ummikot kotimaassa

kompa-assi

älkää hyvät ihmiset vääristelkö asioita,en kirjoittanut mitään perus suomalaisista tai viitannut politiikkaan. Kajaanissa raiskasi turvapaikanhakija alaikäisen, siinä se. Ja joensuussa ainakin yhden ja ahdistelivat useita. ( Vastaanottokeskuksiin hankittiin kalustoa 10 miljoonalla - nyt yli puolet keskuksista suljettu, miten kävi tavaroille?) suora lainaus ilta-lehdestä. Eli näin me käytetään rahojamme jonnin joutavaan, ja aina ne on jostain muusta pois. Näin hyysätään ja tuhlataan myös Kuopiossa. Huivipäät ostelee tavaraa sadoilla euroilla ja me maksamme. Nähtävästi pitää olla lähteet? No itse näin siinä meni halpa hallissa 255€ rytkyihin ja toisella kassalla oli toinen mokoma ostamassa. Moni näki ja ihmetteli. Kesä tulee ja nämä ostaa sadoilla euroilla vaatteita, ja me maksamme.

18

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvokasta

      Tarkkaanpa olet aloittaja seurannut maahanmuuttajien ostosten maksua kun tiedät summan ihan eurolleen! Nähtävästi sinulla on runsaasti ylimääräistä aikaa!

      • Huvinsakullakin

        Tuo Assi-tyttönen onkin päätoiminen maahanmuuttajienkyttääjä.


      • kompa-assi

        aikaa oli katsella kun olivat jonossa ennen minua, kyllä sähläsivät ja vaihtoivat vaatetta jos jonkinlaista, ja kuulin kun kassa sanoi summan 255 ja rapiat. Ei siinä mitään yli-inhimillisiä kykyjä ja tarkkaavaisuutta tarvita kun sen näkee ja kuulee ja ihmettelee, Kiinnostus kyllä heräsi että kuinka paljon maksua tuleekaan moisesta vaateläjästä ja tulihan sitä. No sit loppu onkin veronmaksajien vastuulla, sinunkin jos olet yleensä työtätekevä ja veroja maksava? mihin ihmeeseen näiden maahan tulijoiden/tunkeutujien puolustelijoiden kanta oikein perustuu, kertokaa. Kerro mihin ??? haluan kuulla ja lukea, mitä hyvää siinä on että maksamme näiden ostokset ja muun elämisen. ei he kovinkaan köyhiltä näyttäneet, ja autolla vaan lähdetään eikä suinkaan mallia 2002 kuten minulla on, joka sentään maksa veronsa ym.


    • rahtihuivi

      Romaaninaisilla rahtihame ja muslimeilla rahtihuivi. Erittäin käytännöllinen.

    • Irak_turvallinen_maa

      Päivän paras uutinen:

      "Irakilaisten myönteisten turvapaikkapäätösten osuus romahti viime vuoden aikana, selviää Eurostatin tilastoista. Viime vuonna turvapaikkaprosessissa oleskeluluvan sai 24 prosenttia irakilaishakijoista"

      Että tervemenoa Kuopiossa loisivat irakilaiset takaisin sinne missä pippuri kasvaa.

    • Myösope

      Arvaatteko paljonko maksaa näiden loisien Suomen kielen opiskelu? Siellä on kymmenen opettajaa hyvällä palkalla takomassa näiden päihin kieltä, ne eivät osaa lukea , se on ihan kuin seinälle puhuisi.. Ps. Opettajille maksetaan likaisen työn lisää.

      • gfgj

        Maksaa pienen osan siitä, mitä hallitus on vähentänyt ulkomaiden kehitysavusta ja vielä pienemmän osan siitä, mitä veronkiertäjät tulevat yhteiskunnalle maksamaan. Lisäksi nämäkin opettajien virat olisi muussa tapauksessa jo leikattu hallituksen toimesta, tarvitaanhan yhä enemmän rahaa ökyrikkaiden veronalennuksiin ja sotakoneisiin, joita on jo ennestään luolat täynnä ruostumassa.


      • oma_maa_mansikka

        Kehitysavusta pitää ja tuleekin leikata. Kehitysapu on sama kuin heittäisi rahaa kankkulan kaivoon. Nekin rahat voisi käyttää köyhien suomalaisten auttamiseen.

        Emme voi olla koko maailman sosiaalitoimisto.


      • dhkl
        oma_maa_mansikka kirjoitti:

        Kehitysavusta pitää ja tuleekin leikata. Kehitysapu on sama kuin heittäisi rahaa kankkulan kaivoon. Nekin rahat voisi käyttää köyhien suomalaisten auttamiseen.

        Emme voi olla koko maailman sosiaalitoimisto.

        Olemme olevinamme pohjoismainen hyvinvointivaltio. Siitä huolimatta Suomen kehitysapu lienee noin puolet muiden Pohjoismaiden tasosta. Muun muassa YK:n turvallisuusneuvoston vaihtuva jäsenyys kariutui Suomelta osin tästä syystä. Ruotsi vei tässäkin pidemmän korren. Itsekkyys tällaisessa asiassa on lyhytnäköistä.


      • muu_maa_mustikka

        Ruotsi lahjoi paremmin.
        "Ruotsissa on myös kysytty, millä rahalla kehittyvien maiden lähettiläitä on kuljetettu tutustumaan Ruotsiin."

        Toisaalta:

        "Luxemburgin valtteihin lukeutui ainakin se, että maa ei aikaisemmin ole ollut turvallisuusneuvoston jäsen. Suomi taas on ollut turvallisuusneuvoston jäsen kahdesti, vuosina 1969-1970 ja 1989-1990."


      • Että_silleen
        dhkl kirjoitti:

        Olemme olevinamme pohjoismainen hyvinvointivaltio. Siitä huolimatta Suomen kehitysapu lienee noin puolet muiden Pohjoismaiden tasosta. Muun muassa YK:n turvallisuusneuvoston vaihtuva jäsenyys kariutui Suomelta osin tästä syystä. Ruotsi vei tässäkin pidemmän korren. Itsekkyys tällaisessa asiassa on lyhytnäköistä.

        Niin olemme olevinamme pohjoismainen hyvinvointivaltio.

        Kuitenkin Suomi räikeästi rikkoo kansainvälisiä sopimuksia.

        Suomi joutuu Euroopan neuvoston sosiaalisen peruskirjan rikkomisesta järjestön tarkkailulistalle. Noloutta lisää se, että pohjoismaisen hyvinvointivaltion pitää raportoida säännöllisesti perusturvan parannuksista siihen asti, kunnes niiden taso täyttää vaatimukset.

        Komitea oli joulukuussa todennut, että sosiaaliturvaetuuksien vähimmäistaso on Suomessa riittämätön, kun tarkastellaan yli 45-vuotiaiden irtisanottujen henkilöiden työmarkkinatukea ja asumistukea.


    • paskanäänestitte

      Persuhallitus kyllä antaa ilman takuita lainaa Kreikalle ja antaa entisiä lainoja anteeksi. Siihen se kykenee, mutta ei auttamaan millään tavalla tavallisen kuopiolaisen elämässä, vaan pelkästään kurjistaa sitä. Kehitysapu ja jopa pakolaisten muotivaatteet ovat ymmärrettäviä, mutta ei se, että laitetaan rahaa miljardeja Kreikkaan, joka lopulta menee sitten kuitenkin koronkiskureiden taskuihin eikä auta edes tavallisia Kreikkalaisia, vaan heiltä vaaditaan tiukkaa säästölinjaa että rahat maksetaan suurille rahalaitoksille. Mutta persupolitiikka on tätä. Se on niin sitä mitä ei tilattu.

      • Inw8kwk

        Persupolitiikka? Tiedätkö milloin tuo typerä pelastusoperaatio aloitettiin?


      • Jäljet_johtaa_

        Eikö verkkosukka Jutta todennut, että me tienataan tällä kun Sillinjärven pikku Napoleon oli pääministeri.


    • jottaeitotuusunohtuisi

      Koko Irakilaisten maahantulo johtui kepulaisen pääministerin kutsusta jossa hän lupasi talonsa näiden käyttöön. Kyseessä oli kepulaisten ovela juoni persujen kannatuksen laskemiseksi kun tiesivät ettei persut pysty laittamaan rajoja kiinni. Nyt tätä suurta kusetusta maksaa ja kärsii koko Suomen kansa.

      • irak_turvallinen_maa

        Kuten tuossa aiemmin sanottiin:

        "Suomea mainostettiin erityisen hyväksi kohdevaltioksi. Sen seurauksena meille tuli paljon nuoria miehiä Bagdadista, eikä ollut kyllä kovin vahvoja perusteita."

        Ja ruotsalaiset avittivat.

        "Ruotsin televisio SVT kertoo, että maan valtion junayhtiö SJ on jo viikon päivät auttanut turvapaikanhakijoita heidän matkallaan kohti Suomea.

        SJ ei enää vaadi henkilöllisyystodistusta lipuntarkastuksen yhteydessä. Yhtiö haluaa näin helpottaa laittomasti maahan tulleiden paperittomien matkaa Ruotsissa ja Ruotsista eteenpäin."

        Että nämä kaikki irakilaiset voisi kyyditä takaisin Ruotsiin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2092
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe