Onko tämmöinen reilua?

justjoo8999

Mulla on kolme hyvää ystävää joista yhden kanssa mulle tuli nyt riitaa. Tää riita sai alkunsa siitä että tää mun kaveri käsitti mun selityksen väärin ja nyt ei halua siltikään kuunnella kun yritän selittää että hän ymmärsi mut väärin. Aina kun mulla on ollu tän saman henkilön kanssa riitaa niin hänellä on ikävä tapa nähdä näitä mun muuta kaveria ja tiedän että hän sitten koittaa mustamaalata mua (on tehnyt näin ennenkin ja oon sitten saanu kuulla tästä jälkeenpäin mun kahdelta muulta kaverilta ketä tää ihminen on nähny). Tässä tilanteessa tää kaveri kenen kassa mulla on riitaa on taas kutsunu nää mun kaks muuta kaveria viettää iltaa hänen kanssaan ja nää mun kaks muuta kaveria on sillee et "Joo kai me ollaa menos mut ei jaksais kuunnella sitä paskanjauhantaa susta."

Muttah, musta on alkanu tuntuu aika pahalta et nää kaks mun muuta kaveria menee tapaamaan tätä mun riita-kaveria vaik ne tietää mitä siitä tapaamisesta tulee. En tunne et se ois mua kohtaan reilua, vaik tiedän ettei ne musta pahaa puhuisikaan, mut kyl mulle silti tulee tosta sellainen olo et vaik ne menis kuuntelemaan tätä mun riita-kaverin paskanjauhantaa musta ni se ois melkein sama asia kuin hekin puhuisivat musta pahaa. Sanoin mun kavereille et "ihan sama mulle jos meette, mutta mä en menis koska se ois melkein sama asia kuin et he puhuis musta pahaa kun ne meneekin vaan kuuntelee sitä kaveria." Tähän en ole saanut vastausta ollenkaan... Onko muilla samoja kokemuksia tästä, et onko tää nyt ihan reilua mua kohtaan näiltä kahdelta kaverilta mennä tapaamaan tätä riita-kaveria?

5

273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ijhuj

      Oliko tuo ohjelmasta täydelliset vaimot:)

      • justjoo8999

        Kun oliskin :D .. valitettavasti ihan real life meininkiä t.ap


    • Hei

      Ymmärrän huolesi . Onko se mahdoton ajatus, että menisit vain mukaan? Vai onko kaveruudellenne tyypillistä, että tapaatte aina jollakin kokoonpanolla, mutta ette näe nelistään?
      Minusta olisi hyvä olla selkeä sääntö, ettei koskaan puhuta poissaolevasta ihmisestä yhtään mitään, ei hyvää eikä pahaa. Onhan se ihan selvä, että sinua mietityttää mitä siellä oikein puhutaan. Olet puolustuskyvytön jos et edes tiedä keskustelun sisällöstä.

      Jos noita riitoja ja väärinkäsityksiä on jatkuvasti tämän tietyn ihmisen kanssa, onko sinun syytä enää olla kovin läheisissä väleissä muutenkaan?

      Tällaisia ajatuksia tuli pikaisesti mieleeni, tuntematta tilannettasi paremmin.

      Aurinkoa iltaasi ja viikonloppuusi kaikesta huolimatta!

      pappi Elisabet

    • TätiNeuvoo

      Tämä selän takana puhuja ei ole hyvä ystäväsi, ei edes ystäväsi. Laita sinäkin ystävyys osaltasi poikki, puhevälit voit jättää jos se sua jotenkin hyödyttää. Irroittaudu myös noista kahdesta muusta (vaikka heitä silloin tällöin voit tavatakin jos tää kolmas ei ole mukana).
      Käytä aikasi paremmin, kehitä itseäsi, harrasta jotain kivaa. Nämä tyttöjengit särkyy ennen pitkää iän myötä muutenkin - oletan että sellaisesta on tässä kyse. Hanki uusia kavereita äläkä jää suremaan. Näin tulet loppupeleissä onnelliseksi ja saat parempia ihmissuhteita.

      • Omatahtosi

        Sano vain suoraan, että käytös on moraalitonta. Riidat on riideltävä niin silloin ne loppuu joskus. Kukaanhan ei täydellinen ole joten mksi ystäväsi yhtäkkiä sinun vikalistaa päivittävät. Mutta ei tarvitse sietää. Se tietty tarkoittaa että eri tietä jatkatte. Väkisin ei kannata kenenkään mieliksi olla. Eipä näillä ystävilläsi kovin rikas elämä ole, kun eivät muuta puheenaihetta keksi sitten millään. Se kertoo heidän kehitysvaiheestaan jotain. tai kehittymättömyydestä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe