Mika Yrjölän terveiset Tiaiselle!!!

KiitosHerralle

83

4196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DoctorT

      Täydellinen VALHEPROFETIA, joita Yrjölä on päästellyt aiemminkin.

      Käsittämättömän tyhmä yleisö myös tai samassa harhan hengessä kuin rohoveettakin.

      Minun käsitykseni mukaan Herralle petturit, valehtelijat ja miehimykset eivät ole mieleen.

      • haureudenlapsia

        Mika Yrjölällä ja Patrick Tiaisella on sama henki. Mistä voimme olla varmoja? Kummankaan profetiat eivät ole toteutuneet.


    • Entinen-saalemilainen

      Hyvä puhe. Asiaa. Kunpa voisi toteutua Saalemissa ja muuallakin.

    • DoctorT

      Olen varoittanut aikanaan Saalemin silloista vanhimmistoa Yrjölästä ja tuokin valherohovetia kertoo, miten hengeltään pimentynyt mies on!!

      Hän latoo HERRAN nimiin sellaista, jonka jokainen tervejärkinen jumalatonkin ymmärtää valheeksi. Hän antaa tukensa sille Tiaisen harjoittamalle hengelliselle saastalle ja hyväksyy Tiaisen naimapetoksen ja jättää petetyn vaille huomiota!! Tuollainen mies ja erityisesti srkn johdossa, on Jumalalle kauhistus, evankeliumille ja Sanan totuudelle täydellinen häpeä!!

      Ja kansa hänen edessään, heitä voisi johtaa vaikka apina, niin sokeita he ovat!

      • kaklooni

        Yrjola puhuu vihaisena, ikaankuin vihjatakseen omasta fiksummuudestaan.


    • fdsfdg

      Kuuntele koko puhe ensin . Täysin raamatullinen peruste.

      • DoctorT

        Sillä ei ole mitään merkitystä, vaikka puhe olisi 99% linjassa Sanan kanssa, jos siellä on henki, joka ei ole Herran Henki, niin se on saastunutta!!


      • TuomariHurmio

        Aamen! Kiitos Sinulle tohtori siitä, että olet pysynyt ja pysyt jatkuvasti totuudessa. Tuo vain rohkeasti esillä näitä harhoja ja vääryyksiä!
        Ennen kaikkea kiitos Jumalalle!


    • näin.on

      Mika Yrjölä viimeistään nyt osoitti, ettei hänelle puhu Jumala vaan väärä henki. Mika Yrjölän profetia ei ole Jumalasta. Jumala ei tule käyttämään Patrick Tiaista omana profeettana, minkä tiedon on Patrick saanut Jumalan todistajien kautta.

      Nyt on niin, että kaikkien tulee lähteä Saalemista ulos, ettette osallistu Mika Yrjölän synteihin.

    • tinws

      Helluntaikirkko on luhistunut. Niin siinä käy kun liittoutuu harhaoppisten luterilaisten ja katolisten kirkkojen kanssa. Eikä Yrjölä tunnu edes ymmärtävän, missä mennään.

      • SANAN.POHJALLE.TAKAISIN

        Suurin osa luteril katol ortodx edustaa 'tätä maailmaa ja sen henkeä'! Enemmistö heistä EI ole uudestisyntyneitä, eivätkä siksi ole JeesukseSSA.
        "Joka tahtoo olla maailman(hengen) ystävä; siitä tulee Jumalan VIHOLLINEN."

        Tästä syystä juuri ekumenia EI OLE RAAMATUN JUMALASTA.


    • JrAsparagus

      Mika viittasi puheessaan Ef 4:1-6 ja sanoi, että Paavali puhuu Efeson seurakunnalle, jossa oli kääntyneitä juutalaisia ja kääntyneitä pakanoita, joiden kesken yhteyden säilyttäminen oli haasteellista. Paavali kehotti säilyttämään yhteyden erilaisista taustoista ja näkemyksistä tulevien kristittyjen kesken. Se, minkä Mika unohti puheessaan oli se, että Patrick on tietoisesti rikkonut Jumalan sanaa vastaan ja tietoisesti elänyt valheessa esittäen kuitenkin olevansa Jumalan voideltu. Jumalan sana tuomitsee väärät profeetat sekä ne, jotka opettavat väärää oppia eivätkä pysy totuudessa. Efesolaiskirjeessä kyse oli ihmisistä, jotka halusivat pysyä totuudessa ja seurata Jeesusta totuudessa, ei yhdessä pysymisestä väärien profeettojen kanssa.

      Mika puhuu puheessaan siitä, kuinka sielunvihollinen haluaa hajottaa perheitä ja seurakuntia. Totta. Patrickin perhe hajosi, vaimoa ja seurakuntalaisia on petetty pahemman kerran.

      Mika käy puheessaan läpi asioita, joista yhteys syntyy: 1) yhteinen tausta, yhteinen kokemus 2) yhteiset arvot 3) yhteinen päämäärä
      Peilataan tätä nyt Patrickin suhteessa seurakuntaan:
      1) Yhteinen tausta, yhteinen kokemus - esim. uskoontulokokemus. Patrickin oman sanan perusteella hän ei ole koskaan tehnyt uskonratkaisua, parannusta tai kääntymystä Jeesuksen puoleen vaan lähtenyt seuraamaan jumalaa, joka ilmestyi hänelle näyttämällä Patrickin ihmisenä, jolla on kotkan pää. Tunnustavina ja parannuksen tehneinä kristittyinä meillä ei siis ole yhteistä taustaa Patrick Tiaisen kanssa. Niillä, jotka Patrickia ovat seuranneet on varmasti ollut voimakas yhteinen kokemus hänen kanssaan. Kaikilla ei ole. On suuri määrä kristittyjä, jotka eivät kykene jakamaan yhteistä kokemusta Patrickin kanssa, vaan ovat kokeneet hänen lähellään suurta rauhattomuutta. Ei siis ole yhteistä taustaa tai yhteistä kokemusta, joka olisi synnyttänyt yhteyttä.
      2) Yhteiset arvot. Yhteisinä arvoina Mika mainitsee sen, että "rakastamme Jeesusta ja Hänen Sanaansa, rakastamme opetusta ja oppia, rakastamme Pyhää Henkeä". Onko minulla yhteiset arvot Patrick Tiaisen kanssa? Onko minulla yhteinen arvopohja ihmisen kanssa, joka on kuukausia elänyt tietoisessa valheessa suhteessa vaimoonsa ja seurakuntaansa? Onko minulla yhteiset arvot ihmisen kanssa, joka on elänyt tietoisessa synnissä esiintyen Jumalan profeettana? Onko minulla yhteinen oppi Patrickin kanssa, joka opettaa, että Jeesus ei tehnyt ihmeitä maan päällä ollessaan Jumalana? Meidän tulee peilata omaa oppiamme Raamattuun enkä löydä montaa kohtaa, joissa olisin Raamatun sanan perusteella saman jeesuksen seuraaja kuin Patrick. En jaa yhteistä arvopohjaa Patrickin kanssa.
      3) Yhteinen päämäärä. Mikan mukaan meidän päämääränämme on päästä taivaaseen, viedä sinne mukanamme niin monta ihmistä kuin mahdollista ja "tehdä sitä, mikä miellyttää Jeesusta". Jaanko yhteisen päämäärän Patrick Tiaisen kanssa. Blogissaan hän kertoo haluavansa luoda uutta seurakuntakulttuuria - tulenko jakamaan tämän päämäärän hänen kanssaan, mikäli hänen tulevaisuuden suunnitelmiinsa kuuluukin sateenkaariseurakunnan perustaminen. Raamattu ilmoittaa selvästi, mikä on syntiä Jumalan edessä ja että synti ei peri taivasta. Onko Patrick, valitessaan tietoisen valheessa ja synnissä elämisen, tehnyt sitä, mikä miellyttää Jeesusta? Onko minun päämääräni ja tavoitteeni sulkea silmäni synniltä ja hyväksyä se, mitä Patrick on tehnyt? Omatuntoni ei salli Patrickin tekojen hyväksymistä tai siunaamista.

      Mikä rikkoo yhteyttä? Mikan mukaan yhteyttä rikkovat seuraavat asiat:
      1) Sanamme, jotka tulevat nopeammin kuin itse ehdimme ymmärtääkään. Meidän tulisi Ef. 4:25 mukaan puhua sitä, mikä on hyvää hyödyllistä ja kuulijoille iloksi. Onko Patrick - eläessään tietoisessa valheessa - julistanut suullaan sitä, mikä on hyvää, hyödyllistä ja kuulijoille iloksi?
      2) Tekomme. Heitämme kiviä, ammumme omiamme, tekomme hajottavat Kristuksen ruumista. Nyt kuitenkin kysyn, kumpi on hajottanut Jumalan edessä seurakuntaa enemmän: Patrick, joka toiminnallaan särki avioliittonsa, rikkoi Jumalaa, vaimoaan ja seurakuntaa kohtaan, aiheutti opetuksellaan ja valheessa eläen hajaannusta ja hämmennystä seurakunnan keskellä vai ne, jotka ovat pyrkineet varoittamaan Patrickin opista ja valheesta, kivittäen - ei Patrickia - vaan hänen väärän oppinsa? Kuka on toiminut Jumalan edessä seurakuntaa hajottaen - epäraittiista opista särkyneellä ja nöyrällä mielellä varoittajat vai Patrick, joka ylpeydessään opetti valhetta?
      3) Asenteemme. Mika viittaa jälleen Efesolaiskirjeeseen, jossa meitä kehotetaan olemaan ystävällisiä, lempeitä ja antamaan anteeksi. Onko Patrickin puolelta ollut ystävällisyyttä ja lempeyttä valehdella niin vaimolleen kuin seurakunnalleenkin? Tuleeko minun antaa Patricille anteeksi? Kyllä. Kyllä. Kyllä. Tarkoittaako ystävällisyys ja lempeys sitä, että en voi puhua valheita opettavaa henkeä vastaan ? Ei. Ei. Ei. Tarkoittaako ystävällisyys, lempeys ja anteeksi antaminen... ...Jatkuu...

      • JrAsparagus

        ...sitä, että meidän tulee hyväksyä Patrickin teot niin kuin mitään ei olisi tapahtunut? Ei. Ei. Ei. Emme voi Raamattuun uskovina hyväksyä syntiä tai synnissä elämistä sen enempää kuin Jumalakaan. Emme voi siunata henkilöä, joka julistaa uskovansa mutta elää petoksessa. Hajottaako synnin sanominen synniksi seurakuntaa vai hajottaako seurakuntaa kenties se, että luovumme Jumalan sanasta ja siunaamme petoksen ja synnin lempeyden, ystävällisyyden ja anteeksiantamuksen nimessä? Mika kehottaa meitä 'valmiiksi anteeksiantavaan, positiiviseen asenteeseen, joka edistää yhteyttä'. Raamattu ei kuitenkaan kehotta meitä 'valmiiksi positiiviseen asenteeseen' vaan pikemminkin koettelemaan kaiken ja pitämään sen, mikä hyvää on.

        Mielestäni Mika myös unohti yhteyttä rikkovien asioiden listalta juuri sen kaikkein olennaisimman ja tärkeimmän: SYNTI. Synti rikkoo perheitä, synti rikkoo seurakuntia, synti rikkoo ihmisiä. Seurakuntia tai perheitä ei riko ensisijaisesti se, että "päästämme suustamme asioita nopeammin kuin ehdimme edes tajuta" vaan se, että valitsemme tietoisesti tehdä syntiä suullamme eli valehdella läheisillemme, seurakunnallemme, Jumalalle ja itsellemme. Seurakuntia tai perheitä ei riko ensisijaisesti se, että "heitämme kiviä ja se tuntuu hyvältä" vaan se, että teemme tietoisen valinnan elää synnissä satuttaen itseämme, läheisiämme, seurakuntaa ja Jumalaa. Seurakuntia ja perheitä rikkoo synti, tietoinen valinta elää synnissä. Jokainen meistä on syntiä tehnyt ja on Jumalan kirkkautta vaille. Armosta olemme pelastettuja, emme omien tekojemme kautta ettei kukaan meistä kerskaisi. Jokainen meistä syyllistyy syntiin niin sanoin kuin teoinkin. Mutta kun vertausta kivien heittelystä käytetään niitä vastaan, jotka murtuneella sydämellä Jumalan edessä eivät voi jakaa samaa taustaa, kokemusta, arvopohjaa tai näkyä Patrick Tiaisen kanssa olemme kivittämässä joka tapauksessa. Heitämme silloin kivellä niitä, jotka ovat varoittamassa synnistä, varoittamassa valheesta, varoittamassa väärästä opista. Kun toiselle kumarrat, toiselle pyllistät - pätee tähänkin tilanteeseen. Ne, jotka Patrickia siunaavat, ovat osalliset hänen syntiinsä ja ne, jotka Patrickia henkilönä haukkuvat, pilkkaavat hänen luojaansa. Patrick on Jumalalle rakas -hänen tekonsa eivät. Ja Jumala rakastaa oikeutta, puhtautta ja pyhyttä jopa enemmän kuin Hän rakastaa yhtäkään meistä - siksi Hän lähetti Jeesuksen, sillä synteinemme emme voi päästä taivaaseen. Jumala rakastaa vanhurskautta, oikeamielisyyttä, pyhyyttä ja puhtautta niin paljon, että Hän on valmis tuomitsemaan synnin, tuomitsemaan luomansa, hänelle niin rakkaat ihmiset helvettiin. Jumala ei ole vain rakkaus. Jumala on myös pyhyys ja vanhurskaus. Siksi Jumala vaatii meiltä myös parannuksen tekoa, kääntymistä synneistämme ja pois pahoilta teiltämme. Siksi Raamattu kehottaa meitä varovaisuuteen, ettemme olisi osallisena toistemme synneissä. Synti on aina synti. Armo on aina armo. Anteeksiantamus on aina anteeksiantamus. Jumala on aina Jumala.

        Ymmärrän, että Mikaa paimena ja pastorina huolestuttaa seurakunnan hajaannus. Seurakunnan eheyttämiseksi ei kuitenkaan ole kuin yksi tie: Jeesus. Jeesus on ainoa tie Isän luokse. Jeesus ei kehota meitä hyväksymään syntiä vaan hyväksymään syntisen ihmisen. Jeesus ei kehota meitä nielemään kaikkea purematta vaan kehottaa meitä varomaan vääriä opettajia ja harhaoppeja, jotka voivat eksyttää jopa uskovat. Ei kaikki ole kultaa mikä kiiltää, eikä jokainen joka sanoo Herra Herra pääse taivasten valtakuntaan. Valvokaa siis ja rukoilkaa, ettette eksyisi. Jeesus ei kehota meitä yhteyteen niiden kanssa, jotka tietoisesti valitsevat elää synnissä, vaan niiden kanssa, jotka tunnustavat tarvitsevansa Jeesusta ja jotka tunnustavat ja tekevät parannuksen synneistään.

        Mika puhui Efesolaiskirjeen luvusta neljä, valiten sieltä tiettyjä jakeita tukemaan sanaansa. Kehotan kuitenkin jokaista, jota asia kiinnostaa, lukemaan tuon luvun kokonaisuudessaan, sillä sieltä löytyy myös kehotus laittaa pois kaikkinainen valhe, opetus siitä, että emme ole tulleet tuntemaan Kristusta kuten pakanat, jotka elävät himojensa mukaan, kehotus laittaa pois vanha itsemme haluineen ja uudistua mieleltämme jne... Jokaista Raamatun jaetta voidaan käyttää tukemaan sitä mitä haluamme sanoa kun ne irrotetaan asiayhteydestään. Toivon, että Mika olisi saarnassaan katsonut Efesolaiskirjeen neljättä lukua kokonaisuutena, ei poimien sieltä yksittäisiä jakeita tukemaan sanomaansa Patrick Tiaisen puolesta.

        Ja vielä kerran - koetelkaa kaikki ja pitäkää se, mikä hyvää on, niin Mikan puheesta kuin tästä puheen reflektiostakin. Olkaa siunattuja Jumalan kansa. Antakaa Jeesuksen veren puhdistaa teidät kaikesta synnistä, jotka ette vielä ole parannusta tehneet. Pysykää Raamatun sanassa, sillä se on Jumalan Sana pelastukseksi.


      • JrAsparagus

        Ja mikä äsken jäi vielä sanomatta:
        Mika kävi puheessaan läpi asioita, jotka hänen mukaansa säilyttävät yhteyden: 1) yhteinen rukous 2) työn tekeminen yhdessä 3) yhdessä syöminen (ehtoollinen)
        Näitä enää sen kummemmin pitkästi puimatta ja ruotimatta edellisten vuodatusten jatkoksi, arvioni Mikan puheen raamatullisesta pohjasta ja em. kohdasta kolme suhteessa Patrick Tiaiseen olkoon 1 Kor 5:11 "Vaan minä kirjoitin teille, että jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai pilkkaaja tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa."

        Ugh! Olen puhunut. Pyhä Henki vaikuttakoon loput.


      • HoseeHalapenjo
        JrAsparagus kirjoitti:

        Ja mikä äsken jäi vielä sanomatta:
        Mika kävi puheessaan läpi asioita, jotka hänen mukaansa säilyttävät yhteyden: 1) yhteinen rukous 2) työn tekeminen yhdessä 3) yhdessä syöminen (ehtoollinen)
        Näitä enää sen kummemmin pitkästi puimatta ja ruotimatta edellisten vuodatusten jatkoksi, arvioni Mikan puheen raamatullisesta pohjasta ja em. kohdasta kolme suhteessa Patrick Tiaiseen olkoon 1 Kor 5:11 "Vaan minä kirjoitin teille, että jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai pilkkaaja tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa."

        Ugh! Olen puhunut. Pyhä Henki vaikuttakoon loput.

        Kertakaikkiaan loistava kirjoitus, arvoisa junioriparsa. Voisin jopa harkita tämän kirjoituksen fiittaamista blogissani, jos se sopii sinulle ja ellei sinulla ole mitään legiitimpää julkaisukanavaa tälle.


      • KaakkurinKuuppa
        JrAsparagus kirjoitti:

        Ja mikä äsken jäi vielä sanomatta:
        Mika kävi puheessaan läpi asioita, jotka hänen mukaansa säilyttävät yhteyden: 1) yhteinen rukous 2) työn tekeminen yhdessä 3) yhdessä syöminen (ehtoollinen)
        Näitä enää sen kummemmin pitkästi puimatta ja ruotimatta edellisten vuodatusten jatkoksi, arvioni Mikan puheen raamatullisesta pohjasta ja em. kohdasta kolme suhteessa Patrick Tiaiseen olkoon 1 Kor 5:11 "Vaan minä kirjoitin teille, että jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai pilkkaaja tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa."

        Ugh! Olen puhunut. Pyhä Henki vaikuttakoon loput.

        Hyvä JrParsa:)!! Samaa mieltä HoseeHalapenjon kanssa!Kiitos vaivannäostösi. Ei tarvinnut katsoa koko ohjelmaa itse, aikaa säästyi. Uskomatonta miten Marian tuska sivuutettiin ja on sivuutettu. ja Tiaisten seuraajien. Tosin en tiedä onko heistäkään kukaan uudestisyntynyt ylhäältä, jos väärää henkeä ovat seuranneet. armahda Jeesus meitä kaikkia!


      • JrAsparagus
        HoseeHalapenjo kirjoitti:

        Kertakaikkiaan loistava kirjoitus, arvoisa junioriparsa. Voisin jopa harkita tämän kirjoituksen fiittaamista blogissani, jos se sopii sinulle ja ellei sinulla ole mitään legiitimpää julkaisukanavaa tälle.

        Hyvä HoseeHalapenjo, kiitos luottamuksesta. Mielelläni kurkistaisin blogiisi. Voit laittaa blogisi linkin halutessasi sähköpostiini [email protected].

        Palataan asiaan ja oikein siunattua päivää!


      • Ensimmäinen_kivi
        JrAsparagus kirjoitti:

        Ja mikä äsken jäi vielä sanomatta:
        Mika kävi puheessaan läpi asioita, jotka hänen mukaansa säilyttävät yhteyden: 1) yhteinen rukous 2) työn tekeminen yhdessä 3) yhdessä syöminen (ehtoollinen)
        Näitä enää sen kummemmin pitkästi puimatta ja ruotimatta edellisten vuodatusten jatkoksi, arvioni Mikan puheen raamatullisesta pohjasta ja em. kohdasta kolme suhteessa Patrick Tiaiseen olkoon 1 Kor 5:11 "Vaan minä kirjoitin teille, että jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai pilkkaaja tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa."

        Ugh! Olen puhunut. Pyhä Henki vaikuttakoon loput.

        Missä on paljon sanoja, siitä ei syntiä puutu. Peräänkuulutan rakkautta.


    • huhuhui

      Ennenkaikkea Mika Yrjölä unohti sen, että Patric Tiainen ei ole uskossa ollenkaan. Jos Mika Yrjölä kuuluu samaan "perheeseen" Tiaisen kanssa niin silloin Yrjöläkään ei ole uskossa.

      • JrAsparagus

        Juuri näin huhuhui. Kiitos. Patrick ei ole koskaan tehnyt uskonratkaisua ja siksi hän ei myöskään sisälly Efesolaiskirjeen paikkaan, josta Mika puhui eikä hänellä voi olla Mikan kuvaamaa uskovien yhteyttä. Tunnen mikan kymmenien vuosien ajalta ja tiedän, että hän on uskonratkaisun kohdallaan aikoinaan tehnyt, mutta nyt hän on siunaamassa ihmistä, jossa ei ole Jumalan henkeä ja näin ollen osallinen tuon ihmisen synteihin. Mikan aika olisi tehdä paranus, sanoa synti synniksi ja palata evankeliumin sanomaan ennen kuin Jumala hänetkin hylkää palvelutehtävästä.


    • Laskuntulos

      Tiaisen arvot:
      1. Valhe uskoontulo.
      2. Uskonsanan antikristuksen oppi ja seurakunnan perustaminen tälle opille.
      3. Valheet: pahoinpitely, autokolari/-tulipalo...
      4. Vaimonsa pettäminen kaikessa.
      5. Homous
      6. Muiden seurakuntien saastuttaminen.

      Eikö tässä ole tarpeeksi???

      • wertww

        Sinä siis olet ollut kaikissa näissä synneissä ja tapahtumissa mukana, kun niin hyvin tiedät ja tuomitset. Jos et ole ollut, niin sitten annat ja sen tiedän satavarmasti ja jokainen, joka lukee näitä sinun solvauksiasi, väärää todistusta lähimmäisestäsi, josta olet kerran vastuussaJumalan ja Jeesuksen Kristuksen edessä.


      • HänOnYksiAinoaJumala

        ...Jeesuksen Kristuksen, Jumalan edessä.


    • gbrpz

      Olen aina tiennyt, että helluntaikirkkosysteemin täytyy joskus luhistua mutta kyllä tämä nyt näyttää tapahtuvan yllättävän nopeasti.

    • SilmätAukaise

      Mika Yrjölä unohtaa myös yhden tärkeän seikan. Onko Patrick Tiainen luopunut suhteestaan toiseen mieheen? Onko hän jossain ilmoittanut että suhde on loppunut? Ei. Hän on vain pyytänyt kerran anteeksi aiheuttamaansa mielipahaa ja hämmennystä. Nyt kun vaimokin ilmoittaa facebookissa olevansa jälleen sinkku, edellytyksiä avioliiton jatkumiselle ei ollut. Joko pian ihmisillä silmät aukee todellisuuteen?

    • täältänähtynä

      Meinaatteko eksytys julkaisijat että lukijoiten pitäisi edelleenkin roikkua teidän kanssanne toisten lankeemuksissa ja väärissä opeissa.Luuletteko että Jeesustakin kiinnostaa tuollainen.

      Miten suuri murhe teille tuleekaan siitä jos Patric pääsee lankeemuksesta ,sopii niitten kanssa joita vastaan on rikkonut ja pääsee oikeaan suhteseen Jumalan kanssa. Näinhän on jo voinut tapahtua. Mutta täällä jotkut vain haukan tavoin pitää kiinni hänen entisestä elämästä .Siinäkö teidän elämäntehtävänne.

      • JrAsparagus

        Väärästä opista tulee varoittaa. Myös Patrickin seuraajia. Jeesusta kiinnostaa se, mitä hänen nimessään julistetaan ja ruokitaanko hänen lampaitaan vai johdetaanko Jumalan kansaa harhaan. Olisi suurta Jumalan armoa ja upea Jumalan työ, jos Patrick tunnustaisi väärän opetuksensa ja irtisanoutuisi siitä kuten myös syntielämästään. Nyt ei myöskään ole kyse hänen 'entisestä elämästään' vaan statuksestaan apostolina ja lauman paimenena - ei ole kyse siitä, että hän olisi noussut ylös synnistä Herran lauman kaitsijaksi vaan siitä, että hän tietoisesti johdatti laumaansa harhaan. Jos todellinen parannus on tapahtunut, kiitän siitä Jumalaa, mutta samalla tiedostan, että Patrickin tulisi nousta myös irtisanoutumaan väärästä opetuksesta, jota hän on jakanut, jotta hänen seuraajansa eivät jatkaisi väärällä tiellä. Patrick valitsi julkisen raamatunopettajan osan - julkisesti tulisi hänen myös korjata väärät opetuksensa. Mikäli näin ei tapahdu tarkoittaa se, että hän edelleen jatkaa tietoisesti valheessa antaessaan seuraajiensa jatkaa väärässä opissa eikä hän ei ole tullut parannukseen teoistaan. Mikään määrä siunausta hänen työlleen ei tee mustasta valkoista eikä väärästä oikeaa.


    • Hakunilankotikirkko

      Ymmärrättekö saalemilaiset, että Mika Yrjölä vie teidät helvettiin jo tässä ajassa sekä iankaikkisuudessa?
      Kun särjet avioliittosi, muista nämä sanat.

    • tuutinliisa52

      Raamattu sanoo selkeästi millainen tulisi olla seurakunnan kaitsijan.

      • Raamatunmukaan.Rk3338

        Yhden vaimon MIES...


    • Saalemistakuultua

      Mikä Yrjölä vääntelee Jumalan Sanaa kuin piru Raamattua.

      Mika Yrjölä sai Australiassa kosketuksen Hillsongiin ja jatkaa nyt Pat Mesitin jalanjäljissä.

      Rommy Yrjölä on kuitenkin kaiken eksymyksen takana.

    • yrjöttää

      Mika Yrjölän terveiset Patrick Tiaiselle ei voi olla Jumalalta, koska Patrickin tapauksessa ei ole kyse lankeemuksesta, vaan tietoisesta jatkuvassa synnissä ja valheessa elämisestä.
      Lisäksi Patrick on opettanut Raamatun vastaisia harhaoppeja, joihin Jumalan Pyhä Henki ei voi yhtyä.
      Jumala ei koskaan voitele tällaisia henkilöitä palvelijoikseen eikä halua heitä valtakuntansa työssä käyttää.
      Paavalikin kehoittaa sellaisia karttamaan. 1. Kor. 5:11-13

      • saatanasaalemissa

        Katsos, kun Mika Yrjölän henkiopas ilmoitti Patrickin olevan hänen kanssaan samassa hengessä ja Mika Yrjölä tyhmyyksissään tämän vielä ääneen sanoi, niin oman uskottavuutensa takia Mika Yrjölä joutuu harrastamaan Sanan vääristelyä.
        Mika Yrjölä uppoaa koko ajan syvemmälle suohon, eikä tässä suossa ole pelastusta tarjolla.


    • Veritas_Vincit_Omnia

      Samanlaisen profetian voisi profetoida kenelle tahansa. Kyllä Jeesus rakastaa kaikkia ihmisiä ja haluaisi kaikkia ihmisiä käyttää. Mutta mikäli Yrjölä tässä tarkoittaa, että Jumala haluaa käyttää Tiaista hänen nykytilassaan, niin ei voi muuta sanoa kuin voi oksetus!!!

    • Näinymmärsin

      Oli henkilökohtainen viesti. Herra, Jumala rakastaa, välittää ja haluaa käyttää Patrick Tiaista. Tämähän on totta. Jumala ei rakasta vain Patrick Tiaista vaan kaikkia ihmisiä. Hän välittää kaikista, haluaa, että kaikki tulisivat mielenmuutokseen elikä parannukseen. Jeesus on Vapahtaja, varsinkin uskovien Vapahtaja, sanoo Raamattu.
      Tottakai Mika Yrjölä tarkoittaa parannuksen tekoa ennen kuin Jumala käyttää.
      Mutta totisen parannuksen teon jälkeen Jumala haluaa käyttää. Kun synti on tunnustettu ja pantu pois ja saatu uusi puhdas sydän ( esim. kuningas Daavid, Ps. 53) haluaa Jumala käyttää.
      Missä synti on suureksi tullut, on armo tullut ylenpalttiseksi!
      Kristityn tulee elää elämäänsä jokapäiväisessä suhteessa Jumalaan. Pitää lyhyet tilivälit Herraan.

      • DoctorT

        Kuka on kuullut Tiaisen tai Koiviston katuvan syntejään, häpeävän lankeemustaan ja pyytävän kyynelin anteeksi petostaan, valheitaan ja syntiään??

        Kuka on kuullut? EI KUKAAN, KOSKA NÄMÄ PIMEYDEN VOIMIEN KANSSA TUHERTAVAT EIVÄT VOI TULLA SYNNINTUNTOON!!

        Ja näille VALHEPROFEETTA KIERTOVEDET SILMISSÄÄN ENNUSTAA VALHEITA!!


      • Näinymmärsin

        Korjaus edelliseen. Ps. 51. Siellä on kuningas Daavidin rukous, kun profeetta Naatan tuli hänen luokseen sen jälkeen, kun Daavid oli yhtynyt Batsebaan ja yrittänyt peitellä jälkiä murhautttamalla Batsebaan miehen. Ps. 51 kertoo Daavidin sydämen vuodatuksen Jumalan edessä.
        Tuon rukouksen voi rukoilla pienempienkin syntien jälkeen. Jos on totinen sydän, Jumala kyllä ilmestty! Ihmiset näkee ulkokuoren, Jumala näkee jokaisen sydämen!
        Raamatussa sanotaankin, että yli kaiken varjeltavan, varjele sydämesi sillä sieltä lähtee elämä.


      • näin.on
        Näinymmärsin kirjoitti:

        Korjaus edelliseen. Ps. 51. Siellä on kuningas Daavidin rukous, kun profeetta Naatan tuli hänen luokseen sen jälkeen, kun Daavid oli yhtynyt Batsebaan ja yrittänyt peitellä jälkiä murhautttamalla Batsebaan miehen. Ps. 51 kertoo Daavidin sydämen vuodatuksen Jumalan edessä.
        Tuon rukouksen voi rukoilla pienempienkin syntien jälkeen. Jos on totinen sydän, Jumala kyllä ilmestty! Ihmiset näkee ulkokuoren, Jumala näkee jokaisen sydämen!
        Raamatussa sanotaankin, että yli kaiken varjeltavan, varjele sydämesi sillä sieltä lähtee elämä.

        Yrjölän "profetia" on väärä. Raamattu kertoo, miten Tiaiselle olisi Jumala puhunut:

        1 Kor 5:1: Olen kuullut, että teidän keskuudessanne on haureutta, jopa sellaista mitä ei tavata edes pakanakansojen parissa: eräskin elää äitipuolensa kanssa. 2 Ja te vielä pöyhkeilette, vaikka teillä olisi ollut syytä surra ja erottaa joukostanne mies, joka on syyllistynyt tuollaiseen.

        Tiainen on erotettava seurakunnasta, eikä hänen kanssa saa olla missään tekemisissä. Jumala ei käytä Tiaista, eikä Tiaisella ole enää paluuta.

        1 Kor 5:9 Sanoin kirjeessäni teille, että teidän ei pidä olla tekemisissä siveettömästi elävien kanssa. 10 En tarkoittanut tämän maailman siveettömiä enkä ahneita, riistäjiä tai epäjumalanpalvelijoita, sillä silloinhan teidän pitäisi lähteä kokonaan pois maailmasta.

        11 Nyt täsmennän vielä: jos jotakuta sanotaan veljeksi mutta hän on siveetön tai ahne, epäjumalanpalvelija, pilkkaaja, juomari tai riistäjä, älkää olko tekemisissä hänen kanssaan. Älkää edes aterioiko tällaisen kanssa. 12 Ei kai minun asiani ole tuomita ulkopuolisia? Ettehän tekään tuomitse muita kuin omaan piiriinne kuuluvia. 13 Ulkopuoliset tuomitsee Jumala. "Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha."


      • Näinymmärrän

        2.Kor.2:5-11 Paavali kirjoittaa, mitä pitää tehdä katuvalle synnin tekijälle.
        Jos eräs on tuottanut murhetta, ei hän ole tuottanut murhetta minulle, vaan teille kaikille, jossakin määrin, etten liikaa sanoisi. Semmoiselle riittää se rangaistus, minkä hän useimmilta on saanut;
        Niin että teidän päinvastoin ennemmin tulee antaa anteeksi ja lohduttaa, ettei hän ehkä menehtyisi liian suureen murheeseen.
        Sentähden minä kehoitan teitä, että päätätte ruveta osoittamaan rakkautta häntä kohtaan;
        Sillä sitä varten minä kirjoitinkin, että saisin nähdä, kuinka te kestätte koetuksen, oletteko kaikessa kuuliaiset.
        Mutta kenelle te jotakin anteeksi annatte, sille minäkin;
        Sillä mitä minä olen anteeksi antanut - jos minulla on jotakin anteeksiannettavaa - sen olen anteeksi antanut teidän tähtenne Kristuksen kasvojen edessä,
        Ettei saatana pääsisi meistä voitolle;
        Sillä hänen juonensa eivät ole meille tuntemattomat.


      • yrjöttää
        Näinymmärrän kirjoitti:

        2.Kor.2:5-11 Paavali kirjoittaa, mitä pitää tehdä katuvalle synnin tekijälle.
        Jos eräs on tuottanut murhetta, ei hän ole tuottanut murhetta minulle, vaan teille kaikille, jossakin määrin, etten liikaa sanoisi. Semmoiselle riittää se rangaistus, minkä hän useimmilta on saanut;
        Niin että teidän päinvastoin ennemmin tulee antaa anteeksi ja lohduttaa, ettei hän ehkä menehtyisi liian suureen murheeseen.
        Sentähden minä kehoitan teitä, että päätätte ruveta osoittamaan rakkautta häntä kohtaan;
        Sillä sitä varten minä kirjoitinkin, että saisin nähdä, kuinka te kestätte koetuksen, oletteko kaikessa kuuliaiset.
        Mutta kenelle te jotakin anteeksi annatte, sille minäkin;
        Sillä mitä minä olen anteeksi antanut - jos minulla on jotakin anteeksiannettavaa - sen olen anteeksi antanut teidän tähtenne Kristuksen kasvojen edessä,
        Ettei saatana pääsisi meistä voitolle;
        Sillä hänen juonensa eivät ole meille tuntemattomat.

        En ole havainnut minkäänlaista katumusta Patrick Tiaiselta. Pelkkää selittelyä ja muodolliset pahoittelut. Ei Muuta.
        Mika Yrjölä osoitti suurta harkintakyvyn puutetta, joka saattaa pelkästään rohkaista Patrickia perustamaan Suomeen jonkun iljettävän sateenkaariseurakunnan tai vastaavaa.


      • toimeksisaaneena
        Näinymmärrän kirjoitti:

        2.Kor.2:5-11 Paavali kirjoittaa, mitä pitää tehdä katuvalle synnin tekijälle.
        Jos eräs on tuottanut murhetta, ei hän ole tuottanut murhetta minulle, vaan teille kaikille, jossakin määrin, etten liikaa sanoisi. Semmoiselle riittää se rangaistus, minkä hän useimmilta on saanut;
        Niin että teidän päinvastoin ennemmin tulee antaa anteeksi ja lohduttaa, ettei hän ehkä menehtyisi liian suureen murheeseen.
        Sentähden minä kehoitan teitä, että päätätte ruveta osoittamaan rakkautta häntä kohtaan;
        Sillä sitä varten minä kirjoitinkin, että saisin nähdä, kuinka te kestätte koetuksen, oletteko kaikessa kuuliaiset.
        Mutta kenelle te jotakin anteeksi annatte, sille minäkin;
        Sillä mitä minä olen anteeksi antanut - jos minulla on jotakin anteeksiannettavaa - sen olen anteeksi antanut teidän tähtenne Kristuksen kasvojen edessä,
        Ettei saatana pääsisi meistä voitolle;
        Sillä hänen juonensa eivät ole meille tuntemattomat.

        Patrick Tiainen ei saa syntejään anteeksi.

        Hepr 10:
        26 Jos me näet teemme syntiä ehdoin tahdoin, senkin jälkeen, kun olemme oppineet tuntemaan totuuden, ei ole enää mitään uhria syntiemme sovitukseksi.
        27 Ei ole muuta kuin kauhea tuomion odotus ja ahnas tuli, joka nielee Jumalaa uhmaavat.


    • jotapu

      Tästä tulee mieleen kaksi asiaa. Ensinnäkin kyseessä on Yrjölän valhe-taskuprofetia. Toiseksi hän esittää tämän hurskastelevan valheprofetiansa henkilölle, joka on kuulunut eksytykseen ja eksyttäjiin alusta lähtien. / Mikä täydellinen hengellinen pimeys ja pimentyminen Yrjölässä vaikuttaa. / En enää ole jaksanut pitkään aikaan edes ihmetellä näitä ihmisiä tämän saman ilmiön takana. He tulevat ja menevät ja yhä jumalattomammaksi käy heidän menonsa. Tämän "modernin seurakunnan" teologia on täysin ihmiskeskeistä ja lihallista. Ihmettelen noitakin Saalemin kuulijoita, jotka vielä taputtivat tälle kornille tarinalle. / Jeremia 23:16-17 Näin sanoo Herra Sebaot: Älkää kuulko profeettain sanoja, noiden, jotka teille ennustavat täyttäen teidät tyhjillä toiveilla: oman sydämensä näkyjä he puhuvat, mutta eivät sitä, mikä tulee Herran suusta. He hokevat minun halveksijoilleni: ‘Herra on sen sanonut: Teillä on oleva rauha!’ Ja kaikille, jotka vaeltavat sydämensä paatumuksessa, he sanovat: ‘Ei teitä kohtaa onnettomuus’.

      • mattimikaelinvalheet

        Henki vie pimeyteen, valheen isä tulee tässäkin myöhäissateen (latterrain) eksyttäjässä esille.


      • Kauhistusta

        Siis hänessä vaikuttaa torontohenki? Ollut bakerin latauksissa? bethel(vainaja)henki? sitten se on -Kuoleman henki ja valheen henki, eli ÄSSÄ (s).


    • HillsongSaalem

      Viime kesän Seinäjoen Summerfestin hengenmiehet, Yrjölä ja Tiainen, mutta minkä hengen?

      Molemmat hengenmiehet tuhoavat ja hajottavat seurakuntansa. Sama henki, sama päämäärä.

      Kaksi uusapostolia, molemmilla uusi ilmestys. Molemmat harrastavat Raamatun kokonaisilmoituksen vastaista julistusta. Molemmat toivovat sateenkaarikirkkoa, toinen salaa, toinen hartiavoimin uurastaen.

    • synninturmelus

      Helluntaiherätys voisi vaihtaa nimensä, kun kukaan ei enää herää, vaan sen sijaan pastorit tuudittavat synnin uneen.

      • Blueberi

        Helluntainukutus?


    • TeatteriaKokoTouhu

      Ja kansa taputti kuin konsanaan jollekin teatteriesitykselle!!! Kai se sitten oli niiiiin hyvää teatteria...

    • ijqsa

      Helluntaikirkko on aivan eri asia kuin helluntaiherätys.

    • 89000

      'Sanansaattaja' nimimerkki kertoi että vuotta aiemmin Tiainen sai profetian kuinka häneltä otetaan pois seurakunta. Yrjölä puhuu toiseen suuntaan vaikka kaikki tämä kauheus on nähtävissä. Jumalan tahto on että kaikki pelastuisivat mutta Ef. 5 kertoo näistä seurakunnan sisäisistä asioista omaa kieltään, hyvä tsekata mitä siellä sanotaan.

      • näinhänsemeneee

      • just_asking

        Eikö siellä Saalemissa ole enää vanhimmistoa, joka arvoisi saarnaajansa edesottamuksia/ Raamatullisuutta?


    • sisaryt

      Yrjölä on vain inhimillinen Jumalapelkoa ei ole sekä väärä Jumalakuva. Ei Jumala halua Tiaista käyttää tuo on jo Jumalan häpäisyä.

      • Totuudessa

        Ihmettelen, jos Patrick Tiainen on tänä päivänä helluntaiseurakunnan jäsen tekemättä parannusta homoudesta.
        Saarnaajalle asetetut ominaisuudet tulee sitä paitsi täyttyä, esim. 1Tim. 3. luku.
        Jos ihminen tekee parannuksen ja lähtee seuraamaan Jeesusta, tehtävä ei välttämättä ole enää sama kuin ennen lankeemusta.


    • väärähenkisaalemissa

      Uskotteko Yrjölän olevan eksyttäjä, jos Yrjölän profetia osoittautuu samanlaiseksi valheeksi kuin muutkin Yrjölän profetiat?

    • Olemmekounessa

      Tämä menee aina vaan hurjemmaksi. Hillsongin haureellinen henki jyllää. Missä on Jumalan pyhät, jotka julistavat kirkoissa ja srk.ssa Jumalan Sanaa niin kuin se on kirjoitettu. Kertakaikkiaan järkyttävä esitys Mika Yrjölältä.
      Mutta eksytyksien täytyy tulla seulomaan ja koettelemaan seurakuntia.
      On niin kummallista, että ei jo tunnisteta tuota henkeä. Tiaisessa vaikutti ihan selvästi kundaliinivoima. Olen itsekkin sen nähnyt. Ja hänen käsien välityksellä se henki tarttui toisiin ja sitten alkoi kokeminen, joka ei ole kaunista katseltavaa. Joogaa harrastaneet tietää ainakin mitä se voima on. Ja jos tällainen pahojen voimien sitoma eksyttäjä, homo, avionrikkoja, pettäjä, joka ei kykene katumaan että on ollut suuri eksyttäjä yms on Yrjölän mielestä rakas veli, niin hän ei ainakaan ole hyvä paimen joka välittäisi eksyneistä ja rikkimenneistä.

      • Hyvävelijärjestelmä

        Pettäjien mestari ja pääpomo omansa tunnistaa.


      • tuutinliisa52

        Totta tosiaan menee aina vain hurjemmaksi.


      • yak

        En pystynyt katsomaan alkua pidennämme. Pahoinvointia..


    • MikaYrjölänsaarna

      Helluntaikirkon hyvävelijärjestelmään pääsee teoilla.

      Kun voit osoittaa pilkkaavasi Jumalan Sanaa, niin sinusta tulee "rakas veli", jolle "on vielä helluntaikirkossa käyttöä".

      Valehtelulla, väärillä profetioilla, erilaisilla haureuden synneillä ja katumattomuudella ollaan jo aika lähellä jäsenyyttä. Kaiken tulee kuitenkin tapahtua teatraalisen uskoontulon jälkeen (ennen uskoontuloa tapahtuneista synneistä saa pisteitä nuorisopastoriksi ja evankelistaksi) ja mielellään apostolina, pastorina, voideltuna tai muuna julkisuudenhenkilönä, jotta maailman silmissä Kristuksen ruumis näyttäisi porttolalta.

      Tällaisia te ennen olitte ja sellaisiksi palasitte.

      Hillsong-Saalem - kun sika etsii rapakkoa.

    • BlackBerryWay_EiKirj

      ”Jumala rakastaa sinua, välittää sinusta ja haluaa käyttää sinua”, siinä MY:n viesti PT:lle.

      Ehkä haluaa käyttää vielä, mutta siinä on ehtoja. PT on kertonut ja selitellyt homoudestaan, mutta ei ole tunnustanut sitä SYNNIKSI. Hän ei myöskään ole julkistanut, että hän olisi luopunut siitä.

      Apostolien teot 3: 19 ”Tehkää siis PARANNUS ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois, ”

      Matteus 18: 8 ”Mutta jos sinun kätesi tai jalkasi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; parempi on sinulle, että käsipuolena tai jalkapuolena pääset elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat kädet tai molemmat jalat tallella, heitetään iankaikkiseen tuleen.”

      Matteus 19: 12 ”Sillä on niitä, jotka syntymästään, äitinsä kohdusta saakka, ovat avioon kelpaamattomia, ja on niitä, jotka ihmiset ovat tehneet avioon kelpaamattomiksi, ja niitä, jotka taivasten valtakunnan tähden ovat tehneet itsensä avioon kelpaamattomiksi. Joka voi sen itseensä sovittaa, se sovittakoon."

      Ellei kykene elämään avioliitossa vastakkaisen sukupuolen kanssa, pitää ”hakata poikki” seksuaalisuutensa. Tämä Jeesuksen vakava puhe ei ole vain homoille, vaan kaikille.
      Jumalan palvelemiselle on hintansa myös PT:lle. Hänen pitää hylätä syntinsä ja nöyrtyä palvelemaan alhaisuudessa, vaatimattomuudessa ja rakkaudessa. Jumalan palvelijan tie on itsestään luopumisen ja ristin tie.

      Johannes 6: 55-56 Sillä minun lihani on totinen ruoka, ja minun vereni on totinen juoma.
      Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, se pysyy minussa, ja minä hänessä. - - - 60 Niin monet hänen opetuslapsistansa, sen kuultuaan, sanoivat: "Tämä on kova puhe, kuka voi sitä kuulla?" - - - 66 Tämän tähden monet hänen opetuslapsistaan vetäytyivät pois eivätkä enää vaeltaneet hänen kanssansa.

      Täyttä evankeliumia harva enää julistaa. Jos julistaa totuutta, useimmat kaikkoavat, jäljelle jää enää pieni, ehkä köyhä, mutta sisälukutaitoinen lauma, joka uskoo Jumalan Sanaan.

      Uskossa kokeneen seurakunnan saarnaajan ja johtajan olisi pitänyt kertoa tämä kaikki PT:lle. Silläkin riskillä, että monet suuttuisivat häneen. Loputtomalla rakkaudella ja suvaitsevaisuudella tehdään suurta vahinkoa sekä kääntymättömälle PT:lle että tuleville mahdollisille kuulijoille. Ajatteliko MY todellakin, että PT voi hetken huilattuaan jatkaa taas kuten ennenkin?

      * * *

      Jeesuksen seuraaminen ja palveleminen on kaukana jatkuvasta juhlasta, harvakseltaan saa kokea Pyhän Hengen läsnäoloa, sen verran, että jaksetaan taas rupeama kuuliaisena eteenpäin. Se on USKOSSA vaeltamista. Tämän olen itse vuosikymmenten vaelluksen aikana oppinut ja täten todistan.

      • muuub

        Lisäksi MY:n pitäisi tajuta, että PT ei ole edes uskossa. Kotkapäinen mies ei pysty ketään pelastamaan eikä edes halua pelastaa.


      • Veggsu

        Ihminen, joka väittää, ettei ole tehnyt syntiä, on harhauttaja. PT pyysi anteeksi, joten hänessä on jotain suurempaa kuin sinussa.


      • Veggsu

        Se, että homo leikataan miehestä naiseksi ei poista hänen syntisyyttään. Seksuaalinen suuntaus ei ole synti.


      • olqqqs
        Veggsu kirjoitti:

        Se, että homo leikataan miehestä naiseksi ei poista hänen syntisyyttään. Seksuaalinen suuntaus ei ole synti.

        Ihmisille valehteleminen ja teeskenteleminen on synti.


      • näinsemeneee

        Yrjölän profetia on väärä. Jumala ei halua käyttää Tiaista.


      • Veggsu
        olqqqs kirjoitti:

        Ihmisille valehteleminen ja teeskenteleminen on synti.

        Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi. Kertoisitko, miksi käsky on juuri tuossa muodossa?Huomaa, että käsky ei ole muodossa: Älä koskaan valehtele.


    • ugifgihgi

      Tuskin käyttää, ennenkuin tunnustaa homouden syntinä ja sen myötä saa ja haluaa vapautuksen siitä.Sellaista rohkeutta Yrjölältä ei löytynyt
      että olisi tämän sanonut. On aivan turha yrittää sivuuttaa, ohittaa, alittaa, ylittää, mitätöidä selvää Jumalan Sanaa.

      • Veggsu

        Homous ei ole synti, koska naisena oleminen ei ole synti.


    • väsynyt_taputtaja

      Avauksen otsake on aivan oikeassa: Nämä olivat Yrjölän terveiset Tiaiselle.

      Viesti paljastaa lähettäjänsä tavan suhtautua yleensäkin totuuteen. Jokainen tilanne pitää käyttää hyväksi, kun on tarve korottaa omaa häntää ja vahvistaa omaa roolia "apostolisena johtajana."

      Keinoja kaihtamaton ulkisuuden ja medianäkyvyyden etsiminen, kertoo siitä pohjattomasta nälästä, joka naristisilla "johtajilla" yleensäkin on. Ennen sanomaansa Yrjölä pyytää tarkoitushakuisesti kohdentamaan kameran omiin kasvoihinsa. "Jumalallisen viestin" kantaja kertoo vitaillen rakastavansa omien kasvojensa katselemista, ja jo samassa hän heruttaa "sanomaan" kuuluvat kyyneleet vuosien harjoittelun tuomalla vakuuttavuudella.

      Ihmetellä täytyy, ettei moinen laskelmointi ala kyllästyttää kuulijoita. Aplodeista päätellen se menee läpi ainakin joihinkin uskollisimpiin kannattajiin, jotka epätoivoisesti pyrkivät löytämään paikan laikeijana suuren johtajansa siipeyksessä.

      Polvirukoukset eivät pysty peittämään sitä sydämen laskelmoivaa kovuutta, joka kaiken takaa kuultaa läpi joka tapauksessa.

      • koditon1

        Järkyttävää nähtävää Helsingin Saalemista! Herra armahda!


      • Herra_näkee

        Mika Yrjölän kehon kieli paljastaa huijauksen. Tuo polviasento on samanlainen kuin Heidi Bakerilla ja Pekka Perhollla, pari nimeä mainitakseni. Jos tiedätte uuskarismaattisten piirien käyttämää sanatonta viestintää, jota he eivät voi myöskään hallita, niin koko homma alkaa etomaan ensi hetkistä alkaen. Ei tarvitse olla profeetta ymmärtääkseen mistä on kysymys.
        Paatumus, se on päivän sana. Luopumus, se edelsi paatumusta. Eksytys, se vei ihmisen pimeyteen. Mika Yrjölä ei nouse omin voimin syvyyden kuilusta, jonne hän on joutunut. Krokotiilin kyynelistä huolimatta kivisydämen kovuus näkyy jokaiselle uudestisyntyneelle kristitylle. Mika Yrjölän toiminta oli vain laskelmoitua oman edun tavoittelua ja kaukana kristillisyydestä.

        Ja kyllä, jokaisesta sanasta meidät kerran tuomitaan, niin minut kuin Mika Yrjöläkin. Siksi kirjoitan.


      • DoctorT

        Se on juuri noin, kuin kirjoitat!

        On mies pimentynyt mieleltään ja hengeltään , kun työntää ulos ihmisten edessä TÄYDELLISTÄ VALHEILMOITUSTA!!

        Kyllä siinä Jumalan Pyhyys ja Auktoriteetti on työnnetty kauas!

        Mitä pitää Saalemissa tapahtuakaan? Miten voivat sen uskossa olevat jäsenet tuossa ilmapiirissä? Ovat hiljaa ja tyytyvät osaansa, niinkö???


    • armahdettut

      On hyvää,että rukoillaan "vanhurskaan rukous voi paljon,kun se on harras.
      Eliakin rukoili rukoilemalla..... mitä tapahtui ? Mikä on rukouksen voima ?
      Se ei tarkoita, että hyväksymme tai olemme "samassa hengessä".
      Terveessä seurakunnassa on vanhemmisto ja Raamatussa on ohjeet millainen seurakunnan vanhemman tulee esim ei äsken kääntynyt......
      Kuuntelin puheen, erittäin hyvä ja oikeassa hengessä.
      Kristus kuoli ristillä ja sovitti syntimme ei henkisesti eikä hengellisesti vaan ruumillisesti " isä sinun käsiisi minä annan henkeni ", ei kadotuksessa. Paholaisella ei ollut mitään valtaa Kristukseen
      Kristus kuoli ja kuolema missä on sun valtasi, Hän voitti kuoleman ja meilläon ylösnousemus toivo
      Hän nousu ylös kolmantena päivänä kirjoitusten mukaan

    • rukoilkaammeapua

      Veljet, sisaret Herrassa.Rukoilkaa Helsingin Saalemin vanhimmiston puolesta, rukoilkaa ymmärryksellä, mutta etenkin kielillä, sillä Pyhä Henki rukoilee Jumalan tahdon mukaan.Helsingin Saalemin vanhimmistoa on käsittääkseni kohdannut vakava eksytys ja meillä ei ole sota lihaa ja verta vastaan.

      Efesolaisille 6 KR 33/38

      10. Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa.
      11. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
      12. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.
      13. Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.
      14. Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska,
      15. ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille.
      16. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet,
      17. ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana.
      18. Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta;
      19. ja minunkin puolestani, että minulle, kun suuni avaan, annettaisiin oikeat sanat rohkeasti julistaakseni evankeliumin salaisuutta,
      20. jonka tähden minä olen lähettiläänä kahleissa, että minä siitä rohkeasti puhuisin, niinkuin minun puhua tulee.
      21. Mutta että tekin tietäisitte tilani, kuinka minun on, niin on Tykikus, rakas veljeni ja uskollinen palvelija Herrassa, antava teille siitä kaikesta tiedon.
      22. Minä lähetän hänet teidän tykönne juuri sitä varten, että saisitte tietää meidän tilamme ja että hän lohduttaisi teidän sydämiänne.
      23. Rauha veljille ja rakkaus, uskon kanssa, Isältä Jumalalta ja Herralta Jeesukselta Kristukselta!
      24. Armo olkoon kaikkien kanssa, jotka rakastavat meidän Herraamme Jeesusta Kristusta - katoamattomuudessa.

      • HerraTaistelee

        Tunnen erään Helsingin Saalemin vanhimmistoveljen, hän on eksynyt ja syyt ovat ne perinteiset. Rukoilkaa saalemilaiset, että Herra Sebaot tarttuisi tämän vanhimmistoveljen elämään ja perheeseen. Herra on voimallinen!


      • PerinteisetSyyt

        Syyt ne "perinteiset"...?


      • DoctorT
        HerraTaistelee kirjoitti:

        Tunnen erään Helsingin Saalemin vanhimmistoveljen, hän on eksynyt ja syyt ovat ne perinteiset. Rukoilkaa saalemilaiset, että Herra Sebaot tarttuisi tämän vanhimmistoveljen elämään ja perheeseen. Herra on voimallinen!

        Saalemissa ei taida olla oikeaa vanhimmistoa ollenkaan, vaan naisillä höystetty tiimi!!! Tuo malli ei kestä Raamatun linjassa ja on siten vain ihmisten yhteenliittymä, jossa Herran Henki ei tahdo toimia.

        Saalem on ollut Yrjölän vetämänä näyttämässä ja avaamassa tietä pois SANAN TOTUUDESTA!

        Jotain hengestä kertoo MUSTAAN mietyminen sisustuksessa.

        Jotain hengestä kertoo se, että niin Sekakuoro kuin Soittokuntakin, on siirretty lakkautettavien joukkoon. Tilan ja tilaisuudet on saanut haltuunsa KYSEENALAINEN joukko räsypekkoja ja -pirkkoja jonninjoutavinen veisuineen!!!

        Mutta yksi on hyvä muistaa, Herra valvoo seurakuntaansa ja toimii tavoillaan siinä vaiheessa, kun RIETTAUS on ylittänyt äärensä!! Silloin kompastuvat komeimmatkin.


    • Hänsenpäättää

      Aabrahamkin rukoili ja ruinasi Jumalalta armoa ja kyseessä oli syntinen kaupunki.
      Kyllä eksytyksen syövereissä olevien uskovien ja seurakuntien puolesta kannattaa rukoilla.Jumala sitten päättää lopulta miten käy.

      • Hakunilankotikirkko

        Onko Mika Yrjölä juhlapuhujana huhutun sateenkaariseurakunnan avajaisissa, samoin kuin oli Saalemista lähteneen Northwind Churchin avajaisjuhlassa?


    • Yrjöläonvääräprofeetta

      Mika Yrjölä antoi väärän profetian.

    • UPS

    • Anonyymi

      Vierailin vähän aikaa sitten tuossa srk:ssa. En tiedä miksi, mutta minulle tuli siellä huono ja painostava olo, parista positiivisesta kohtaamisesta huolimatta. Tunsin ahdistusta ja jopa itkuista oloa. Nyt törmäsin tähän keskusteluun kun aloin etsiä tietoa paikasta. Toki myös aiemmat huonot kokemukset hengellisyyden saralla voivat olla vaikuttamassa asiaan, että olo on kotoisa ja turvallinen enää vain erittäin harvoissa paikoissa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4813
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      96
      4583
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      620
      4194
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3167
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2701
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2213
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      222
      2172
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2163
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      31
      1797
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1512
    Aihe