Avokki ja äitinsä

kiroilisinjosvoisin

Asumuserossa oltu 1/2 vuotta, ei erottu kokonaan. Kaksi yhteistä lasta ja mies käyny 2-3 kertaa viikossa meillä. Asumuseron pohjimmainen syy miehen äiti, napanuora ei ole katkennut. Miehen vanhemmat ei käyny meil kun lasten synttäreillä, muuten ei oltu tekemisissä, pitkälti siitä syystä että mua syytettiin joka riidasta ,miehes ei ikinä vikaa.

Äitienpvänä sain miehelt kuulla kunniani kun en ollut hänen vanhemmillaan käynyt?! Äitinä vietin mukavaa aikaa lasteni kanssa ja käytiin myös minun äidillä kahvilla. Olen kuulemma hirviö ja ilkeä ym kun en käynyt lasten kanssa hänen vanhemmillaan (en itse käy siellä muutenkaan, viimeksi toissa jouluna ja mies tietty mukana) nyt olisi pitänyt mennä yksin lasten kanssa sitten hänen vanhemmilleen tosta noin vaan. Mies ei itse käynyt meillä,ei edes soittanut ja aamulla tuli sama äitienpvätoivotus mikä muillekin. pieni erimielisyys miehen kanssa asiasta, minun mstä hänen olisi pitänyt ottaa asia puheeksi ennen äitienpvää,ehdottaa että yhdes mentäisiin (olisin näin suostunutkin lähtemään), yhdes ei asuta ja he ei tekemis ole minun eikä edes lasten kanssa. Miehen mstä se olisi minun pitäny itse hoitaa ja ajatella,ei ole hänen tehtävänsä. Nyt olen sitten miehelt kuullu kiukuttelua tähän asti ja jatkuu vaan.

Mitä mieltä muut? Oisko se ollu kuitenkin mun tehtävä vai etäisän huolehtia enempi että oltais käyty hänen vanhemmillaan äitienpvänä? Mieskään ei pihahtanutkaan asiasta aikasemmin kun sunnuntai iltana tuli viesti että luultavasti et käyny hänen vanhemmillaan, kuuluu luonteeseesi ja pam, sitten alko mollaus kun vastasin että ei käyty kun tekemisis ei olla.

6

434

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yksanoppi

      Minun mielestä se olisi ollut miehesi tehtävä. Joko ehdottaa sinulle yhdessä menemistä tai mennä itsekseen lastenne kanssa.
      Kävikö hän yksin äitinsä luona?
      Mikä oli tapanne kun olitte vielä yksissä?

      Napanuoran katkaista ei kannata syyttää vain anoppi. Kyllä se on puolisosi tehtävä myös.

    • HuonoIsäVakavaHäiriötila

      Ongelma ei ole vain anoppi, vaan tuo mies. Vaikka teillä on yhteisiä lapsia, en näe mitään syytä, miksi olisit yhtään tekemisissä tuon "isän" kanssa.

      Olet itse äiti, mutta hän ei kunnioita sinua sellaisena, eikä sinua avopuolisona, ei ihmisenä, etkä hänen mielestä kykene tekemään mitään päätöksiä edes äitienpäivänä, minne saisit mennä.

      Koska olet asumuserossa, et ole enää tilivelvollinen kertomaan hänelle, minne aiot mennä minäkin päivänä, eikä todellakaan selittelemään ja neuvottelemaan miehen äidin luo menemisestä, tai yhtään mistään asiasta tähän "mieheen" liittyen.

      Sinuna alkaisin kirjoittaa ylös noita miehen lähettämiä viestejä ja tallentamaan ne vaikka spostiin, jotta niihin tallentuu kyseisen viestin päivämäärä ja kellonaika ja mitä mies sanoi. Tallenna myös soittojen kellonajat.

      Kerro ystävillesi mitä tämä mies on sinulle sanonut, että on todistajia.

      Voi tulla kerta, jolloin tarvitset niitä, jos hän siirtyy uhkailuun ja vakavampiin rikoksiin kuin kotirauhan häirintään. Miehen käytös on häiriintynytttä ja vakavasti mielisairasta.

      Hänellä ei ole ongelmia vain äitisuhteen kanssa, vaan muiden ihmisten. Ei voi olla hyvä isäkään, koska ei kunnioita lastensa äitiä. Puolisona epäonnistui, kuten tulee aina epäonnistumaan kaikessa mitä tekee.

    • omatsuvut

      Miehen olisi pitänyt hoitaa lastensa vierailu äitinsä luona. Toisaalta eivät kai äidit ole niin joustamattomia, etteikö vierailua voi hoitaa silloin, kun on lasten vuoro olla isällään.

      Eronneista puolisoista kumpikin huolehtii lasten ja omien sukulaistensa suhteista niin kauan kuin lapset eivät ole itse siihen kykeneviä.

    • einormaalia

      Nimen omaan näin, ongelma ei todellakaan ole anoppisi vaan lastesi isä.
      Kun tämän tajuat, elämäsi helpottuu heti.
      Jos mies on noin tyhmä kuin mitä kertomasi mukaan on, niin en ymmärrä miksi sinä hänen kanssaan edes olet.

    • Hinyt

      Mies purkaa sinuun vihaansa, älä anna sen vaikuttaa. Sinun ei tarvitse kuunnella tuollaisia purkauksia koska olette eroamassa. Tee selväksi että teillä on nyt omat elämät eikä niitä pidä sekoittaa toisiinsa.
      Olisiko niin että että ex-anoppisi olisi syyttänyt pojalleen että lapsia ei tuotu hänen luo käymään, ja mies sitten vieritti syyn sinun niskoille?

      • kiroilisinjosvoisin

        Just siltä se vaikuttaa, minun syyksi laitetaan.Itse sitä mieltä että miehen tehtävä se olisi ollut huolehtia ,ei minun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe