Kim Jong Sipilä jakoi mania.

Kim-Jong-Sipilä

Taas nähtiin tärkeysjärjestys rahanjaossa. Matuille lisää 14,5 milj moottoriurheilurata 3,5milj jyväjemmareiden virkistykseen 1milj, ja työttömät työkuntoutukseen kaverifirmoihin ilmaiseksi.
Eihän tämä lisää eriarvoisuutta eihän.

34

465

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitäköön_tunkionsa

      sipilä eroa ja siirry lestaattiolaislahkoon saarnaajaksi.

      • kateuskatkeruus

        Kylläpä vasuväsyjä vi..taa eipä ihme se on parantumaton sairaus kateus ja katkeruus sehän on normaalia siinä leirissä


      • Siha-jupila
        kateuskatkeruus kirjoitti:

        Kylläpä vasuväsyjä vi..taa eipä ihme se on parantumaton sairaus kateus ja katkeruus sehän on normaalia siinä leirissä

        Ei sulla paljon sanottavaa aina sama laulu. Ymmärrän jos on syntynyt insestin tuloksena tahtoo se jättää vähän vajavuuksia aivokapasiteettiin.Sehän on normaalia siinä leirissä.


    • HyväSiPiLä

      Suomi on nyt nousussa. Kaikki töihin kykenevät työttömät nyt hommia hakemaan.

    • TunkkiaPeliin

      "tärkeysjärjestys rahanjaossa"

      Sipilällä oikea järjestys. Ensin kakkua kasvatetaan, sitten vasta jaetaan. Tylyä oli vasurien aikaan, rahat jaettiin etukäteen ja sitten alettiin veroja nostella tai lainaa hakemaan.
      Nyt on hyvä tahti, ensin talous hyvään kasvuun niin jaettavaakin velkojen maksun jälkeen löytyy.

      • HallaahoJohtoon

        Sipilä on ottanut velkaa aivan kuten edeltäjätkin jos ei enemmänkin, kuitenkin eri kohteisiin kaveripiirille ja pakolaisille. Kantasuomalaisia kurittanut leikkauksilla ja maksujen korotuksilla.
        On kikyä ja työttömiä töihin palkatta. Oikeen EK:n mies.


      • JotainTolkkuaJuttuihin

        "Sipilä on ottanut velkaa aivan kuten edeltäjätkin"

        Ei pidä paikkaansa. Velkaa on otettu, mutta jatkuvasti pienenevissä määrin. Ja hallituksen tavoitteen tämän suhteenhan me tiedämme. Hienoa on, että päätavoite - työttömyyden nitistäminen - on lähtenyt toteutumaan.

        "töihin palkatta. Oikeen EK:n mies"
        Lasse Saurama-vainaa taitaa hekotella haudassaan. Hänhän vastasi tämmöisiin hölmöilyihin, että juu - pienet palkat ja työrauha.
        Tuskin mikään yksittäinen työryhmä kuin juuri ek:n (ja sen edeltäjien) väki - taitaa nykyisin olla suurin osa naisia - on tehnyt töitä yksityissektrin työpaikkojen eteen.


    • EdesPikkasenAsiaa

      "tämä lisää eriarvoisuutta"

      Voi meitä. Taitaa alkaa olla valmis tämä meidän maa? Ei sitten karkeampaa ahdistuksen aihetta löydy?
      Ehdotan, että ostat pari pulloa kossua. Juot ne pikkuhiljaa iltapäivän kuluessa. Takaan, että aamusella sinulla jotain asiallistakin pohdittavaa.

      • MeilläKossuavaan

        Ei taida parilla kossupullolla tämä meidän ahdinko loppua.Tai jos Sipilä ne nappais, siitä vois olla apua. Saattais miehellä ajatukset kirkastua. Vois tulla tavallisen kuolevaisenkin asiat mieleen ja parempi jos ottais muutaman taviksen mukaan näihin saunailtoihin. Hallis kuitenkin kusettaa niissä kaverisaunoissa. Pojilla kuitenkin Renaulttia niissä pileissä.


    • fghfbvdzcsz

      no ehe ehe, johan ol` taas vizi !

      • NoVoiIhme

        "ehe ehe"

        Noinkin eloisa ilon ilmaisu sitten irtosi, hienoa.


    • vaimitä

      Sama meno jatkuu. Kohteet on vain muuttunut. Jaetaan siis kavereille. Duunarin, sairaan ,työttömän, eläkeläisen kustannuksella. http://velkakello.fi/

      • NäinOnpi

        Tänään Suomi on yksi maailman menestyneimmistä maista, mitattiin menestystä sitten aineellisella vauraudella, koulutuksen laadulla, onnellisuudella, hallinnon luotettavuudella tai ihmisoikeuksien toteutumisella.


    • hyväveliverkosto
    • Herkistykäähetkeksi
    • entinenmeininki

      - Joo, saatas taas ihka körttiläinen pääministeri , körttiläisiin lahtareihin luotetaan enemmän ainaki etelä suomessa ,ja "golgatan kakkosneloset" vaan hulmuais ja suvivirsi sois

    • kim-jong-vatulisipilä
    • HopiHopiHommiin

      Suomi on nyt nousussa. Huolehtikaa omasta työkyvystänne, sen kaikilla osa-alueilla - ja hakeutukaa töihin. Jää paskanjauhanta vähemmälle ja olette itsekin vähemmän katkeria. Sipilän hallitus on pistänyt maamme talouden vauhtiin ja kasvupaikkakunnilla jo kova pula osaavasta ja kykenevästä työvoimasta - jos tekijöitä löytyy maastamme, niin ei tarvi niin virolaisia rekrytoida.

      • minäuhraannyn

        Hep, minä voisin ottaa hyvän vatuloijavakanssin kepulien maakuntahallinnosta. Joku pääpaskanjauhajan nimike sopii hyvin kun omistan kepulijäsenkirjan. Suomi nousuun byrokratialla.


    • EiHuutoäänestysPaikka

      "voisin ottaa hyvän vatuloijavakanssin"

      Riittääkö koulutus, löytyykö työkykyä ja tehokkuutta? Voi olla aika kysyttyjä paikkoja nuorten ja etevien keskuudessa. Pidä huoli kilpailukyvystäsi työmarkkinoilla, täällä suomi24-palstalla jaarittelemalla tuskin mitään mahdollisuuksia parantavaa vaikutusta. Pelkkä halukkuus ei riitä.

      • KaatuuVielä

        Ei varmaankaan huutoäänestyksellä,kyllä siihen kepun jäsenkirja vaaditaan ja hyväveliverkostoa myös. Konna auttaa konnaa.


      • vafuli

        järkeä,työkokemust,ymmärryst ja koulutusta miulla ei ole mutta intoa ja kepupuoluekirja löytyy.riitääkö se meriitiksi päästä töihin vatuloimaaan kepulaiseen maakuntahallintoon.


      • Katse.Eteen.Päin
        vafuli kirjoitti:

        järkeä,työkokemust,ymmärryst ja koulutusta miulla ei ole mutta intoa ja kepupuoluekirja löytyy.riitääkö se meriitiksi päästä töihin vatuloimaaan kepulaiseen maakuntahallintoon.

        Kovin olet hepposilla eväillä työmarkkinoille hakeutumassa. Harkitse ihmeessä, jos vaikka 5 - 10 seuraavaa vuotta elämästäsi uhraisit hyvän koulutuksen, tietotaidon hankintaan ja samalla reippaalla urheiluotteella ja elämäntaparemontilla tekisit itsesi kysytyksi työmarkkinoilla, yläpäänkin huurut siinä selkiäisivät. Onnea matkaan.


      • KeskuustA

        Kyllä kepun jäsen kirja korvaa kaikki muodolliset puutteent😂😂😂😂😋


    • King.Kong

      Sipilä lähti vaaleihin Suomu nousuun-iskulauseella - ja sai kannatusta. Nyt maamme talous on melkoisessa kasvussa. Työmarkkinat vetävät osaavia ja työkuntoisia. Hyvä näin.

      • kepuliprobagandoo

        Siltähän tuo näyttää, työttömyys on kasvanut entisestään: http://www.findikaattori.fi/fi/34, erityisesti nuoriso- ja pitkäaikaistyöttömyys, Suomen velkaantuminen kasvaa kiihtyvää vauhtia. Ainut mikä laskee on kepun ja sipilän suosio......


      • viisuri

        SUOMEN HIENOINEN TALOUSKASVU EI OLE PÄTKÄN VERTAA SIPILÄN ANSIOTA! ON LUONTAISTA KASVUA, AINA LAMAN JÄLKEEN TALOUS KOHENTUU HIEMAN!

        Sipilä on Suomen vihatuin mies, tyhmä, itserakas narsistipelle. Vienyt pienituloisilta lomarahoista osan, kikyttänyt ihmiset turhaan työhön, Suosii hyvä hyväveljiään ja on muka uskis, mutta palvoo vain rahaa ja kerää sitä itselleen ja lähipiirilleen enemmän kuin koskaan tulee tarvitsemaan. Maan rajojen ulkopuolellakin tiedetään, että polki lokaan sananvapauden! Repikää sipiläuskovaiset siitä!!!!!


      • HyväSipilä

        ".. EI OLE PÄTKÄN VERTAA SIPILÄN ANSIOTA! ON LUONTAISTA KASVUA, AINA LAMAN JÄLKEEN .."

        Kun siinä mellastat ja touhuta, niin varo ettei pääse into kakkaa housuun.


    • epäileväinenjoonas

      Miksiköhän kepulit on kaatamassa alkoholilain uudistuksen antamalla vapaat kädet omille kansanedustajilleen. Eivät siis tee ryhmäpäätöstä (omantunnon kysymys). Rikollisen toimintaan he kylläkin vaativat ryhmäkuria siis Kepu haluaa sallia suomalaisten osakeomistukset hallintarekisterin kautta.

      • hyväon

        köyhiltä rahan vieminen ei ole kepulle omantunnon kysymys, mutta limuviinat kaupassa on. nyt on kepulla prioriteetit kohdillaan.


    • VatulointiaTaas

      Sipilä pitää piikkiä auki Lehtomäelle ja muille kamuille että saavat talvivaaraan sijoijoittamansa rahat takaisin tappioina verovähennyksenä. Kiero mikä kiero.

    • SuomiNousuun

      Sipilän hallitus yhdessä talouselämän päättäjien kanssa ovat kuin ovatkin saaneet maamme kurssia reivattua. Suomen talous alkaa olla tukevasti kasvamassa - ja sehän oli Kepun vaaliteema ja tavoite heidän politiikalleen. Hyvä näin.

    • vanhempilehtori

      Suomi kuntoon Soini synnintuntoon ja onpa Orpo olo muillakin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe