Kaupunki ryhdistäytyi: mielenosoitukset lähtevät

Päiväjärjestys

"Helsingin kaupunki on vuokrannut Rautatientorin kokonaisuudessaan useille eri tapahtumajärjestäjille kesäkaudella. Tämän vuoksi alueella jo pitkään olleiden Oikeus elää ja Suomi ensin -mielenosoitusten on siirryttävä 22.5.2017 mennessä muualle."

"Helsingin Rautatientori sekä muut torit ja puistot täyttyvät kesätapahtumista toukokuusta lähtien. Kaupunki on vuokrannut Rautatientorin kokonaisuudessaan useille eri tapahtumajärjestäjille. Tämän vuoksi alueella jo pitkään olleiden Oikeus elää ja Suomi ensin -mielenosoitusten on siirryttävä 22.5.2017 mennessä muualle."

20

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sää.tv
    • rtghbv

      Siirtyvät alkuperäisille paikoille Paasikiven patsaan ja Kiasman luo?

      Suomi Ensin joutuu ensin katsomaan, mihin matuleiri asettuu ja sen mukaan valitsemaan näköetäisyydeltä oman leirinsä paikan.

    • autusaolo

      Eikö häirikkö punamusta pappi, voi viedä matu porukkaa johonkin kirkon/ seurakunnan tontille.

      • näinkin

        Helsingin tuomiokirkon ylätasanteelle ja portaille. On näkyvyyttä. Kirkkokin saadaan muuttumaan islamilaiseen suuntaan tällä tavalla.


    • järkimiäs

      Kummankaan porukan touhut ei kiinnosta yhtään.

    • torivahtimestari

      Kuinka niin ryhdistäytyi ?? Mikäli ko.mesta ei olisi jo aikaisemmin varattu muiden käyttöön,nykyiset hölmöt voisivat jatkaa vaikka maailman tappiin.

    • MarcoWittuun

      Janitskin ensin -porukka on Marco deWitin johdolla alkanut esiintyä jonkinlaisena yleisten alueiden järjestyskaartina, jollaiseen sillä ei ole mitään valtuuksia.

      Ehdotan, että Rautatientorilta lähdön jalkeen rakennusvirasto osoittaa leireille sopivamman ympäristön - jos nämä ylipäätään haluavat enää jatkaa.

      Rautatientorin ja Kiasman edustan kokemuksista oppineena nyt pitäisi olla pelisäännöt, kauanko ja missä paikassa moisia leirejä saa pitää.

      Kaisanimen puiston puolelle nämä voisivat puolestani siirtyä narkkikaupaa valvomaan, jos nyt telttapäivystys niin kiinnostaa.

    • tirehtööri.aktioon

      Tällaisille leireille pitää joka tapauksessa olla viranomaisten lupa - jos ei ole, niin pois vaan, riippumatta siitä, kuka on! Poliisi action direct!

      • tirehyööri.aktioon Eiikös Jan Vapaavuoren porukan pitäisi siivota tän Marco Witin räyhäporukka jonnekkin muualle.Mitä Helsiinkiin saapuvat turistitkin ajattelevat tästä kaljaa kittaavasta porukasta.Joka tangero englanilla huutelee herjoja pakolaisleiriin ja ohi kulkijoille.


      • SuomalaistenMittaTäysi
        Viola-Orvokki kirjoitti:

        tirehyööri.aktioon Eiikös Jan Vapaavuoren porukan pitäisi siivota tän Marco Witin räyhäporukka jonnekkin muualle.Mitä Helsiinkiin saapuvat turistitkin ajattelevat tästä kaljaa kittaavasta porukasta.Joka tangero englanilla huutelee herjoja pakolaisleiriin ja ohi kulkijoille.

        Entä mitä mieltä turistit ovat laittomista pakoloisien leiristä jossa pitävät älämölyään se pelottaa turisteja ja maailmalla pommit paukkuu juuri näiden muslimien toimesta.


    • Väärää_politiikkaa

      Yleinen käsitys kuitenkin lienee sen sorttinen, että mielenosoitukseen tarvitaan viranomaislupa joka ei taajamajärjellä arvioituna voi olla ikuinen, vaan lupa on voimassa ehkä korkeintaan vuorokauden. Joten kyseessä ei välttämättä ole mielenosoitus vaan jotakin sellaista, että yritetään antaa sellainen kuva, ettei edes armeija pysty, tai ei halua pystyä desanteille mitään, saati sitten poliisi.
      Telttoja siirretään väliaikaisesti Manun hautajaissaattueen takia hiukan syrjemmälle, vaikka juuri Manuhan oli maahanmuuttajamielinen, mutta nyt ei haluta kuitenkaan näyttää mitä tästä "väärästä politiikasta" on seurannut, se kun Manuakin hävettäisi nyt. Tästä voisi hoksata myös sen, mitä se "Mainio Koivitsaus" oikeastaan tarkoittaa!

      • maailmakylässä

        Oletko pössytellyt jotakin ?
        Ei hautajaisilla ole mitään tekoa siirtojen kanssa, vaan viikonlopuksi tulee torille Maailma kylässä festivaali, silloin joutuu turakaiset ja mamut torin laidalle katselemaan, kun alue tarvitaan parempiin tarkoituksiin.


      • Väärää_politiikkaa

        Maailmankylä arvataan tässä tekosyyksi. Ja toisekseen tuli tästä mieleen sellainen hoksaus, että telttaleirithän ovat yhteistyössä keskenään, tarkoituksella anastaa Suomi ensin-liikkeelle ansio maahanmuuton vastustamisesta. Onhan niiden mainos presidentti-aiheinen. Eli molemmat leirit on organisoinut sama taho!


    • seksipitoisetouheet

      Maidanin johtaja on tunnettu naisiin kohdistetusta, ei aina niin tahdikkaasta flirttailusta. Hirveä into hänellä on toisen leirin naisiin, niitä pitää käydä laskenmassa ja vahtimassa ja nimitellä horoksi. Kiinnostavmpia kuin oman leirin naiset, muistelen heidän talvella kierroksellaan puhuneen, että enemmän alle 25-vuotiaita naisia pitäisi maidanille saada. Sänky näköjään leirin muutossa teltassa oli, selittää tietysti aamutakkisen miehen tai viltti päällä kuljeksivan nuoren naisen. Näiden suomi ensin, niin miesten kuin naisten, sanavarasto on kovin seksuaalipitoinen somessa.

      • Seksipitoisettoimet

        Tuon toisen leirin edustajat ovat tunnettuja suoremmasta toiminnasta ilman turhia flirttailuja. Tarkempaa tietoa saa tutkimalla viime vuoden seksuaalirikostilastoja.


      • Joukkoraiskaus
        Seksipitoisettoimet kirjoitti:

        Tuon toisen leirin edustajat ovat tunnettuja suoremmasta toiminnasta ilman turhia flirttailuja. Tarkempaa tietoa saa tutkimalla viime vuoden seksuaalirikostilastoja.

        joo ne ottaa naisen kun naisen väkisten ja usein joukolla.


      • äläpuhumemuodossa

        Sinä tuskin olet mitään matkustellut koskaan.


    • berlinnews

      Rautatientori on kohta kun persialainen tori. Ählyt notkuu joka kulmassa ja lisää tulee Merkkelin Saksasta maan heittäessä tuhansia lorvijoita Saksasta.
      Kyllä Sipilä leegioineen ottaa vastaan papereita kysymyttä.

      • pöljäsuvakismia

        Daily Mail uutisoi, kuinka pohjois afrikassa odottaa Eurooppaan pääsyä jopa 7 miljoonaa kahlaajakanditaattia, eli vene vesille, matuja täyteen, köydet irti ja apuva huutamaan radiolla siinä libyan rantavesillä. Ja kuinka ollakaan: EU-pelastajat tulevat partioaluksillaan noukkimaan kaikki halukkaat ja matka kohti Italiaa ja edelleen koko EU-aluetta voi alkaa. Yli 50 000 on jo saatu ongittua tänä vuonna ja numerot räjähtävät kasvuun pikapuoliin. Rikkauksia tulossa - niin ihq!


    • Mitä_virkaa_poliisilla

      On kyllä löperöksi mennyt hallituksen touhut, kun eivät puutu tällaiseen laittomasti maahantuloon. Eikö poliisikaan voi enää mitään?

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      91
      4286
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4202
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3966
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2807
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2521
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2108
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2084
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      195
      2003
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1649
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1442
    Aihe