Lautakuntapaikat

virkamiäs

Milloin lautakuntaneuvottelut ovat valmiit? Haluan tietää myös hallituspaikoista!

24

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesustelija

      Ei kukaan jaksa sulle kertoa mutta voit lukea sitten lehdestä .

    • iloinenhankolainen

      Käyppä lukemassa Västra Nylandin nettisivuilta sieltä löydät tärkeimmät puheenjohtajat ja hallituspaikat. Se siitä muutoksesta.

    • sellainentappaus

      Eeeeeeeeiiiii. SDP kouluarvosana 5. Kavander ja Putte siellä vaan köllöttelevät, vaikka toinen oli 16. ja toinen ties kuinka mones. Esimerkiksi Aila Pääkkö sai 50% enemmän ääniä kuin Kavander. Hän olisi paljon paljon parempi ja arvostetumpi valtuuston puheenjohtaja kuin Kavander konsanaan. Tulisi naiskiintiötäkin hoidettua. En ymmärrä tätä RKP:n jaettua halituksen puheenjohtajuutta, Miten sen voi jakaa? Sitenkö, että Söderholm on ensimmäisen kuukauden ja Ekholm sen jälkeen? Ekholm kykenee kyllä vetämään kokouksia, mentori voi olla kulisseissa.

      • SatuMaailma

        Muualla on "real life" - tällä Suomi24 palstalla ollaan muuten vaan viisaita. Enkä olen tähän mennessä huomannut, että Yhteiskunnan päättäjät olisivat kysyneet neuvoja täältä.


    • tulostakunnioitettu

      Pitäisi ensin ottaa selvää asioista ja vaikka lukea artikkelit asiasta.

      Eniten ääniä SDP:ssä saivat Jorma Nousiainen ja Aila Pääkkö, molemmat valitsivat paikan kaupunginhallituksessa. Hallituksessahan työt tehdään, siellä päätetään kaikista asioista ja näistä pieni osa menee sitten valtuustoon. Nousiaisesta tulee vielä kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja. Joten fiksu politikko valitsee hallituksen ja vallan, ei valtuuston. SDP:lle annettiin valtuuston puheenjohtajuuden ja seuraava Nousiaisen ja Pääkön jälkeen äänimäärässä oli Mari Hedback, uusi valtuuston jäsen. On myös ymmärrettävä, ettei hänestä voisi tulla valtuuston puheenjohtaja saatikka sitten, että hän olisi edes sen halunnut, hän saa varmaan jonkun kivan lautakuntapaikan. No, seuraava oli sitten Jouko Kavander, joten hän on oikeutettu valtuuston puheenjohtaja. Ja kuten hän itse sanoi yhdessä artikkelissä, muut (Nousiainen ja Pääkkö) valitsivat hallituksen, joten hänelle jäi valtuusto.

      Mitä sitten tulee Ulf Lindströmiin niin hän oli toinen ruotsinkielisistä demareista, Tom Rönnblad oli ensimmäinen. Joten Lindströmistä tuli toinen varapuheenjohtaja. Bernt Förström sai ruotsinkielisten demarien paikan hallituksessa, en kyllä ymmärrä miksei Tom Rönnblad saanut sitä paikkaa, Förströmhän ei edes päässyt valtuustoon.

      RKPn Söderholm ja Ekholm istuvat molemmat hallituksessa. Sture Söderholm toimii kaksi ensimmäistä vuotta puheenjohtajana ja Torbjörn Ekholm seuraavat kaksi vuotta. Torbjörn Ekholm kertoo Ylen artikkelissa, että hän haluaa toimia rivijäsenenä ja oppia hallituksen työskentelyn ennekuin ryhtyy puheenjohtajaksi ja että Sture Söderholm on toiminut ja toimii hänen mentorina. Ja jos katsotaan RKP:n vaalitulosta Ekholm oli ykkönen, Helena Lesch-Saarinen oli kakkonen ja hänestä tulee hallituksen jäsen, kolmas oli Johan Wikström, joka taas on valinnut sataman ja vetää sataman hallitusta. Neljäs oli Sture Söderholm, joka istuu hallituksessa ja viides oli Barbro Wikberg, josta tuli kaupunginvaltuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja. Seuraava oli Björn Peltonen, joka vetää ympäristölautakuntaa.

      Missä kohtaa vaalitulosta ei kunnioiteta? Tämähän vastaa 100 % vaalitulosta.

    • Tulevaisuutta2

      https://svenska.yle.fi/artikel/2017/05/17/tuffa-politiska-forhandlingar-i-hango-pa-malrakan-kavander-soderholm-och-ekholm

      Kyllä ne tuolla paikallisradion sivuilla jo kerrotaan, luepa sieltä . Ei mitään uutta länsirintamalla siis, paitsi Torbjörn Ekholm Kh puh.johtaja,Björn Peltonen ymp.ltk puh.johtaja, Yki siirtyy tark.ltk puheenjohtajaksi, Perusturvan puh.joht. Urpo Hyttinen, Tekn.ltk. Jarkko Immonen. Joitain valintoja, ei voi muuta kuin, ihmetellä! Ihmetellä voi myös opposition totaalista sivuuttamista tärkeistä paikoista, se voi kostautua!

    • eipopulistejakiitos

      Millä tavalla kostautuisi? Eihän populistit Nyström ja Koli haluneet edes istua mukana päättämässä. Herrojen äänimäärä oli aika pieni.

      • IhmettelenSuuresti

        Teemana täällä taitaa SDP:n ja RKP:n Puh.johtaja ja lautakuntavalintoja. Mutta, missä on Rolle ?????
        Mies, joka esitettiin "Vaalivoittajaksi", omien sanojen mukaisesti tuntee Kunnallislakia, hallitsee kaavoitusasiat j.n.e. Kaikki tärkeitä alueita. Tai onko hänelle varattu hänelle sopivamman roolin, muiden mollaaminen. Ja Koli, erittäin pienellä marginaalillä läpi, KH:n jäseniksi !!!


    • totuuskomitea

      Miten toimitaan, jos puheenjohtaja joutuu hallinto-oikeiteen ja edelleen korkeimpaan hallinto-oikeuteen epäiltynä rikoksesta ja menettää siten luottamuksen tehtäväänsä? Astuuko silloin varapuheenjohtaja puheenjohtajan tilalle? Prosessi voi kestää vuosia.

    • MikäTotuus

      Tarkoitatko Ympäristölautakuntaa vai Valtuustoa, vai mitä? Jos esim. oikeus päättää että valtuutettu on sopimaton, eli jäävi, olemaan mukana, pitäisi herrasmiehenä väistyä ainakin puheenjohtajan paikasta.

    • JRH

      Miten tämä palsta voi olla niin täynnä idiootteja jotka eivät tiedä yhtään mitään kunnallisvaaleista ja miten paikkoja täytetään. Näinhän on aina toimittu ja nyt yhtäkkiä on kuin maailma kaatuisi kun ei mene niin kun muutama tulokas sihteereineen olisi halunnut. Menkää jo takaisin koloihin mistä alun perin tulittekin!

    • onnenkukkulalla

      Milloin näistä tiedotetaan meille äänestäjille, meillä on oikeus tietää!!! Sumplitaanko taas tietoa meiltä??

      • sdpoksettaa

        So what? 22-13 (myös Tehtaanniemen äänestys) on jatkossa 19-12.


    • EiMeneJakeluun

      Kaikille ei vaan mahdu hame päälle. Kyllä Hangossakin on ne lain määräämät naispaikat.

    • YllätyshulluF1

      Mutta kun Kimi ei voittanut, mitäs nyt? Kenelle ne hameet pitäisi antaa?

    • YlltyshulluF1

      Olisiko jo aika lopettaa tämän foorumin seuraaminen jos ei tiedä formuloista mitään?

    • Virkamiäs

      Mistä saa tietoa ltk-paikoista?

    • nopeusonvalttaia

      Lautakuntien paikat voidaan täyttää puolueiden ehdotuksesta heidän mandaattiensa mukaan. Pitäisikö ympristölautakuntaan valita Regatta Resortsin edustajat Peder ja Peter, niin ei menisi turhaan aikaa hukkaan, kun asioita viedään toteutukseen?

      • NimKateellinen

        Eipä ihme mikäli RR:n juristit lukisi sopimukset vielä kerran, löytyisikö vielä jotain, kun jatkuvasti tulee "oikeilta , lakituntevilta Hankolaisiltä" tällaisia kirjoituksia. Häpeällistä touhua - nimenomaan Hankolaisten toimesta.


    • HelppoNakki2

      Kyllä lautakuntapaikat tulee 6.6 Yle Vegasta illalla tai sitten lukee seuraavan päivän Västiksessä! Jos kauhea hinku saada tieto heti, niin Valtuuston lehterille kuuntelemaan vaan!

    • olettama

      Muuttuuko kaava nyt?

    • WhatTheF

      Mikä h ... Kaava?

    • virkamiäs

      Joo, 6.6 pitäisi tulla sanottiin mutta ei kyllä lue missään, jotain pj-nimiä tyrkytetään jollain sivuilla mutta siihen se jäikin. Mistään ei löydy tietoa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1368
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1125
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1078
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe