Miksi isänmaallisuus on demonisoitu Suomessa!?

HerääSuomi

Perinteinen tervehenkinen isänmaallisuus ja suomenmielisyys on suorastaan demonisoitu suvakkieliitin, sen tilaustutkijoiden ja sen valtamedian toimesta!

Herää kysmys MIKSI? Toinen kysymys kuuluu, mitä maataan, kansaansa ja kulttuuriaan arvostava kansa voi tehdä?

17

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LänsimaidenPerikato

      Hyvät kysymykset. En minäkään voi ymmärtää, miksi suomalainen eliitti halveksii suomalaisuutta? Kyse on jonkinlaisesta itseinhosta, joka hallitsee länsimaisia eliittejä yleensä.

      Kansan ainoa keino on äänestää taatusti isänmaallisia ehdokkaita vaaleissa. Heitä ei tosin PS:n ulkopuolella montaa ole.

      • Uteliasvain

        Millä tavoin suomalainen eliitti mielestäsi halveksii suomalaisuutta?


    • OutoSuomi

      Tuntuu siltä, että suurin rikos Suomessa on kuulua suomenkieliseen pääväestöön???

      • Uteliasvain

        Miksi sinusta tuntuu siltä? Ei minusta vaan tunnu siltä, vaikka kuulun itsekin kyseiseen ryhmään..


    • selitys_lyhyesti

      Perinteinen hyvä kotiin, uskontoon ja isänmaahan perustuva arvopohja pyritään murentamaan.

      Joten isänmaallisuuskin pitää tuhota.

      • Uteliasvain

        Kuka sitä tuhoaa? Ja miksi muka?
        Minun korviini tuo kuulostaa hieman vainoharhaiselta...


    • isänmaaeikaupan

      Kannattaskohan kattoa MV-lehdessä olevia videoita ja kysyä sitten uudestaan. Tällä tarkoitan eritoten näitä herra Wittin tekemiä sepustuksia, jotka ovat pelkkää epätoivoista jankkaamista täysin selvistä asioista. Välillä tulee mieleen, että onko niissä kyse jostain sellaisesta, mitä normijärkiset eivät ymmärrä. Kärpäsenä paskakasan päällä tämänpäiväisessä lehdessä ollut video Tikkurilan poliisilaitoksen edestä. Konstaapeli esitti asiansa täysin selvästi ja varmasti niin, että normaalin ihmisen kaaliin sellainen menee takuulla mutta ei tämän ropelihatun. Ko. herra taustajoukkoineen saa meidät, suuren isänmaallisen enemmistön epäsuosioon samalla, kun keskittyy haukkumaan poliiseja, jotka sentään vain tekevät työnsä ja varmasti ylempien esimiestensä käskystä. Oman ymmärrykseni mukaan poliisi taitaa olla ylhäältä alas johdettu organisaatio, missä tehdään, kuten käsketään ja jos ei, niin kassan kautta kiitos.
      En tyrmää koko MV-lehteä, sillä on selkeä tilaus mutta purkaa nyt aivan idioottimaisesti turhautumistaan siihen koneistoon, jonka palveluksia ollaan itse ensimmäisenä pyytämässä, kun paska lyö tuulettimeen. Ei siinä tarvitse kauheasti ihmetellä, miksi meidät on demonisoitu. Nämä herra Wittin epätoivoiset "sinä tunnut olevan ihan järkevä poliisi" -nuoleskelut, mitä hän harrastaa usealla videolla, ovat suorastaan säälittävää katsottavaa. Kun asia ei sitten menekään, kuten herra itse haluaa, alkaa mesoaminen, vaatiminen ja vittuilu ja kysellään vielä teatraalisesti nimeä useaan kertaan ja yritetään uhkailla jatkoseuraamuksilla.
      Näitten puupäitten vuoksi en enää portsarihommissa käytä leijonanappeja, sormusta, enkä kaulaketjua. Huomasin nimittäin, että ne alkoivat provosoimaan joitain ihan tavallisia asiakkaita ja puheet kääntyivät aina tietylle taholle. No, kyllä aika moni siitä kannattajaporukastakin on sanonut, että homma on mennyt jo pitemmän aikaa päin persettä, koska halutaan tehdä kaikista vihollisia.

      • näennäisdemokratiaa

        Et näköjään ymmärrä, mistä tässä elitokratiassa ja näennäisdemokratiassa on kyse? Kuten ei ymmärrä suurin osa kansastakaan, mikä on eliitin tarkoituksin. Siksi valtamedia onkin valjastettu propagandan tekoon ja aivopesuun.

        Nimittäin poliisiylijohtaja ja muut ylimmät poliisijohtajat kuuluvat valtaeliittiin. Kuten korkeimmat tuomarit. Kuten valtamedian hallitsevat tahot ja päätoimittajat. Kuten kenraalikuntakin. Samoin talouseliitti.

        Tuo valtaeliitti ei edusta muuta kuin itseään! Kaikki muu on valhetta.


      • Isänmaaeikaupan

        Jumaulauta, itse Vladimir Iljits on näköjään herännyt henkiin. Ainakin kirjoitusasusta päätellen. Lopusta puuttuu vain; kaikki valta proletariaatille!
        Vai olisko kuitenkin vaan jääny aamunapit syömättä? Vain otettu lääke auttaa, arvon työläiskaartilainen.
        Minua ei nykyhallituksen toimet tai toimettomuus voisi vähempää kiinnostaa. Ei pösilösipilä, sen enempää, kuin hillotolppasoinikaan. Huijareita koko lössi, mutta saishan sitä edes hitusen olla järkeä noissa mielipiteissä. Nimimerkin mielestä koko vihattu "valtaeliitti" pitäisi varmaan viedä montun reunalle, kuten entisessä neuvostoliitossa ja mitähän tilalle? Proletariaatin diktatuuri?
        Ehkä saataisiin joku entinen pappiseminaarin keskeyttänyt puoluejohtajaksi, konepajaviilari poliisiaisoista vastaavaksi ministeriksi, puoluekoulun käynyt entinen nuorisorikollinen ulkoministeriksi, entinen traktorinkorjaaja maatalousministeriksi, oikeusministeriksi psykiatrisesta vankimielisairaalasta vastoin tahtoaan vapautettu murhamies, poliisipäälliköiksi entiset elinkautisvangit, poliiseiksi pilottitakit päällä kaduilla riekkuneet wannabenatsit ja kaiken kruunuksi gulagit, jonne kaikki ne , jotka olisivat lukeneet enemmän, kuin kaksi kirjaa elämänsä aikana, voisi säilöä kansanvihollisina määrättömäksi ajaksi pakkotyöhön ja näännyttää nälkään.
        Siinähän sitä totuutta sitten tulisikin koko kansa osaksi ja niille, kelle se ei kelpaisi, löytyisi entisistä taparikollisista kokoonpannuilla poliisivoimilla keinoja laittaa kelpaamaan.

        Mikäli nimimerkki olisi edes joskus avannut muutakin, kuin Aku Ankkoja, olisi hänelle kyllä valjennut vallan anatomia. Valta ei tule sattumalta. Sitä ei anneta, vaan se otetaan. Jos tästä kansasta ei nouse pätevämpiä, jotka kykenevät sen ottamaan ja sitä käyttämään, on jokseenkin turhaa vinkua valtaeliitin tekemisistä. He ovat osoittaneet olevansa etevämpiä kuin muut, saavuttaakseen sen aseman, mikä heillä on.
        Karkeasti ottaen 35% suomalaisista ei käytä sitäkään valtaa, mikä heille on annettu, eli äänioikeuttaan. Sitten itketään valtaeliitin tekemisistä, vaikka syyllisiä löytäisi katsomalla peiliin.
        Jättäkää tulevaisuudessakin äänestämättä, koska pelkäätte ja kadehditte "valtaeliittiä". Seurauksena saamme vihervasemmistolaisen hallituksen, joka alkaa laittamaan maamme asioita kuntoon heidän näkemyksiensä mukaisesti. Euroopan integraatio tullaan nielemään kokonaisuudessaan, ilman soraääniä. Sehän perustuu nimittäin vanhan neuvostoliiton rakenteisiin ja toimintatapoihin. Kaikenlainen valtaeliitin arvostelu tulee kielletyksi, koska sellaista ei sosialistisessa järjestelmässä ole. On vain puolue, jonka arvostelu on maanpetturuutta ja rangaistaan vankeudella tai pakkohoidolla. Yksityisautoilu tullaan tappamaan ja ihmisten liikkumista rajoitetaan jo pelkästään sillä, ettei autoiluun ole varaa, koska polttoaineet maksavat maltaita. Lopulta vain julkinen liikenne, poislukien polkupyörät sallitaan. Maaseudulla saavat asua vain maatyöläiset, jotka työskentelevät osuuskunnissa, joissa jokainen on virallisen propagandan mukaan onnellinen. Kahden passin järjestelmällä varmistetaan, etteivät ihmiset muuta oman mielensä mukaan, vaan asuvat siellä, minne valtaeliititön puoluekoneisto heidät on osoittanut. Erivapauksia nauttivat vain tietyistä maista tänne, ilman papereita tänne muuttaneet, jotka saavat harjoittaa uskontojaan vapaasti ja saavat siihen valtion rahoitusta. Kristilliseltä kirkolta on poistettu verotusoikeus ja se sinnittelee yhä pienenevien yksityisten avustusten varassa. Papisto on valtaeliitin edustajina siivottu gulageihin jo aiemmin. Elintarviketuotanto on romahtanut, koska puolueen keskuskomitea Brysselissä on päättänyt, että Suomessa ei voi viljellä ruokakasveja. Omenatarhaukseen on myönnetty poikkeus, kuten muualle vietävään rehujuurikkaaseenkin. Sairaalat kärsivät pätevien lääkäreitten pulasta ja, samoin lääkkeet ja puhtaat leikkausvälineet ovat kortilla. Sairaaloissa ei ole tehty korjauksia aikoihin, vaan ne muistuttavat enemmänkin sementtitehtaita.
        Kun tätä valtaeliitittömyttä on saatu nauttia riittävän pitkään, nousee erään itämaisen uskonnon piiristä karismaattinen johtaja, joka julistautuu Kalifiksi ja ottaa pääpaikakseen Vatikaanin, josta käsin hän aloittaa kansannousun, johon saa lähtemään mukaan myös vääräuskoisia, jotka haluvat eroon puolueen eliitistä, joita on joillakin tahoilla alettu kutsumaan "valtaeliitiksi".
        Seuraa kolme vuosikymmentä kestävä, verinen taistelu, jonka seurauksena koko eurostoliitto romahtaa, ihmiset vaeltavat, kuka minnekin, päästäkseen pakoon "valtaeliittiä".
        Sellaista paikkaa kun ei vaan tahdo oikein löytyä enää, koska jokainen yli 10 hengen ryhmä on muodostanut omansa ka kaikki tappelevat toisia ryhmiä vastaan, saadakseen valtaa ja erityisesti, saadakseen syötävää, kuuluakseen "valtaeliittiin".

        Niin, että sitä kohti vaan ja vinkuen!


      • näennäisdemokratiaa
        Isänmaaeikaupan kirjoitti:

        Jumaulauta, itse Vladimir Iljits on näköjään herännyt henkiin. Ainakin kirjoitusasusta päätellen. Lopusta puuttuu vain; kaikki valta proletariaatille!
        Vai olisko kuitenkin vaan jääny aamunapit syömättä? Vain otettu lääke auttaa, arvon työläiskaartilainen.
        Minua ei nykyhallituksen toimet tai toimettomuus voisi vähempää kiinnostaa. Ei pösilösipilä, sen enempää, kuin hillotolppasoinikaan. Huijareita koko lössi, mutta saishan sitä edes hitusen olla järkeä noissa mielipiteissä. Nimimerkin mielestä koko vihattu "valtaeliitti" pitäisi varmaan viedä montun reunalle, kuten entisessä neuvostoliitossa ja mitähän tilalle? Proletariaatin diktatuuri?
        Ehkä saataisiin joku entinen pappiseminaarin keskeyttänyt puoluejohtajaksi, konepajaviilari poliisiaisoista vastaavaksi ministeriksi, puoluekoulun käynyt entinen nuorisorikollinen ulkoministeriksi, entinen traktorinkorjaaja maatalousministeriksi, oikeusministeriksi psykiatrisesta vankimielisairaalasta vastoin tahtoaan vapautettu murhamies, poliisipäälliköiksi entiset elinkautisvangit, poliiseiksi pilottitakit päällä kaduilla riekkuneet wannabenatsit ja kaiken kruunuksi gulagit, jonne kaikki ne , jotka olisivat lukeneet enemmän, kuin kaksi kirjaa elämänsä aikana, voisi säilöä kansanvihollisina määrättömäksi ajaksi pakkotyöhön ja näännyttää nälkään.
        Siinähän sitä totuutta sitten tulisikin koko kansa osaksi ja niille, kelle se ei kelpaisi, löytyisi entisistä taparikollisista kokoonpannuilla poliisivoimilla keinoja laittaa kelpaamaan.

        Mikäli nimimerkki olisi edes joskus avannut muutakin, kuin Aku Ankkoja, olisi hänelle kyllä valjennut vallan anatomia. Valta ei tule sattumalta. Sitä ei anneta, vaan se otetaan. Jos tästä kansasta ei nouse pätevämpiä, jotka kykenevät sen ottamaan ja sitä käyttämään, on jokseenkin turhaa vinkua valtaeliitin tekemisistä. He ovat osoittaneet olevansa etevämpiä kuin muut, saavuttaakseen sen aseman, mikä heillä on.
        Karkeasti ottaen 35% suomalaisista ei käytä sitäkään valtaa, mikä heille on annettu, eli äänioikeuttaan. Sitten itketään valtaeliitin tekemisistä, vaikka syyllisiä löytäisi katsomalla peiliin.
        Jättäkää tulevaisuudessakin äänestämättä, koska pelkäätte ja kadehditte "valtaeliittiä". Seurauksena saamme vihervasemmistolaisen hallituksen, joka alkaa laittamaan maamme asioita kuntoon heidän näkemyksiensä mukaisesti. Euroopan integraatio tullaan nielemään kokonaisuudessaan, ilman soraääniä. Sehän perustuu nimittäin vanhan neuvostoliiton rakenteisiin ja toimintatapoihin. Kaikenlainen valtaeliitin arvostelu tulee kielletyksi, koska sellaista ei sosialistisessa järjestelmässä ole. On vain puolue, jonka arvostelu on maanpetturuutta ja rangaistaan vankeudella tai pakkohoidolla. Yksityisautoilu tullaan tappamaan ja ihmisten liikkumista rajoitetaan jo pelkästään sillä, ettei autoiluun ole varaa, koska polttoaineet maksavat maltaita. Lopulta vain julkinen liikenne, poislukien polkupyörät sallitaan. Maaseudulla saavat asua vain maatyöläiset, jotka työskentelevät osuuskunnissa, joissa jokainen on virallisen propagandan mukaan onnellinen. Kahden passin järjestelmällä varmistetaan, etteivät ihmiset muuta oman mielensä mukaan, vaan asuvat siellä, minne valtaeliititön puoluekoneisto heidät on osoittanut. Erivapauksia nauttivat vain tietyistä maista tänne, ilman papereita tänne muuttaneet, jotka saavat harjoittaa uskontojaan vapaasti ja saavat siihen valtion rahoitusta. Kristilliseltä kirkolta on poistettu verotusoikeus ja se sinnittelee yhä pienenevien yksityisten avustusten varassa. Papisto on valtaeliitin edustajina siivottu gulageihin jo aiemmin. Elintarviketuotanto on romahtanut, koska puolueen keskuskomitea Brysselissä on päättänyt, että Suomessa ei voi viljellä ruokakasveja. Omenatarhaukseen on myönnetty poikkeus, kuten muualle vietävään rehujuurikkaaseenkin. Sairaalat kärsivät pätevien lääkäreitten pulasta ja, samoin lääkkeet ja puhtaat leikkausvälineet ovat kortilla. Sairaaloissa ei ole tehty korjauksia aikoihin, vaan ne muistuttavat enemmänkin sementtitehtaita.
        Kun tätä valtaeliitittömyttä on saatu nauttia riittävän pitkään, nousee erään itämaisen uskonnon piiristä karismaattinen johtaja, joka julistautuu Kalifiksi ja ottaa pääpaikakseen Vatikaanin, josta käsin hän aloittaa kansannousun, johon saa lähtemään mukaan myös vääräuskoisia, jotka haluvat eroon puolueen eliitistä, joita on joillakin tahoilla alettu kutsumaan "valtaeliitiksi".
        Seuraa kolme vuosikymmentä kestävä, verinen taistelu, jonka seurauksena koko eurostoliitto romahtaa, ihmiset vaeltavat, kuka minnekin, päästäkseen pakoon "valtaeliittiä".
        Sellaista paikkaa kun ei vaan tahdo oikein löytyä enää, koska jokainen yli 10 hengen ryhmä on muodostanut omansa ka kaikki tappelevat toisia ryhmiä vastaan, saadakseen valtaa ja erityisesti, saadakseen syötävää, kuuluakseen "valtaeliittiin".

        Niin, että sitä kohti vaan ja vinkuen!

        Elitokratia eli eliitin valta ei liity mihinkään aatteeseen. Joten sen arvostelijat eivät myöskään!


    • Bror-Erik1974odin

      Ja kankkua mie nostan naurua pirauattain teille perinteisen `terveen isänmaallisuuden` hai-
      kailijoille ja muille kehityksenkelkasta tippuneille. :) Herätys! Emme elä enää 1930 luvun ra-
      joitetussa demokratiassa vaan vapaassa monikulttuurisessa maailmassa jonka ymmärtäminen on ´tervehenkisiltä` jotenkin jäänyt vaiheeseen kun hurraa-isänmaallisuuden
      käsijarru on heitillä jäänyt juntturaan jäkättämään perin kitisevästi. -Kyllä suomalaisten suu-
      ri enemmistö nykyisin on ihan isänmaallista,muttei enää perinteisillä vihamotiiveilla vaan
      kaikki mukaan mentaliteetilla. :) Eiks niin?

      • LiianTotuudellistako

        Ruotsinkielisen suvakin todellinen isänmaa on Ruotsi!

        Se on näköjään liian paha totuus sanottavaksi, kun kakis kommenttia siitä on poistettu?


    • suvakkitollo_taas

      Taas joku "utelias vain" - kiihkosuvakki luulee olevansa hyvinkin fiksu ja henkevä, kun kyselee miksi-kysymyksiä kuin kyselyiässä oleva taapero!? ;-)

      • on ollut niin kovasti huutoa siitä, ettei kukaan suostu keskustelemaan asioista ja että "ääripäät" eivät puhu keskenään, että päätin sitten yrittää sitä kauan toivottua keskustelua. Mikä siinä on väärin?


      • Ja vielä yksi kysymys.. Mikä on sinun määritelmäsi kiihkosuvakista?
        Katsotaan nyt, olenko edes yhtään sitä, mitä sinä ajattelet.. :)


    • fhgfderyteuyro

      Miksi isänmaallisuus yritetään demonisoida? Samasta syystä, miksi esimerkiksi inkeriläisiä vainottiin neukuissa. Piti uskoa vain siihen yhteen totalitäristiseen utopiaan, ei oman kansan erityisyyteen, oikeuteen päättää rajoistaan ja harrastaa kulttuuriaan ja kieltään. Nyt koko maailma yritetään alistaa yhdeksi globaaliksi puljuksi ilman kansallisuuksia, tai korkeintaan kansallisuuksien ominaispiirteitä esiteltäisiin jollain somilla pikku 'kulttuurimessuilla' kerran vuodessa.

      Mitä muuta yritetään demonisoida, tuhota tai kieltää? Kristinuskoa, normaalia seksuaalisuutta, maaseudulla asumista, metsänviljelyä, puilla lämmittämistä, käteisen rahan käyttöä. Mitä yritetään tuputtaa? Panteismia, kaikkia uskontoja, paitsi Raamattuun uskovaa kristillisyyttä, homostelua, tiivistä asumista asuntosijoittajien vuokrakasarmeissa, ilmastonmuutosta, tuulimyllyjä, rajattomuutta, marxismia.

      Neukuissakin saattoi joutua Siperiaan, jos piti yllä kansalliskieltään tai kristinuskoaan. Poliittisia toisinajattelijoita oli mielisairaalat ja vankilat pullollaan. Samaan suuntaan meitä ollaan viemässä, ja luultavasti saman tahon toimesta kuin Neukuissa. Ehkä sekin oli saman poppoon kokeilu. EU ja YK ja paavi ovat viemässä maailmaa kohti kasvotonta, aivotonta, tottelevaista työläismassaa, jota heidän on helppo kontrolloida. Uljas uusi maailma?

      • Bror-Erik1974odin

        Oi voi kuinka sananhaulikkosi pamahelee sinne ja tänne kuin sillä tempulla jotain olisit saavuttamassa.Mutta harakoille karkaavat karkeat haulisi,taivahan tuuliin kuin sanasi. En
        isänmaallisena ihmisenä ja valistuneena kansalaisena millään voi yhtyä yksinkertaiseen
        ajatusmaailmaasi saati muihin hullutuksiisi. Rakastan isänmaatani sen nykyisen arvon
        mukaan,meillä on hieno Suomi joten alahan siekii rämpiä sieltä Siperian heterosoilta ylis-
        tämään kotia uskontoa ja isänmaata globaalissa hengessä ketään ihmistä väheksymättä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe