Ahdas esinahka

huolestunutpoika

Oon siis 14v poika ja oon pitkään miettinyt, miksi en ole vielä saanut siemensyöksyä tai orgasmia kertaakaan. Vasta nyt oon tajunnu, että mulla on ilmeisesti ahdas esinahka, jonka takia en runkatessa "pääse käsiksi" terskaan ollenkaan (lepotilassa saan terskan helposti paljaaksi, mutta puolijäykkänä alkaa sattua). Perinteinen runkkaaminen ei siis edes tunnu erityisen hyvältä.

Kuulostaako syy loogiselta?
Jos, niin onko muita vaihtoehtoja kuin ympärileikkaus? Ei nimittäin kovin houkutteleva vaihtoehto. Syksyllä on kai laaja terveystarkastus josta todennäkösesti joudun sitten leikkaukseen jos ei ihmeitä satu.

15

966

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jätkä15

      No voisit varovasti koittaa venyttää esinahkaa

      • Runkkari_

        Mulla oli nuorena sama vaiva. Mutta nyt kun olen 48 vuotta runkkaillut päivittäin, joskus aamuin illoin, höylännyt eukkoa muutaman kerran viikossa, nuorempana päivittäin. Olen pannut matkan varrella miltei kaikkia A- ja B-portaan naisia, olen käynyt huorissa Virossa ja Las Vegasissa. Minulla on vaatehuoneessa pumpattava Barbara. Ei ole nahka enää kireällä. Nykyään ei ole enää muuta kireää, kun eukon ääni, aamuin illoin.


    • oon.vähän.tosikko

      Jos lepotilassa saat terskan paljaaksi niin sulla ei ole mitään ongelmaa, runkatessa ei ole mikään pakko vetää "pippelinhuppua" taakse. Venyttele esinahkaa myös kiskomalla eteenpäin eli koko kapinetta pitemmäksi. Kyllä se orgasmikin jostain löytyy, eka siemensyöksy voi hyvinkin tulla kesken unien.

    • olitiukkaesari

      Toisilla on tiukka esari ja toisilla taas ei, sitä voi venytellä tai sitten leikkauksella parannella ei sitä kokonaan tarvitse leikata pois. Siemensöyksy voi olla sinulla vielä edessä, voi hyvinkin olla että jätät runkkauksen kesken kun saattuu, voit olla esim kestävä ettet saa helposti siemensyöksyä.
      Minulla oli hiukan tiukka tuppikulli ja siinä 10-11v kun alkoi seksuaalinen herääminen venyttelin piliäni ja 12-13v oli jo löystynyt että pystyi hyvin runkkaamaan ilman mitään oireita. Ekat yölliset siemensyöksyt alkoivat n.11v ja olin ihmeissäni miksi esari oli "liimautunut" kiinni ja sattui "repiä" auki se, aloin silloin kylvyssä venyttelemään esaria ja muutenkin leikkimään kikkelilläni kun se tuntu mukavalta, joskus 12v tai 13v sain ekat siemenet runkkaamalla kaverin kanssa ja ne tulivat vasta kun kaveri veteli minun kikkeliä, kaveri vuoden vanhempi ja tiesi miten se tehdään, olin tietysti yksin runkaillut mut ei ollut tullut vielä mitään.
      Nyt olen 17v ja kalu onkin aina puoliksi peitossa ja kovana ihan paljas, usein katselen toisten poikien kaluja joilla on tuppikulli tai pitkä esari kateellisena, koska tykkään sellaisen kalun olevan paremman näköinen ja hiukan häpeilen omaan paljasta kalua.
      Huolestunutpoika suosittelen venyttämistä ja kokeilua et poika/tyttö runkkaa, niin varmasti saat siemenet, mutta kerro et sinulla tiukka esari ja käyttäkää jotain rasvaa.

    • Venytys-tekee-hyvää

      Kyllä orkut lähtevät vaikka eskari olisi päälläkin. Ei esinahka orkkuja estä. Minulla oli murrosiässä sama vaiva kuten suurella osalla poikia on. Esinahka oli liian kireä eikä tahtonut päästä noin 5 cm terskaa paljaaksi. Päätin, että kyllä se vielä paljastuu ja paljastuikin. Toki oli sitkeästi venytettävä joka päivä ja joskus montakin kertaa. Toki vähän nipisti kun esinahka millimillistä irtautui terskan pinnasta. Ja nykyisin liikkuu estettömästi päälle ja pois. Älä ihmeessä mene mihinkään leikkaukseen ellei sitten ole aivan pakko. Esinahasta on hyvä apu seksissä sekä runkuissa. Myös penis on paremman näköinen esinahalla kuin paljaana. Näin tytötkin väittävät.

    • skaterdude

      Tosiaan kuten muutkin on vastannu jos levossa saat terskaa paljaaks ei oo mitään ongelmia. Kullin saa jäykäks muutenkin ku esinahkaa vetelemällä ja kun on täys seisokki ei mee enää kauaa orgasmiin. Et siis tarvitse orgasmia varten vetää esinahkaa taakse. Koita siis jotain muuta runkkaus tyyliä! Niin oon itekin tehny ja hyvin pelaa.

    • skaterdude

      Runkkauksen ei tarvi olla sitä edestakas liikettä vaan sivuttaisliike onnistuu yhtä hyvin varsinkin jos se on sopivaa materiaalia vasten. Sit kun oot 15 tai 16 saatat huomata et orgasmi tuleekin liian helposti ilman mitään aikomuksia. Mul on useinkin esim skeitatessa niin käyny johtuen just siitä liikkeestä. Onneks ei oo farkuista erottunu läpi :D

      • temppuilija

        Juurikin näiden skaterduden ohjeiden mukaan ja käytä esinahan venytysharjoitusten ja itsetyydytyksen aikana jotain löysiä ja mukavalta tuntuvia housuja esim. kollareita tai verkkareita.


    • Niin kuin jo todettu, esinahkasi ei ole niin ahdas, että se vaatisi leikkausta, eikä sen myöskään pitäisi estää itsetyydytystä.

    • kasvanutkiinni

      Siis itse olen 13 vuotias ja tuntui että minun esinahkani oli kasvanut kiinni Terskaan. Mutta kun runkk aa tarpeeks niin se irtoaa pikkuhiljaa Terskasta . Se sattuu jonkin verran ja se tapahtuu silloin tällöin. Kun kokonaan irti (siis Terskasta) niin kyllä pitäis olla hyvä olo 😂

    • Elmeriwacklin

      Mulla on vähä samaa mut mulle tulee vielä sellaista valkosta smegmaa esinahan alle ja kyllä runkata pystyn ja orgasmikin tulee mut ihmettelen vaan että mitä se valkoinen smegma on ja miksi esinahkani on niin kireä

      • Elmeriwacklin

        Ja onko syytä huoleen?


    • Smegma on enimmäkseen ihon erittämää talia eli rasvaa mutta siinä on myös siemennestettä ja hikeä ja virtsaa pieniä määriä. Ja siksi se myös haisee pahalle. Jos smegmaa ei pestä pois se voi aiheuttaa tulehduksen esinahan alle. Siksi on tärkeää että esinahka vedetään täysin taakse kun pestään sieltä ja kuivaa hyvin pyyhkeellä. Ilmakylpy tekee hyvää myös iholle joten esinahan voi jättää terskan taakse joksikin aikaa pesun jälkeen. Jos terskaa aristaa ja tuntuu kipeältä sekä se punoittaa voimakkaasti se on merkki siitä että tulehdus on jo alkanut. Erittäin hyvin suoritettu pesu auttaa asiassa eikä lääkäriä tarvita.

    • Hyvä neuvo on se että jos esinahka menee lepotilassa taakse mutta on liian tiukka peniksen ollessa erektiossa (jäykkänä) niin pesulle mennessä kannattaa siis painaa esari valmiiksi taakse ja silloin helppo pestä sieltä alta smegma pois. Esinahan voi samalla jättää halutessaan myös täysin taakse tai voit kokeilla rullata sitä päälle heti kun penis on pesty ja se jäykistyy.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe