Kohta joudutte pakkotöihin

sossun-täti

Kun hallitus haluaa työttömät orjaksi yrityksiin. Alkaako työ kiinnostamaan. Lusmut joutuu tekee töitä rahan eteen. ihan oikein teille sossupummeille.

21

264

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • määelänvaantuilla

      Ei joudu kun viidellä paikkakunnalla onneksi. Ja kuka tekee niissä paikoissa mitään, viksut vaan istuu ja kahvittelee ja lukee lehtiä. Heh, ei kukaan itseään kunnioittava ihminen töitä tee palkatta.

      Enkä usko että menee ees läpi, tämä on vasta idiootti sipilän esitys, jolla taitaa viirata jo päässä.

      Kuka osaa leikata jonkun ihmisen umpisuolen kun ei ole koulutusta, tai vaihtaa tekonivelen ja paikata hampaita??? Entä rakentaa talon jos ei ole kokemusta? Pankinjohtajana olisi kiva laskee rahjoja ja tuhlata niitä, sen varmaan moni osaa.

      • fcfcfcfcfc

        aloittaja Häirkkö töihin siitä spämmäämästä!


        Vajakkihäirikkö ei itse ole töissä vaan spämmää sontaansa 24-7 täällä!
        Töihin siitä siktsomielisairas häirikkö!


    • eivastiiketon

      Eihän työttömyyskorvaukset tai jos sossusta saa rahaa niin mitään sellaista etteikö vastineeksi joudu jotain tekeen, hyvä hommahan se on että ihmisillä puuhaa ettei vaan notku ruokajonoissa puuh lääh puuh lääh puuh lääh lyllertää mennen tullen kun saa leipyä. Nälkään vetelykset olisitte ennen vanhaan kuolleet kun idiootit mitään ette tekisi.

      • näinsemeneeidiootti

        Ymmärrätkö että työttömyyskorvaukset ja tt tuki on tukia kun ei ole työtä.

        Kun on työtä siitä maksetaan palkkaa.

        Tuet ja palkka on aivan eri asia. Tuilla ei tehdä työtä.


      • mitästyötätoion

        Alotan syömään laakerinkuulia niitä sit noukin paskoista.


      • cffcfcfcfccf

        Li Andersson: Hallitus paljasti tietämättömyytensä asumistuesta – vuokrat ovat nousseet niistä riippumatta




        Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson toteaa MTV Uutisten Nettivieras-kirjoituksessaan, että hallitus paljasti tietämättömyytensä asumistuesta.

        ***

        "Toinen ongelma on se, että mitä korkeammaksi vuokrat nousee, sitä pahemmaksi kannustinloukku muodostuu. Ja jos me korvaamme käytännössä sataprosenttisesti vuokran, se johtaa vääjäämättömästi vuokrien kasvuun, mikä on nähtävissä käyristä ja tilastoista."

        Ensiksi Orpo toteaa, että asumistuki kattaisi vuokran sataprosenttisesti. Se ei ole totta. Käyrien ja tilastojen valossa myöskään väite asumistuen ja vuokratason yhteydestä ei pidä paikkaansa ministerin esittämällä tavalla.

        Puoliväliriihessä hallitus teki kaksi yleistä asumistukea heikentävää päätöstä. Toinen niistä oli neliökohtainen vuokrakatto ja toinen indeksin heikentäminen. Asumistuki ei jatkossa seuraa vuokrahintoja, vaan vuokria hitaammin nousevaa elinkustannusindeksiä. Asumistuki siis jää entistä enemmän jälkeen vuokratasosta.

        Hallituksen päättämät asumistuen heikennykset tulevat kohdistumaan pienituloisiin vuokralla asuviin. Siksi on hätkähdyttävää, että hallitus on päättänyt tuen leikkauksista näin hatarin tiedoin siitä, miten asumistuki toimii.

        Asumistuki ei kata vuokraa kokonaan

        Asumistuessa on sekä perusomavastuu että yläraja hyväksytyille asumismenoille. Perusomavastuun määrään vaikuttavat bruttotulot ja lasten lukumäärä. Pienituloisella, esimerkiksi työmarkkinatuella elävällä, perusomavastuuta ei ole lainkaan. Silloinkin asumistuki on enintään 80 prosenttia hyväksytyistä asumismenoista.

        Hyväksyttyjen enimmäisasumismenojen taso riippuu kotikunnasta. Viime vuonna 70 prosentilla yleisen asumistuen saajista tämä niin sanottu normivuokra, jonka perusteella tuki lasketaan, oli pienempi kuin heidän todellinen vuokransa. Vuonna 2015 Kela kertoi asumistuen korvaavan keskimäärin 49 prosenttia todellisista asumismenoista.

        http://www.mtv.fi/uutiset/mielipiteet/nettivieraat/artikkeli/li-andersson-hallitus-paljasti-tietamattomyytensa-asumistuesta-vuokrat-ovat-nousseet-niista-riippumatta/6420008


    • tukilasNRO500000

      se on sitten alettava hakeen tyäkyvyttomyyseläkettä.muuten meidät tyä perii.

      • tyänperillinen

        Se on sitten tyäperäinen syy millä sitä voi hakea.


      • fcfccfcfcfc

        He eivät häpeä mitään” – ruotsinlaivan baarityöntekijä oivalsi, miten suomalaiset naiset eroavat muista


        Kun suomalainen, ruotsalainen ja venäläinen nainen tulevat baaritiskille, venäläinen ja ruotsalainen nainen haluavat jonkun hienon cocktailin. Mutta kun suomalainen nainen tulee tiskille, hän voi sanoa ”pistä kymmenen tequilaa”.

        Voi helposti osoittaa, kuka on suomalainen, kuka ruotsalainen ja kuka venäläinen. Venäläiset pukeutuvat. Naisilla on hameet ja vaatteet viimeisen päälle, ja he tilaavat kalliita juomia. Jos on uusivuosi, ei mitään kuohuviiniä, vaan samppanjaa. He nauttivat ja osaavat käyttäytyä.

        Ruotsalaiset eivät välttämättä pukeudu yhtä hienosti kuin venäläiset, mutta pukeutuvat kuitenkin hyvin. Naiset näyttävät hoidetuilta. He tekevät pöytäryhmiä, joissa miehet ja naiset pitävät hauskaa keskenään – eivät miehet ja naiset erikseen. Ruotsalaiset voivat laulaa jonkun laulun, ja se on sellaista ilonpitoa.

        – Sitten meidän suomalaiset naiset – he eivät häpeä mitään. Heillä on tiukat vaatteet, ja tatuoinnit ovat näkyvissä.

        Tappeluita suomalaisille tulee laivoilla pienistäkin asioista.

        http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005150301.html


    • työkkärin-täti

      Työttömät joutuu vanhuksien jätöksiä siivoamaan. Haajhahaha voi teitä raukkoja kun joudutte kerrankin töihin. Pistän sinne insinöörejä ja just työttömäksi jääneitä. Ensimmäiset kehotukset lähtee pikapostina työttömille heti maanantaina ja keskiviikkoja työtön pääsee töihin. Alkaako työ maistumaan

      • ovelampi

        Haenkin postisi lauantaina todennäkösessä humalassa nakkaan sen saunapesään kjiäkjiähkäkä


      • dxdxdxdx

        Nordean yksityistalouden ekonomisti Olli Kärkkäinen laskee Suomen työttömyysturviin hurjan korotuksen, mikäli niitä nostettaisiin Euroopan neuvoston asettamalle vähimmäistasolle.


        tarkoittaa komitean päätös sitä, että työmarkkinatuen taso pitäisi nostaa noin 1 250 euroon kuukaudessa, Kärkkäinen kirjoittaa blogissa.

        http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005206653.html


    • viideltasaunaan
      • okokol

        Kato tästä vajakkihäirikkö köyhyyttå!
        Millä oikeudella sä halveeraat tällä köyhiä jatkuvasti?!

        Dokumenttiprojekti: Kuka välittää?



        Itä-Helsingin todellisuus niiden silmin, jotka auttavat sosiaalisen turvaverkon suurenevien silmien läpi pudonneita. O: Mikko Piela. T: Silva Mysterium. (U)
        Linkit ja artikkelit

        Elävä arkisto: Köyhyys
        http://areena.yle.fi/1-2216872


    • mnkdskbs

      Jos ei halua töihin eikä kykene työkyvyttömyyseläkettä ruinaamaan, ei ansaitse kuin kaurapuuroa, kuluneet vaateet ja lämmitetyn tyrmän nukkumiseen.

      • gvgvgvg

        Kilpailutushuuman kolhimat



        Kunnat kilpailuttavat palvelujaan kiihtyvällä tahdilla. Seuraukset voivat suistaa vammaisen arjen raiteiltaan. Toimittajana Kai Byman
        http://areena.yle.fi/1-3849201


    • SepeteusSepe

      Puusilmät, se mitä tässä tapahtuu on se, että pääsette kohta tekemään oman työnne työmarkkinatuki 9euroa, kun firmat pistää ensin vakkarit pihalle ja ottaa sitten työharjoitteluun...

    • jfkjkdjkdfjkdjkdjfkdf

      Ei kukaan joudu yhtään mihinkään. Hallitus on kuin pikkupoika uhittelee ja uhkailee jos ei saa tahtoaan läpi. Oottehan nyt sipilästä sen huomannu et suuttuu jos ei tee niinkuin hän haluaa. Pelkkä feikki koko mies
      Ei suomeen tule mitään orjayhteiskuntaa senhänj o laki määrää. Uhkailla voi mutta hyvät ihmiset, älkää suostuko kaikkeen mitä teille sanotaan.

    • kaukanaorjuudesta

      Neuvostoliitossa ei ollut työttömyyttä. Varsinkin Stalinin aikaan homma toimi tosi tehokkaasti, kaikille löytyi töitä, Rybinskin patotyömallakin työskenteli miljoona neuvostokansalaista ja metsätöitäkin tehtiin innokkaasti monessa paikkaa, reipasta leirielämää! https://fi.wikipedia.org/wiki/Rybinskin_tekojärvi
      Joten ette tiedä orjuudesta mitään!

    • sipilänhyvätkeinot

      Kestää kauan ennenkuin vakituiset ihmiset on pistetty pihalle ja sitten alkaa vasta ilmaistyöntekijöiden haaliminen. Sitten ihmetellään kun kukaan ei tee mitään ja kaikki menee täysin prinkkalaan kun kukaan ei osa mitään. Hih.. sepäs vasta firmoille on kivaa kun kukaan ei osaa mitään ja virheitä tulee mikään ei onnistu eikä työt endisty.... juuri näin se menee. Leipäjonoon on kiire orjaväellä ja tt tukea hakemaan. Et perhe elää.

      • dsvvsd

        Käy työstä.....


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe