Maksu vasta jälkikäteen?

rahallevastinetta

Jehovan todistajien ennustukset ja opetukset tulevista tapahtumista eivät oikein vakuuta - tässä joitakin "takuuvarmoina" myytyjä - hinnaltaan kuitenkin kovia - kulttia rikastuttaneita ennustuksia - suoraan ameriikan jumalalta: kas tässä - täs kassa:

1874: (1) Jeesus Kristus tuli takaisin hengessä. (Studies in the
Scriptures, Series IV, p.621)

1892: (2) Jumalan suuren päivän taistelu, Harmagedon, alkaa ja päättyy
vuonna 1914. (Zion's Watchtower, January 15, 1892, p.22)

1878: (3) Jeesuksen Kristuksen hallinta kuninkaana alkoi. (Studies in the
Scriptures, Series IV, p.579)

1914: (4) Pakanoiden hallintavalta häviää, sen jälkeen epätäydellisten
ihmisten hallintavalta päättyy. (Studies in the Scriptures, Series II,
p.77)

1914-1915 (5) Sodan (ensimmäisen maailmansodan) tuhoaman järjestelmän
sijaan asetetaan Jumalan valtakunta, joka saavuttaa koko
maailman hallintavallan. (Studies in the Scriptures, Series II, p.77)

1914-1915 (6) Kristuksesta tulee maapallon uusi hallitsija, Hän kaataa
pakanain hallitukset ja toimeenpanee itse oikeudenmukaisen
hallituksen. (Studies in the Scriptures, Series II, p.77)

1916: (7) Vuoden 1916 syyskuun 1. päivänä julkaistun Vartiotorni-lehden
mukaan juuri silloin oltiin Harmagedonin keskellä.

1918: (8) Perinnäiset kristilliset kirkot hävitetään, niiden miljoonat jäsenet
kuolevat kaikki. (The Finished Mystery, 1917 Edition, p.485)

1925: (9) Aabraham, Iisak, Jaakob ja muut Vanhan Testamentin pyhät
nousevat kuolleista täydellisinä ihmisinä ja ilmestyvät nähtävällä
tavalla. (Millions Now Living Will Never Die, p.89,90)

1941: (10) Muutaman kuukauden sisällä alkaa (taas!) Harmagedon. (The
Watchtower, 9/15/41, p.288)

1975: (11) Syksyllä on Harmagedon ja Jumalan tuhatvuotinen valtakunta
alkaa (taas!). Toisin sanoen, vuosi 1975 varhain syksyllä, tapahtuu maailman loppu.
Harmagedonin on täytynyt päättyä. (The Watchtower, 8/15/68, p.499)

Jotkut kultin kannattajat ilmeisesti uskovat edelleen sokeasti ameriikkalaisten ennustuksiin. koska kultti rikastuu rikastumistaan.

Tämän vuoden kesäkonventissa selitellään kultin kompurointia rivijehovien kustannuksella. He ovat konvetissa nähtävän mainosvideon mukaan olleet vain liian innokkaita odottaessaan.

Miten innokas/penseä kultissa saa olla ja mihin pitäisi uskoa?

32

326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muistavalitapuolesi

      Ikivanhojen asioiden tahallisesti vääristelevä penkominen on silkkaa ajanhukkaa. Jehovan todistajat katsovat tulevaisuuteen ja julistavat LOPULLISTA päämäärää - Jumalan valtakuntaa. Jos Järjestön valtavan pitkän historian aikana (Abel oli ensimmäinen Jehovan todistaja) jokin yksittäinen todistaja on saattanut olla liian innokas omissa odotuksissaan, Jumalan suunnitelma on sama kautta aikojen ja jatkaa toteutumistaan.

      Ennustukset toteutuvat, kuten Raamatussa on kerrottu. Näinä aikoina on paljon eksytystä, jotka paholaisen hengessä tekevät kaikkensa saadakseen ihmiset puolelleen. Siksi on Jumalan Järjestö. Se antaa oikeaa tietoa Jumalan tahdosta ja sen toteuttamisesta. Ajatukset ovat puhtaat ja persoonallisuus muotoutuu otolliseksi Jumalalle. Raamattu sanoo, että Valtakunta hallitsee. Ketkä ovat Jumalan Valtakunnan julistajia?

      • tulijärvi

        Jehovien historia on mormonien, newagelsiten ja muiden huuhaakulttien kanssa ihan yhtä naurettavan lyhyt - reilut sata vuotta. Nimi Jehovat keksittiin vasta 1930-luvulla, joten sen brandin satavuotisbileisiin on vielä pitkä aika - ehtineekö pari maailmanloppuakin vielä tähän väliin?

        Jehovien räikeä väärien ennustusten ja omien tulkintojen sekamelska paljastaa Raamatussa varoitetun väärän profeetan - Jumalan nimissä OPETETAAN valheita ja keskitytään turmelemaan Raamatun ilmoitus. Kultin busineksiin koostettu UUDEN MAAILMAN tekstiväännöskokoelma on harkittu ja tahallisesti väärille poluille johdatteleva mukan Raamatun näköinen pilkkakirja, jota on levitetty liian monelle yksinkertaiselle ja kouluttamattomalle. Hyväuskoiset ja tietämättömät - usin täysin vilpittömät ihmiset värvätään tähän ameriikkalaiseen saastaan.

        Jehovaliike on väärä profeetta. Sen opetuksien eteen päin vienti on jumalanpilkkaa. Jehovista on tie ulos - se on pelastustie. Yksittäinen jehova on Luojan rakas lapsi, ja hylättyään ameriikanihmeet aikaa ja rahaa jää luotuna elämiseen sekä omalle perheelle. Vartiotorni on jo upporikas - jokainen kulttiin huijattu rahasumma vie paholaisen suunnitelmaa eteenpäin. Lahjoituksia käytetään maailmanlaajuisiin pedofiilioikeudenkäynteihin sekä minuututi minuutilta kasvaviin uhkasakkoihin todistusaineistojen pimittämisestä.

        Jeesus on Tie, Totuus ja Elämä. Mitään muuta nimeä ei ole meille annettu. Jeesuksessa on Hänen itse luomansa ihmisen tulevaisuus. Uudet taivaat ja uusi maa ovat jokaiselle Jeesukseen uskovalle valmiina odottamassa.


    • päätäjotänään

      Olen jälkikäteisen maksun kannattaja. Jos liike on luvannut liikaa, edesmenneitten kannattajien jälkeläisille pitäisi hyvittää väärin perustein maksetut rahat.

      Mitään etukäteissuorituksia tai takuusummia ameriikkaan ei missään tapauksessa kannata lähettää. Kuten petettyjen lupasuten listasta näkee, mikään, mistä on maksettu sekä työllä että rahasuorituksilla, ei ole toteutunut.

      Vääriin profetioihin mukaan kiihoitetut hyväuskoiset rivijehovat leimataan kultin konventtivideolla "1975" liian innokkaiksi ja väärin uskoneiksi - kultilla on otsaa väittää edelleen näin - yli sadan vuoden rahastamisen jälkeen.

      Jos tunnet itsesi sairaaksi kultin mielipuolisuuden takia, lähde lätkimään! Jos olet ahdistunut kultin pakkohymyilyyn ja vaihtoehdottomuuteen, lähde lätkimään! Ilo palaa luoksesi ja Taivaan Isä ymmärtää pahimmatkin harharetket. Ilman nöyryytystä voit turvata Jeesukseen. Ameriikankultit ovat rasittavia ja muutama kuukausi tekopyhää roolia riittää varmasti jokaiselle suomalaiselle.

      Pidempikin orjuutus on lähdön jälkeen nähtävissä myös kokemuksena ja varoituksena, miten ahneet uskonlahkot amerikassa riuduttavat ihmisiä henkisesti, pakkotyötä teettämällä ja rahat viemällä jopa lapsilta! Mitään halpaa tekoälyä inhimillisempää ei näillä rahankerjuukulteilla ole. Tervetuloa ulos huijariporukoista!

    • TotuudenTaina

      muistavalitapuolesi 22.5.2017 6:09

      "Ikivanhojen asioiden "
      -Raamatun 5 Moos 18:20-22 ei sisällä parasta ennen -päiväystä.
      -Vartiotorni sanoo itseään jehovakanavan Jehovan pöydäksi. Pilkkaat jehovaasi sanomalla että sen sanat vanhentuisivat - ajattele, meillä kristityillä on Raamattu. Sen ikä on lahkolaisille niin uskomaton, että en yritä kertoakaan.

      "tahallisesti vääristelevä penkominen"
      -olemme keskustelufoorumilla ja sinun odotetaan oikaisevan, kun kirjoittamaan ryhdyt.
      Muuten sinä annat ymmärtää käyttäväsi konstia, kiellät lahkosi totuuden. Siten siis vain häpeät aloituksen vuosilukuoppia, joka tunnetusti onkin lahkolle leimallista.

      " Jehovan todistajat katsovat tulevaisuuteen "
      -Millä sinä sen todistat ? Onko tehty tutkimuksia ? lahkosi tuottaa Uskontojen uhrien tuki ry:n suurimman asiakasryhmän. Entiset todistajat puhuvat että lahkossa ollaan peloissaan, vaikka iskulauseita toistetaankin.

      " julistavat LOPULLISTA päämäärää - Jumalan valtakuntaa "
      Kristitylle on Jumala antanut tärkeimmän käskynsä, rakasta lähimmäistäsi. Eiköhän se jumalan valtakunta ole jo tullut julistetuksi ?

      "Jos Järjestön valtavan pitkän historian aikana "
      Järjestö on itse asiassa viranomaisten rekisterissä. 1930 -luvulla rekisteröity. Emolahko raamatuntutkijat jo 1800 -luvun puolella. Raamatuntutkijat toimivat eedelleenkin.

      "jokin yksittäinen todistaja on saattanut olla liian innokas"
      -Niin että innokkuus on säädelty, mökötystuomio vahvistetaan, ja tiedetään miljoonaisen jäsenkunnan joukossa olevan vain yksittäinen sääntörikkoja. Niinpä. Kuka hän muuten on ?

      -Jos ulkopuolista kiinnostaa, niin eronneiden määrä on Suomessa suurempi kuin jäsenten. Sen näkee vuosittain liittyneiden kokonaissumman ollessa runs. suurempi kuin jäsenmäärän.

      "Ennustukset toteutuvat, kuten Raamatussa on kerrottu"
      -Raamattu onkin kristittyjen kirja. Vartiotornin ennustuksista ei ole toteutunut yksikään.

      " Siksi on Jumalan Järjestö "
      -Raamatussa Jeesus puhui kirkkonsa perustamisesta "kalliolle". Todistajia on kielletty sanomasta lahkoaan / valtakunnsalilaitostaan kirkoksi.

    • VainJeesusVoiPelastaa

      Päivää kaikille. Minua kummastuttaa miksi Jeesus Kristus, siis meidän kristittyjen kaikkivaltias Jumala ja Vapahtaja on rahamielessä vedetty mukaan likaisiin jehovabusineksiin. Pyhittääkö Vartiotornin omankädenoikeuden muka se, että alhaisella tavalla uskotellaan, että "kyllä se Jeesus on meidän hyvä kaveri" - iljettävää ratsastamista Vapahtajan Nimellä, joka on ainoana nimenä annettu maailmalle!

      Yhtä alhaista on väärentää Pyhä Raamattu ja painaa se näyttämään päältä päin oikealta. Tietenkin luottaen siihen, ettei värvättävät sitä erota oikeasta. Halveksittavaa ja alhaista itsensäkin halventavaa pelinpitoa ameriikkalaispohatoiden pillin mukaan.

      Kenenkään ei pidä tutustua näihin huijareihin - kääntää vain katseensa Jeesukseen ja rukoilla kääntymystä Hänen puoleensa kaikkien harhautettujen puolesta. Jehovilla on pääkonttorllaan pirulliset vehkeet ja rahaa - nykyisin kultin vakuutteluihin saattaa haksahtaa melko keskinkertainenkin ihminen.

    • pikkusummiajehoville

      Kyllä se sopii. Vartiotorni on velkaa mm. ilmaiseksi teetetyistä saleista, lehtien pakkomyynnistä ja niiden tuotannon rahoittamisesta, beetelin orjatyöstä, menetetyistä eläkkeistä, kuolemantuottamuksista sekä mielisairaanhoidon kustannuksista. Yksi kultin nujertama nuori maksaa Suomelle tätänykyä n. 1.000.000 euroa, sitten kun hän on 80-vuotias, lopulliset kulut yhteiskunnallle voivat olla jopa kymmenkertaiset.

      Minne laskun voi lähettää - En löytänyt Vartiotornin laskutusosoitetta kultin nettisivulta - rahan, perintöjen sekä vakuutussummien talletusmahdollisuuksia oli kuitenkin lukuisia.

    • jehovasetäparoillerahaa

      Vartiotorniseuran rahaliikenne on yksisuuntaista. Kultille virtaa rahaa 8.000.000 kannattajalta jatkuvasti käteisvaroista, saleilla on lahjalaatikoita, joihin muistutetaan jättämään rahaa. Laatikoita on kaksi - eoinen maailmanlaajuiseen työhön toinen oman "seurakunnan" tarpeisiin. Jokaiselle kannattajalle tehdään selväksi, mihin maalliset aarteet pitää kerätä - testamentit, henkivakuutusten korvausmaksut sekä omaisuuden lahjoitukset myös elinaikana ohjataan Vartiotorniseuralle. Haaratoimistot neuvovat kädestä pitäen ja kultin nettisivulla on tilinumerot ja jatkuvan suorittamisen ohjeet esim. AmericanExpress-luottokortilla tapahtuviin toistuvaissuorituksiin.

      Tästä varainhankinnasta ja omaisuuksien sekä käteisen rahan keräämisen tuotoista ei anneta mitään raporttia julkisuuteen. Vartiotornikonsernin kaikki tilinpäätöstiedot ovat salaisia. Miksi? Esim. Suomen Ev.Lut.-kirkko kertoo taludestaan ja mm. n. 1.000.000.000 euron eläkerahastonsa tuotoista JULKISESTI joka vuosi julkaistavissa tilinpäätöserittelyissä. Samoin tekee mm. esim. täällä palstalla usein mainittu suomalainen lähetyssäätiö - tilinpäätöstiedot ovat netissä jokaisen tutkittavissa vain kahden klikkauksen takana. Näin kaikilla muilla taloudellista toimintaa pyörittävillä yhteisöillä VAAN EI JEHOVILLA! Salattavaa on ilmeisesti siis muutakin kuin lasten hyväksikäyttäjien nimirekisterit.

      Vartiotornin velat saa perittyä ainoastaan oikeusteitse. Järjestö on maksanut miljoonia dollareita kertakorvauksena oikeustaistelun voittaneille pedofiilien uhreille siis yksityishenkiiöille. Mutta vasta kalliin ja uhreille täysin epäinhimillisen, jehovien likaisen pelin aiheuttaman oikeustaistelun jälkeen. Jos verensiirrot sallitaan jälleen elinsiirtojen ja rokotusten tavoin, kuolonuhrien omaisten korvausvaatimusjutut kulttia vastaan räjähtävät silmille. Vaikka kultti on saanut kerätä katteettomilla ennustuksillaan ilmaista rahaa 138 vuoden ajan, ja on upporikas, nyt voi olla ensimmäinen realistinen mahdollisuus saada korvauksia jehovakultilta.

      Kultin intresseissä on pitää kannattajansa kovassa kurissa. Myös pienessä "terveessä" syyllisyydessä ja kiitollisuudenvelassa. Ei pidä unohtaa, että kultin takaiskut Venäjällä tullaan maksattamaan muilla, esim. suomalaisten jehovien selkänahasta ja pussista. Kesäkonventissa saadaan esimakua aiheesta. Kultti ei spoonsoroi venäläisten matkoja tai majoitusta, ruokailuka (edes konventeissa!!!) ei tarjoa oikeudellista apua pulaan joutuneille tai yliåäänsä edes myötätuntoa - kultin kannattajat ovat yhteisvastuussa vastoinkäymisistä Venäjällä ja heidät velvoitetaan korvaamaan kultille valtavat kulut, mitä heitä koskevat oikeudenkäynnit ovat tulleet kultille maksamaan. Eniten pääkonttoria huolettaa omaisuutensa uhattu asema Venäjällä. Vartiotorni omistaa kaiken kiinteistömassan itse - täysin päin vastoin kuin esim. suomalaisille kannattajille on näihin asti uskoteltu. Amerikka rakennuttaa ilmaiseksi itselleen saleja, jotka myydään ameriikkalaisten päätöksellä ameriikkalaisen omaisuuden kartuttamiseksi. Venäjän osin suomalaisvoimin rakennetut toimistot sekä salit ovat nyt kultin kannattajien velkataakkana kultin hallinnolle. Siksi kesäkonventin ohjeistusta on syytä kuunnella teokraattisen sodankäynnin aseet tuntien syyllistymättä ja antamatta senttiäkään Venäjälisää, edes ilmaisten täysihoitojen muodossa. Kultti on itse vastuussa tappioistaan. Marttyyrikampanjaan ei pidä lähteä mukaan. Epäonnistumisista aiheutuneita kuluja ei pidä lähteä korvaamaan kultille lisätyöllä ja -kuluilla tai vastuunottamisella venäläisten jehovien elättämisestä.

    • näitälöytyy

      Joillakilla on tosi vilkas mielikuvitus (ed.setäparka)

      • kyykytystäjakerjäämistä

        Voi olla siteeksi asiaakin. Kultti kyykyttää nyt kannattajiaan oikein tosissaan, ei riitä, että konventeista on karsittu mahtava ruokailu kokonaan pois - ei edes kahveja tarjota - mutta nyt on riistetty joo vanhusten lepomahdollisuuskin! Venäläiset on sysätty kokonaan suomalaisten jehovien kustannettaviksi - ei liene kaukaa haettua, että painostusta kovempaan tukemiseen kuullaan kesäkonventeissa. Vedotaan suuriin kuluihin, mitä kultti on muka joutunut kannattajiensa puolesta suorittamaan. Takaisinmaksua edellytetään jokaiselta uskolliselta. Kiristystä on odotettavissa.


    • Minä maksoin taivaspaikasta suoraan käteen jeesukselle Jersalaimissa. Viikonpäivä oli dies Iovis (teillä kuolevaisilla torstai) ja nisan kuun 13. päivänä vuonna 33. Hinta oli 30 lesken hopearupiaa ja kaksi pulloa votkaa.

    • kulttikorvausvastuussa

      Koska Harmagedon on jehovista huolimatta viivästynyt, kultin opetuksen ja väärien profetioiden levittäminen ON rangaistavaa EI tuettavaa. Kultin sisällä toimiva ihminen levittää valheita ja on vastuussa teoistaan. Kultin voi saadakseen vapauden vastuista jättää kokonaan, niin kuin suuri osa jo tekeekin. Kiitos internetin antaman oikean tiedon. Viime vuonnakin yli 300 suomalaista jehovaa jätti kultin lopullisesti eikä heitä tulla enää syyttämään kultin järjettömistä vastuista.

      Kultti karttaa ja mököttää sekä puhuu pahaa entisistä veljista ja sisarista. Se kertoo kultin todellisesta luonteesta. Kulttia ei pidä enää tukea millään tavoin - ei rahalahjoituksia eikä testamenttja. Salien rakentaminen ilmaiseksi amerikkalaisen kultin omistukseen ja myytäviksi on ihmisten hyväksikäyttöä ja huijaamista. Heille on uskoteltu näihin päiviin asti, että salit olisivat muka jotenkin rakentajiensa "omia" viimeistä naulaa ja räystäslautoja myöten - tosiasiassa amerikkalaisnen kultti omistaa jokaisen salin ja tekee niillä ihan mitä tahtoo. Esim. myy vapaasti rakaentajiltaan kyselemättä.

      Koska kultti valehtelee ja pimittää liiketoimintansa tunnusluvut, ennustaa maailmanloppua Jumalan nimessä saadakseen nopeammin ja enemmän rahaa, se on kavahdettava VÄÄRÄ PROFEETTA. Tulijärvi odottaa. Jokaisen jehovan on laitettava rahapussi kiinni ja jätettävä jehovakultti. Taivaan Isä antaa anteeksi pahimmatkin harharetket, kun päättää sydämessään kääntyä rukouksessa Jeesuksen, meille annetun ainoan nimen puoleen ja jättää jo tänään nämä ameriikkalaiset huijarit!

      Kultin korvausvastuu on myös todellinen. Kultin kannattajat ovat henkilökohtaisessa vastuussa kulttinsa rikoksista. On viisainta erota tästä kultista - oma aika ja rahat säästyvät ja kultin synnit jäävät kultin korvattaviksi. Oikeusteitse kultilta on mahdollista saada korvauksia esim. lasten hyväksikäyttäjien nimien salaamisesta, ettei kulttijohdon tiedossaolevia rikoksentekijäitä saataisi oikeuden eteen. Ne tiedot kuuluvat ainoastaan poliisille ja sille ne on myös pakko pikapuoiin toimittaa. Kultti kuvittelee olevansa lain yläpuolella, mutta erehtyy.

      Maksu siis jälkikäteen.

    • ikuinensavukohoaa

      Tähdennetään vielä : maksun aika on alkanut.
      Kultin alasajo on jo alkanut.
      Muinoin pakanavaltiot olivat Jumalan käsikassarana kun Israel joutui tilivelvolliseksi. Valtakunnat laittoivat Israelin matalaksi.
      Ilmestyskirja kertoo siitä kun väärä uskonto (m.m. Jehovan todistajat) tuhotaan. Valtiot tulevat tekemään sen.
      Nyt valtiot ovat jo alkaneet lypsämään Jehovan todistajien omaisuutta, Jehovan todistajien rikoksista. (m.m. pedofilien suojelu)
      Pian Jehovan todistajat riisutaan kokonaan ja siitä ei jää mitään jäljelle.

      • vastuidenkannattajat

        Täsmälleen näin on tällä hetkellä tapahtumassa. Kultti murenee myös sisältä päin, koska rivijehovat ovat jäämässä yksin ameriikanjehovilta tulevien pelottavien tv-määräysten varaan. Mihinkään ei voi luottaa, keskeiset opit ja toiminnot lakkautetaan - esim. uskominen kultin alati vaihtuviin vuosilukuihin ovat milloin paratiisiin pääsyn ehto milloin taas erotusperuste kultista. Uusia vuosilukuja kun on kultin lyhyen toiminnan aikana siunaanutnut joka vuosi yksi lisää. 1874:stä on jehovien likaisissa käsissä väännetty vuosi 1914 ja 1941:stä 1975. Nyt elämme todellisten jehovavainojen aikaa 2017, josta varmaan voidaan taas laskea ameriikassa uusia maailmanlopun varmoja päiviä. Huhhuh. Idioottimaisempaa touhua ei kannata etsiä, ihmiset maksavat ilosta olla mukana ameriikkalaisen kiinteistösijoitusjätin ilmaistyöntekijöinä ja kassavirran voimistajana. Ameriikkalaishallinto väittää olevansa ei enempää eikä vähempää kuin Ainoa Jumalan Maanpäällinen Hallinto. Liike pakottaa kannatajiaan salaamaan kaiken sen rikollisen toiminnan, mikä tulee esim. julistajien tietoon. Jehovien omat "oikeuskomiteat" vaikenevat johtajiensa jäljessä rikoksista ja määräävät sekä kyttäävät riviporukan hiljaiseksi. Kultin ennen nettiä niin puhtoista julkikuvaa yritetään vieläkin valhein ja mainosvideoin puhua virheistä vapaaksi parhain päin, etteivät jäljellä olevat jehovat LUOVUTTAISI.

        Kultin kannattajat ovat kulttinsa kaatajat. Jokainen jehoville selkänsä kääntävä vapautuu kultin hirvittävistä vastuista. Samalla ihmiset saavat Jumalan tahdonkin mukaisesti alkaa pitää VAPAASTI HUOLTA TOISISTAAN, lapsistaan. läheisistään, kun ameriikanpohatat eivät enää sanele, ketä saa vaikka tervehtiä! Sanot vain iloisesti "hei" vapaasti kaikille, joille haluat tervehdyksesi suoda! Tuntuuko uskomattomalta vapaudelta? Jehovissa jokainen vastaantulija on potentiaalinen luopio ja (saatanan) paha ihminen, jonka jehovahallinto tulee ehkä jo ensi viikolla teloittamaan.

        Maksu lankeaa kultin kannattajille viimeistään pian, mutta ihan viimeistään viimeisellä tuomiolla. Jumala näkee kaiken. Jumalaa ei jehovatkaan pysty huijaamaan. Jumala kuitenkin rakastaa jokaista jehovaakin omana lapsenaan, lapsen on nyt vain tajuttava kääntyä luojansa, Jeesuksen puoleen. Kaikki kultin synnit poistuvat lopullsiesti harteiltasi, kun otat Vapahtajan vastaan. Tee se nyt ja jätä jehovat.


    • naistenrahallinenarvo

      Todellista hintaa maksavat kultin toiminnassa mukana olevat naiset. Heidän työpanoksensa ja esim. majoituspanos ruoanlaittoineen ja siivouksineen sekä lastenhoitoineen on raadantaa 24/7.

      Naisia ei jehovissa nosteta Hallintoelimeen. Itse asiassa jehovien naisen asema on osattoman asema. Hänelle ei voi maksaa palkkaa siksikään, että hänellä ei ole omaa pankkitiliä! MIES hoitaa naisen raha-asiat jehovissa!

      Katsahdetaampa hieman, mikä on naisen paikka jehovissa:

      MIESTEN virat korkeimmasta alhaisimpaan:

      1. jehova (nimi otettu käyttöön 1931 jehovajohtaja tuomari Rutherfordin määräyksellä) On nimitetty myös Vartiotornilehden päätoimittajaksi. (oikeuden pöytäkirjamaininta)

      2. jehovien jeesus eli enkelimies Mikael, johtajana jehovien taivaassa (144.000. jehovaa ja jehovien jeesus päällikkönä, joka teloittaa meidät n. 7.500.000.000 ei-jehovaa aivan pian.

      3. Hallintoelin, seitsemän MIESTÄ, jotka ovat maanpäällinen ainoa jumalan tietokanava. Heitä ei saa arvostella eikä kyseenalaistaa, koska "kapina Haliintoelintä vastaan on kapina Jumalaa vastaan!"

      4. Haaratoimistokomiteat, useampi MIES jokaisessa (saatanan) valtiossa. Pelkkiä miehiä, ei naisia edes sihteereinä.

      5. Matkavalvojat - MIEHIÄ - kirkossa lähinnä piispaa vastaava asema

      6. Vanhimmistot - MIEHIÄ - vastuussa mm. oikeuskomiteoiden "tuomioista" - huom. ei maalliselle tuomiovallalle - ainoastaan jehovalle

      7. Seurakunnat - jehovien seurakuntiin kuuluu vain VIISI MIESTÄ!/ seurakunta. Näiden virallisten seurakuntien tehtävänä on harjoittaa kiinteistöjen hallintaa! Seurakunnat eivat järjestä hengellistä toimintaa! Jehovien ameriikkalaisten sääntöjen mukaan seurakuntiin hyväksytään ainoastaan MIES. Naisilta pääsy kielletty!

      8. Julistajat. Vapaaehtoisia ulkopuolisia - eivät kuulu seurakuntiin. Ei päätäntävaltaa eikä juridista sidosta Vartiotorniseuraan.

      Julistajat saavat lahjoittaa, tehdä kenttäpalvelusta, antaa omaisuutensa Vartiotorniseuralle, siivota ja rakentaa ameriikkalaisomisteisia saleja, majoittaa lainsuojattomia veljiä ja sisaria.

      Ja tällä tasolla kultti päästää mukaan myös NAISEN! Naiset saavat kultin määräysten mukaan lahjoittaa, tehdä kenttäpalvelusta, antaa omaisuutensa Vartiotorniseuralle, siivota ja rakentaa ameriikkalaisomisteisia saleja, majoittaa lainsuojattomia veljiä ja sisaria sekä huolehtia ruokahuollosta kotona ja kultin tilaisuuksissa kaikkien lasten ja miestenkin osalta.

      He eivät saa puhua kokouksissa eivätkä saaneet opettaa Teokraattisessa Palveluskoulussa. Opetus ei ole jehovanaisen oikeus.

      Nainen on jehovien todellinen vastuunkantaja. Hänellä ei ole mitään valtaa. Miehet jehovasta alaspäin täyttävät Järjestön kaikki Virat ja Tehtävät. Esim. kirkossa nainen on tasa-arvoinen myös virkanimitysten suhteen. Piispat ja papit, puhumattakaan seurakuntien virallisista jäsenistä saavat täyttää Jumalan lapsen paikkaa, olivatpa he sitten naisia tai miehiä tai jotakin siltä väliltä.

      Jehovien naisasialiike heräilee - onhan heita n. 10 naisjehovaa 7 miestä vastaan. Nainen on alistetussa asemassa jehovissa Raamatun opetusten vastaisesti. Tästä aiheesta puhuu tarkemmin teologian maisteri Mailis Janatuinen opetussarjassaan "Raamattu Rakkaksi".

      Sarja käsittelee Raamatun henkilöiden elämää. Janatuinen tunnetaan ympäri maailmaa levinneestä raamattupiirimateriaalistaan, Ilosanomapiiristä. www.ilosanomapiiri.fi
      Janatuinen saa vankalla raamatuntuntemuksellaan eläväksi Raamatun riipaisevat elämänkohtalot.

      http://www.tv7.fi/vod/player/6834/

      Mailis Janatuisen puhe on selvällä äänellä puhuttu ja oppineen Jumalaan uskovan ihmisen siunattua opetusta. Jumalan siunausta kaikille!

    • tietotuusjaelämäonjeesus

      Ameriikassa on keksitty jehovien ohella myös osamaksukauppa. Eli esim. T-Fordinsa sai 1920-luvulla "ostaa" pienellä käsirahalla ja sitten vähitellen erissä, kuten nykyisinkin monet meistä kulutushyödykkeitään itselleen hankkivista tekevät. Osamaksukauppa on ameriikkalainen tapa rahastaa myös rahoituksesta. Tavara myydään kovalla voitolla ja kaupantekoon tarvittava raha myydään vielä kovemmalla voitolla.

      Miten tämä liittyy jehoviin? Ameriikka? Rahanteon maksimointi? Köyhien kiikkiin saaminen? Jehovat myyvät kovalla voitolla ilmaa. Siitä maksetaan useammankin auton verran niin työllä kuin ihan riihikuivallakin. Nykysin myös kultin ohjeiden mukaan näiden ameriikkalaisten maksukorttiyhtiöiden kalliilla luottorahalla.

      Järjestön tuotto-odotus on ollut aina satumaisen korkea. Ei palkanmaksua, ei vuosilomia, ei eläkevastuita ei reklamaatioita viallisesta tavasrasta ym. Myytävä tavara on ameriikkalaiseen Disney/CocaCola-tyyliin mainostettu ihan JUMALAN kanavaksi niin, että vaikkei itse maksettua tavaraa ole nähtykään, siitä kannattaa vuodesta toiseen maksaa kovalla työllä ja rahansiirroilla. Kuten isosta perheautosta.

      Eli siis maksetaan isot rahat etukäteen eikä saada vastineeksi mitään. Paratiisilupauskulttien rahoittajat maksavat täysin tyhjästä muutamalle herralle satojen miljoonien tuotot vuosittain - esim. jehovien pääkonttoriin nyt jo 140 vuoden ajan. Rivijehovaa ei juuri kultissa muisteta - ei ravintoa eikä kahvia. Ei leposijaa. Mastercard-pankki/luottokorttilahjoitusautomaatti muutaman metrin välein muistuttaa konventtiväkeä joka nurkalla siitä velasta, mitä pitää lyhentää vuodesta toiseen. Loppua lyhennyksille ei näy. Jos automaateila on tungosta jehova-appsilla voi lahjoittaa omasta iPadista. Sille on oma Vaeriotorniseuran sovellus.

      Kultti kiirehtii maailmanlopun puheillaan julistajia lahjoittamaan yhä enemmän ja nopeammassa tahdissa - palkkio kun on oleva suuri vain nurkan takansa vaanivan pikaisen Harmagedonin ansiosta. Tällä valheella on kiristetty rivijehovien rahat ja työpanos jo 140 vuoden ajan. Tämä armoton rahankerjuukultti ei välitä ihmisten hengellisistä eikä sosiaalisista tarpeista - ei elävästä uskosta Jeesukseen eikä uudelleen syntymisestä. Rukoilkaamme Jeesukselta pelastusta! Jeesus rakastaa jokaista lastaan!

    • yhb12

      Tuskin edellisen kirjoittajan rukouksia kuuntelee kukaan. Valehtelijoita ja väärän todistuksen antajiaa ihailee ainoastaan tämän maailman Jumala Saatana Panettelija. Yksinhuoltaja äitinä kirjoitan Sananlaskujen 19: 22.n sanoin: " Haluttavaa ihmisessä on hänen rakkaudellinen huomaavaisuutensa, ja vähävarainen on parempi kuin valehteleva mies."
      Kirjoittelusi muuttuu ainavain vastenmielisiksi valheinesi.

      • oinäitäaikoja

        Vastenmielinen sävy tosiaan oli, en sitten tiedä olisiko ollut joku sana hieman sinne päin oikeinkin - joka tapauksessa kovaa puhetta Vartiotornista. Joskus kyllä ihmetyttää se Järjestön "nuukuus", joka esim. juuri konventeissa tuntuu. Vielä ihan jokin aika sitten ruokailu oli isossa roolissa ja kaikki muistavat ne herkut, mitä osaavat sisaret laittoivat! Oli siinä työtä paljon, mutta hyvästä sydämestä ja yhdessä valmistellut konventtiruuat maistuivat ja tyytyväisiä sekä kiitollisia ihmisiä näki ruokailun jälkeen tuhansittain!

        Raamatulliset, itse harjoitellut näytelmät olivat toinen konventtishistorian ohjelmatarjonnan muoto, joka on jäänyt pysyväisesti mieleen. Näytelmissä oli jotakin opittua ja paljon todeksi elettyä - tuttujen veljien ja sisarten esittämänä.

        Nykyisin mukana on oltava omat eväät ja iPadi. Ohjelmaesitykset on tuotettu Järjestön toimesta ja niissä esiintyvät samat näyttelijät kaikkialla maailmassa. Repliikit (dubbaus) tehdään kuitenkin päälleäänityksinä omilla kielillä ja tutuilla äänillä!

        Lauluja ei säestetä niitäkään enää omin voimin, vaan soitto tulee valmiina äänitteenä ja samanlaisena ympäri maailman. Se on sitä nykyaikaa. Järjestö on aina käyttänyt uusinta tekniikkaa julistustyössään.

        Hieman enemmän omaa taiteellista ja henkistä lahjakkuuttaan Jumalan lapsina voisi Jumalan kunniaksi ja kaikkien iloksi käyttää. Tietenkin yhdenmukaisuus on tärkeää kansainvälisessä seurassa ja vapaaehtoisin lahjoituksin jokainen otta osaa ohjelmien järjetämiseen ja suorittamiseen.

        YLE Elävä Arkisto on koostanut asiallisen ja mielenkiintoisen koosteen Jehovan Todistajien toiminnasta - ensimmäisellä videolla on hienoja näkymiä mm. Beeteliin, Töölön saliin, konventtiin ruokailuineen, kasteineen ja näytelmineen.

        http://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/02/05/jehovan-todistajat

        Hieman ikävä tulee näitä aikoja - mutta aika kultaa aina muistot ja katse on suunnattava tulevaisuuteen. Vaihtoehtoja Raamatun opiskeluun tarjoaa mm. kristilliset kansanopistot. Rinnakkainen "tukiopetus" on ainakin minun tapauksessani ollut hyvin tervetullutta. Todistajat eivät ole pilkan kohteena, niin kuin täällä.


      • lohtuahallintoherroille

        En ymmärrä, miksi verorahoilla ylläpidettävä Yleisradioyhtiömme levittää ameriikkalaisen rahankerjuukultin propagandaa! Siellä naamansa näyttivät mm. lopun-lopun-lopun ajan (1975) Viv Mouritz sekä itse Erkki Kankaanpää, Suomen jehovien pääjohtaja ennen internetin tuloa 1990-luvulla.

        Kasteelle menevät lapset puhuvat kuin jworg-videolla konemaisesti toistaen sen, mitä on pakotettu sanomaan! Vastenmielistä - kuka tällaista uskoo? Mitä nämä lapset oikein ajattelevat? Ilmeet ovat vakavat ja lapsen riippuvuutta jehovavanhemmista on käytetty kultin opetusten nielemiseksi ja juurruttamiseksi. Yök.

        Puvut ovat tällä 1960-luvun videolla samaa 1950-luvun liikemies-lookia kuin edelleenkin keväällä 2017. Ruoka maistuu konventissa ja ihan elävinä suomalaisina ihmisinä näytellään Raamatun tapahtumia. Ameriikka ei vielä tunkeutunut videoscreenille, kuten nykyisin, korvaten kaiken ihmimillisen etevyyden - ruoanlaiton ja tarjoilun sekä taiteellisesta lahjakkuudesta yhdessä iloinnin.

        Nyt on iPadit ja kovalla kädellä karsitut puitteet, Betel-kirjapaino on lopetettu myös Suomesta sekä esim. Teokraattinen Palveluskoulu on lopetettu. Lappu on ollut luukulla jo vuosikymmenen myös Ruotsissa. Itänaapurissa jehovat puolestaan kiellettiin Korkeimman Oikeuden päätöksellä kokonaan keväällä 2017. Suomi tarjoaa venäläisille "kurinpalautus" konventin. jossa tullaan muistuttamaan niistä Järjestön suurista ponnisteluista, joita on todistajien hyväksi uhrattu - marttyyrikampanjan päätavoitteena on saada a) suomalaiset jehovat kustantaman omasta pussistaan venäläisjehovien konventtikulut sekä ruokailut, majoitukset ja siivoukset sekä b) esittää ne "faktat" joiden varassa venäläistenkin jehovien iankaikkinen elämä tullaan (saatanan) valtioiden kielloista huolimatta lunastamaan - eli LISÄÄ RAHAA ameriikan pääkonttoriin ja äkkiä!


    • gaam

      Lohtuaherroille, aika epätoivoista ja naurettavaa yritystä. Muuten kyllä teokraattinen koulu on hieman erilaisessa ja vielä kiinnostavammassa muodessa. Et ole ihan viimeisimmän tiedon tasolla. Mikä saa sinut kuitenkin yrittämään saada tietoa. Tuskin kristillinen rakkaus vaan pohjaton viha. Pitäisikö rahat lähettää mnaatille Ameriiiikan sijaan.

      • Rauhanhenki

        gaam 24.5.2017 14:45

        Sinulta unohtui vielä kehua, kuinka lapsesi kiikuttavat jäätelörahansa valtakunnsalille ?

        "viimeisimmän tiedon tasolla"
        -Niin, vartiotorneissa on tosiaan se "parasta uskottuna ennen" -päiväys.

        -Taitaa olla vaikea uskoa, että kristitty lukee vuosisadasta toiseen, vuosituhannesta toiseen Raamattua, saa hengellisen ravinnon, sielunrauhan, ja lupauksen pelastuksesta ?


    • matkarahojatulossa

      Joo...tilinumero on sama kun väärän profeetan lahkolla. FI666666006666.
      Kiitos lahjoituksestasi.

    • yhb12

      Jehovan todistajat lienevät niiden harvojen uskontojen joukossa, jossa ei ole palkkapaimenia, papit ja pastorit saavat palkkaa seurakunniltaan. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa. Myöskään minkäänlaisia maksullisia jippotapahtumia ei järjestetä saleilla . Tuntuu siksi naurettavalta, että tuon linjan edustaja, puhuu todistajien rahankeruusta, ei edes tarvise maksaa pakollisia veroja, eikä kerätä kolehtia, eikä kirpputoreja pidetä saleilla.
      Ehkä nimim. matkarahojatulossa ilmoittikin oman seurakuntansa tilinumeron. Muutenkin kirjoitukset ovat vailla totuudellista pohjaa.

      • totuudellistapohjaa

        No mutta koko ajanhan rahaa ruinataan JW.orgin TV-kanavalla. Stephen Lettin naamanväänteet on jippona.


    • ohohnnn

      Ai sinä katsot niitä, mitävarten?

      • muistatilinumero

        Koska pitää saadan nauraa. Bulttibois ohjelmaan ei tule enää uusia jaksoja, mutta nämä teidän juttunne on samanlaista komediaa. Satiiria.


    • sivustanähnyt

      Saman asian ajaisi kohdallasi varmaan peiliin katselu. Muutama pyörähdys lattialla, voisi tehdä sen viihteellisemmäksi. Silloin unohtuisi muidenkin tilinumerot, omatkin siinä sivussa. Tragikomiikkaa.

    • jehovatmurrosikään

      Ikuista elämää lupailevien paratiisiosakkeiden lunastaminen ameriikkalaiselta sijoitusyhtiöstä ei kuulosta äkkiseltään vuoden 2017 liiketoiminnalta. Silti Watchtower Inc. tekee miljardiomaisuuksillaan huikeita tuottoja vuodesta toiseen. Paratiisilupauksista ollaan siis valmiita maksamaan edelleen!

      8.000.000 jehovaa luopuvat rahojensa ja aikansa lisäksi myös vapaudestaan tässä (saatanan) pahssa maailmassa hyväksymällä ameriikkalaisen kultin keksimät ja alati "tarkentuvat" paratiisiehdot kyseenalaistamatta ainoatakaan kirjainta tästä ailahtelevaisesta doktriinista.

      Eli otat koko paketin ja nielet muuttuvat opit mukisematta sitä mukaa kuin niitä venkoillaan edes takaisin ja kannat selkä vääränä kultille rahaa niin käteisen kuin orjatyön muodossa.

      Tämä on siis aivan totta toukokuun 2017 Suomessa. Millä on liian veltto ja sinisilmäinene uskonnonvapauslainsäädäntö, joka sallii kaiken maailman paratiisikauppiaiden toiminnan tässä maassa toistaiseksi. Siksi jokaisen jehovan pitäisi tsekata omat rahansa ja kalenterinsa ja tehdä ainoa järkevä johtopäätös: pian ulos tästä kultista vapaaehtoisesti.

      Salit myydään. Ameriikka vie rahat, konventit vetävät rahat ameriikkaan ja rivijehovat kustantavat omasta pissostaan kaiken - nyt myös Venäjällä täysin lainsuojattomien veljien ja sisarten ylläpidon. ruuat, vaatehuollon, tiskauksen sekä kuljetukset ja majoitukset. Venäläiset jehovat ovat tästedes suomalaisten vastuulla. Järjestö syyllistää tapansa mukaan lahjoittamaan enemmän kaikkien veljien ja sisarten hyväksi, koska Järjestö on "koko ajan" uhrannut niin paljon voimavarojaan jäsentensä hyvinvoinnin puolesta! Kattia kanssa. Ei edes kahvikuppia tarjota, saati edes yhtä ruokailua! Kitsas kulttijohto piiskaa riviprukkaa oikein olan takaa - ei lepotiloja - vettä sentään konventeissa saa ylimmältä taholta tulleen kirjallisen ohjeen mukaan OMAAN PULLOON ilmaiseksi!

      Pudotetaan tämä vainoajakultti pois elämästämme ja käännytään Jeesuksen puoleen. Oikea kristillisyys on luja pohja lasten ja nuorten opinnoille, verkostoitumiselle ja suvaitsevaisuudelle, joita me eniten tulevaisuudessa tarvitsemme. Taivaan Isä antaa anteeksi jokaiselle jehovalle kultin pahimmatkin harharetket, oli se sitten kestänyt vaikka miten monta vuotta elämästä. Paras aika on edessä päin. Kultti on kuitenkin hylättävä, koko perheen ja suvun voimalla sekä pyydettävä kaikki ystävät poistamaan jehovankuvatukset pois elämästään. Ameriikka ei ole meidän auktoriteettimmme eikä jehovien katteettomat sekä kalliiksi käyneet "opetukset" ikuisista paratiiseistaan pohjaudu ikiaikaiseen Raamattuun.

      • uuttavaloaameriikkaan

        Ehdotan haaratoimistokomitealle vetoomusta hallintoelimeen. Kaikki raha käytetään tästedes vain omiin tarpeisiin suomalaisten hyväksi. Lahjoituksia ei toimiteta ameriikkaan, koska pääkonttorin ohjeistus on ollut vain väärää ja valheellista. Suomalaiset ja kaikki muutkin jehovat ovat tulleet vuosia viilatuiksi linssiin pahemman kerran.

        Kultin kannattajat ovat päättämässä, että hallintoa ei enää tueta työllä eikä rahalla ennen kuin edes yksi hallinnon lupauksista on toteutunut. Meillä ei ole enää mitään kiirettä. Vuoden 1914 nähneet ovat menneet ajat sitten väärät opetukset sydämessään hautaan - eksytettyinä ja puhdistettuina - rahoistaan ja omaisuudestaan. Tämä peli saa nyt loppua.

        Pääkonttori on varmaankin hyvä ja ilmoittaa jatkotoimista. Mikäli seuran omistamat tilat vaativat kunnossa- ja ylläpitotyötä, töistä laskutetaan Suomen TES:ien, arvonlisäverolainsäädännön sekä eläke- ja verotuslainsäädännön mukaiset palkkiot. Lisäksi vaadimme takautuvasti Suomen TES:ien, arvonlisäverolainsäädännön sekä eläke- ja verotuslainsäädämmön mukaiset työpalkat 35 vuoden ajalta korkoineen ja kuluineen.

        Salien omistus on selvitettävä. Rakentajille on uskoteltu niiden kuuluvan suomalaisille rakentajilleen. Edes tästä valheellisesta lupauksesta ei ole pidetty ameriikassa kiinni, vaan salit myydään kylmästi kenelle vapaamuurareille hyvänsä, vaikka veljet ovat rakentaneet ne nimenomaan palvontapaikoiksi omien perheidensä ja seurakuntansa hengellisiin tarpeisiin. Ai niin eihän jehovat edes kuulu virallisesti mihinkään seurakuntiin. Melko harmaalla aluella Vartiotornihallinto operoi. Nämä epäselvyydet on nyt hyvä avata nyt ihan korkeammalta taholta. Rahaa tai ilmaistyötä ei siis tipu ennen toteutunutta maailmanloppua.

        Venäjällä asia ratkaistiin valtion toimesta - Suomessa kultin kannattajat voivat vielä itse vaikuttaa asemaansa.


    • arvoja

      Aineellinen omaisuus on välttämättömyys tässä maailmassa, tarvitsemme sitä vielä. Mutta pelkkä aineellinen omaisuus sinänsä on merkityksetöntä Jumalan siunauksen rinnalla. Jos käytämme elämämme Jehovan kokosydämiseen palvelukseen, hän siunaa meitä , saamme todellisia rikkauksia. Sananl. 10:22: "Jehovan siunaus rikkaaksi tekee, eikä hän lisää mitään tuskaa. Näin ajattelevat ystävämme myös Venäjällä.

      • eiluoduille

        Osamaksukauppa ja finansieerinki, eli rahoitus esim. jehovan iPadin hankintaan on rehellisten ihmisten elämän helpotttamista. Saa tavaran joko silloin, kun sitä tarvitsee tai silloin, kun se on halvimmillaan. Reilua peliä, kaikki voivat hyötyä. Maksaja (asiakas) on valppaudellaan ja markkinatuntemuksellaan suurin voittaja rivitason kaupoissa.

        Näissä uskontobusineksissa myydään kovalla hinnalla - vieläpä etumaksulla - tyhjää ilmaa. Vuosikaudet - jopa yli sata vuotta onnistutaan huijaamaan ihmisten rahat, kun edellinen sukupolvi on haudassa, pukkaa koko ajan uutta hyväuskoista huijattavaa.

        Onneksi nykyään on netti. Ainakaan lapsia ja nuoria on turha yrittää enää naruttaa tai pitää heiltä väkisin salassa kultin kiusallisia vaiheita, vääriä ennusteluja, harhaoppeja elinsiirroista (kannibalismia jehovaopetuksien mukaan!) tai pian kai kokonaan poistuvaa mielivaltaista ja Raamatunvastaista EI VERTA!-kieltoa.

        Kalliin hinnan vastineeksi ei saa mitään. Koska kultti lupailee vasta lahjoitajan kuoleman jälkeisiä olosuhteita, Korkeimmaksi itsensä asettaen, jokaisen kannattaa miettiä, satsaisiko aikansa ja rahansa perheeseen ja lastensa harrastuksiin ym. Ameriikasta tuskin on odotettavissa mitään muuta kuin iänikuista rahankerjuuta ja patistamista yhä kovempiin suorituksiin. Jehoville syötetään, että (saatanan) pahan ihmiskunnan kaikki opit ja mm. tiede, taide, tekniikka, avustustoiminta sekä etenkin kaikki kirkot ovat heille kelpaamatonta "ihmisviisautta" Vartiotornisoopa kun on itse jehovajumalan toimittamaa. (Hallintoelimen jäsen lausui oikeuden edessä, että Vartiotornilehden päätoimittaja on Jehova Jumala!) Tällaisen roskan levittäminen on kyseenalaista ja haitallista ihmisille.

        Suomalainen raha menee jehovien sijoitusbusineksiin. Ja korvauksiin kultin kannattajien tekemien rikosten uhreille. Miksi tätä kulttia pitää tukea Suomesta?


      • puhettamahtuumaailmaan

        En tiedä, mihin pyrit, yritätkö käännyttää todistajia uudelleensyntymisopin kannattajiksi? Se on turha vaiva, koska todistajat eivät maailmalllisten ihmisten käsityksistä piittaa. Ainoastaan Jumalan Järjestön kautta tulevalla tiedolla on merkitystä. Se on niin arvokasta, ettei sitä voi rahassa mitata. Ihmisviisaudet ja Patmoslaisten opetuslapset eivät saa Jumalan Järjestön yhteydessä toimivia Valtakunnan julistajia heikentämään vakaumustaan piirunkaan vertaa. Järjestö saa kaiken pohjatiedon suoraan Jumalalta, jota hallintoelin jakaa Järjestössä toimiville uskollisille palvelijoilleen oikeassa muodossa ja oikeaan aikaan. On yhdentekevää, mitä maailma sanoo, Jumalan sana ratkaisee nyt ja aina.

        Jos on joskus näyttänyt siltä, että todistajat olisivat olleet esim. jonkin ajankohdan tarkan päivämäärän ajoittamisessa jollakin tavalla väärässä, se on ennenaikaista. Raamatun ennustukset täyttyvät yksi kerrallaan ja Jumalan laatiman aikataulun mukaisesti. Uudelleensyntyneet ovat myös yhä jalat maankamaralla - tempausta ei ole kuulunut. Todistajat eivät opeta vääriä ihmisviisauksiin perustuvia filosofioita, vaan pysyvät 100%:sesti Raamatun opetuksissa. Näin on toimittu Abelista, ensimmäisestä todistajasta alkaen ja linja pysyy asiainjärjestelmän loppuun asti. Sinä voit valita joko ikuisen elämän tai kuoleman väliltä. Kysy tarkemmin lähimmältä jehovan Todistajain seurakuntalaiselta.


    • Entävastaus

      puhettamahtuumaailmaan 26.5.2017 20:06

      " Ainoastaan Jumalan Järjestön kautta tulevalla tiedolla on merkitystä"
      -Onko sinulla todisteita, edes perusteluita ?

      "Jos on joskus näyttänyt siltä, että todistajat olisivat olleet esim. jonkin ajankohdan tarkan päivämäärän ajoittamisessa jollakin tavalla väärässä"
      -Katsos, ensin kirjoitit että vain vartiotornilla (järjestötiedolla) on merkitystä. Nyt puhut todistajien väärässä olemisesta.
      Miksi ?
      Siksi että järjestösi ei salli sinun sanovan olevansa väärässä. Sinun on sanottava järjestön antamat julistusmääräykset todistajain väärässä olemiseksi. Niin olemme raadollisessa maailmassa.

      "Raamatun ennustukset täyttyvät"
      -Kuinka sinä sen voisit tietää ? Sinähän luet vartiotornia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe