Mistä saisin tietää onko nainen vapaa/kiinnostunut

pp669

Työyhteyksissä hoidetaan asioita yhdessä puolen tunnin ajan, noin kerran viikossa tai kahdessa.
Nainen on hyvin kiinnostava, ei sormusta ja on vapaan oloinen ts. hiukan allapäin, ja surullinen syvemmällä silmissä. On mielestäni laihtunutkin viime aikoina, ja vanhentunutkin ehkä sillai nopeammin nyt.
ikä noin 35-38v, tyttömäinen ja pitää itsensä timminä niin vaikea ikää tarkasti sanoa ,(kuin koettaisi maksimoida markkina-arvonsa, =hyvin hoikka(ehkä jo liiankin laiha ikäisekseen? suruja?). (Jos olis parisuhteessa kait lihois kuten muut naiset?)
Facebookissa pari vuotta sitten kutsui erästä Facekaveria miehekseen, mutta finderin perusteella he eivät asu nyt samassa osoitteessa.
Kaikki muut Fb kaverit naisia.

Ongelma on se että ei katso minua silmiin ja niin kuin välttelisi katsekontaktia, joten en pääse näkemään asiaa silmistä. Pieni epäilys että olisiko ihastunut minuun ja luulee että olen varattu eikä halua paljastaa tunteitaan, tai antaa signaaleja. Näkisin kiinnostuksen silmistä välittömästi jos sitä on, aistin sillai ihmisten tunteet vaistomaisesti, ja kun itsekin on "tutka päällä" ja herkkänä.
(Minulla oli sormus vielä vuosi sitten, nyt ei.)
Toinen mahdollisuus että on huomannut kiinnostukseni, (pienet huomaamattomat asiat, jotka nainen huomaa) , ja hän ei ole kiinnostunut ja siksi välttelee suoraa lähietäisyyden silmiin kontaktia?

Puhelimessa pientä lirkuttelua häneltä, naurua matalalla kynnyksellä(toivottavasti ei väärinymmärrys minulta, mutta ei muut työkuvioiden naiset sillai ole koskaan puhuneet), mutta en voi tietää että kohteleeko kaikkia asiakasfirmojen edustajia samoin(?) eli mielyttääkseen asiakkaita. Joka tapauksessa valtava ero puhelinkäyttäytymisen ja kasvokkain, välillä, joka minua sekoittaa entisestään.


Missään tapauksessa en voi ehdottaa mitään suoraan, uskalluksesta ei ole kiinni, mutta jos on varattu, tai ei ole kiinnostunut vaan vältellyt, ja mokaan, niin en kehtaa enää ikinä käydä hoitamassa työasioita. Ja tuo virhe olisi aina työtilanteissa läsnä tästä ikuisuuteen.


Umpikuja josta ei taida olla ulos pääsyä??

5

394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elämäätäävaanon

      Sitä se taitaa olla, hän ei ole kiinnostunut sinusta niin paljon että haluaisi tutustua sinuun.

    • fgjoyt

      Hieman särähti korvaan tuo puhe lihomisesta, että kaikki naiset muka lihoisivat. Ei pidä paikkansa! Ainakin minun tuttavapiirissäni on paljon naisia jotka ovat aina olleet hoikkia ja vielä kuusikymppisenäkin. Senkun alat jutella muistakin kuin työasioista niin huomaat kyllä haluaako hän jatkaa jutustelua kanssasi. Luulen kyllä että hänellä ei ole harmainta aavistusta ajatuksistasi ja olet hänelle vain hyvänpäivän tuttava. Se ei tarkoita etteikö teistä voisi tulla jotain jos yrität, ensin sinun pitää saada hänet huomaamaan sinut.

    • Liukastako_on

      Vapaan merkeistä en tiedä, mutta kiinnostuksen voit todeta sormella kokeilemalla ja sitä haistamalla.

    • LIHAKEITTOO

      PIMMEÄS SAATTAA OLLA ET ON KASTIKKEET VALUNEET SORMIIN

    • Eijaeiei

      '' (Jos olis parisuhteessa kait lihois kuten muut naiset?)''
      Mitä hittoa? :'D Itse olen ainakin laihtunut tähän vuoden aikana sen 4kg ja saanut sitten lihasmassaa sen 5kg tilalle. Mies joutuu ammattinsa takia treenaamaan 6-8krt/vko ja minä tulen salille mukana 3-6krt/vko. Ihan riippuu suhteesta, lihooko, laihtuuko, saako läskiä vai lihasta (;


      ''Facebookissa pari vuotta sitten kutsui erästä Facekaveria miehekseen, mutta finderin perusteella he eivät asu nyt samassa osoitteessa.''
      Minä kutsun miesystävää miehekseni. Eikä asuta saman katon alla tai olla naimisissa.

      ''Ongelma on se että ei katso minua silmiin ja niin kuin välttelisi katsekontaktia, joten en pääse näkemään asiaa silmistä. Pieni epäilys että olisiko ihastunut minuun ja luulee että olen varattu eikä halua paljastaa tunteitaan, tai antaa signaaleja.''
      Teen tuota samaa, kun miespuolinen asiakas alkaa vaikuttaa turhan tuttavalliselta tai tungettelevalta. Yritän näin viestittää, että ei, en todellakaan ole kiinnostunut tai flirttaile kanssasi, vaan palvelen sinua asiakkaana ja yritän saada sinulle hyvän asiakaspalvelukokemuksen. Teen tätä kaikille, joten ei tarvitse kuvitella, että olet one special man.

      ''naurua matalalla kynnyksellä(toivottavasti ei väärinymmärrys minulta, mutta ei muut työkuvioiden naiset sillai ole koskaan puhuneet''
      Taas, teen tätä ihan täysin samaa. En nauraisi koskaan siviilissä vastaavassa tapauksessa / vastaavalle jutulle, mutta asiakkaalle nauran. Jopa heille, joiden katsetta sitten irl välttelen.

      Eli, valtionkonttorin aulan vastaus: ei ole kiinnostunut. Sinä kuvittelet näin, koska nainen on mielestäsi viehättävä ja se taas nostaa sinulla mielikuvituksen pintaan. Kaunis nainen = definetly kiinnostunut minusta.

      https://www.voice.fi/viihde/a-41649

      pata kattilaa soimaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5650
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3587
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1710
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1702
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1166
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      839
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe