Rahan alttarille kaikkiko lasketaan TV7?

valvotaan

Näytitte taas kerran kaksi päivää tätä menestysteologian harhaa Espoon Areenalta. Monissa seurakunnissa paimenet nukkuvat tai eivät enää välitä lampaistaan, kun eivät varoita tästä eksytyksen ajasta hengellisellä kentällä. TV7 voisi halutessaan olla kuitenkin "tulppana" kieltäytymällä kuvaamasta näitä levottomia, meluavia juhlia. Uskonpa, että Raamatun Jeesus itkee tällaisia menoja, mutta se toinen jeesus iloitsee, joka antaa vain hetken kestävää sielullista iloa.

8

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SokeaTaluttaaSokeaa

      "Aamen" aloittajan viestiin. Eksytystä eksytyksen perään... oli jumalanpilkkaa "hengestä juopumisen" muodossa, oli valta- ja menestysteologia. Ja niinkuin ei tässä olisi ollut vielä tarpeeksi näkivät sekä Missiomaailma, että TV7 raittiina ja hyvänä viihteenä retuutella itkeviä ja pelokkaita lapsia lavalla. Saatanallista toimintaa suoraan helvetin syvyyksistä. Edellämainitut antikristuksen airueet tukijoineen; tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi, jos ette vielä ole paaduttaneet itseänne lopullisesti. Tällä hetkellä määränpäänne nimi on iankaikkinen kadotus, Kirjoitusten mukaan.

    • Eksytystä

      Miksi ihmeessä Ojaresten silmät eivät aukea?

      • Koetelkaakaikki

        Nouse Suomi-tapahtumaa oli järjestämässä noin 30 eri seurakuntaa. TV7 vain kuvasi tapahtuman. Arviointia tapahtumasta varmaan kuullaan vielä.
        Aikuisia ihmisiä ei tarvitse valvoa eikä kenenkään paimentaa; näistäkin kokouksista voi oppia paljon jokainen meistä. Sitäpaitsi ei se raha siellä ollut pääasia vaan ihan muu asia.
        Jokaisen kannattaa tutkia ja koetella kaikki puheet ja esitykset.


    • HKJW

      Voitko "valvotaan" kertoa mikä se menestysteologian harhaa oli mitä sinä näit? Et voi tarkoittaa että melu tai liturgia näissä kokouksissa voi olla sitä mitä luokittelet "harhana" . Jotain muuta täytyy ollut.

      • Tunnustuskirjat

    • valvotaan

      Nimimerkille HKJW: Tärkein ero Raamatun ristinteologian ja menestysteologian välillä on, että menestysteologia on ihmiskeskeistä ja ristinteologia Kristuskeskeistä. Menestysteologiassa ihminen on se tekijä ja toimija. Maldonado käskytti ja komenteli, lupaili vaurautta, terveyttä jne. Se vähä, mitä pystyin katsomaan riitti kyllä toteamaan, että Maldonado oli täysin tyypillinen menestyksen julistaja. Nöyryydestä ei tietoakaan.

      • HKJW

        Valitettavasti et vastannut kysymykseeni. Minä kysyin: "mikä se menestysteologian harhaa oli mitä sinä näit?" Jos tarkoitat että tietynlainen käskeminen ja komentaminen on menestysteologian harha niin mitä me silloin teemme Jeesuksen kanssa joka käski tuulten ja aaltojen rauhoittumaan? Tai jos tarkoitat "lupaili vaurautta" niin miten ymmärtäisimme Paavalia Fil 4:19:ssa? Tai jos tarkoitat puhe terveydestä, miten me siinä tapauksessa ymmärtäisimme Uutta Testamenttia joka kertoo että Jeesus käytti suuren osan palvelutehtävästään parantamiseen?


    • valvotaan

      Olisiko lyhyin vastaus sinulle vain yksinkertaisesti se, että me emme ole Jeesus vaan vain vajavaisia, heikkoja ihmisiä. Meidän osa on pyytää ja anoa, ei käskyttää Jumalaa. Jeesus kyllä parantaa, mutta ajallaan ja tavallaan, eivätkä kaikki parane. Kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin, sanoo Sana. Menestysteologit ovat juuri näitä vääriä kristuksia, joista Jeesus varoitti, näin ajattelen. Paljon katteettomia lupauksia, paljon pettyneitä he jättävät taakseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe