Katseet...

Nuorempi

Harvoin kirjoitan tänne, mutta pakko jonnekin kirjoittaa ja purkaa ajatuksia...
Olen varmaan lievästi ihastunut ja tietenkin kummatkin osapuolet varattuja, joten en aloitetta tms voi enkä halua tehdä vaikka tämä mies pyörii jatkuvasti mielessäni. Meillä on ollut paljon katseita ja katseita. Aina kun näemme toisemme menemme kummatkin jotenki lukkoon ja jos työasioista puhumme, vaikka ne on kyllä harmillisen vähissä.. Niin emme osaa katsoa toisia silmiin tai tunnen että kummatkin vaivaudumme.. Lähden kuitenkin pois kohta samasta työpaikasta ja se on ikävää mutta ehkä niin parempi.. Muistan sinua lämmöllä.. Kumpa asiat olisivat toisin.

11

1527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katsoa.saa.mutta.koskea

      Ihastuksia tulee, eivätkä ne aina voi johtaa johonkin. Varmaan tuo mieskin sen ymmärtää, koska olette varattuja. Ja voisitko lopulta olla sellaisen kanssa, joka varattuna jotain yrittää? Ajattele kuitenkin, että varmasti miellytät hänen silmäänsä, jos kerran toistuvia katseita on :)

      • Nuorempi

        Niin kyllä itsekin ajattelen että on väärin ajatella mitään, elämässä kaikkea ei vaan voi suunnitella ja toki en kenenkään perhettä halua rikkoa. Ja olen samaa mieltä ehkä hän vain tykkää katsoa minua mutta ei tietenkään sen enempää. Voisin kaverini tutustua ja ehkä huomaisisin että emme olisikaan toisille sopivia.


    • PRööt12

      Ja jos olisi toisin niin sitten voisit viimeistään parin vuoden päästä samassa tilanteessa, mutta ihastumisen kohde on taas uusi. Ihastumisia tapahtuu, mutta jos asiat etenevät - jos annat asioiden edetä - se on lopulta vain yhden elämäntilanteen pakkotoistoa ja jossain vaiheessa tärkeätä on vain se hormonimyrsky, jonka valloitus tuo ja ehkä joku päivä vain sitten tyydyt johon kuhun. Elämä on pakko rakentaa jollekin pohjalle ja avioliitto on yksi sellainen, etenkin jos suhteessa on lapsia voi tulla heittäneeksi menemään kaiken mikä elämässä on tärkeää jonkin satunnaisen jampan takia.

      • Nuorempi

        Joo "ihastuksia "tulee ja menee mutta kyllä sitä välillä pitää ajatella että onko sitten oikean ihmisen kanssa.. Ja toki itse olen sitä mieltä että ei heti periksi anneta tai vaihdeta lennosta.
        Siks tänne kirjoitan kun en aijo tehdä nytkään asialle mitään.


      • Onko.työ.tylsää

        Sitä "oikeaa" ei lienekään. On vain eri tavoilla haasteellisia ihmisiä. Mikä sopii yhdelle ei sovi toiselle. Sellaista liittoa ei ole jossa ei tule erimielisyyksiä. Miten niin voisi ollakaan kun kaksi erilaista ja eri elämän malleihin kasvanutta ihmistä on yhdessä. On oltava valmis itse muuttumaan ja hioutumaan karikoissakin. On erilaisia tapoja selvitä erimielisyyksistä.
        Vain luonteiden itsekkyys estää vastaan tulevien haasteiden ylittämisen ja jo sidotun vakisuhteen jatkumisen. Usein ihmiset ihastuu uuteen vain koska se tuo jännitystä ja himo hoitaa loput. Seurauksena voi tulla kaaos useamman elämään.


    • Mä ihastuin myös kovasti työkaveriini, oikein komea mies. Meillä oli myös paljon katseita ja kerran kaaduimme sänkyynkin. On ihan käsittämätöntä, miten en saa häntä mielestäni! Tuon yhden illan hairahduksen jälkeen vasta meninkin lukkoon, enkä ole voinut puhua asiasta tuon miehen kanssa. Ollaan molemmat naimisissa tahoillamme. On suorastaan tuskaisaa antaa asian vain olla, mä olen niin ihastunut häneen edelleen. Elämä voi olla todella epäreilua! Varsinkin kun itse tunnen mokanneeni koko homman.

    • mitä-pitäisi-tehdä

      Ihastusta työkaverini kanssa on ollut ilmassa jo parin vuoden ajan. Mies on naimisissa ja minä vapaa, en kuitenkaan aio ryhtyä toiseksi naiseksi, vaikka kovin ihastunut olenkin.
      Olemme käyneet monet kerrat kahvilla ja lounaalla yhdessä, sekä teemme välillä yhteisiä kävely- ja/tai pyöräilylenkkejä. Emme ole suudelleet emmekä edes puhuneet mahdollisesta halusta suhteeseen, vaikka mies koskettelee minua usein, ei intiimeihin paikkoihin, vaan pitää kädestä tai halaa kevyesti, välillä käsi viipyilee olkapäällä tai niskassa. Välillä hän tulee neuvomaan tai katsomaan keskeneräistä työtäni selkäni taakse, ja olen voinut tuntea kuinka hän kovenee pakaroitani vasten ... sitten vetäytyy taaksepäin kuin mitään ei olisi tapahtunut.
      Miehen katseetkin kiihottaa minua kovasti ja monesti tarvitseekin mennä vessaan yhteisten läheisyyden hetkiemme jälkeen vapauttamaan sormettamalla itseni kiihkostani.
      Jotenkin en osaa nyt kiinnostua kenestäkään muusta ja jatkuva puuttessa eläminen saa kehoni reagoimaan jatkuvasti voimakkaammin ja voimakkaammin hänen läheisyyteensä.

      • Kahvitauonkuulumisia

        Miulla aika samansuuntaisia kokemuksia.
        Tänään työkaveri yllätti kysymällä,
        lähdenkö hänen kanssaan koepurjehdukselle
        viikonloppuna hänen uudella veneellään :O
        Vaimo ei ole kuulemma lainkaa meri-ihmisiä,
        lupasin vastata ennen työpäivän loppua.
        Vaikea päätös, rakastan merta,
        mutta niin myös tuota kiellettyä miestäkin.


      • petturintie
        Kahvitauonkuulumisia kirjoitti:

        Miulla aika samansuuntaisia kokemuksia.
        Tänään työkaveri yllätti kysymällä,
        lähdenkö hänen kanssaan koepurjehdukselle
        viikonloppuna hänen uudella veneellään :O
        Vaimo ei ole kuulemma lainkaa meri-ihmisiä,
        lupasin vastata ennen työpäivän loppua.
        Vaikea päätös, rakastan merta,
        mutta niin myös tuota kiellettyä miestäkin.

        Taitaapa mennä melomishommiksi.


    • työpaikkakiehnääjä

      Ansaitset potkut.

      • toivonettäjäävätkiinni

        olen samaa mieltä!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe