Väkinäistä toimintaa hallitukselta työllistää.

Stumppo

Hallitus saanut oikean maniaruiskeen saada työllisyys luvut kaunistumaan ihan vaikka väkisinkin! Osoituksena ilmaistyötä kuntiin ja yrityksiin työmarkkinatuki rahalla! Täysin hölmöläisten touhua,miten olette äänestäät näin tyhmiä päättäjiä ? Ei tule toimimaan ! Pitäsiköhän muuttaa toiseen EU-maahan ,Unkari ja PUOLA EIVÄT SIOTUDU mamujen pakkoruokintoihin sekä Ruotsissa on paremmat ymmärtämiset heikompia kohtaan sekä ennenkaikkea viisaammat päättäjät ,Suomen päättäjät lähinnä naurettavan typeriä verrattuina muihin n aapureihin,taidan muuttaa tästä hölmöläisten nuolijoiden maasta.

13

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • havaittu-asia

      Suomalaisen perimmäinen luonne on paljastunut Suomen hallituksen kautta.

    • PieniPiruVasempaan

      Suomalaisten perimmäinen luonne on todellakin paljastunut :D
      Jumaalaa pelkäävästä kansasta on tullut työtä pelkäävä.

      On hämmästyttävää kuinka paljon vastustusta kaikki toimet, jotka tähtäävät työllisten määrän lisäämiseen herättää vastarintaa. Vielä ällistyttävämpää on, ettei yksikään kirjoitus ole ilahtunut siitä, että työpaikkojen määrä kasvaa talouden elpyessä.

      Jos vaikka ei olekaan halukas aktivointiin, jota pitkäaikastyötön tarvitsee vaikkei halua, niin luulisi edes jonkun ilahtuvat työpaikoista, jotka syntyvät kasvaneen kysynnän takia. Mutta ei.

      Ehkä on ihan hyvä, ettei perusnegatiiviset saa työtä. Tutkimusten mukaan he pilaavat myös muiden työmotivaation. Ei ole järkeä ottaa yhtä sitruunaa pilaamaan sadan terveen ihmisen päivää. Toisaalta ei ole mitään järkeä maksaa sitruunalle työttömyyskorvaustakaan koska hän ei ole oikeasti työvoimaa ainakaan niin kauan kuin valituksesta ei tule ammattia.

      • Loisienharhat

        Et ole täyspäinen! Joku kepuloinen, tai vajakkipersu? Missä on täytämättömiä oikeita työpaikkoja?


      • PieniPiruVasempaan
        Loisienharhat kirjoitti:

        Et ole täyspäinen! Joku kepuloinen, tai vajakkipersu? Missä on täytämättömiä oikeita työpaikkoja?

        Ymmärrät varmaan, että se, mitä kirjoitat, kertoo sinusta.
        Jos väität minun olevan vaikkapa kirahvi, niin se kertoo sinun vaillinaisesta kyvystäsi hahmottaa asioita eikä tee minusta kirahvia.

        Mää ole vissi ahvena ku mul on köyry hartia...


      • enenkunauotkitaasi
        PieniPiruVasempaan kirjoitti:

        Ymmärrät varmaan, että se, mitä kirjoitat, kertoo sinusta.
        Jos väität minun olevan vaikkapa kirahvi, niin se kertoo sinun vaillinaisesta kyvystäsi hahmottaa asioita eikä tee minusta kirahvia.

        Mää ole vissi ahvena ku mul on köyry hartia...

        Kerro nyt parjaava tollo, missä ne työpaikat, mihin ei tekijöitä?


    • sekuriinia
    • venttix

      Kaikki tänne tulevat mamut myös pakkotyöhön eikä loisimaan.Kadulla hengaa ja metelöi yöt.

    • eikäy

      Kysymys näsäkkäälle duunari pirulta-tekisitkö itse ilmaiseksi työtä työmarkkinatuella? JA MILLÄ TOTIVAATIOLLA? Minähän sellaseen ikinä alistuisi,rahaa saa jos haluaa..

    • 7939390

      Eiköhän ne edelleen työttömiksi lasketa, vaikka leikkisivät työntekoa ilmaiseksi. Ei se työllisyyslukuja kaunista. Siinä vain estetään ihmisiä laiskistumasta ja saadaan pikkuriikkisen työtäkin hyvällä tuurilla tehdyksi.

    • venailija

      Tuskin kukaan ilmaiseksi menee ns töihin.kissanpaskat!

    • NORSSI

      asuripiru-et edeelleenkään kerro että menisitkö itse ilmaisena työhön ns työmarkkinatuella? Vastaa ennekuin alat ivaamaan työttömiä! Et vastaa kysymykseen edelleenkään ,kiertää kysymystä kuin saippuapala-tollopiru on perehtynyt kovasti vastailemaan työttömiä koskeviin aiheisiin-vastenmielinen tollukka.Vastaa ennenkuin alat nimittelemään pelletoope itse-metetkö itse työttömänä ollessasi mukamas ilmaisena työhön ? Tollo saa nyt vastata-hermot taas alkaa hänellä menemään kun alkaa nimittelemään ihmisiä kella oikeus mielipiteisiin -ei pahvi itse kestä minkäänalista vastamielipidettä-vastenmielinen toope itse.

      • 7939390

        Jos ei halua tehdä mitään työmarkkinatuen eteen, voi esimerkiksi jäädä toimeentulotuelle tai mennä palkkatöihin. Itse menisin luultavasti mieluiten palkkatöihin. Toissijainen vaihtoehto riippuisi siitä, minkä verran omaisuutta minulla olisi. Jos vain vähän, sitten toimeentulotuelle.


    • TotuusOnNenäsiEdessä

      Kaikki halutaan sorvin pariin siksi, ettei kenelläkään olisi ylimääräistä aikaa nähdä totuutta – totuutta kaikesta. Niin, me kun elämme täydessä illuusiossa, jossa lähes kaikki asiat on valetta ja asiat järjesteltyjä tietyn tahon toimesta.

      Ei se Suomeakaan manipuloiva hallitus niin tyhmä ole kuin moni vielä kuvittelee. Eikä missään Ruotsissa ole MIKÄÄN paremmin. Te, ette vain näe nenänne edessä olevaa faktaa, että nämä kaikki asiat tehdään tarkoituksella, ei tyhmyyden vahingossa, kuten kuvittelette. Te itse olette niitä ns. "tyhmiä", te olette heitä, jotka ovat syvässä unessa. Tätä teidän untanne ylläpidetään oravanpyörällä ja muilla aivopesun metodeilla kuten esim. televisio, elokuvat, media, opiskelu... Ihmisten herääminen pyritään estämään kaikin tavoin. Säälittää, että näin on, mutta ihmiselle on helpompi valehdella kuin kertoa, että heille on valehdeltu – jo psykologisista syistä ihminen pyrkii pitämään kiinni siitä, mitä on lapsena aivoihin pesty.

      Ja kuinka tiedänkään, miten moni tämänkin lukeva katsoo nenän varttansa pitkin ja tuomitsee minut vähintään "sekopääksi". Eipä se mitään, ei se ole minulta pois, vain ja ainostaan SINULTA. On todella vaikea herätellä nukkuvia. Vaikeimpia persoonia ovat ne huonon itsetunnon omaavat, jotka ovat keksineet olevansa älykkäitä kun ovat opiskelleet sitä ja tätä – "syvä huokaus" – opiskelu ja tiede ovat manipuloinnista pahimmat... Hyväuskoisuus on varmaan se toinen iso ansa. Mitä enemmän kyseenalaistat, sitä enemmän löydät totuutta.

      Esimerkkejä on lukuisia. Sanotaan nyt vaikka "helpoksi" esimerkiksi kaikkien tuntema 911, mikä löytyi ennen itse tapahtumahetkeä lukuisista Hollywood elokuvista, sarjoista, Simpsoneista syvällisempänäkin ohjeena (Bart ohjaa (katsojaa) katsomaan Yhdysvaltain dollareita, lehden edessä, jossa selkeä viesti 911.), Michael Jacksonin levyn kannesta... Kaiken tuon tuotannon (näidenkin pirullisten vinkkien esille panon) omistavat he, jotka omistavat rahan painamisen – ns. "eliitti". Media on siis heidän omistuksessaan. Miksikö käytän tätä esimerkkiä? Sinä tiedät tapauksen ja kun alat huomata, että se ihan oikeasti oli tietyn tahon järjestämä ja vuosikymmeniä suunniteltu juttu – ehkä kiinnostut enemmän ja huomaat, että kaikki muukin on suunniteltua ja järjesteltyä. Ehkä kykenet muistamaan, että sinulle on "vinkattu" jo ala-asteen historian tunneilla vapaa-muurareista ym. "salaseuroista". Miksi kieltäisit heidät, jos et kiellä maan olevan pallo?

      Ihmistä hallitaan monella tavalla ja voimakkainta lienee pelolla lietsominen – ihminen saadaan toimimaan halutulla tavalla hänen pelkonsa voimalla, joka tietenkin on ISO voima. Sodat on kaikki järjestettyjä, eivät ne itsestään syty :) . Ääliöt sitten sotivat ja tappavat toisiaan keskenään kun sodan sytyttäneet seuraavat sivusta... Sodilla tietysti tehdään bisnestä, kehitetään ihmisten hallitsemista ja pudotetaan iso porukka pois kuluttamasta luonnon varoja tai häiritsemästä seuraavia suunnitelmia. Nythän ihminen on liian "älykäs" huomaamaan aidon ympäristönsä – siinä on pienelle ja sairaalle porukalle jo isot syyt järjestää "luonnonmullistuksia" tai sotia (ihmisiä pois päiviltä), ihan kuten on tehty koko historia. Luonnon manipuloimisesta voit setviä ensinnä vaikkapa "HAARPin". Kaikki nämä ovat ihan perusasioita, mutta suuri osa ihmisistä ei vaan hoksaa – tappelevat ja vääntävät keskenään kuin lapset, kuten tälläkin palstalla huomaa jokaisessa aiheessa.

      Onko maa pallo? Ei ole, mutta on olemassa hyvät syyt aivopestä kaikki uskomaan niin. Elämme aikaa, jossa kameroita on jokaisella, raketteja voi ampua "tavallinenkin pulliainen"... Missä on aidot valokuvat ja todisteet "maapallosta"? Oletko nähnyt yhtäkään (enkä tarkoita mitään väitteitä oppikirjoista)? Todisteita kertyy kuitenkin jatkuvasti lisää siitä, että kovin tasaiselta näyttää. Nasa on pelkkä alansa manipuloija, joka alkaa tehdä niin paljon virheitä, ettei nyky kehitykseen kasvanut ihminen voi olla enää huomaamatta, että syötetyt avaruushömpät ym. ovat pelkkää huijausta. Missään kuussa ei ole ikinä käyty...

      Enempää en jaksa teille kirjoittaa. Sanon vain oman filosofiani mukaisesti: "Uskovalle kelpaa kerrottu, kyseenalaistava löytää totuuden". Älkää minua uskoko missään nimessä, kiinnostukaa kyseenalaistamaan ja selvittämään ihan itse. Niin pitkään kun ette kyseenalaista, olette unessa, aivopesun uhreina. Jos tämän tekstin vaivalla herätän edes yhden "veljen" tai "siskon", olen hyvilläni.

      Ja hei, työt ovat oikeasti hyvin pieni asia. Älä työtön huoli töistä tai pelkää valtion suunnalta tulevaa painostusta. On tulossa paljon suurempia asioita, tulee iso murros. Käytä omia aivojasi ja seuraa itseäsi, se on oikea suunta, eikä se mitä sinulle muut osoittavat ;) . Kuuntele itseäsi ja rauhoita itsesi, jotta voit kuunnella itseäsi ja lähimmäisiäsi syvemmin. Totuus satuttaa, mutta se myös vapauttaa – herää unestasi.

      Ai niin, ja se "helppo esimerkkini". Tässä yksi siihen liittyvä linkki: https://www.youtube.com/watch?v=pDBtKFgI4_E

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      250
      2369
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1784
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      165
      1497
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      328
      1483
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1045
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      79
      889
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      785
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      175
      766
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      203
      702
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      700
    Aihe