YLEn anti jatkuu

ja-jatkuu

YLEn omistajat eivät luovu pesäkkeestään ilman taistelua. Periksi ei anneta tuumaakaan. Kovat on pelissä koko ajan ja keinottelijat pitävät vallan linnakkeestaan kiinni kynsin ja hampain.Kysymyksessähän on keinottelijoiden miljardit ja kansan petkuttaminen joka on johtanut valtaviin velkoihin kansalle ja miljardituloihin ahneille ja laiskoille.
90-luvulla alkoi korruption aikakausi joka ilmentyi YLEn ohjelmissa joissa uudet puolueet sysättiin sivuun vaaleista antamatta niille mitään demokraattista mahdollisuutta. YLEn toimittaja jopa heitti ulos tilaisuudesta henkilön joka erehtyi sanomaan sanan korruptio.Tämän ansiosta korruptio riistäytyi kokonaan hallinnasta ja suuret puolueet tuhosivat vaalit monopoliksi itselleen niillä rahoilla jotka saivat yrityksiltä ja lopuksi suosivat niitä vailla mitään rajaa. Nämä vaalisopimukset ovat pitäneet vaalit petkutuksina ja vaalien jälkeen hallitusriihissä ovat rahojen jaosta keskustelleet vain rahoittajat ja korruptiopuolueet. Siksi kansantalous on mennyt mönkään ja kansan velka riistäytynyt käsistä.
IPU joutui näiden tyhmäntoimittajien vihan kohteeksi ja menetti heti kättelyssä mahdollisuutensa. IPU ei saanut vaalitukia eikä äänestäjiä. Eikä kerjännyt rahaa yrityksiltä.Valtamedia loi kuvan IPUn osaamattomuudesta vaikka IPU oli ainoa puolue joka tiesi mihin mennään ja miksi. Yritysten ja keinottelijoiden peli onnistui juuri siksi että koko media ympättiin yksimieliseksi EU-jäsenyyden kannalle. Nyt kun jokainen työpaikka on saatu tukiaisten varaan,on tilanne tullut pysyväksi ja jopa monet EU-jäsenyyden vastustajatkin vaativat lisää tukia itselleen,niin tilanne on jumittunut todella pahaksi. Eliitti kaivaa rahat kansan taskusta mediansa huudon avulla ilman keskustelua tukiaisten mahdottomuudesta vaikka velkaa on jo sen verran ettei kansa pysty sataan vuoteen maksamaan edes korkoja veloista.
Sääliksi käy kun duunari puolueiden edustajat kehuvat TVssä keskustelutilaisuutta jossa kukaan ei voi sanoa totuutta. Hallitus voi jatkaa siksi peliään vapaasti ja tuhota koko kansan. Teekkarihuumorilla tämä toteutetaan nopeasti kun kukaan ei uskalla puhua mitään,eikä tietysti saa .

2

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kauhiast_ihmettelen

      YLEn sattuu omistamaan Suomen valtio. Kenelle se pitäisi luovuttaa?

      • sönkkääjä

        Kansalle,keinottelijat eivät ole suomalaisia.Eduskuntapuolueet omivat valtion ja YLEn kuten kai kaikki tietävät. Juuri siksi suomalaiset ovat vaikeuksissa. Suomalaisilta vietiin itsenäisyys ja sananvapaus ja se on pahasti kostautunut. Rosvot ovat varastaneet asukkailta alusvaatteetkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe