Pelottoman rohkea Pelkosenniemi

Naapurikyttääjä

Mielenkiinnolla olen lukenut kirjoituksianne ja sormet syyhyten kommenttia olisi aiheesta kuin aiheesta, mutta selvyyden vuoksi parasta aloittaa vaikka tästä.

Keskustavetoisella Pelkosenniemellä on mielestäni huippuluokan ykköskentällinen päätöksenteossa Severinkangas, Luoma-aho ja Tenhunen, puolustajina Leinonen ja Tervo. Muissa kentällisissä on selvästi ainakin Luoma-ahon eukko, Pesonen ja Ahot.

Severinkangas keskushyökkääjänä odottelee jatkuvasti syöttöjä Luoma-aholta ja Tenhuselta ja välistä toisinkinpäin. Tämän kentällisen ehdottomasti paras vaihto on tapaus Kuusiranta.. Aivan loistava tiimityö ja maali!

Tenhunen on loistavasti houkutellut uuden yrittäjän kiinnostumaan Kuusirannasta, Muut ketjut on innostuksella vieneet uudelta yrittäjäehdokkaalta järjellisen ajattelukyvyn ainakin, kun ajattelee mitä on tapahtunut. Leinonen lisäsi sopivasti painetta niskaan, ettei totuus paljastuisi..

Severinkangas laati sitten Luoma-ahon kanssa taktisen sopimuksen, jonka yrittäjä allekirjoitti.

TÄYSOSUMA, aivan huikaisevan hieno maali, yrittäjä ei mahtanut yhtään mitään!

Kolmikko siis onnistui vuokraamaan Kuusirannan etelästä tulleelle tumpelolle mahtavilla ehdoilla ja täysin ilman minkäänlaista neuvottelun tarvetta. Lisäksi näyttää tota jälkikasvuakin olevan enemmän kun osaa laskea ja Pyhälle muuttivat.

Lapin lumo ja löyly näkyy Pelkosenniemeläinen yrityskin olla. Yötä päivää liikennettä, valoja ja muuta puuhastelua tapahtunnu ja muutamat kerrat tainnu biisitkin soida yötä myöten, että luulin jo avajaisia olevan. Sitten ei tapahtunu mitään, eikä ole kotisivujakaan enää ollut.

Jos ymmärsin oikein, niin yrittäjälle selvisi, että ihan paskan myivät, eikä mitään vastuita tietenkään kenelläänkään auttaa iso poppoota ongelmissa! Ihan törkeän hienon saunan tehny kaveri, komeat altaat ja siisti ranta.

Rahat loppu, niin kunnan kerma ajo yrittäjäperheen rappiolle. Väittävät vielä jättäneen vuokrat maksamatta, ei ole mikään ihme, jos tohon paskakasaan (kuntaan) laittaa rahaa tuollaisen tonnimäärän saamatta mitään korvauksia, niin en minäkään vuokria maksaisi!

Tuntuu kaikki kunnan päättäjät ja näkyy olevan yrittäjät ja asukkaatkin sitä mieltä, että saisi perhe lähteä takas sinne etelään huijarit ja onnen onkiat!?

Ties mitä perheelle oikeasti kuuluu, näkyvät vielä täällä olevan, liekö enään kesän jälkeen?
Ihmettelen vaan sitä, että miten ihmeessä tuollainen iso perhe tulee täällä toimeen ja mihinkä vikaan Kuusiranta on mennyt?

Arvioisin, että Kuusiranta niin kuin monet muutkin kohteet kunnassa ovat oikea maanvaiva ja nyt kunnan onnistui (uusi elinkeinokoordinaattori) saada tämä paska sille perheelle vuokralle, ei taatusti kukaan ole kertonu mitä sekin mesta sisältää. Uskon, että yrittäjälle on selvinnyt jotain omituista ja kunta on maksanut ne hiljaiseks tai jotain?

Tai sitten repivät niiltä rahat korjauksiin ja remontteihin ja sitten potkivat pihalle tilannetta ajatellen... Mahtava liikeidea tältä tiimiltä; houkutellaan uusi rahapussin kanssa tänne ja kun kaikki on tuhlattu, hoidetaan ne hiljaa muualle ja uutta sisään (uudet pestit kunnassa kieliin tästä)
Nyt siellä ainakin näyttää jokkut tyypit puuhaavan, uusi uhriko?

5

1045

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onnenonkijat

      Olipa tyhmä yrittäjä kun ei tajunnu ansaa. Ei tainnu olla yrittäjä vainua olemassakaan.

      • Pyhänkusinrantsu

        Ei ole kunnan tehtävä hakea asiakkaita yrityksille. Riittää että annetaan mahdollisuus vuokrata tila.Kuka tampio vuokratiloja alkaa saneeraamaan ja kiinteitä rakentelemaan? Oma vika.Tuommosia yritysviritelmiä perustettaessa pitää asiakkaat olla valmiina. Sitäpaitsi johanonoivaidea olis jo ostanu se mikäli olis halavalla saanu ja ottanu riskin tähänkin


    • korpisoturi12

      ei tainnut kerjuukirjeillä rahaa tulla pyhän asukkailta / yrittäjiltä?

    • Kerrankuullutvain

      Minne hautautui Pelkosenniemi 100-vee biisi? Sekin kertoo paljon, saisi se useammin olla esillä! Tässäpä sanat: "Paavali jokea pitkin souteli, saapui mutkaan jossa elämä hymyili. Tuumas ukko tuohon talon teen, rantaan joen koivun katveeseen. Siitä alkoi kylän kehitys, jossa päätyönä on hirven metsästys. Syksyisin marjat poimitaan ja muutenkin tilanteen mukaan toimitaan.

      Pelkosenniemi sata vuotta, vaatimaton älä ole suotta.Täällä hyvä elää on ja joskus kuolla, pienestäkin elantoa vuolla. Kansa täällä sisukas ja itsepäinen asukkaita kunnan itsenäisen. Ajatuksissani kulkeissain toivoisin vain, kumpa täällä kauan elää sais.

      Kemijoki, Luiro, Kitinen paikat miljoonien kalajuttujen. Niitä pitkin aina kuljettu savotoilta tukit uitettu. Kerto: Pelkosenniemi sata vuotta....

      Pyhätunturi tuo kumpu kivinen hiljaiseksi vetää ihmisen, katseen kun luo maisemaan sukset jalkaan ja laskemaan. Kerto: Pelkosenniemi sata vuotta...."

      Ei tämä saisi unohtua, Sensei ja Jussi tehneet hyvän työn! Saisi sen vaikka joka vuosi "Johan on markkinoilla" esittää ja tehdä tutuksi!!!!!

      • Anonyymi

        Biisi tulee Jussin levylle!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe