Rantakylä ehdolla Suomen parhaaksi kaupunginosaksi

HerraTäkki

Näin Rantakyläläisenä hieman ihmetyttää kyseinen ehdokkuus. Palveluja on poistunut oikein urakalla Rantakylästä. Labran saanti olis kovin tärkeää Rantakylään, sillä alueella on paljon vanhaa kansaa. Labran kuolemasta on jo aikaa, mutta toivottavasti sellainen saataisiin takaisin.

17

324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin_on_nähty
      • Rienaamista

        Täytyy olla huumorimielellä tehty osanotto. Rantsikka ei ole huono, mutta ei se Suomen parhaita voi olla missään nimessä. Modattu K-market ei tee tee kaupunginosasta suomen parasta. 15 vuotta asunut Rantakylässä, ikinä koskaan en ole päässyt terveyskeskukseen kun olisi tarvinnut päästä. Saitsulan polilla otetaan haukut vastaan kun tullaan haaskaamaan heidän aikaa vaikka on oma terveyskeskus vieressä. 2003 pyrin hammaslääkärille, jonne oli 2,5 vuoden jono.


    • USKONMIES

      VOI MYÖS JOHTUA SIITÄ, JOTTA LUSIVER HALUAA JUONIA. JUONII KAUPUNKIJA VASTAAN JA IHMISETEN MENOKSI. VAROKAA LUSIVERIN JUONIA!

      • Profeettain_seuraaja

        Aivan!
        Luonnolisesti meidän tulee ottaa huomioon myös esittämäsi vaihtoehto, sillä mistäpä me sen niin tarkkaan tiedämme mitä Lusiveerti on suunnitellut päittemme eli sielujemme menoksi.
        Koska kirjoituksesi sisällöstä päätellen ole harras uskovainen, niin voisitko ottaa videotallenteen vaikkapa kotiseurakuntasi helluntailaisten saarnaajien imoituksesta asiaan liittyen ja linkittää sen meille kaikille palstankäyttäjille kuultavaksi ja nähtäväksi.
        Ovathan heidän millilleen, piirulleen, sekunnilleen ja timantintarkasti ennaltatietävät profeettansa varmastikin asiasta perillä.


    • tomppa.the.lussu

      Kai tää on vitsi? Jos ei, niin mielenkiintoista olisi tietää minkälainen aivotoiminta on keksinyt tälläisen ehdokkuuden. Tarviis aina kaikkea heittää läskiksi..

      • Näin_on_teko

        Aivotoiminnasta sopii kysellä tarkempia tietoja rantakyläläisiltä, sillä tuskinpa vain muiden kaupunginosien asukkaat on äänestäneet sitä ehdolle!
        Tosin monia muitakin paikkoja lienee tarjolla eri puolilta Suomea, jotka ei varmaankaan ihan kaikkien ko. kaupungin asukkaiden mielestä ole niin kovin perusteltua.


      • erimies.ämmä

        Kaikkihan sen rantakylän maineen tietää. Ja joo ei ole mitään verrattuna siihen mitä joskus on ollut aikoinaan mutta jokainen jolla normaalit aistit toimii suht normaalisti niin kykenee huomaamaan minkälainen henki siellä vallitsee, ja minkälaista porukkaa siellä näkee enemmän kuin useimmissa muissa Joensuunkin kaupungisosissa.

        Omat äänestää omiaan. Eikä siinä, itsekin tästäkin välittämättä tykkään kyseisestä kaupungisosasta. Mutta c'moon. Jotta näissä äänestyksissä/ehdokkuuksissa olisi mitään mieltä, niin täytyisi jonkun pitää jöötäkin, sillä muuten tämän koko keissin arvo tipahtaa pyöreään nollaan.

        Ja jotta ulkopuolinen saisi edes hieman kiinni tästä niin jutussa on mielestäni kyse siitä, että jos esim. Kontula, Hervanta tai Varissuo äänestettäisiin parhaaksi kaupunginosaksi, niin jokainen tietää millä tavoin se äänestäjäkunta nimenomaan massana eroaa muista. Hyvin erilaisia paikkoja nuo mainitut suhteessa toisiinsa osittain kaupunkien kokoerojenkin vuoksi, mutta lähes jokaisella kaupungilla on tietyssä mielessä oma tällainen osansa. Joissain kaupungeissa useitakin, ja siitähän voi kiistellä loputtomiin mikä on se ykkönen omalla sarallaan.


    • Noljakkalainen

      Hyi, vieläkin kuvottaa koko Rantakylä vanhoine ja haisevine taloineen, vaikka aikaa on jo kohta 15 vuotta kulunut elämäni hirveimmistä parista vuodesta RANTAKYLÄSSÄ.
      EI voi olla Suomen paras kaupunginosa, kun Joensuustakin jo löytyy kymmeniä parempia!!

    • kyselenpävaan

      Onko Rantakylässä edes riittävästi monikulttuurisuuden ilmentymiä?

      • Ex-kyläläinen

        On siellä tietääkseni niitäkin, myös helvetillinen juorukerho joissa ukot pääosassa. Normi lähiö ilmeisesti muuten, palveluja karsitaan ja teinit mellastaa.


    • nykyinenkajjaanilainen

      Rantsu oli hyvä rento paikka 80-90 luvuilla. Asuin siellä ostarin liepeillä kunnon ohutseinäisessä elementtitalossa, ja meteliä riitti naapureissa. Piti paeta aina ostarin kapakoihin ja Beer stop pub sekä Emigrants olivat rentoja lähiökapakoita. Niissä oli halpaa kaljaa, ovet aukeni aamusta klo 9 ja pilkku oli arkenakin vasta 24 ja viikonloppuna 2.30. Halukkaita naisia piisasi tuolloin noissa molemmissa paikoissa, oli alueella asuvia yh-äitejä, eronneita vanhempia naikkosia jne, ja aina joku niistä lähti matkaan. Ai jai mitä aikoja ne olivat! Nyt asustelen pakosta Kajaanissa ja ei ole tällaisia menopaikkoja enää ja kai sitten Sipilän poppoo on kupannut ihmisiltä rahat ettei kuppiloisa istuta enää. Mutta Rantakylä oli huippupaikka kapakoiden osalta. Ei taida enää olla sekään?

    • Utransaari

      Pitkäaikainen Rantakyläläinen olen ja välillä olen asunut esim. Noljakassa,Utrassa. ja keskustassa. Noljakasta ja Utrasta ei ole mitään hyvää sanottavaa, en viihtynyt kummassakaan. En ylistä rantakylää, mutta itse olen kuitenkin tyytyväinen.

      Rantakylä ehdolla Suomen parhaaksi kaupunginosaksi kuulostaa älyttömältä mielestäni.
      Palveluja on karsittu paljon. Esim. Osuuspankki, ruokakello, siwa venetie .....

      Rantakylän huono maine on entisajoilta ja monesti ryyppyporukoiden aiheuttamaa.
      Lisäksi paljon vaikuttaa missä asut. Kaupungin kerrostaloissa voi juopporemmiä, mikä aiheuttaa mahdollista häiriötä. Pystybaarista ei ole itsellänikään hyviä kokemuksia, mutta eipä sielläkään tarvitse käydä.

    • entinenolutjuoppo

      Onko Pystybaari vielä ostarilla (Beer stop)?

      • melkohulluja

        Ei ei ei,mitään beer stoppeja ole enään olemassakaan.

        Mitään entistä ei ole,kaikki ne on kuoleet tai lakanneet olemasta.

        Kioskeja ei ole yhen yhtä ,siis kioskia joka kuuluu kaikkiin kaupungin osiin vakiona,ja niitä pitäs olla useita niin kuin 90 luvulla rantakylässä olikin.

        Yksinkertaisesti se on ihmeelinen alue,kaikki pitää lähteä hakemaan kaukaa keskustasta se on kaukana sieltä katsottuna,liikenne valot on jälkeen jääneitä ja aikaa voi kulua luvattoman kauan päästä keskustaan tai keskusta rantakylään.

        Vesistöä ei ole älytty hyödyntää tarpeeksi,pataluodon uimarantaa ei ole tai on mutta kaupunki antoi sen ränsistyä ja siksi sielä ei ole ketään enään uimassa.

        Rantakylän jälkeen utran puolella joka on jo kaukana on uimaranta, jossa käytännössä on pikku kahvilan tönö joka sekin on ollut kiini koko kevään kun porukkaa ei taida olla sieläkään riittävästi.

        Kuoleelta vaikuttaa palvelujen suhteen,ei ole mitään verrattuna 1990-2000 verrattuna.

        Nytkin ajoi entisen kioskin /parturin (entisen siis) läpi henkilö auto josta olemme saaneet lukuisia kirjoituksia ,30 nopeus alueella joku nuori ajoi toista sataa suoraan nykyisin olevan asuintalon seinän läpi,kaksi ihmistä pelastui täpärästi .

        Nyt ovat rakentaneet myös penttilää eli uutta asuinaluetta vahvasti,mutta sieltä puuttuukin ihan kaikki joita normaali ihminen odottaa olevan,sielä ei ole kuin betoni bunkkereita.

        Mitään järkevää ei ole joensuuhun saatu asukkaile oikeasti tehtyä,koko joensuu paitsi keskusta on hylätty kokonaan slummeiksi.

        Palvelut on haluttu poistaa joensuu nimisestä kaupungista,ostareita ei näy,ei sitä super hyper city markettiakaan ilomantsin tien varresta vaikka sen piti olla abc ravintoloineen,koko kehitys on slummitasoa joensuussa.

        Katuja suljetaan lopullisesti kävely tai pyöräilyteiksi ja kumminkin ne hullut tekevät torin alle autoparkkeja,ja nykyaina siis.

        Sielä kylässä on järki lähtenyt ,voi sanoa melkein ettei mikään ole normaalia tuolla,suvantosiltaakin yrittävät hullut sulkea vain kävelyyn ja pyöräilyyn,ainakin itä sillan tulevat sulkemaan,nuo kauungin herrat eivät ole kaksisia tuolla alueella joten rakentavat hullut nyt 37 neliön kaksioitakin ym.

        Kun tuo joensuu kokonaisuutena on hirveimpiä kaikessa, niin että rantakylä olisi sitten suomen paras ,eihän siihen riitä koko joensuu vaikka lyntätään kaikki tuon kylän palvelut rantakylään niin ei riitä alkuunkaan.

        kaikkia kuvitelmia se joensuu teetättää ja niin korvessa.


    • pakolaiset-hyötyy

      Vanhustentalon kohdalta siirrettiin linja-autopysäkki pois rantakylässä. Rikkaat päättää asiat ja olettaa kaikkien liikkuvan omalla autolla, sekä olevan varaa omaan autoon. Ei kaikilla ole varaa edes ajokorttiin. Rikkaat keskittää kaikki palvelut suuriin kauppoihin ja ostoskeskuksiin. Köyhät, sairaat ja vanhukset unohdetaan tässä rikkaiden hallitsemassa maailmassa nykypäivänä entistä vahvemmin. Sipilän hallitus ajaa köyhät, sairaat ja vanhukset todelliseen ahdinkoon, josta poispääsyä ei ole näkyvissä.

    • kiitoseieulle

      Minkä takia useimmat äänestitte keskustaa ja kokoomusta? Presidentti Sauli Niinistökin hylkäsi kokoomuksen rapapuolueena eikä hyväksy kokkareiden juttuja nykyään,joka on viisasta.

      Sipilääkin niin monet kannatti ja pitivät hyvänä,sama oli eu:n höpötyksen kanssa,kaikki on palvelut on nyt viety ja viedään muualle kotien edestä.

      Pitää olla suurta,niin kuin maatilat,kaupat,ostoskeskukset siirtyy väkisinkin keskutaan,kaikkien pitää olla ruuhkassa keskustassa,kela ja apteekit ja kaikki palvelut siirtyvät keskustoihin,postiki lähti suurempaan keskustaan.

      Pois pääsee kun ei äänestä perus-suomalaisia,keskustaa ja kokoomusta tai vihreitä.

      Kekkosen aikaan tämä peli ei olisi onnistunut,kaiken maailman bernerin tyyliset vie pienet ihmiset kurjuuteen lakipykälineen,kohta ihmiset eivät voi ajaa bensa tai diesel autolla enään kilometriäkään.

      Mitä kauempana on palvelut sen kalliimaksi se tulee käymään ja vaikeammaksi,tälläinen on suomi eräänä kauniina päivänä.

      Lähipalvelut tapetaan ,lähikaupat on lähes historiaa tai kioskit ym.

    • eipalvelujaentiseen

      Ei rantakylässä ole palveluja samalla tavalla kuin 1990-2000luvulla monia palveluja on poistunut rantakylästä, esim pankki, posti, kela joka on vain "ajanvaraus" asiakkaille, etc ja toinen ravintolakin poistui rantakylästä lisäksi r-kioski. Että ei uusittu k-market riitä parhaimpaan kaupungin osaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1388
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      20
      1114
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe