Nyt se sitten tapahtui - onnettomuus tunnelissa

VäistämätönTapahtui

41

801

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mistäpä

      "Jossa ei voi tapahtua onnettomuuksia"? Mistä tämä lausuma juontaa juurensa?

      Melko vaikea uskoa, että kukaan olisi voinut väittää moista.

      • eimistään

        No ei kukaan ole sellaista väittänyt. Ennen tunnelipäätöstä vastustajat maalailivat kilpaa haavekuvia erilaisista suuronnettomuuksista tunnelissa. Niitä puheita kun toppuuteltiin niin tyhmimpien keskuuteen jäi elämään tahallinen harhaluulo moisesta väitteestä.

        Nyt siellä tapahtui onnettomuus, mutta kukaan ei kuollut, autoja ei räjähdellyt eikä tunneli sortunut. Joillain ei pää kestä tilannetta.


    • Jassooooo

      Jonot Lielahteen asti ja vanhuksien rahoista kaikki pois. Hävetkää.

      • mitä-häh

        Miten ne jonot vei vanhuksien rahat?


      • tärkeysjärjestys
        mitä-häh kirjoitti:

        Miten ne jonot vei vanhuksien rahat?

        Ilman tunnelia ei olisi jonojakaan. Ilman tunnelia tunnelirahat olisi voitu käyttää vanhustenhoidon parantamiseen. Sinäkin tulet olemaan joskus vanhus, jos et satu menehtymään sitä ennen vaikkapa tunnelionnettomuudessa.


      • jffjfjfkg
        tärkeysjärjestys kirjoitti:

        Ilman tunnelia ei olisi jonojakaan. Ilman tunnelia tunnelirahat olisi voitu käyttää vanhustenhoidon parantamiseen. Sinäkin tulet olemaan joskus vanhus, jos et satu menehtymään sitä ennen vaikkapa tunnelionnettomuudessa.

        Ilman tunnelia jonoja olisi ihan ilman kolareitakin. Se oli tilanne ennen tunnelia, ja pahensi koko ajan liikennemäärän kasvaessa.

        Nyt kun suuronnettomuuden raivaus on ehkä saatu alkuun, niin joko tiedetään palaneiden autojen ja ihmisten määrä? Entä miten pitkältä matkalta tunneli sortui, ja paljonko Nässyn pinta on laskenut tunneliin valuvan veden takia?


      • ldkfglsdfg

        Tilanne ei oikein ole tiedossa, koska onnettomuus katkaisi kaikki tietoliikenneyhteydet ja tappoi kirjekyyhkyt. Joku yritti lähettää Tikkutehtaankadulta savumerkkejä, mutta pelastuslaitos on mukana tunnelisalaliitossa ja kävi heti sammuttamassa nuotion.


    • vain.kansi.puuttuu

      Sellaista se on, kun kaikenlaisissa tuppukylissäkin aletaan leikkiä metropolia.

    • Voivoijavoi

      Olis mielenkiintoista kuulla minkälaiset kuviot oli niillä, jotka jo ehtivät ajaa tunneliin. Meinaan siellä saattoi olla aika mielenkiintoista odotella jos sattuu oleen vielä pikkasen ahtaan/suljetun paikan kammoon taipuvaisuutta.

      • PeeJiiPee

        Ainakin hermosauhut on saatava, vaikka ilmassa vähän bensiinin hajua onkin...


    • trolli.nauttii

      Ihanaa. Trolli sai vettä myllyynsä ja kiirehti heti kirjoittamaan suolipalstalle. Syttyikö tulipalo? Kuoliko ihmisiä savuun tai pakokaasuihin? Annettiinko TAYS:iin suuronnettomuushälytys?

    • kauhistelu1

      Lähisukulainen oli onnettomuuspaikan lähellä autossa. Ei kiva yllätys tuollainen onnettomuus. Entä miksi se sattui iltapäivällä ruuhka-aikaan. Väsyttääkö /riistääkö työelämä autoilijat vai muu syy?

      http://yle.fi/uutiset/3-9626837?origin=rss
      "Pelastuslaitokselta kerrotaan, että onnettomuuden syyksi arvellaan toisen auton kuljettajan nukahtamista"

      • häkämyrkytyskö

        Olisiko mennyt tajuttomaksi tunnelissa vellovista pakokaasuista? Kaikissa autoissahan ei mene ilmanvaihto automaattisesti kiinni saastepilveen ajettaessa.


    • Kun väsyneet ihmiset pakotetaan henkilöauton rattiin. Voi sen seuraamukset olla vakavat. Mikään riemun aihe se ei ole. Nyt on vain laitettava jäitä hattuun. Jätettävä turha henkilöautoilu kaikkialla siellä missä se on mahdollista. Ja valittava polkypyörä. Luotettavien tutkimuksien mukaan alle kymmenen kilometrin kaupunkisiirtymät on tarkoituksenmukaista tehdä pyöräillen. Ja samalla ihmisen kunto kasvaa ja henkilöautoruuhkat vähenevät.

      • EbbaGrön

        Jos pyöräilijä nukahtaa kesken ajamisen, niin voi siinäkin käydä pahasti jos törmää väkijoukkoon.


      • J.Kaleva

        Marras-huhtikuun välisenä aikana valtaosa ihmisistä (n. 99%) on kanssasi tasan samaa mieltä. NOT.

        Olen sen verran huolissani ilmastosta ja ympäristöstä, että aion piakkoin omalta osaltani edesauttaa fossiilisten polttoaineiden hävittämistä hankkimalla niiden hävittämiseen sopivan viisilitraisella veemoottorilla varustetun henkilöauton.

        There is no substitute for cubic inches.


    • mutavuorikas

      Yksi vaivainen kolari ja mieletön älämölö siitä. Näitä sattuu Suomessa kymmeniä joka päivä. Tunneli on oikeasti erittäin hyvä ja toimiva. Liikenne sujuu ja päästöt alenevat. Rantatunneli on loistava investointi ja järkevä hankintapäätös Tampereen päättäjiltä. Kiitos.

    • KuvaPeilissä

      Olin keskustassa ja vituttaa suuresti. Äänestin puoluetta, joka lupasi olla äänestämättä tunnelin puolesta, mutta niin vain äänestivät ja pettivät minua ja kymmeniä tuhansia muita. Nyt istuin tyhmänä jonossa 45min ja etenin kilometrin. Katsoin auton peruutuspeilista useita kertoja itseäni ja hoin miten tyhmä olin, kun äänestin tunnelipuoluetta. Kun viimein pääsin kotiin odotti siellä kirje tonttivuokrien jättikorotuksesta. Lapsi kertoi myös maahanmuuttajan uhkailleen häntä koulussa. Katsoin peilistä uudestaan.

      • öjlkhäjöklpo

        Olisit keksinyt parempia satuja.


    • Mersumiäss

      oli hyvä kun ei ollut yhtään amerikkalaista auto kolarissa, nehän syttyy heti tuleen ja pian räjähtää, taisi olla kyseessä pari japsien tekemää riissikippoa , moponmoottorilla varustettuna.

    • ajkllllkkk

      Vissiin se 60km/h on sittenkin liian kova nopeus joillekin siellä tunnelissa.

    • åpoiuyytre

      Mites sen turvavälin kans oli? Pitäiskö alkaa noudattaa?

    • talottakehiintässä
    • VäistämätönTapahtui

      Aamulehti hehkutti kuinka onnistuneesti pelastustoimet sujuivat. Itse asiassa oli vain hyvästä onnesta kiinni etteivät ylösalaisin olevasta autosta valuneet nesteet leimahtaneet liekkeihin, jolloin olisi suljettu toinenkin tunneli. Tällöin ruuhkat olisivat olleet molempiin suuntiin ja vielä pidemmän aikaa. Ongelman ydinhän on se ettei tunnelille ole varaväylää kun vanha yhteys suljettiin heti pois käytöstä. Helsinki - Turku välin tunnelien varayhteytenähän toimii vanha tie.

      • Ei.elokuvaefektiä

        Liekkeihin leimahtamista tapahtuu vain elokuvissa. Lavastettuna.


      • sytytyskipinä
        Ei.elokuvaefektiä kirjoitti:

        Liekkeihin leimahtamista tapahtuu vain elokuvissa. Lavastettuna.

        Ei pidä paikkaansa. Autoja palaa harvase päivä vaikkeivät edes törmäilisi mihinkään. Polttoaine on nimensä mukaisesti palavaa nestettä ja katollaan olevassa ajoneuvossa nesteet valuvat väärään suuntaan.

        Kun auto vieläpä kipinöi pyöriessään hervottomasti katollaan ja samaan aikaan polttoaineen täyttöaukosta suihkuaa bensaa kipinöille, niin räjähtämällä tapahtuva syttyminen on enemmän kuin todennäköistä.


      • mäpistänmestatpalaa

        Tosi on! Kyllä mä oon noita varastettuja/lainattuja autoja tuleen tuikannu.....leimahtaa


      • palavauto
        Ei.elokuvaefektiä kirjoitti:

        Liekkeihin leimahtamista tapahtuu vain elokuvissa. Lavastettuna.

        "Liekkeihin leimahtamista tapahtuu vain elokuvissa. Lavastettuna. "

        Uutisessa tältä päivältä kerrotaan: "Poliisin mukaan auto suistui ulos tieltä Paasontien risteyksen kohdalla. Auto törmäsi penkkaan ja syttyi tuleen."

        Jos auto syttyy tuleen pelkästä penkkaan törmäämisestä, niin kyllä se syttyy myös tunnelin seinämään törmätessä.


    • abckissakävelee2

      Aamulehdessä oli ennen rakentamispäätöstä tunnelia vastustanut mainoksena ostettu kokosivun kirjoitus. Siinä luki: "Merkittävä tunnelionnettomuus olisi ennemmin tai myöhemmin tilastollisesti väistämätön."

      Eiköhän se niin mene. Lottovoittokin tilastollisesti joskus tulee. Kokosivu löytyi vielä googlaamalla. Siinä on monta muutakin edelleen ajankohtaista asiaa:
      http://www.databooks.com/tampere/tunneli

    • Enymmärrävieläkään

      Tämä nyt oli vielä pikkujuttu eli selvittiin säikähdyksellä. Kukaanhan ei sitä tietysti toivo mutta realiteetit on tunnustettava joten jatkossa edessä voi olla ihan toisen luokan onnettomuuksia ja kun edes vastaava kolaritilanne tapahtuu samoihin aikoihin länteen suuntaavassa tunnelissa, huh huh. Itse olin alunperin pintaratkaisun kannalla sekä kustannusten että turvallisuuden vuoksi.

    • käyrää.kyytiin

      Tampereella on nyt Suomen suurin makkarasavustamo. Makkarat kyytiin ja pari tuntia seisoen tunnelissa, niin saa savumakkaraa tai jopa mustaa makkaraa.

      • kiskoissa.voimaa

        Kiskoista päätellen autoon on törmännyt ratikka.


      • sanoohansenjojärki

        Autojahan kaatuilee, liikenneonnettomuuksia tapahtuu ja ihmisiä kuolee tietysti myös avoimella maantiellä MUTTA jos vakava onnettomuus tapahtuu tunnelissa, tilanne saattaa olla hetkessä monin verroin vakavampi ja turmiollisempi kuin avoimessa maastossa.


    • totuuuus.esiiiin

      paljonkohan asiaa on peitelty kuolonuhrien yms osalta,
      kaikki on mennyt muka todella hyvin ja muuta valemediaa

    • Tunnelissatapahtuu

      abckissakävelee2 nosti sivun jossa on sanoohansenjojärki kirjoittajankin pohteita puitu. Sivulla on tietoa tapahtuneista tunnelionnettomuuksista. Avomaalla ei sillälailla tapahdu. Se linkki oli:
      http://www.databooks.com/tampere/tunneli

    • uskaltaakoenäämennä

      Kiinassa törmäsi turistibussi tunneliin, 36 kuollutta. Ei voi sattua Tampereen tunnelissa, eihän?

    • IhmeVinkunaa

      Miksi vanhustenhoitoon pitäisi pumpata koko ajan lisää rahaa? Vuosikymmenet ovat valinneet poliitikkoja, jotka on heille rahaa ja etuuksia kupanneet. Inflaatio on syönyt asuntovelat yms. Täystyöllisyys ollut heidän työssäoloaikanaan koko ajan. Luulisi sitä nyt ihmisen jotain säästöönkin saaneen, ettei tarvi olla jatkuvasti yhteiskunnan lompakolla suu auki.

      Lapsiin, nuoriin ja nuoriin aikuisiin sitä rahaa pitäisi käyttää.

    • vain_ajan_kysymys

      En ihmettele ollenkaan kun ihmiset ajavat tappituntumalla. Pitää olla ainakin 3 sekunnin hajurako edellä olevaan.

    • tuli.se.palo

      Tunnelin vastakohta elikkäs silta on tulessa Tampereella. Kipunasta syttynyt. Milloin lentää kipuna tunneliin? Seinään törmäilevät autot lennättävät ainakin kipunoita.

    • PyynikinNero

      Joku ajatusten Tammerkoski oli eilen pysähtynyt tunneliin ilmeisesti puhumaan kännykkään. Siinä sitten vilkutteli vasemmalle toivoen autojonoon syntyvän rakoa. Toivottavasti poliisi ehti hätiin antamaan sopivan muistutuksen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2451
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1759
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1200
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe