Halpa-Halli

iekana

Mitä on tapahtunut Halpa-Hallille???? Asiakaspalvelu lopetettu suhtkoht kokonaan. Vaateosasto jätetty täysin heitteelle,elikkä jos jotain apua tarvit et sitä enää saa. Mihin ovat myyjät kadonneet,ennen oli toisin. Irtisanottuko???

61

4701

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koppelomied

      Kilpailu on kovaa.. osta sinäkin netistä.

      • hidastuslakko--fff

        Joko ne tokmannien hidastuslakot on levinny halpahalleihinkin


    • pikkujättiläinen

      mä ainakin haen kaljat ja tupakit muaalta kuin halpahallista!

    • Herranhaltuun

      En jää kaipaamaan tuota firmaa.

      • Sokkarille

        Valtin henkilökunta pitääs kans laittaa asiakasoalvelykoulutukseen.. me ollaan,haettu sieltä elintaevikkeet ym. Noin 30 vuoden ajan.. Tus kin koskaan kukaan hehkiklkunnasta tervehtii, myyjät ja kassat kattoo nenänvarttaan pitkin lukuun ottamatta paria hehkilöä, vanhemmat ämmät on pahimpia, luulevat kai olevansa euroopan omistajia ku ovat päässeet noinkin mahtavaan "virkaan " ku kassaan... Onneks on liiteri ja cittari joissa asiakasta vielä pidetään arvos.. Pian vaihdetaan kauppaa.. Petriinaan samat terveiset, silloon harvoon ku sielä on pakko käydä niin joka kerta käynti on pettymys, moni muuki sanoo samaa...


      • Eieijaei

        Petriinas tavallisesti pukeutunutta adiakasta ei noteerata.. Tulee semmoinen alemmuudentunne, ku myyjät ei ole huomaavinaan. Toisia taas palvellaan oikein monen myyjän voimin. Joskus siellä käydessä myyjät sovitteli vaatteita keskenään eikä noteerannu asiakasta lainkaan.


    • iiaaoo

      Totta puhut. Yksi iltapäivä miehen kans vähän kattelemas parempaa vaatesta kevään juhliin. Mies hermostui altaaikayksikön kun ei myyjän myyjää missään ja kaikki eivät vaan osaa ettiä itse. Enkä varmaan ole ainut kelle käynyt näin . Hopi hopi, äkkiä muutosta asialle.

      • 565

        kaikki muukin saisi muuttua;nopeammat kassat,oikea hinta eli sama hinta niin kassalla kuin oli hyllyssä,enemmän palvelevaa henkilökuntaa,lattiankin voisi uudistaa.


      • pätkä__

        joo, ja uus myymäläpäällikkö myös!


    • Tuskainen_Parahdus

      Ottaa päähän ne helkkarin pitkät kassajonot aina!

      • Klemppa

        Nimenomaan lisää palvelua!! Kerran kysyin jotain määrättyä asiaa niin vastaantuleva myyjä sanoi,että heillä on kyltit hyllyjen päässä mitä tavaraa mistäkin löytyy.Myyjä jatkoi matkaansa.Onhan tuokin sitte kai palvelua.


      • Ihmetelläsopii

        Vaikkei ole porukkaa muutoin liikkeellä ja kauppa melkein tyhjä asiakkaista niin kassalla kuitenkin saa jonottaa.
        Tiedä mikä kassalla kestää kun iäti ollu samaa ainaista jonotusta, ei muissa kaupoissa tarvitse jonotella halpahallin tapaan.
        Ennen oli palvelusta vaatepuolella mut kassan jonotus iänikuista vaikka useampi olisi toiminnassa.


    • Nefner

      Loppppuuu Kauhajoelta . Tottahan nyt toki . Ei oo kuitenkaan maksavia asiakkaita .

      • KROISOSKO

        On ollut aivan kiva kauppa,mutta nyt huonoa palautetta kuuluu vähän sieltä sun täältä.Etenkin juuri tämä ettei myyjiä saatavilla ja missähän se m.hoitajakin piileksii,pitäiskö vähän kentällä joskus seurata kuinka homma toimii!!!


    • keputsaunantaakse

      Koomajoki taantuu kiitos kepumafian.

    • HiHeHeh

      Seinäjoelle tai Tuuriin shoppailemaan.....

      • Ihmetelläsopii

        Jaa pörälläkö, vähän turhan pitkä matka.


    • lkre

      Eläkeläinen säästää ostamalla Halpa- Hallista.

    • ostaja11

      Minusta HH on mukava kauppa asioida ja edulliset hinnat, mutta olen myöskin havainnut, että vaateosastolla on huonosti myyjiä paikalla.

      • ostanutkin

        Itselläkin hyviä kokemuksia HH:sta.
        Tarvittaessa on osaava myyjä löytynyt ja palvelua saatu.
        ostaja11:lla asiallinen kommentti ja hän myös on varmasti saanut tarvittaessa palvelua.
        Yhtään en epäile, että valtaosa tämän palstan kommentoijista ei mitään palvelua saa mistään, jos he oikeassa elämässä ovat yhtään niin negatiivisluontoisia ihmisiä, mitä tänne kirjoittavat.


      • asiakaspalvelua

        Ei tässä mitään negatiivisluonnetta tarvita.Ketjussa puhutaan suurimmaksi osaksi täyttä totta. Halpa-Hallista on vaan loppunut palvelu ja myyjät on siirretty hyllyttäjiksi tai kassoille. Tokikaan tämä ei ole myyjien vika vaan johtoportaan tietoinen valinta.


    • HehHehHuu

      Halpa halli ei ole toimiva nykyisessä , epäkäytännöllisessä kiinteistössä.
      Voisivat investoida uuteen liiketilaan. Useilla paikkakunnilla HH on rakentanut uusia liiketiloja
      kooltaan 2000-5000 neliötä. Vai onko HH:n myynti niin heikkoa koomajoella, ettei kannata investoida?

    • KaisaTT

      Haluaisin edellen käydä halpa-hallissa kaupassa, mutta totta se on että myyjiä ei näy, ja jos näkyy niin he eivät edes terveyhdi vaikka heille sanoo hei. Poikkeus on miestyöntekijä. Lisäksi kaupassa on hyviä tarjouksia ja itselleni ostan paljon vaatteita sieltä, mutta aina pitää tarkistaa kassalla hinnat. Lähes aina jää jokin alennus samatta.

    • nasar

      Sanokaa minun sanoneen lopun enteitä! En ymmärrä miksi mukavasta kaupasta tuli tämmönen.Kyllähän se on päällikön homma hoitaa asat kuntoon että homma hoituu.Mutta jos ei osaa niin ei osaa.Olen KAISATT kanssa samaa mieltä että monet myyjät eivät ole näkevinään asikkaita ,saattavat kävellä vastaan katsetta luomatta,Asiakaspalvelussahan asiakas on tärkeimmässä roolissa se tuo rahan.Tässä firmassa kuppi vain on kääntynyt nurin.EI PALVELUA,EI TERVEHDYSTÄ,KASSALLA LIIAN USEIN ONGELMIA HINTOJEN KANSSA,siinä muutama jatäysin totta. Toivon että joku ohjais myös päällikön tälle palstalle juttuja lukemaan,että hän todella edes ymmärtää missä mennään.Vai onko niin että tässä firmassa ei päälliköllä pienintäkään valtaa????Uskolla ei pitkälle pötkitä.

      • valivalivaa

        Mitä ääliöt purnaa? Muistakaa yksi asia liiketoiminnasta. Jos ja kun monia vuosia liiketominnassa käy niin, että tulos menee miinukselle, niin kyllä kauppias silloin joutuu tekemään muutoksia ja ne nyt tietysti kohdistuu lähinnä työntekijöihin. Ei siinä kuulkaa enää palkata seisoskelijoita osastoille 70-80 luvun malliin! Ne Halpa-Hallinkin retut olisi huomattavasti kalliimpia jos siellä kahdessa vuorossa joku sinua olisi odottamassa?!? ITSEPALVELU ON TÄTÄ PÄIVÄÄ JA JOS ET SITÄ SIEDÄ, NIIN JÄÄ KUULE KOTIIS!


    • Onneksi on Lidl..kassoille pyydetään henkilökuntaa.

    • Totuuskommissaari_

      myymäpäällikkö vaihtoon, eikö niitä pätevämpiäkin löydy!!!

      • valivalivaa

        Kysyn vaan: Kuinka usein sinä näet esimerkiksi Cittarissa myymäläpäällikön ja mitä sinä häneltä vaatisit? Kerro!


      • Totuuskommissaari_

        Nyt oli kysymys HH:sta, ei cittarista!


      • nasar
        valivalivaa kirjoitti:

        Kysyn vaan: Kuinka usein sinä näet esimerkiksi Cittarissa myymäläpäällikön ja mitä sinä häneltä vaatisit? Kerro!

        En ole kommentoinut HH.n päällikön näkyvyydestä,en välitä vaikken ikinä tapaisi. Sinulle pitää näköjään rautalangasta ruveta vääntämään. Myymäläpäällikön työ on ennenkaikkea saada liike tuottamaan käyttäen päässään olevia kaikkia järkeviä ideoita,ajatuksia,viedä mieleen tulevia hyviä ajatuksia esimiehilleen tässätapauksessa Kokkolan seudulle.Mutta jos ei pysty niin ei pysty.Ollaan vaan hiljaa ja nostetaan palkka.PS:Cittarista en ole kommentoinutsanaakaan.


      • Totuuskommissaari_

        Pitäiskö vaihtaa lääkitystä kun noin vaahtoat? No, jos on lusikalla annettu, niin ei voi kauhalla vaatia!


    • mmm-k

      Myyjille asiakaspalvelukoulutusta. Kysyin kerran eräältä myyjältä jotain ja vastaus oli:mun työvuoro loppuu just nyt!! Olin lievästi sanottuna hämmentynyt:))

      • Koulunpenkille

        Hyvä ajatus... Tuohon asiakaspalvelukoulutukseen sais kyllä osallistua melki jokaasen kaupan henkilö kunta tai mennä ottamaan oppiia esim. Seinäjoen kauppojen asiakaspalvelusta.. Kaupoissa moikataan asiakasta kun menee sisään, jopa Helsingis on tälläinen kulttuuri.. Taitaa täälä köyhäjoella olla kaupat niin varmoja että asiakkaat viittii käydä tympeäastä käytöksestä huolimatta ja ollaan asiakkaiden yläpuolella, ettei piitata siitä mitä varten sielä putiikis ollaan..Asiakkaita varten! Mieluummin lähen vaikka Keskiselle joulu ostoksille ruuhkasta huolimatta..


      • Veijo_

        joka kaupas on niitä hyviä ja huonoja asiakaspalvelijoita, nuorissa on monesti umppeloita ja vanhoissa 55v - taas työhönsä tympääntyneitä.


      • LIDL_ON_PARAS

        Lidliin vaan, siellä on paras palvelu jokaisessa kaupungissa, he ymmärtävät miten yritys toimii ja miksi palvelu kannattaa ja mistä asiakkaat maksavat!!!! Lidlissä saa rahalle vastinetta ja hyvän mielen kassalla alhaisesta hinnasta.


      • Oiskojärkee

        Jouluilotulituksiin taivaan tuuliin tuhlatut rahat vois siirtää vähäosaisille lapsille, että saisuvat niilläkin rahoilla hieman jouluiloa.. Miten ilotulitus liittyy jouluun? Joulunavaukses vois vaikka joku vetää lapsia mönkijällä pulkalla tms.. Olis kaupallekin parempaa mainosta jos laittais rahat vähäosaisille niinku monet firmat jo tekee... Myös kaupunki vois tehä samoin..


      • PeukkuaHopeaFeritille
        Koulunpenkille kirjoitti:

        Hyvä ajatus... Tuohon asiakaspalvelukoulutukseen sais kyllä osallistua melki jokaasen kaupan henkilö kunta tai mennä ottamaan oppiia esim. Seinäjoen kauppojen asiakaspalvelusta.. Kaupoissa moikataan asiakasta kun menee sisään, jopa Helsingis on tälläinen kulttuuri.. Taitaa täälä köyhäjoella olla kaupat niin varmoja että asiakkaat viittii käydä tympeäastä käytöksestä huolimatta ja ollaan asiakkaiden yläpuolella, ettei piitata siitä mitä varten sielä putiikis ollaan..Asiakkaita varten! Mieluummin lähen vaikka Keskiselle joulu ostoksille ruuhkasta huolimatta..

        Hopea Feritissä on todella ystävällinen palvelu ja kilpailukykyiset hinnat. Yllätyin hyvästä valikoimasta.Olen nyt muutaman kerran siellä asioinut ja ja aion käydä vastakin jos jotain koruihin, kelloihin, lahja-esineisiin liittyvää tarvitsen. Suosittelen!


      • Plussapisteitä
        LIDL_ON_PARAS kirjoitti:

        Lidliin vaan, siellä on paras palvelu jokaisessa kaupungissa, he ymmärtävät miten yritys toimii ja miksi palvelu kannattaa ja mistä asiakkaat maksavat!!!! Lidlissä saa rahalle vastinetta ja hyvän mielen kassalla alhaisesta hinnasta.

        Samaa mieltä, myyjät reippaita ja kohteliaita, myös tokmannille plussaa palvelusta.. Niitä hyviä tarjoustuotteita kyllä voisitte varata enemmän, ettei ne ole aina loppu, ku ehtisi hakemaan.


      • Kassatkivoja
        LIDL_ON_PARAS kirjoitti:

        Lidliin vaan, siellä on paras palvelu jokaisessa kaupungissa, he ymmärtävät miten yritys toimii ja miksi palvelu kannattaa ja mistä asiakkaat maksavat!!!! Lidlissä saa rahalle vastinetta ja hyvän mielen kassalla alhaisesta hinnasta.

        Myös kivoista kassaflikoista!


    • kurkkufani

      Kohta alkaa Sunnuntai-aukiolot, muuten liike kuihtuu. Kyllä pyhää työntekijätkin voi pitkin viikkoa kukin vuorollaan.

    • nuoripolvi

      Nuoripolvi pilaa monesti isien hyvällä mallilla olevat firmat,niinku tässäkin on käynyt.

      • Anonyymi

        Tämän olen itsekkin huomannut ainakin kauhajoella


    • Ranepäntäläst

      Mihinkä on karonnu miestenvaateosastolta, se isorintaane ja pisamanaamane seksypommi.

      • ErkkiErkinErkki

        Mitäs sullon Heikille asiaa ???


    • öölop

      Halpa- Hallis on niitä punasia % lappuja. Parasta maitoa edullisesti. Sielt ä saa kaikkea mitä tarvittee. Ei tarvitte maksaa pyhätyökorvauksia. Edullisin kauppa K lla

      • Samahintaa

        No enpä tiiä, samaa hintaluokkaa kun muissakin Kauhajoen marketeissa..


    • miiIIu

      Joskus koiranjööti vaan jää kiinni juhlakengän pohjaan ja siitä ei pääse eroon enää millään saippualla

    • 565

      Halpa-Halli;Arvosana 8,5,sama meno jatkunut kuten tähänkin asti--,melko edullinen Uudistuksia kiitos.Ennen aikaan astiapuoli oli 10 tasoa,nyt 7-tasoa.

      Cittari; eli ei %-alennuksia vanhoiksi menevistä ruuista---;Arvosana9-muuten hyvä kauppa.Yhdelle kassatyöntekijälle 10 kiitos.

      Sokkari;taso parantunut jonkin verran;Arvosana9 kiitos kuuluu nuorelle naiselle kaupassa, hänelle 10 jotenkin nyt iloisempaa tunnelmaa.Valikoimaa lisää.

      Lidl;laadukas ja melko edullinen.reipasta ja iloista;Arvosana 9.5Energinen kauppa.Suppeahko valikoima---

    • Herännnyt

      Olen myös huomannut halpa hallin alas menon on tosi ikävää nähdä tänä päivänä miten henkilökuntaa on supistettu. Maanantaina olimme lihaa metsästämässä punaisella läiskällä niin kappas kummaa ainoastaan kanaa oli tarjolla ei possun lihaa mihin kauhajoen halpa halli oli piilottanut possun lihat🤔 NO EI MUUTAKUN KURIKKAAN NIIN HUPS JO VAIN OLI TISKIT TÄYNNÄ POSSUN LIHAA AIVAN ERI MEININKI KUIN KAUHAJOELLA NYT SOPII KYLLÄ KYSYÄ MITÄ ON TAPAHTUNUT TÄMÄN PAIKKAKUNNAN UPEIMMALLE LIIKKEELLE 😯

      • olipunamerkintöjä

        eikös oo hyvä kun saa rauhas kattella, oli tänään nuoria naisia hyllyjen välissä, uusiako?


    • Anonyymi

      Halpahalli on tärkeä kauppa.

    • Anonyymi

      Nätti vaalea nainen kassalla. Katsoo pitkään silmiin

    • Anonyymi

      Ei vastaa kun soittaa !!

      • Anonyymi

        Mee käymään paikan päällä.


    • Anonyymi

      Kilpailu on kovaa ja myyjienn lukumäärä on minimoitu. Jos näet myyjän , he yleensä menevät ohi puolijuoksua kuin pakojänikset. Eivät he ehdi pysähtyä kuuntelemaan.

    • Anonyymi

      Huijataan arkisin ja kadutaan pyhisin hh motto.

    • Anonyymi

      Mikä on tämän hetkinen tilanne kyseisessä myymälässä? Onko mennyt yhtään parempaan suuntaan..?
      En oo aikoohi enää siellä käynyt ja kiinnostaa kannattaako pysyä samalla linjalla...

    • Anonyymi

      Halpa-hallin myyjät käärivät tissiliiveihinsä firman rahat ja lisäksi korruptoivat heidän omaisiaan. Että sellaisia ovat hurskaat uskovaiset. Ja vielä pitäisi liittyä lahkoon, kirkkoon tms jumaluusjoukkoon. Vois Saatana.

    • Anonyymi

      Tokmanni on mennyt halpa hallin ohi. Näkyy siellä olevan enemmän asiakas virtaa kuin halpa hallissa

    • Anonyymi

      Vorotar on haaremissa ja ostaa tasku alennuksella.

    • Anonyymi

      Vaikken usein siellä käykään, niin nyt olen viimeisten käyntieni aikana huomannut ettei kassajonoja ole, hyvä jos yksi kassa toiminnassa, missä voi olla yksi asiakaskin, muttei välttämättä sitäkään. Ne tuotteet mitä itse sieltä hain olisi saanut halvemmalla ainakin Lidlistä ja Valtista, joten se ehkä kertoo jotain asiakaskadosta, ehkä?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1897
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      10
      1518
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1479
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1467
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      149
      1398
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      101
      1318
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1307
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1219
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1127
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1098
    Aihe