Ujon tytön tunteet..?

scitecciboi

Olen kohdannut elämäni omituisimman tytön, johon olen kuitenkin aivan kusessa. Pyysin häntä ulos viime syksynä ja hän vastasi ikävä kyllä kieltävästi. Aikaa meni kunnes aloin huomaamaan erikoisia asioita hänen käyttäytymisessään.
Kyseinen tyttö ei siis ikinä hengaa jätkien kanssa, ei ainakaan niin että olisin nähnyt. Myöskään kukaan poika ei koskaan ole kommentoinut hänen ig-kuviinsakkaan tai mitään. Eräs päivä hän oli yhdessä kaveriporukassa koulussa, jossa oli pari tyttöä ja siihen tuli yksi poika. Kaikki muut katsoivat ja kuuntelivat kyseistä poikaa tarkkaan paitsi tämä tyttö. Hän katsoi maahan ja jatkuvasti vilkuili minua, seisoin siis n. 3 metrin päässä. Hän vaikutti hieman "kyrpiintyneeltä" ja ikään kuin mustasukkaiselta kun olin puhelimellani ja hymyilin sekä nauroin joillekkin viesteille.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, jonkin aikaa sitten meillä oli yhteinen kurssi, jonka alkuun hän ekaksi meni istumaan luokan toiselle puolelle. Sitten hän huomasi minut ja tuli istumaan viereiselleni paikalle. Koko kurssin ajan hän oli jalat kääntyneenä minuun päin ja räpläsi hiuksiaan, mitä hän ei ole koskaan muualla missään tehnyt. Silloin kun jos katsoin puhelintani ja hymyilin jollekkin jutulle siellä, hän vaikutti todella vihaiselta ja juurikin mustasukkaiselta.

Myöskin somessa tuntuu, että hän seuraa minua aika aktiivisesti, sillä hän noin 90% ajasta katsoo IG tarinani ensimmäisen 15 minuutin sisään sen postaamisesta, kerran jopa sunnuntaiaamuna kello 5. Hän myös aina tykkää kuvistani.
Minun piti siis tanssia eräät tanssiaiset kanssani, ja sinä päivän kun pyysin häntä tanssiaisiin (n. vuosi sitten) hän deletoi kaikki muut kuvansa ig:stä paitsi ne jotka vastasivat minun kuvaskaalaani (= mustavalkoinen). Sittemmin sen päivän jälkeen kun pyysin häntä ulos ja hän kieltäytyi, hän poisti loputkin kuvansa sekä profiilikuvansa eikä ole enää postaillut kuvia ollenkaan. Silti hän kumminkin tuntuu käyttävän sovellusta todella aktiivisesti.

Nyt myöskin viimeisen kuukauden ajan kun meillä on ollut ns. koulun yhteisiä hetkiä salissa, hän on AINA tullut istumaan viereeni. Sattumaa, että hän löytää aina paikkansa juuri minun vierestä, vaikka salissa on 1000 muutakin ihmistä?

Hän myös tiettyinä päivinä tuijottaa minua jatkuvasti, ja joinain päivinä tuntuu suorastaan välttelevän katseellaan.

Ja kaiken päälle hänen kaverinsakkin, myöskin uudet, tuijottavat minua jatkuvasti. Käytävällä, tunneilla, ruokalassa, you name it.

Kyseessä on siis erittäin ujo tyttö. Olenko vain vainoharhainen vai onko jotakin mahdollisuutta olemassa, että hän olisi jopa nyt kiinnostunut minusta? Viime syksystä olen kyllä itsekkin muuttunut aika paljon, tyylini on muuttunut kokonaan, olen tiputtanut semmoiset 15kg sekä ollut paljon paljon sosiaalisempi ja saanut kymmeniä uusia kavereita talven/kevään aikana. Tämä näkyy myös instagramissani, jossa syksyllä seuraajia oli 130 ja nyt yli 600.
Kiitos jos jaksoit lukea ja erityiskiitos jos jaksat vielä kertoa mielipiteesikin asiaan ^^

2

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokeile pyytää häntä uudelleen ulos.

    • määääääää

      Hmm... Koita lähestyä tyttöä esim. jonkin tekosyyn varjolla ja koita ensin rauhassa oppia tulkitsemaan häntä. Älä ole siis liian tungetteleva koska kyseessä ilmeisesti hyvin ujo tyyppi. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      249
      791
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe