Yli Tuhat kertaa liian nopeasti!?!

NäinhänSeOn

Kolmen mustan aukon kasvuvauhdille ei löydy selitystä

Googleta otsikko

Tutkijoiden mukaan on hämmentävää, että nyt löydetyt kvasaarit ovat miljardien Auringon massaisia, mutta vain korkeintaan 100 000 vuoden ikäisiä. Perinteisen käsityksen mukaan tällaisen massan saavuttamiseen pitäisi kulua tuhatkertainen aika.

""Tämä on yllättävä tulos", sanoo Christina Eilers Heidelbergin Max Planck -instituutista. "Emme ymmärrä, kuinka nämä nuoret kvasaarit olisivat voineet kasvattaa voimanlähteenä toimivat supermassiiviset mustat aukkonsa niin lyhyessä ajassa"."

Nykyinen fysiikka kuvaa maailmankaikkeutta täysin väärin!

Rakkautta
1039

9

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Originellifeikki

      Atomimallikin uusiksi.

      Precision measurement on heavy ions contradicts theory of interaction between atomic nucleus and electron

      Googleta

      "For the first time, a team of researchers under the leadership of TU Darmstadt has succeeded in measuring the transition between energy levels of the lithium-like ions of bismuth with such precision that it has become possible to reassess underlying theories. This has led to a surprising result—the understanding of the interaction between an electron and an atomic nucleus that we have had until now might be erroneous."

      Rakkautta
      1039

    • Originellifeikki

      "Perinteisen käsityksen mukaan tällaisen massan saavuttamiseen pitäisi kulua tuhatkertainen aika."

      😁

    • airfoiljokaeikirj

      Hämmästyttää Jukan ajatuksen juoksu?????
      Luet tiede uutisen joka on tehty nykyfysiikan mukaan. Esim aika noissa Kvasaareissa perustuu punasiirtymiin. joita sinun mielestä ei ole ollenkaan.
      Mustiin aukoihin joita ei ole sinun mielestä lainkaan.
      Takerrut asioihin joita ei ole olemassakaan OSP mukaan.

      pim uusi OSP teoria selittämään havaintoja joita ei ole :D

    • saLHKLDHAS

      Kolmen mustan aukon kasvuvauhdille ei löydy selitystä

      Googleta otsikko

      Tutkijoiden mukaan on hämmentävää, että nyt löydetyt kvasaarit ovat miljardien Auringon massaisia, mutta vain korkeintaan 100 000 vuoden ikäisiä. Perinteisen käsityksen mukaan tällaisen massan saavuttamiseen pitäisi kulua tuhatkertainen aika.

      ""Tämä on yllättävä tulos", sanoo Christina Eilers Heidelbergin Max Planck -instituutista. "Emme ymmärrä, kuinka nämä nuoret kvasaarit olisivat voineet kasvattaa voimanlähteenä toimivat supermassiiviset mustat aukkonsa niin lyhyessä ajassa"."

      Nykyinen fysiikka kuvaa maailmankaikkeutta täysin väärin!

      Rakkautta
      1039

    • cv243

      Huomaa että on kevät kun savorinen spammaa palstan täyteen paskaa päivittäin.

      • Feikinfeikit

        Savorisen feikki ja feikin feikit ne hilluu kun on ikävä itse kuningasta eli Savorista. 😁


      • jykhkjhbkjhbkj
        Feikinfeikit kirjoitti:

        Savorisen feikki ja feikin feikit ne hilluu kun on ikävä itse kuningasta eli Savorista. 😁

        Tai sitten savorinen luulee olevansa aivan erinomaisen ovela keksiessään feikkejä ja feikinfeikkejä voidakseen spämmätä samaa vanhaa paskaansa uudestaan ja uudestaan.

        No, joka tapauksessa maa- ja metsätalous sekä yleisiä remontti- ja korjausohjeita tulee jokaiseen opsia käsittelevään ketjuun.

        ;)


    • voibolla

      No, ei kai selitystä voi vielä löytyäkään, kun ko. kohteista ei tiedetä juuri mitään. Uutta tietoa odotellessa.
      Kevättä taitaa olla tutkijoillakin rinnassa, kun tuo niin hämmästyttää ja kummastuttaa.

    • iloapellosta

      Valtioneuvoston asetus täydentävien ehtojen hyvän maatalouden ja ympäristön vaatimuksista

      Katso tekijänoikeudellinen huomautus käyttöehdoissa.

      Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään Euroopan unionin suorista tuista maataloudelle annetun lain (193/2013) 4 §:n 3 momentin, sellaisena kuin se on laissa 1356/2014, ja eräistä ohjelmaperusteisista viljelijäkorvauksista annetun lain (1360/2014) 4 §:n 5 momentin nojalla:

      1 §

      Soveltamisala

      Tässä asetuksessa säädetään yhteisen maatalouspolitiikan rahoituksesta, hallinnoinnista ja seurannasta ja neuvoston asetusten (ETY) N:o 352/78, (EY) N:o 165/94, (EY) N:o 2799/98, (EY) N:o 814/2000, (EY) N:o 1290/2005 ja (EY) N:o 485/2008 kumoamisesta annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) N:o 1306/2013, jäljempänä horisontaaliasetus, 94 artiklassa ja liitteessä II tarkoitetuista hyvän maatalouden ja ympäristön vaatimuksista yhteisen maatalouspolitiikan tukijärjestelmissä viljelijöille myönnettäviä suoria tukia koskevista säännöistä ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 637/2008 ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 73/2009 kumoamisesta annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) N:o 1307/2013, jäljempänä tukiasetus, 4 artiklan 1 kohdan e alakohdassa tarkoitetulla maatalousmaalla.

      Tätä asetusta sovelletaan myönnettäessä viljelijälle:

      1) tukiasetuksen III osaston 1, 3 ja 5 luvussa sekä IV osaston 1 luvussa tarkoitettuja suoria tukia;

      2) Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston (maaseuturahaston) tuesta maaseudun kehittämiseen ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 1698/2005 kumoamisesta annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) N:o 1305/2013 28, 29, 31 ja 33 artiklassa tarkoitettuja tukia;

      3) maa- ja puutarhatalouden kansallisista tuista annetun lain (1559/2001) 6 §:n 2 kohdassa tarkoitettua kasvintuotannon tukea.

      2 §

      Asetuksen soveltaminen Ahvenanmaan maakunnassa

      Tätä asetusta sovelletaan Ahvenanmaan maakunnassa myönnettäessä 1 §:ssä tarkoitettuja tukia, jos asia kuuluu Ahvenanmaan itsehallintolain (1144/1991) nojalla valtakunnan lainsäädäntövaltaan.

      3 §

      Määritelmät

      Tässä asetuksessa tarkoitetaan:

      1) hoidetulla viljelemättömällä pellolla tuotantoon käyttämätöntä kesantopeltoa;

      2) kesantopellolla tuotantoon käyttämätöntä peltoa, joka on viher-, sänki- tai avokesantoa;

      3) viherkesannolla yksi- tai monivuotisilla riista-, maisema-, niitty- tai nurmikasveilla tai näiden kasvien siemenseoksilla kylvettyä peltoa; (23.2.2017/122)

      4) avokesannolla peltoa, joka on kasvukaudella ilman kasvipeitettä tai sänkeä;

      5) sänkikesannolla peltoa, joka on edellisen tai sitä vanhemman kasvukauden viljan, öljykasvien, kuitukasvien, palkokasvien tai siemenmausteiden sängen peittämää ja muokkaamatonta;

      6) valtaojalla kaivettua avouomaa, jonka tarkoituksena on kerätä kuivatusalueen piiri-, sarka- ja salaojista tulevat vedet ja yläpuoliselta valuma-alueelta tulevat vedet ja johtaa ne pois kuivatusalueelta sekä peltolohkorekisteriin merkittyä muuta uomaa. (28.5.2015/694)

      4 §

      Suojakaistat

      Vesistöjen varsilla olevalla maatalousmaalla on noudatettava horisontaaliasetuksen liitteessä II tarkoitettuina suojakaistoina eräiden maa- ja puutarhataloudesta peräisin olevien päästöjen rajoittamisesta annetun valtioneuvoston asetuksen (1250/2014) 10 §:n 7 momentin tai maataloudesta peräisin olevien nitraattien vesiin pääsyn rajoittamisesta annetun Ahvenanmaan maakunnan hallituksen päätöksen (Ålands författningssamling 2000:79) 5 §:n 4 momentin mukaisia lannoitus- ja lannanlevityskieltorajoja.

      5 §

      Kastelu

      Kasteluveden käytössä on noudatettava, mitä vesilain (587/2011) 4 luvussa säädetään veden ottamisesta. Ahvenanmaan maakunnassa on noudatettava maakunnan vesilain (Ålands författningssamling 1996:61) 6 luvussa säädettyä lupamenettelyä.

      6 §

      Pohjaveden suojelu

      Maatilalla on maataloustoiminnassa noudatettava horisontaaliasetuksen liitteessä II tarkoitettuna pohjaveden suojeluna ympäristönsuojelulain, (527/2014) 17 §:ssä sekä vesiympäristölle vaarallisista ja haitallisista aineista annetun valtioneuvoston asetuksen (1022/2006) 4 a §:ssä tai Ahvenanmaan maakunnan vesilain 4 luvun 8 §:ssä ja Ahvenanmaan maakunnan vesiasetuksen (Ålands författningssamling 2010:93) 5 §:ssä säädettyä päästökieltoa pohjaveteen.

      7 §

      Hoidetun viljelemättömän pellon kasvipeitteisyys

      Hoidettujen viljelemättömien peltojen on oltava viherkesantoa tai sänkikesantoa ja niiden kasvusto on uusittava tarvittaessa, jollei jäljempänä toisin säädetä. Jos peltolohkolla ei ole ennestään viherkesantoa, se on kylvettävä viimeistään 30 päivänä kesäkuuta. Jos poikkeukselliset sääolosuhteet estävät kylvämisen viimeistään mainittuna määräpäivänä, kylvö on tehtävä heti olosuhteiden salliessa. Poikkeuksellisena sääolosuhteena pidetään tilannetta, jossa pitkään jatkuneiden runsaiden sateiden ja vähäisen haihdunnan vuoksi pellon märkyys on estänyt kylvämisen. Viherkesannon kasvuston kylvössä on käytettävä riittävää määrää siemeniä peittävän kasvuston aikaansaamiseksi. (4.2.2016/117)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      297
      3276
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1619
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1331
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1240
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1220
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1151
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      157
      1034
    Aihe