puolueen kannattajaa. Syy lienee se, ettei kaveripiiriini kuulu imbesillejä, henkisesti rajoitteisia tai alkoholisteja lähiökuppiloista.
      Persut on yhteiskunnan pahin vitsaus, jolla yksinkertaisia ihmisiä on kusetettu vuodesta toiseen.Timo Soini on pahin esimerkki siitä, mitä valta tekee. Ihminen, joka valehtelee ja hakee omaa etuaan ei voi olla hyvä.Persut eivät siitä välitä. Heidän kannattajat elävät säälittävässä Suomi-elokuvassa.

    • HyväTuleevielä

      Suomen pahin äänestäjien pettäminen tapahtui 2011 kun vasemmistopuolueet eduskuntavaalikampanjoivat eu ja euro kriittisesti mutta vaalien jälkeen noiden puolueiden johtoeliitti käänsi takin. ja meni kokoomus johtoiseen hallitukseen tekemään ääriporvarillista politiikkaa, Kokoomuksen Jyrkille eu virka kesken kauden ja Eu euro kriittisyys muuttui hetkessä täydelliseen eu liittovaltion ihailuun ja tekoon mm. tukipaketit suomalaisten veronmaksajien kustannuksella kaikkiin maihin jotka olivat pakettia vailla. Soini oli rehellinen eikä mennyt tuohon hallitukseen. Soinia syytettiin vastuun pakoilusta kun Soini oli rehellinen. Nyt Soini kantaa vastuuta. Silti kannatan Halla-ahoa koska perussuomalaisuus täytyy näkyä kunnolla. Kolmas jytky (Perussuomalaiset ykköseksi) takaa Suomen ja suomalaisten tulevaisuuden, loistavan.

    • Hulluaho

      Niin, persujen ansiostahan maahanmuutto kasvoi vain 850 prosenttia, vuonna 2016 suomeen muutti ennätysmäärä ihmisiä EUn ulkopuolelta ja uusia kansalaisuuksia myönnettiin ennätysmäärä koko Suomen historiassa... Mitäs suvakkia se sellainen...

      • osaatko_laskea

        Hallituksessa on kaksi vakuutuskuoria hierovaa kokoomuspuoluetta ja Perussuomalaiset, 1/3 -osa ei valitettavasti voita 2/3 -osaa


    • Nuhjunuhju

      Mitä te persut kirjoitatte oletteko unohtaneet jo tapahtuneen eli faktan te olette tuoneet maahan 36 000 mamua,yksikään muu hallitus ei ole ikinä ollut noin vihamielinen omia kansalaisiaan kohtaan,petossuomalaiset tappaa tämän maan!

    • Matut pitää kouluttaa Helsinkiin ruotsin kielisiksi kodinhoitajiksi, kun svekot eivät pysty hoitamaan omiaan. Suomenkielisen ei pidä mennä huonolla ruotsilla hoitamaan ruotsiksi, tulee vain haukkuja. Suomenkielisen ei kannata rekrytöitäessä mainita ruotsin taidosta. Töitä saa varmasti.

    • EttäNäinOn

      Ei suinkaan ne persut niitä Matuja ole tänne tuoneet. Hallituksessa on kolme puoluetta ja Eu euro ja maahanmuuttoasioissa ihan koko oppositio tukee nykrkokoomuksta ja keskustaa noissa asioissa. Ylivoimaisesti suurin osa Perussuomalaisista vastustaa noita asioita.

    • Isänmaaaa

      Valitaan Perussuomalaisten puheenjohtajaksi kuka tahansa niin Perussuomalaiset on paras puolue suurimmalle-osalle-eli-miljoonille-suomalaisille. Perussuomalaiset =kantasuomalaisten ihmisten Ainoa puolustaja.

      • Jos_Orpo_ei_kestä

        Jos Orpo ei kestä läpirehellistä Halla-ahoa niin Orpo ei siedä suomalaisia ylipäänsäkään eikä antaisi suomalaisille mitään oikeuksia vain velvollisuuksia elättäkää elätit


    • SuurinJytkysiis

      Vihreät saaneet Jyväskylän opiskelijoiden päät pyörälle. Totuus on jotta jos vihreät pääsisivät hallitukseen, ne hommasivat jo tulleiden pakolaisten perheeetkin maahamme. Lisäksi ne hommaisivat lisää nuoria terveitä luku- ja kirjoitustaidottomia elintasopakolaismiehiä rajattomasti maahamme. Jyväskylänkin opiskelijat menettäisivät niin asunnot kuin opiskelutilat näille matu illemmalla kun niille alettaisiin opettamaan aakkosia ym yliopiston ym tiloissa. Koskaan ei vihreät kuin punaiset kaan ole kertoneet kuinka paljon olisivat valmiita ottamaan maahamme pakolaisia eli todennäköisesti siis rajattomasti. Mutta kyllä niin vihreiden kuin punaistenkin kannatus lasketaan alas äänestämällä perussuomalaisia seuraavissakin eduskuntavaaleissa.

      • suomalaiset_häädettäisii

        Suomalalaiset häädettäisiin asunnoistaan jotta saadaan tiloja kaikkile lukutaidottomille avaruusinsinööreille


    • Yksinparasolla

      Se tämä terrorismi Euroopassa vain pahenee nyt kun Isis kuulemma kukistuu Irakissa 2-3 kk kuluessa. Irakista tulee taistelijoita Eurooppaan kotimaihinsa, toimettomia tappokoulutuksen saaneita Jihadisteja. On kuulemma tullut jo 500 miestä ja kun lisää tulee niin saattaa Euroopassa tulla jopa sisällissota. Iltalehdestä luin just pitkän kirjoituksen tästä. En osaa laittaa linkkiä. Kyllä Suomella on myös kohtalonhetket käsillä. Pitää alkaa toimimaan vielä kovemmin kuin Puola joka ei aio totella Saksan/Eu:n määräyksiä. Monikulttuurisuus ei todellakaan ole rikkaus. Kesä tulossa ja naiset vähissä vaatteissa. Ne muslimit ei ole sellaiseen tottuneet. Suomessakin on parasta välttää ruuhkapaikkoja, konsertteja jne...

    • Lisää_pökäleitä

      Melkoista suvakkia on ollut persujen hallitustaival, eiköhän se matujen määrä ja kuinka huonosti kielteisen päätöksen saaneet saadaan pois maasta ole oikein hyvä esimerkki, ettei persut saa mitään aikaiseksi, pelkkää leukojen lonksuttelua.

      • Hävittömiäovat

        Vaikea kaikkia saada heti pois Suomesta kun punavihreä Ev.lut kirkon liberaalipiispat, maallistunut siipi suojelee näitä kielteisen päätöksen saaneita. Suvakit pilkkaa Suomen lakia ja laillista oikeuslaitosta.


      • TyhjätTynnyritKolisee

        Persu on persu vaikka voissa paistais, niin vikahan on aina muissa ei omissa päätöksissä.


    • Hyviäolemme

      Voi meitä poloisia kantasuomalaisia jos vihreät vasemmistoliitto tai Sdp olisi nyt hallituksessa. Pakolaisia tulisi eläteiksemme rajattomasti. Sdp: puheenjohtaja Antti Rinne sanoi telkkarissa että Suomen pitäisi ottaa jopa yli miljoona pakolaista koska väestömme eläköityy. Eli tänne makoilemaan joutilaina reservinä. Jos tulleiden terveiden miesten tilalle olisi otettu naisia ja oikeasti lapsia(parrattomia), siinä olisi jotain tolkkua mutta..

    • KonttienTekoon

      Unkarin malli Suomeenkin eli merikontteihin säilöön kaikki jotka saavat kielteisen päätöksen. Sitten kontti rahtilaivaan ja pois Suomesta. Mm. Ruotsissa suurin osa kielteisen päätöksen saaneista karkaa ja niitä kirkko piilottelee(punavihreät piilottelee). Monet menneet rikollisjengeihin ja nämä ovat vaarallisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1666
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1295
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1200
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1158
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1146
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1055
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1041
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      962
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      957
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      834
    Aihe