KIrkon papit UHRASIVAT VAIN 12 euron TÄHDEN

VAIN12euronTÄHDEN

Jumalien, Valtiaiden Kirkko, papit, koko Kirkon väki hylkäsi, UHRASI vain 12€:n tähden. Eivät voineet mka papit kerätä keskuudestaan (pappien kesk.) 12€ per nuppi, että olisin saanut huijatut rahani takaisin. Huijatut rahat, sillä Herrat Valtiaat, JUMALAT pettivät, UHRASIVAT ja hyväkskäyttivät hengenvaaraan ja -hätään minua (ja myöhemmin myös läheisintäni vuosikausia) vuosia ennen ja jälkeen ja aikana, kun lahjoitin rahani Kirkolle. Kyseessä on minun tekemä hyväntekeväisyyslahjoitussumma 34 000€, jonka annoin Hyvässä Uskossa v. 12/2009 Kirkon UlkomaanAvulle.
Jouduin seuraavina vuosina katalan serkkuni-kavaltamisen, petosten kynsiin, jolloin jouduin tosi pahoihin, ylivaikeiisiin laskuvelkoihin. En selvinnyt yhtään taloudell. Jouduin pyytämään KUA:lta takaisin seuraavina vuosina kolmena eri kertana muutaman tonnin kerrallaan, yht. vajaa 10 000 €, jotta selvisin laskuistani, mittavista. Sain ne pyytämäni rahat, jäljelle jäi KUA:lle yli 24 000€.

Jouduin hengenhätään ja -vaaraan vuodesta 6/2009-näihin päiviin asti, eli siis ennen ja jälkeen lahjoitusrahan antamista, myös sen aikana, JUMALIEN, VALTIAIDEN taholta ja tahdosta. V. 6/2009 alkoivat Antikristus-LÄRVÄILYT Suomessakin, Etelä-Suomessa on nämä kaikki asiat, näyt, ilmestykset nähty.

Kirkko EI koskaan näiden vuosien aikana auttanut myöskään läheisintäni, mies ystävääni, v. 10/2014-näihin päiviin asti, eli yli 2,7 vuoden aikana, VAIKKA läheisimpänikin JUMALAT, VALTIAAT lapsineen tulivat Kaikin tavoin, Kaikella huoraamisellaan ja hyväkskäyttämisillään läheisintäni kohtaan, ATAKKI-HYÖKKÄILYILLÄÄN ajoivat hänet TOSI pahaan, kauheaan hengenVAARAAN ja -hätään. Kirkko EI alkusyksyn jälkeen v. 2014 vastannut yli vuoteen ollenkaan mihinkään HÄTÄHUUTOIHIN tai HÄTÄviesteihin, joita jätin heille puhelinvastaajaan ja s-postiviesteillä. He EIVÄT yli vuoteen vastanneet minulle/meille YHTÄÄN Kertaa, ja nyt sitten haluavat välttämättä pihdata, pitää itsellään sen 12€ per nuppi, josta olisi saatu se minun jäljellä ollut lahjoitusrahani, 24 000€. Vaikka KUINKA anoin, kerroin heille, että tarvitsemme esim. ulko-oveemme turvallisuuslukot ym. turvatoimenpiteet, itsepuolustuskurssit ym. ym. turvallisuuteen liittyvää.

Ja katsoin, ETTÄ KOSKA Herrat JUMALAT, VAltiaat kiduttivatkin, ja VIELÄ hengenVAARAAN ja -hätään ajoivat meidät, jopa ISIKsen käsiin (jonka papitkin tiesivät), minua yli 11,5 vuotta ja läheisimpäni melkein tasan 3 vuotta, katsoin, että Kirkko on velvollinen ja voipa antamaan lahjoitusrahani takaisin. Koska JUMALAT, VAltiaat olivat alkaneet jo ajat sitten pihdata myös lotto-voittoja meiltä, ja veivät, pilasivat, tuhosivat KAIKKI työpaikkamme, niin katsoin Asian olevan niin, että ILMAISEKSI meitä EIVÄT Herratkaan Valtiaat hyväkskäytä, huoraa VAARAAN. No, koska kyseessä on heillä kaikilla Sama Työnantaja, Sama YliPäällikkö (KUA:lla ja Kirkolla) katsotaan, että Kirkon velvollisuus- ja vastuuasiaan kuuluu silloin tämän Asian hoitaminen. Kirkko kuitenkaan ei suostunut, VAIKKA papeilla on yli 4000€:n palkat/kk. Kyseessä olisi ollut VAIN kertaluontoinen pappien hyvityssumma, 12€ per nuppi (n.2000 kpl pappeja), mutta se oli PIHTARIpapeille muka liikaa. Tästä kaikesta syystä johtuen jouduimme hengenVAARAAN ja -hätään, JOKA kestää KAUAN, vuosikausia vähintään. JA pappien MUHKEAT liksat sen kuin VAIN lihottavat hyväkskäytön sallivien pappien vatsaläskejä, ja ai ai kun heitä naurattaa:"emmepähän joutuneet maksamaan"!

VAATIKAA HETI oitis lahjoitusrahanne takaisin Kirkolta, sillä JUMALAT EIVÄT teitä pelasta silti, VAIKKA uhraisitte KOKO elämänne Heillekin! Ja papit nauravat AINA VAAN!

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SiellNePerseetTervataan

      Kirkon papit voivat punastua sitten onnensa kukkuloilla, kun taas alkaa kadota Suomessa ihmisiä. Ja Henkimaailma Valtiaineen VALEHTELEE taas, että hyvin muka niille kadonneille käynyt, tapahtunut, että ei mitään hätää eikä vaaraa ole heillä ollutkaan ja että muka hyvään paikkaan, Taivaaseen hYvään turvaan pääsivät. Ne eurooppalaiset kadonneet nuoretkinko?! Kirkon papit voivat Ikuisesti pitää kynsin ja hampain, jokainen pappi kiinni siitä 12€:staan, ja onnensa kukkuloilla vaan sanoa, että Herran Haltuun...tapahtukoon Sinun tahtosi...että kaikki meidät vainotuksiko?! Pitäkööt rystyset verillä, papit kiinni niistä roposistaan ja naurakoot sitten UHREILLE päin naamaa, että Taivaassa tavataan!

      • KirkolleHyvääKans

        Tässä tarkoituksena sen verran aloitustekstiä tuoda esiin ihmisille, että tässäkin on toivottavasti todistusaineistona VAIN ja AINOASTAAN se kaikki VALE, ansojen asetukset ja langetukset, joita Jumalat ja Valtiaat Henkimaailman olentoineen meille langettivat ja kaatoivat vuosikausia YHTÄ soittoa, ja minullekin yli 11,5 vuotta, näihin päiviin asti.

        Tässä todistusaineistona myöskin toivon mukaan tulee muille selväksi, se, että näistä kaikista VALEISTA, langetuksista ja kaadoista olen palstoilla huutanut jo vuosikausia ennen kuin Jumalat, Valtiaat ja Henkimaailmansa alkoivat huutaa minusta noita Vääriä todistuksia, mukamas liittyen lasten hyväkskäyttöasioihin. Olin jo vuosikausia ennen noitakin ansojen langetuksia, kaatoja ja VALEITA huutanut hätääni ja näistä asioista AIVAN kaiken.

        Tässä ja kaikessa muussakin tekstissäni toivon mukaan tulee selväksi ja esille se kaikki, koko Iso kuva, KAIKKI KOKO asia, mitä kaikkea meille (läheisimmälleni ja minulle) on tehty Herrojen ja Henkimaailmansa taholta, yli vuosikymmenen, ennen kuin edes sitten kaaduimme pahasti niihin ansoihin, kaatoihin ja langetuksiin. Tarpeeksi kun kaataa joko kovalla Voimalla ja/tai liian kauan, niin saa kaatumaan kenet ja minkä vaan asiankin, jopa senTotuuden ja Oikeuden, Oikeat asianlaidat (näin kävi myös meille). Teidän tulisi tietää mitä Newtonin-voimia HenkiValtiaat Henkimaailmoineen voivat käyttää, niillä kaadetaan n. tunnissa vaikka kokonainen mammutti-lauma.

        Toivon mukaan minut ja ilmoittamani asiat ja hätähuuto myös tunnistetaan, että kuka kirjoittaa näistä samoista asioista, varottaa ja itkee ihmisten hätää (muutkin toki kirjoittavat isoilla kirjaimilla korostaakseen asioiden tärkeyttä/hätäänsä huutaen). Anteeksi vaan jankkaamiselta vaikuttava teksti-litanjani, mutta kaikki on ollut niin hengenvaarallista ja HÄTÄMME suuri, että sekin "jankkaamisenikin" on saanut liioitellun piirteen. Myös Kirkolta, papeilta ja Kirkon hlökunnalta pyydän anteeksi nämä palstakirjeeni, enää en muista pahalla, saammehan sentään henkistä apua nyt näihin asioihin Kirkoltakin! Kirkko toivon mukaan auttaa ihmisiä ja on heidän puolellaan EIKÄ ole enää niin silmät kiinni-uskova Noihin Antikristus-Jumaliin yms. Valtiaisiin. Herrat pärjävät kyllä IHAN omillaan, apua He EIVÄT meiltä ihmisiltä tarvitse EIVÄTKÄ saa saadakaan ENÄÄ, kaikki nekin avunannot on Heille annettu JO, ja sittenkin LIIKAA nähty Heidän JOKAkertainen petturuutensa ja HUIJAUS, VALEINEEN!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2501
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1958
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1766
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe