Kehtaisitko myöntää olevasi Lerppa?

JordanTsordan

Jos olisit elämääsi kyllästynyt munaton ja katkera misantrooppinen paskaläjä nimeltäsi Lerppa, niin kehtaisitko myöntää sen vai menisitkö välillä muiden nimimerkkien taakse piiloon kehuskelemaan itseäsi, puolustamaan sairasta päivittäistä trollaustasi ja jatkamaan loputonta valehteluasi?

No ei Lerppakaan kehtaa aina myöntää olevansa Lerppa. Häntä hävettää usein itseäänkin omat sekoilunsa ja tarinat hävittäjillä lentämisestä, mutta hetken päästä on lääkitys ja viina tehneet tehtävänsä ja Lerppa aloittaa kaiken alusta, aina uudelleen, uudelleen, uudelleen, uudelleen... Joskus Lerppa pakenee myös Vegasiin ja Orlandoon, mutta valitettavasti Lerppa ei ole vielä löytänyt USA:sta internet-yhteyttä hotelleista, joten hän ei USA:n matkoillaan ole voinut kirjoittaa kuin parikymmentä kertaa vuorokaudessa.

Las Vegasissa hän kertoi istuneensa koko päivän nettikahvilassa kirjoittamassa "resuperseille". Siinä on glamouria ja actionia noissa Lerpan lomissa!

Sitä Lerpan ensimmäistä matkakertomusta ja kokemusta tässä odoteltu pari vuotta. Ei ole näkynyt.
Matkakertomukseksi ei kelpaa "Mä olen jo täällä"

27

391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • final-countdown

      En. Jos peilistäni katsoisi yhtäkkiä Lerppa niin kävelisin kenenkään huomaamatta synkimmän metsän karuimpaa korpeen, istuisin kaatuneen puun juureen ja viettäisin siinä hiljaa lyhyen loppuelämäni pyydellen hiljaa itsekseni anteeksi kaikilta ketä olen pahuuttani ja ilkeyttäni härnännyt. Toivoisin myös että haaskaeläimet saisivat sitten ravintoa ja iloa elämäänsä ruhostani, koska ihmisten keskuudessa siitä ei siihen(kään) ollut.

    • SairasOletLerpanTavoin

      Onko aloittajalla munaa edes kirjoittaa kahta kirjoitusta, yhtä tuntia tai jopa yhtä päivää aivopierujaan samalla nimimerkillä?

      Miten aloittajan käytös eroaa Lerpan käytöksestä?

      • Yksinkertaista

        Parhaiten se eroaa siinä että aloittaja puhuu totta ja Lerppa ei.


    • 654767567657

      Todellinen lerppafani, tietää lerpan elämän vaiheet paremmin kuin henkilö itse. 55555

    • Wmies

      Suomi kaksnelonen teki radikaalin mokan kun poisti seriffit palstoilta. Täällä oli mahasarakham silloin seriffinä ja Yleistä Thaimaa palstalla myös. Silloin tuollaiset lerppa-onkopojat turhautuivat varsin nopeasti kun tuotoksensa poistui suunnilleen sitä mukaan kun saivat valmiiksi. Ylläpidon vinkkipuoli trollauskirjoituksista ei toimi useimmiten ollenkaan.
      Sen sijaan automatiikka poistaa hetimiten kirjoitukset joissa on tuotenimiä, yrityksen nimiä tai kaupan nimiä, tai kasvokuvia tai kaupallisten sivustojen linkkejä. Lisäävät poistolistoille jatkuvasti uusia linkkejä. Myös rasismitermejä sisältävät kirjoitukset poistuvat.

      Se mahasarakhamin aika oli mukavaa aikaa lueskella tarinoita maaseudusta ja ihmisistä täälläkin. Sitten poistettiin seriffit ja tilalle tuli sika-amalia ja lerppa.

    • 654767567657

      Avaajalle, resuperse oletko koskaan miettinyt paljonko sinulla menee aikaa tuohon länkytykseesi, ja tulen varmasti pitämään huolen siitä että tekemisesi ei lopu aivan heti, minä tosiasiassa ohjailen sinua kuin kaukosäädettävää vietäri ukkoa, ja uskovaan vaan että jonain päivänä vietäri totaali tyhjä, ja tarvitset hoitoa tai oikeastaan tarvitset sitä jo nyt kunhan sinä idiootti tajuaist sitä hakea, reppana... minun puolesta on aivan sama mitä kirjoitat kunhan vaan kirjoitat, se ajaa sinut hitaasti mutta varmasti kohti synkyyttä ja mustaa, josta sinä et ikinä pääse pois. Muista että duracell pupu ei tao rumpua yötäpäivää, senkin patteri loppuu aikanaan.

      • Thaimaanvaeltaja

        Hoitoa pikaisesti tarvitsevan löydät törkylerppa peiliiin katsomalla.


      • ElCapitanoLerppa

        Kiukuttaako? Löysin 14 kirjoitusvirhettä.

        Ei muuta kuin toivotan sinulle kivaa jatkoa harrastuksesi jänskän internetin parissa,
        mutta ethän jatkossakaan unohda kuitenkaan Suomen Ilmavoimia, sillä he tulevat aina tarvitsemaan Lentokapteeni Hydron hellää opastusta ja huomaa, eivätkä koskaan unohda suurta palaa Suomen ilmailun historiasta, jota sinä insinöörimajurina heille 30 vuotta edustit, esikunnan messinkitauluunkin painettuna nimesi ja saavutuksiesi muodossa:

        "Kapteeni Hydro 8000 lentotuntia vuosina 1978-2008" *NASA provided kuidunkihartaja (™)*

        Muista jatkossakin vanha mottosi: -Köyhän miehen huvitus on vilkas mielikuvitus'


      • TyttiNuuksiosta

        Totta puhut numeromies. Sinulla on oiva kaukosäädin joka aiheuttaa valtavasti työtä totuustarkkailijalle, kuten kaikenmailman pöytäkirjoja Keravalta.
        Kaveri pyörii ihan täysin sinun sormennapsautusten mukaan.


      • sairasmikäsairas

        Etkö sä tajuu miten tyhmää toi on.Jollain menee päin vittua ja sä haluut tappaa sen.
        Pidät itseäsi terveenä.Psykopaatisia piirteitä.Auttaahan tota kuuluis.


      • matkustanympärimaailmaa

        Mystinen numeromies(?), hanuristilerppa, onkopoika,numerolerppa thainmies, heikkilä68, nitteri, pilleriauttais, taxiterojkl, thaimaa1, Thaimaa11, poiyutr, OtaHanuriinpoju ja 3rumaaTeroaThainAviomiesOriginal10, Koskinen68 .  .. multipersoona, "superlahjakkuus" on nykyään myös matkailuyrittäjä. Nykyään hän toimii aktiivisesti kotimaanmatkailun parissa, unohtamatta päänsisäistä googlen avulla suoritettua thaimaan matkailua.

        Lerppa-travels on erikoistunut järjestämään varsinkin kesäaikaan kiertoajeluita hiekkaharjussa, matkustaminen tapahtuu Lerppa-travelsin perustajan hanuristilerpan ideologian mukaan pummilla paikallisbusseilla. Kiertoajelun jälkeen seurue kokoontuu boccicseen, jossa kerätään kolehti, jolla ostetaan mahdollisimman monta keskioluttuoppia, piipahdetaan googlen avulla numeromiehen selostamalla kiertoajelulla Pattayalla, (kiitos valkokankaan keksijälle, kaikki mahtuu mukaan!!!),suunnitelmissa on laajentaa googlematkat myös hua hiniin, ongelmaksi on muodostunut kohtee surkeuden vuoksi melko niukka videomateriaali, iltaa jatketaan hanuristilerpan mittavaa ladyboy katalogikokoelmaa selaillen ja lämminhenkisillä kimpparunkuilla seurusteluravintolan wc-tiloissa, josta siirrytään luontevasti häiriköimään muita (mahdollisia) asiakkaita perinteisellä "tarjoo kalja" fraasilla, sekä hörpitään olutta muiden asiakkaiden tuopeista heti, kun siihen mahdollisuus aukenee. Ohjelmistoon kuuluu myös illan isännän, hanuristilerpan epävireisen kitaransoiton ja kotikutoisen ladyboi-asusteen säestämä nuotin vierestä esittämä "aikuinen nainen", Illan isäntä myös pitää myös kuvitteellisen esitelmän "NASA:n" lukuun muka tekemistään töistä (tämä aiheuttaa tahattomia naurunhörähdyksiä keskiolutpöhnäisessä kuulijakunnassa), josta luontevasti siirtyy kehuskelemaan olevansa sotilasarvoltaan peräti majuri oikein insinööri sellainen (tässä kohtaa, niilä jotka olivat lerpan kanssa samaan aikaan kutsunnoissa, ja jotka tietävät että lääkäri passitti lerpan kotiin jo ovelta c-papereiden kera, karkaa huutonaurun ohella pikkuisen kitkerää yrjöä suuhun), mainiten myös olevansa lentokapteeni, jolla on helsingin talvipuutarhan veroinen kukkatarha, siis mestaripuutarhuri myös, kotona (miten lie mahtuu 19 neliön hiekkaharjulaisyksiöön), sekä kansainvälisen tason arvostettu koirankouluttaja (erikoistunut thai ridgeback rotuun),unohtamatta väliin kertoilla "asiantuntevasti" (siis mitä on netistä lukenut)) Pattayan ostos- ja majoituspaikoista. Illan viimeisenä ohjelmanumerona, valomerkin jälkeen on riidanhaasto hiekkaharjulaisittain nakkikopin jonossa, josta poikkeuksetta on seurauksena nolo selkäsauna, tähän ohjelmanumeroon osallistuu yleensä vain lerppa itse, sillä muilla googlematkaajilla on edes saman verran älliä päässään kuin hevosella ja he tajuavat hipsiä vähin äänin kotiin yörunkulle.

        Joskus, mutta äärimmäisen harvoin (koska joku raja se on sika-amaliallakin, toisinaan on tarpeeksi kova känni) verinenäistä sankariamme lohduttaa toinen kokenut mielikuvitus/google-matkailija, "lievästi" ylipainoinen yksinhuoltajaäiti (gambialaisen ylikonemestarin jäljiltä) Sika-Amalia.

        https://www.nauris.fi/l/11288.jpg


    • Thaimaanvaeltaja

      Ikäviä totuuksia Lerpasta ja palstojen tilasta. Lerpan rääviyden ja jatkuvien valeiden kertomisen takia, on useimmat asiakirjoittajat häipyneet muille Thaimaa-aiheisille foorumeille.
      Ihmettelen minäkin, miten ylläpito voi antaa palstojen vaipua näinkin alas ja sallia tuon terroristin toiminnan jatkuvan.

      • Pesureppu

        Samaa mieltä. Tänne on enää turha kirjoittaa mitään Pattayan,tai Thaimaan matkailuun liittyvää.
        Kerro Lerppa,miksi kirjoittelet tänne? Mitä iloa saat siitä?
        En kirjoita tätä ilkeyttäni,vaan ihmettelen suuresti motivaatiotasi.


      • RetkuLahesta

        Hän on kertonut olevansa ikäänkuin korkeamman moraalin asialla ja taistelevansa Pattyan seksiturismia ja seksituristeja vastaan.

        Se mitä minä olen näitä juttuja lukenut, niin vuosien varrella en ole lukenut kuin parin henkilöhahmon kertomuksia maksullisten naisten parissa ja nekin jutut on kerrottu varsin tahdikkaasti naisia kunnioittaen. Niissä ei huoritella eikä vähätellä ketään ammatinharjoittajaa.

        Siinä valossa tuo motiivi on varsin kehnonlainen, varsinkin nykyään kun matkaajista puolet alkaa olla pariskuntia ja paikalla asuvista käytännössä kaikki elää vakituisessa parisuhteessa.

        Sillä "seksiturismi" verukkeella ei siis pitäisi innostua nimittelemään ventovieraita resuperseiksi ja reppanoiksi kymmeniätuhansia kertoja vuodessa, nimittäin sellainen joka niin toimii, ei ole oikeutettu arvioimaan muiden mielenterveyksiä, ulkonäköjä eikä naistensa ulkonäköjä, ammatteja eikä varallisuuksia.


      • ThaiLady1

        Retkulle Lahesta lienet epähuomiossa vuosien varrella näitä lukeneena pompsahdellut ohi huorittelut, joita on rakenneltu tuntemattomien miesten vaimoista sepittäen heidän huorittelumatkoja ja jopa pompsahtamista Cittarin käytäville, myös toki minun huoritteluani unohtamatta.

        Vinkkaappa minulle ja muille aiheesta kiinnostuneille tahdikkaasti naisia kunnioittavia tiedossasi olevia kirjoituksia.


    • Sairasonnetonseo

      En kyllä kehtaisi.

      Jos olisin Lerppa vetäisin itseni jojoon tai hyppäisin parvekkeelta kuten hän haaveilee.

      Ei jaksaisi elää jos pitäisi olla noin katkera ja kateellinen, sekä tehdä satoja järjettömiä aloituksia tälle palstalle.

      • BimboSeOn

        Entä kehtaisitko myöntää olevasi Cittarimies / Totuustarkkailija joka tuhansia järjettömiä aloituksia ja vastauksia kuten tämäkin aloitus, on tehnyt?


      • Eheinonen
        BimboSeOn kirjoitti:

        Entä kehtaisitko myöntää olevasi Cittarimies / Totuustarkkailija joka tuhansia järjettömiä aloituksia ja vastauksia kuten tämäkin aloitus, on tehnyt?

        Ymmärtääkseni totuustarkkailija ei ole tehnyt kuin tämän aloituksen ja hänellä ei ole mitään tekemistä cittarimiehen kanssa. Täytyy olla täysi tollo että sekoittaa ne kaksi.
        Cittarimies on numeromiehen alter ego tai vähintääkin lähisukua. Mikäs vika totuudessa on sinun mielestäsi? Eikö valehtelevaa yli-ikäistä koulukiusaajaa typerystä nimeltä numeromies kuulukin palauttaa maan pinnalle, vaikka kuulu lentäjä omasta mielestään onkin?
        Cittarimies jos ei ole numeromies itse, niin se on ainakin se laadukasmiesyökerhosta ja monta muuta nimimerkkiä. Hänellä on kaava aina sama. Hän paneskelee ilmaiseksi naisia kaikkialla ja sitten hän tunnistaa kaikki Suomessa näkemänsä thainaiset Pattayn huoriksi joita hän on aikoinaan paneskellut kaikkia mutta nykyisin hän nauraa niille ja hänelle löytyi sitten yhtäkkiä thainainenkin Suomesta, mutta asiakastarkkailua hän ei lopeta. Josko sieltä löytyisi vaikka suomalainen reppana thaimaalaisen reppanan kanssa käsi kädessä ja sitten pääsee cittarimies nauramaan. Totuustarkkailija on saanut numeromiehen ilmeisesti tajuamaan kuinka pihalla numeromies on. Jatkoon vaan niin kauan kuin numeromies jaksaa jatkaa!


      • BimboSeOn

        Olet sairastunut vakavasti totuusfobiaan.

        Kaverisi letkauttaa yhden aloituksen ja sinä vastaavasti usean vastapainoksi.

        Käytät aikaasi kirjoitellen mm. Keravan kokouksen pöytäkirjoja.

        Aina sinä heität tekstiisi kysymysmerkkejä, mutta niihin vastatessa luikit karkuun.

        Kysyt taas: Mikäs vika totuudessa on sinun mielestäsi?
        Vastaan: Lerppa heittää tahallaan sinulle mitä sattuu ja sinä reagoit omalla tavallasi ja nimenomaan se tapasi on minun mielstäni viallinen sen johdosta, että Lerppa yhtä riviänsä vastaan saa sinut kirjoittamaan keskimäärin sata riviä.

        Sinua muuten on lähestynyt Tytti tuola toisessa keskustelussa minun mielestäni asianmukaisesti, jossa myös sinulle tärkeää totuutta voisi käsitellä asianmukaisesti, mutta tapasi mukaan luikit karkuun, koska sinulla on kyky vain hyökkäyksiin, eikä pätkän vertaa mihinkään mielenkiintoiseen.


      • 654767567657

        Jep juuri noin, tämä poju on täydellinen marionetti, eikä resuperse voi muuta kuin lopettaa kirjoittelun täällä, varoitin jo kerran jos toisenkin.


    • 654767567657

      Resuperse 2/12 mitähän tarkoittaa onko sama kuin 1/6.

      • WipePellberg

        Lerppa komppailee itseään ja esittelee matemaattisia lahjojaan. Huikea Lerppa Show on täällä!

        Kuulin juttua että Pepe Willbergin kiharat on tehty samalla kihartimella kuin Nasan satelliittikuidut, pitääkö paikkansa?


    • gfjgfas

      lerppashow

    • ItsensäPaljastajay

      Eihän Narsistinen, Ihmisiä hyväksikäyttävä Julkisuuden kipeä Itsensä paljastaja Perverssi ikinä tahdo olla Huomaamaton tai hoitamassa itseään kuntoon, päinvastoin, pitää mässäillä sillä että on iljettävä ja kusipää vailla vertaa ^^

      • Historioitsija

        Julisuudenkipeä Maija Tuusulasta ?


      • americanlerppa
        Historioitsija kirjoitti:

        Julisuudenkipeä Maija Tuusulasta ?

        Liittyykö tuo "julisuus" jotenkin kesäkuuhun "July", vai mitä Lerppa tarkoittaa tällä kertaa? Kolme sanaa kirjoitit ja vain yksi kirjoitusvirhe. Bravo Lerppa bravo!


    • TOTUUSHUUDETTUNA

      TOTUUSTARKKAILIJA MAIJA ON KERTONUT TYTILLE TUOSSA TYTIN TIEDUSTELUSSA TOTUUSTARKKAILIJALLE, ETTÄ

      ON

      ALOITTANUT TÄMÄN KESKUSTELUN PROVONA.

      KYSYNKIN KUKA ON PROVO ???????

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1565
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1404
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1295
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1176
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe