Keillä on "oikeus elää" Suomessa?

HerääSuomi

Käännytettyjen eli laittomien mamujen leiriä Helsingin rautatientorilla kutsutaan kuulemma "Oikeus elää"-nimellä? Mielenkiintoinen nimi taas kerran...

Nimittäin kuka on kieltänyt laittomilta mamuilta oikeuden elämiseen? Minä en tunne yhtäkään tapausta.

Mutta se ei tarkoita, että kaikilla maailman hädänalaisilla tai sellaiseksi itseään väittävillä olisi oikeus elää Suomessa! Vaikka niin kiihkosuvakit asian näkevätkin.

Maailmassa on tällä hetkellä n. 1,1 MILJARDIA hädänalaista ja heidän lukunsa tulee jopa moninkertaistumaan lähitulevaisuudessa. Syy on väestöräjähdyksen jatkuminen toisessa ja kolmannessa maailmassa.

Jokainen tervejärkinen tekee noista luvuista sen oikean johtopäätöksen oikeudesta elää Suomessa. Se kuulu tietysti vain kantaväestölle ja harkitusti vastaanotetuille maltilliselle määrälle mamuille.

42

761

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • härski_taktiikka

      Nuo mamuttajasuvakkien sloganit ovat naurettavia. Tyyliin " Me kaikki olemme ihmisiä."!?

      Tuollaisten ympäripyöreiden ja näennäishumaanien iskulauseiden asiasisältö on nolla.

      Niillä voi perustella IHAN mitä vain. Ja sehän on juuri on niiden tarkoituskin, koska asiakeskustelussa mamuttajasuvakit aina jäävät tappiolle. Ja siksi he eivät siihen ryhdykään, vaan keskittyvät leimaamaan härskisti toisinajattelijoita.

      • ennustelija

        Suomen suurin virhe on EU. Sieltä Merkkeli antaa pääministerille tiedon kuinka paljon Suomeen elätettäviä toimitetaan. Englanti erosi tämän asian vuoksi.


      • vghdfghfgdh

        No niinpä niin, ovathan natsit, fasistit ja rasistitkin ihmisiä. Kommunistidiktaattorit, totalitaarihallitsijat, Isikset ja islamistitkin ovat ihmisiä. Rikollisjärjestöt koostuvat ihmisistä, kaiken maailman häiriintyneet kultit ovat myös täynnä ihmisiä. Sotarikolliset, joukkotuhoojat, raiskaajat ja rikoksia ihmiskuntaa kohtaakin tehneetkin ovat kaikki ihmisiä.
        Kaikki maailman ihmiset vain tänne :)


      • ongelmapesäke
        ennustelija kirjoitti:

        Suomen suurin virhe on EU. Sieltä Merkkeli antaa pääministerille tiedon kuinka paljon Suomeen elätettäviä toimitetaan. Englanti erosi tämän asian vuoksi.

        Mitäs se Seppo Räty joskus totesi: Saksa on paska maa..


      • eiolelaumasielu

        Seppo on periaatteen mies ,kun kysyttiin jotakin asiaan liittyvää niin Seppo sanoi ,että ei hänellä ole nettiä eikä nättiä, kuten hän asian ilmaisi.


      • oikeuselää
        ennustelija kirjoitti:

        Suomen suurin virhe on EU. Sieltä Merkkeli antaa pääministerille tiedon kuinka paljon Suomeen elätettäviä toimitetaan. Englanti erosi tämän asian vuoksi.

        PAri vuotta sitten joku tavallinen englantilainen sanoi että seuraava iso ongelma siellä on muslimit. Siksiköhän Englanti erosikin EU.sta?. Olisi hyvä asia kuulla perusteelut miksi Englanti erosi.


      • puskayllätys

        Ne ei ole ihmisiä jotka räjäyttelevät lapsia. Kuinka monia murhanneet jo lähtömaissaan. Kukaan ei tiedä edes niiden oikeaa henkilöllisyyttä. Kaikki tuhannen ja yhdenyön sadut uppoaa täytenä totena suomen viranomaisiin.


    • niinpähän

      Näinpä. Ruotsikin otti 1960-70 -luvuilla vastaan täältä Suomestamme "harkitusti vastaanotetun maltillisen määrän mamufinnejä", 400.000!

      • fghfdghfdgh

        On aika lailla eri asia ottaa vastaavasta, melkein identiteettisesta arvokulttuurista ihmisiä, jotka ovat aina pelanneet samoilla pelisäännöillä kuin ruotsalaisetkin.
        Nykyisessä mokutuksessa ei näin tapahdu, tänne tulevat pakolaiset eivät halua pelata meidän säännöillämme ja jakaa arvojamme:

        https://www.youtube.com/watch?v=LapjEWTWUyU

        http://areena.yle.fi/1-3869235


      • provoisoi_tahallaan

        Mitä sitten ? Mitä tekemistä tuolla on tämän päivän maahanmuutolla ja turvapaikka, pakolaispolitiikalla? Miten nämä asiat korrelloivat keskenään?
        Jos nyt edes osaisit asiaa tarkastella rinnakkain?


      • koskageeni.horinaa

      • EvaMari

        Mitähän ihmettä haluat tällä sanoa? Vai onkohan vain niin,ettei sinulla ole mitään faktaa tiedossa ja on vain sanottava jotain? Itse olen asunut ja työskennellyt Ruotsissa 1960-,1970-sekä 1980 - luvuilla.Jokaisella kerralla aloittanut työt heti maahan saapumiseni jälkeen.Kyllä minusta pidettiin mutta itsekin työskentelin ahkerasti,olin opiskellut kielen oppikoulussa (8vuotta) sekä itse harjoitellen,sopeuduin ja olin tyytyväinen.


      • RöyhkeätMaailmanPerii

        Minä en kehtaisi mitään noin typerää edes laskea suustani. Olen minäkin lukuisten suomalaisten lailla ollut Ruotsissa töissä ja maksanut veroja Ruotsiin, mutta sehän ei ole sama asia, kuin tulla Eu:n ulkopuolelta siipeilemään työtä tekevän kansan siivellä ilman aiettakaan työn tekoon!


      • köyhä.argumentti

        Montako terrori-iskua,tappoa ja raiskausta suomalaiset tekivät Ruotsissa? Taitaa olla vähän eri tilastot kuin nykyisillä uusruotsalaisilla. Muutaman veroroposen taisivat kuitenkin maahan jättää,eikä sinne menty sosiaaliturvan varassa loisimaan. Kulttuureissa ja niiden asenteissa on eroa, on maahanmuuttajia ja "maahanmuuttajia".


    • Eurokansalainen

      Perustunee olettamukseen että pakkopalautettavat ovat hengenvaarassa kotimaissaan. Siitäpä slogan "oikeus elää".

      No näistäpä on vaikea täällä Suomessa ottaa oikeaa selkoa kenenkään , kun asiat esitetään pääasiassa hädänalaisten antamien tietojen pohjalta. Kyllä tässä todellisuudessa vaaditaan aika mahdottomia jopa meidän Migrin ylitarkastajilta kun näiden tarinoita joutuvat punnitsemaan ja erottelemaan ne muutamat oikeasti henkilökohtaista vainoa kärsivät ihmiset täällä näin kaukana noista lähtömaistaan, jolloin tarinoiden todenperäisyyttä on aika mahdotonta tarkistaa muista lähteistä.

      Olettaisin että nämä jotka ovat palautettavien listalla lienevät aika selkeitä perusteettomia tapauksia. Onhan näiden asiat tutkittu jo moneen kertaan ja eri oikeusasteissakin jo täällä. Tämäkään ei estä hyviä ihmisiä taistelemasta heidän palauttamistaan vastaan.

      Ainoa oikea tapa olisi uudistaa koko tämä hölmöäkin hölmömpi turvapaikan hakujärjestelmä jotenkin niin että ensimmäinen seulonta on noilla eri leireillä , jolloin näiden salakuljettajille yksityisestä matkasta maksaneiden asiaa ei edes otettaisi käsittelyyn missään Euroopan maassa, vaan palautus olisi automaattinen näiden kohdalla lähimpään pakolaisleiriin.

      Tämä nykyinen käytäntö on täysin mieletön , antaessaan eri rikollisryhmille oikeuden valita ne ihmiset jotka edes pääsevät Eurooppaan hakemaan turvapaikkaa. Näiden rosvojen valintakriteeri turvapaikanhakijalle ei ole mikään hädänalaisuuden määrä vaan vainaja ainoastaan raha ja maksukyky.

      Tällaistä hädänalaisia ihmisiä syrjivää ja hyväksikäyttävää järjestelmääkö me todellakin täällä tuemme?

      • 6i8k8lo

        Viisas mielipide! Samaa mieltä.


      • asyyl

        Turvapaikanhakumenettely oli toimiva aikanaan ennen kuin kehitysmaalaiset keksivät ruveta sitä-kin väärinkäyttämään saadakseen itselleen paremman elintason ja ilmaisen elatuksen hyvätasoisista länsimaista.

        Nyt järjestelmä on rikki ja sen varjolla tulee maahan notkumaan jos jonkinlaista joutomiestä ja sotarikollista. Harva oikeasti tarvitsee turvapaikkaa henkilökohtaisen vainon perusteella, vaikka jos jonkinlaista nyyhkytarinaa on keksitty.

        Oikeasti turvaa tarvitsevia kohtaan nykyinen tilanne on epäoikeudenmukainen, sillä he hukkuvat jonoihin muun joutoväen hakemusten keskelle. Järjestelmä pitäisi lakkauttaa pian toimimattomana, mutta mokutus on nykyään niin hyvä bisnes monelle ettei mitään tehdä. Humanitaarisuuden kanssa tällä ei ole enää mitään tekemistä.


    • KoskaAllahillaOnSuuri

      Tätähän kansalaiset haluavat kun katsoo kuntavaalien äänestystuloksia, ei muuta kun kohti kehitysmaamuslimeiden Islamilaista kalifaattia Suomessa mennään, vihreiden, vasureiden ja demareiden johdolla.

    • ulosjokasorkka

      Huomionarvoista on, että elättien slogan on "oikeus elää" ei esimerkiksi "oikeus tehdä työtä". Parhaiten näiden haittamaahantunkeutujien sloganiksi kävisi "oikeus olla elätettävinä".

    • Rasistitar

      Kellään muulla, kun suomalaisella, ei ole oikeutta elää Suomessa. Jos tulee "vieraana", niin pitää olla, niinkuin isännät sanoo. Täällä ei pitäisi kurakyrpien antaa sanella, mitä ne syö tai juo. Jos ei kelpaa, niin kotia kohti :)

      • tilanne_vaatii

        Suomen pitää ehdottomasti sulkea rajansa kehitysmaamuslimeilta ja muilta maahan eläteiksi änkeäviltä. Näin pitää tehdä myös muiden Euroopan valtioiden. Jossain vaiheessa tuo tullaan kuitenkin tekemään, se on faktaa. Koska mitä enemmän otetaan, sen enemmän on tulossa. Mahdoton tehdä lopulta muuta ratkaisua kuin panna rajat kiinni.


    • Japiste

      Vain suomalaisilla on oikeus asua Suomessa, siis joilla on suomalaiset sukujuuret. Suomalaisuuteen ei kuulu aavikkokansa, eikä afrikkalaiset, eikä afgaanit, eikä muutkaan muslimimaan kansalaiset ja piste.

    • perjantainakävin

      Tuolla Itiksen ympärillä ja ovien tukkona pyörii afrikkalaisia niin että ei meinaa sisään päästä.

      • Mirkku.Luonnollinen

        "Tuolla Itiksen ympärillä ja ovien tukkona pyörii afrikkalaisia niin että ei meinaa sisään päästä. "
        Miksi pitää tunkea tuonne jos kerran sinne ei mahdu ? Oletan jo tuon kokoisessa kaupungissa olevan muitakin ostospaikkoja. Kun kaikki ne jotka tuntevat tungoksen häiritsevän siirtyvät muualle asioimaan tungos helpottaa. Samahan on myös muissa "tungoksissa" muutto muualle harventaa tungosta ja tasaa sen useamman paikan kesken. Luonnossakin on smanlainen systeemi joko muutto tai ylisuuren populaation aiheuttama katastrofi !!


      • Poro.Paliskuntia

        Voisihan sitä muuttaa vaikka Ivaloon, siellä ei kuulemma ole pahemmin tungosta...

        Siinäpä ratkaisu!


    • AfrikkaAfrikkalaisille

      "Luonnossakin on samanlainen systeemi joko muutto tai ylisuuren populaation aiheuttama katastrofi . "
      Juurikin näin . Itse panin jo toivoni aidsin ja ebolan leviämiseen. Molemmillahan on afrikkalaiset sukujuuret.
      Mutta ei, lääketeollisuus rahanhimossaan on alkanut lyödä kapuloita rattaisiin populaation tervehdyttämiseksi syntyneiden hyödyllisten tautien leviämistä.
      Ei ollut niistäkään sitten populaation karsijaksi. Kyllä paha vielä ihmiskunnan tällä menolla perii.

      Eikä Suomen kuulu otta niskaansa kaiken maailman vitsauksia.

    • ytduylu

      Ihmisoikeudet kuuluu kaikille=Veronmaksajien rahat kuuluu kaikille

    • Älkäähöriskö

      Vain suomalaisilla on oikeus. Maahan voi tulla opiskelemaan tai työtä tekemään eli jos on se työpaikka, johon tulee. Asiaa on turhaa vääntää muuksi.

      • niinpähän

        Ei vain pidä tämä mielipide paikkaansa. Ei yksikään muu puolue kuin persut, kannata tätä. Ei myöskään Euroopan tai muunkaan maailman mitassa. Oikeus muuttaa määritellään niin meillä kuin muuallakin toisella tavalla. Myös humanitaariset tosiasiat vaikuttavat. Ja lienee täysin selvä, että muuttoliike tulee huomattavasti lisääntymään, niin Suomeen kuin muihinkin maihin, kuten myös pois Suomesta, jos tilanne meillä menee huonoksi. Maailma nyt vain on sellainen, että tilanteet muuttuvat koko ajan. Kun meistä suomalaisista muutti 1960-70 -luvuilla peräti kymmenesosa Ruotsiin, niin sen tähden, että siellä oli työtä. Täällä oli talous kuralla ja satoja tuhansia työttömiä. Onneksemme silloin Ruotsissa oli työtä ja hyvinvointia tarjolla meillekin. Jos ei olisi ollut, niin miten sitten.


      • ei.hyvä

        Ei pidä tämä viesti paikkansa. Työperäinen muutto on aivan eri asia kuin että muutetaan paremman sosiaaliturvan perässä muihin maihin. Ruotsissa hyvinvointi perustui suomalaisten työntekoon, suomalaiset olivat ahkeria ja tunnollisia työntekijöitä. Suomalaiset eivät menneet Ruotsiin paremman sosiaaliturvan perässä.

        Euroopassa on useita puolueita, jotka vastustavat hallitsematonta maahanmuuttoa ja islamin leviämiämistä. Moni vastustaa terrorismia ja islamin ideologiaa.

        Muuttoliike tulee lisääntymään vain jos me sallimme sen. Jos sallimme, oma taloutemme on sen jälkeen pahasti kuralla ja voimme sanoa hyvästit hyvinvointiyhteiskunnalle. Kasvavien verojen myötä yritykset siirtyvät halvan verotuksen maihin. Tässä skenaariossa Suomi taantuu.


    • 6726829

      Niinpä. Jos Irakiin meneminen tarkoittaa elämästä luopumista, on sangen kummallista, että maassa elää kuitenkin 40 miljoonaa ihmistä.

      Mutta otetaan toki ne kaikki Suomeen varmuuden vuoksi. Samoin koko Afganistan ja Somalia. Kaikki pitää päästää maahan, eikä ketään saa vastoin tahtoaan palauttaa. Ja ilmaisen ruoan, sen pitää olla hyvää.

    • tiedemies01

      Suomessa on oikeus elää on laaja kaava-tervetuloa aasiasta-japanilaiset ja etelä-korealaiset, Austaraliasta ja U.Zelaanista-kaikki kenellä on juuret Eurooppasta,niin tietusti kaikki EUn kansalaiset ja kauppan päälle-juutalaiset,ukrainalaiset ja georgialaiset,P-Amerikasta kaikki paitsi muslimit ja siinä tule yhtensä satoja millionia jotka Tervetuloa Joulupukin maahan, toiset kaikki vain kuin TURISTIT.

    • tiedemies01

      JOS MINULLE SANOIS MUUTA MUSLIMIJEN MAAHAN JA TIESIIN ETUKÄDEN ETTÄ SIELLÄ MINUA TULEVAT-VIHAVAAN-NIIN PASKANMARJAT MUUTOIS SINNE,MUTTA HEILLÄ-MUSLIMILLE EWI OLE -omatuntoa- niin vaikea heitä ymmärtää.

    • OikeusElääKotimaassaan

      Oikeus elää!!

      Siivoustyöt ja jälleenrakennus on alkanut, olis siellä töitä nuorille miehille

      Irakin tilanne on rauhoittunut kuitenkin siinä määrin että, Irakin pääministeri Haider Jawad Kadhim Al-Abadi on kutsunut KAIKKI irakilaiset takaisin kotiin, koska sota alkaa olla ohi ja KAIKKIA irakilaisia tarvitaan jälleenrakennukseen.

      Toisin sanoen irakilaiset voisivat aivan hyvin palata takaisin kotimaahansa ja elää kuten ennenkin elää rauhassa ja jälleenrakentaa kotimaatansa. ISISiltä vapautettuja alueita vakautetaan.

      Jälleenrakennus on alkanut ISISiltä vapautettuja alueita jälleenrakennetaan YK:n kehitysohjelma UNDP:n (United Nations Development Programme) hallinnoiman Irakin vakauttamisrahaston kautta neljässä läänissä 17 alueella. Kesällä ja syksyllä 2016 tähän liittyviä projekteja oli meneillään Anbarin läänin Ramadin,Fallujan ja Garman alueilla, Nineven läänin Rabian, Sinjarin, Sinunin ja Qayaran alueilla, Salahal-Dinin läänin Tikritin, Dawrin ja Mukayshifahin alueilla sekä Diyalan läänin Saadiyassa.Myös Anbarin läänin Hitissä ja Makhmurin piirikunnassa on aloitettu uusia humanitaarisia operaatioita.

      Nineven läänin ja Mosulin vakauttamistoimia on myös suunniteltu.Tuhansia ihmisiä on palkattu siivoamaan sodan jälkiä, julkisia rakennuksia ja kulkuväyliä. Sadoille yrityksille on annettu rahoitusta ja infrastruktuuria kuten voimalaitoksia, sähköverkkoja ja vedenpuhdistuslaitoksia on korjattu. ISISiltä vapautetuilla alueilla on myös laajamittaisia työllistämisprojekteja.

      https://www.youtube.com/watch?v=N6Ko1m1jGdg

      Elämä palailee normaaliksi mosulissakin, vaan töitä pitää tehdä kaikille Suomessa oleskeleville turvapaikanhakijoille ois hommia

      https://www.youtube.com/watch?v=o4q9JtdLjlw

      Afganistanin Kandaharissa, Helmandissa, Khostissa tai Kunarissa on levottomuuksia, muutoin levottomuudet eivät täytä aseellisien selkkauksien määritelmää.

      Afganistanissa on edelleen paljon maakuntia, joissa levottomuudet eivät vaikuta tavallisen siviiliväestön elämään. Esimerkiksi Talibanin hallitsemat alueet eivät myöskään välttämättä ole turvattomia paikallisille siviileille, vaikka ulkomaalaisten pääsy alueille olisi estynyt.

      Sadat tuhannet afganistanilaiset lähtivät maasta 2014 -2015 turvapaikanhakijoiksi Eurooppaan ja muihin maihin.Toisaalta afganistanilaisten pakolaisten laajamittaisin paluumuuttoliike kymmeneen vuoteen Pakistanista on aiheuttanut lisähaasteita humanitaaristen olosuhteiden hallitsemiselle: paluumuuttajia tuli ennätykselliset yli puoli miljoonaa heinäkuusta joulukuuhun 2016. Eli kyllä siellä voi elää ja olla. Puolessa vuodessa palannut kotimaahansa YLI PUOLI MILJOONAA.

      Afganistanin valtiolliset turvallisuusjoukot pystyvät yleisesti ottaen turvaamaan maakuntien pääkaupungit ja usein myös piirikuntien keskukset.

      Sinne vaan takaisin turvapaikkaturistit!

    • hurrikaani49

      Meillä suomalaisilla on oikeus elää turvallisesti Suomessa. Irakilaisilla on oikeus ja velvollisuus elää Irakissa ei loisena Suomessa. Afganistanilaisilla on oikeus elää Afganistanissa ei loisena Suomessa.
      Somaleilla on oikeus ja velvollisuus elää Somaliassa ei loisena Suomessa.

    • järki.hoi

      En tiedä kenen keksintö tuo Oikeus elää on, joka viittaa siihen että Irakissa tai Afganistanissa jokaista kohtaisi samantien varma kuolema. Eihän se niin ole, vaikka maissa monia turvallisuus ja taloudellisia ongelmia onkin. Ei asia kuitenkaan sillä ole ratkaistu, että jokainen irakilainen tai afgaani tai somali pitää kuljettaa länsimaahan asumaan ja viettämään täällä joutilasta elämää tukien ja palveluiden virratessa hänelle kuin kunniavieraalle konsanaan.

      Maita pitäisi rakentaa kuntoon ja lopettaa uskonasioilla kiihkoilu. Länsi, erityisesti jenkit voisivat myös lopettaa jatkuvan puuttumisensa maanosan asioihin. No tekihän Trump juuri 350miljardin asekauppasopimuksen Saudien kanssa eli rauhaa alueella tuskin on vähän aikaan luvassa. Ei tämä kuitenkaan tarkoita automaattista oikeutta elää haluamassaan länsimaassa eli oleskelulupaa jokaiselle rajan yli puskevalle, vaikka nämä elvikset ja heidän ympärillään päivystävä suvakkipartio niin näyttävät luulevan.

    • Mistäköhän sinä olet nuo luvut repäissyt? En kyllä usko että mamuja olisi 1,1 miljardia ja vaikka olisi eivät ne moninkertaistu muutamassa vuodessa. Vai luuletko että kahden vuoden päästä on 5 miljardia mamua?

    • äitykkä

      Meilläkin on oikeus elää rauhassa,ei tänne tarvitse muualta kuskata tappajia ja raiskaajia tuhoamaan meidän elämää.Emme ole olleet heille tekemässä vääryyttä!Hyssyttelyn on loputtava.

    • mutKuEi

      Hyväuskoisia, hölmöjä O. Poppeja riittää suomessa, jos muuallakin. Eivät ne mitään
      ymmärrä terroriuhasta, tai muusta kaunopuheisten huijareiden salasista touhuista.
      Niille on turha selittää, ovat niin jäykkijä mielipiteissään ja helposti höplästä vedettäviä.
      Mamut voivat tuon sortin tyypeille sepittåå melkein mitä vain ja aina tuollaiset uskovat
      vain heitä ja samanmielisiä. Heidän mieleensäkään ei tule, että voisi joskus tarkistaa
      omaa jäykkää ja yksipuolista näkemystään asioissa. Varsinkin olisi syytä tarkistaa
      ovatko kaikki puheet totta, joita heille syötetään ja sepitellään.

    • JämäkkyyttäPeliin

      Keillä"Oikeus elää" suomessa tai muualla?
      Tietysti heillä, jotka vastaavat itse elämästään, eivätkä tule toisten elätettäviksi.
      Kukaan ei ole kielteisenpäätöksen saaneilta elämisen oikeutta viemässä, mutta
      pitäisi ymmärtää, ettei suomi/suomalaiset ole automaattisesti velvollisia heitä
      elättämään. Tässä on se pieni, mutta tärkeä ero, jota on kummallisen vaikea ymmärtää
      edes monen suomalaisen, saati sitten itsekkäästi vaatimuksiaan esittävien tulijoiden.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe