Miten/ mistä löydän 16-20v sporttitytön?

Sportman34

Moi! Oon 34v tällä hetkellä sinkkuna viihtyvä 187cm pitkä ja hyväkroppainen urheilullinen mies. Oon huomannut, että innostun seksuaalisesti ainoastaan alle 20v tytöistä, mieluiten mahdollisimman sporttisista ja tiukkakroppaisista sellaisista (lajina esim. fitnessurheilu, voimistelu, lentopallo tjs.).

Kysymys kuuluu, miten ihmeessä pääsisin kontaktiin em. tytön kanssa, joita joskus näen esim. kuntosaleilla? Todella vaikeaa lähestyä siellä ja mennä sanomaan yhtä ainoaa sanaa varsinkin kun olen itse reippaasti vanhempi ja etsin ainakin 15v nuorempaa seuraa.

Toisekseen, todella hankalaa mennä näin 34v:nä miehenä lähestyy siellä salilla esim. sitä 17v fitnesstyttöä, kun samaan aikaan salilla häärää sitä 40-50v porukkaa, jotka voisivat ihan hyvin olla tän tytön vanhempia, eli varmaan saisin vain vihat niskaan..

En usko että mun ulkonäössä on ainakaan mitään vikaa tai asia ois siitä kiinni, oon tosiaan huippukroppainen ja monet sanoneet semmoseks miesmallin näköiseks ja näytän kuulemma ainakin 5-7v nuoremmalta mitä 34v:t yleesä.

Mä himoon noita tyttöjä niin paljon, että jos sellainen tulee esim. salille samaan aikaan, niin meinaa kalu tulla melkeinpä väkisin ulos lahkeesta ja treenaaminen muuttuu aika todella hankalaksi...

Onko mitään tehtävissä vai pitäiskö vaan vetää ittensä narun jatkeeksi, kun en kiihotu sitten millään tasolla esim. omanikäisistäni tai ees 25-30v muijista. :-( Elkääkä kiitos jättäkö mitään kokeneempi nainen parempi -kommentteja kun ei vaan toimi..

25

698

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyihelevetti

      sä oot vittu sairas kusipää! Kannattaa suksii vaan kuule korpeen homehtuu yksinänsä ja antaa nuorten tyttöjen olla ja elää rauhassa elämäänsä oman ikäisten kanssa.

    • etoopitkä

      Ihan samalla tavalla lähestyt ku muitakin. Mut ei 187 oo pitkä... ja sun ikänen on jo tosi vanha.

    • Voitunohtaa

      Parempi kun et lähesty näitä teinejä. Oot ihan oikeassa siinä että saisit heidän vanhempiensa vihat niskoillesi, jos yrittäisit tuon ikäisiä iskeä vain perverssien seksihalujes toteuttamiseen. Et taida olla henkisestikään ikäisesi tasolla, kirjoituksen perusteella. Joten kehitä itseäs ja unohda seksi teinityttöjen kanssa. Oot heidän mielestään joka tapauksessa vanha pervo.

    • ymmärrän.M

      Kyllähän tuon ymmärtää hyvin. Eiköhän jokainen mies iästään riippumatta valitsisi 16-20v naisen jos se vain olisi mahdollista.
      Mutta pakkohan se vaan on tyytyä niihin 25-30v naisiin kun itselläkin ikää jo 31v.

    • tggjklk

      Mitäs sitten kun kuluu pari vuotta ja nainen on yli tuon ihannoimasi iän? Jätät ja lähdet etsimään Thaimaasta uutta tilalle?

    • fddfff

      Ei kyllä omalla kohdalla (32v mies) ymmärrä ajatuksenjuoksuasi niin yhtään. Oma naisystäväni on minua kahta vuotta vanhempi ja vaikka hänen ulkonäkönsä silmää miellyttääkin, niin naisen itsevarmuus ja luonne oli se, joka sai minut ihan täysin koukkuun.

      En ikinä voisi kuvitella ryhtyväni suhteeseen itseä 15-vuotta nuoremman kanssa. Mutta tietysti, jos ulkonäkö on ainut asia, mitä suhteessa katsoo, niin silloin tuo kai menettelee. Mutta kyllä silloin on varmaan päässä jo jotakin vikaa, jotakin jäänyt kehittymättä.

    • Sportman34

      Näitten vastausten perusteella turha, että edes kysyin - ilmeisesti se narun jatkeeksi päätyminen parempi vaihtoehto,

      Sanon teille vaan, että yksi tykkää mustasta, toinen valkoisesta, yksi miehestä, toinen naisesta, yksi nörtistä, toinen seikkailijasta, yksi kypsemmästä, toinen nuoremmasta jne. Samalla logiikalla mitä haukutte päätäni vialliseksi, minä voisin sanoa että päässänne on vikaa, kun tyydytte olemaan oman ikäisenne ja mahdollisimman itsenne kaltaisen kumppanin kanssa.

      Tiedän paljonkin pariskuntia, joiden suhde on varsin toimiva, vaikka ikäeroa on 15v - tai enemmänkin. 19v ja 34v suhde voi olla ihan yhtä toimiva, siinä missä 35v ja 50v suhdekin. Muuan Madonnakin taitaa pokailla ainoastaan vähintään 30v nuorempia, että siihen nähden 15v ikäero on varsin huomaamaton.

      Kaikki on suhteellista. Ja suhteen toimivuus riippuunee eniten kokonaisuudesta sekä persoonoiden sopivuudesta toisiinsa nähden. Ei kaikki ole vain numeroista kiinni, mielestäni niitä tuijotetaan edelleen liikaa ja vedotaan vain niiden valossa siihen, mikä on soveliasta ja mikä ei (josta saamani kommentit ovat varsin hyvä esimerkki).

      Miksi minullakin ei olisi oikeutta tykätä siitä mistä tykkään ja olla onnellinen sen kanssa? Miltä teistä tuntuisi, jos saisitte samanlaisia kommentteja sen seurauksena, että satutte vaikka tykkäämään kissojen sijaan koirista tai siitä, että mielenkiintonne kohdistuu kypsempään kumppaniin?

      Niin kauan kun kuitenkin lain mukaan toimitaan eikä ketään satuteta, niin eikö jokaisen voisi antaa elää elämäänsä niin kuin haluavat?

      Ette ymmärtäneet ettekä sisäistäneet alkuperäisessä viestissäni kirjoittamaani. Minua ei yksinkertaisesti kiinnosta omanikäiseni tai hieman nuoremmat (ihan samalla tavalla, kuin joku ei voi elää/olla hetkeäkään tupakansavussa ja toinen tykkää elää kuin korsteeni).

      Toinen vaihtoehto on elää koko lyhyt ja ainutkertainen elämä yksin tai kuolla pois, jos en löydä ratkaisua tähän.

      Ja sitä varmaan toivottekin, tänä nettikiusaamisen aikakautena. Siinäpä teille kypsää tekstiä mietittäväksi.

      • sinunpitääeheytyä

        Tilaa jostain E-baysta sellainen "reall-doll" ja vähän liukkaria, sille menetät neitsyytesi.

        Nehän on just varta vasten tehty pedofilian vähentämistä varten.


      • HeiHalooVähän

        Mitähän sä oikein luulit saavasi täältä, kun tuollaisia kirjoittelet?? Pienikin vihje siihen suuntaan, että tykkää alaikäisistä, saa porukan raivon partaalle.


    • Erkkiesimerkki_

      No isket vaan semmosen nuoren typykän, ne on yleensä helpompia käsitelläkkin. Kuin ne "yli-ikäiset", tatuoidut, lävistetut, rupsahtaneet, lihonneet, tupakoineet, alkoholisoituneet, vittuuntuneet, katkeroituneet, pettyneet, ylimielistynedt, vaikeata esittävät yli parikympiset.

      Itse 32 ja sama meininki kuin sulla. Eli nuoria ainoastaan kelpuutan enää nykyisin. Musta 24-25v. ehdoton maksimi edes yhden yön toiveeseen, koska semmonen alkaa jo haluta liiankin usein vakiintua, lapsia ja satuhäät, perhettä yms.

      Mä harrastin liian nuorena itse niitä "kypsempiä naisia" ja nyt sit tykkään nuoremmista misuista. Mulla oli tyliin jo 17veenä yli 30kymppisiä naisia, tosin niin kauniita ja seksikkäitä etten malttanu. Olihan siinä tietty pornollakin oma vaikutuksensa. Mutta suurin syy oli kumminkin, et mun mielestä ne nuoremmat ei sillon kiinnostanu ja samanikäset oli tylsiä. Näyttivät liian lapsilta sillon mun silmissä. 2-kybäsenä menin sit jo semmosten 35-70 matamien kans vällyjen väliin. Oli joskus vaihteeks nuorempiakin 16-24, mut huomattavin pääpaino 25-67. Surustelut kumminkin siellä 19-30 naisissa. Nainen on parhaimillaan 15-25(20),sit se rupsahtaa totaalisesti.

      Älä siis häpeä tai ajattele mitä muut susta tai sun toiminnastas ajattelee, vaan toimi! Ei me ikuisesti täällä keikuta!

      • Sportman34

        Kiitti Erkkiesimerkki_, että toit vähän muutakin näkökulmaa tähän. Näinhän se on, intressit voi vaihdella iänkin myötä. Ja munkin mielestä omanikäiset, henkisesti liian samankaltaiset tai vanhemmiten "paikoilleen asettuneet" ovat vähän tylsää seuraa pitemmän päälle. Varsinkin kun itse tykkään vielä ns. nuorekkaista jutuista, seikkailuista, matkustamisesta, festareistakin yms. menevästä menosta, eli aika lailla niista jutuista, joita noi satuhäistä haaveilevat perheen perustajat eivät usein enää juuri tee ja mieheltä aletaan vaatia sitä paikoillaan pysyvän elättäjän roolia. Tottahan se on, että naisen biologinen kello tikittää noiden suhteen nopeammin kuin miehillä, sinänsä ymmärrettävää. Mutta toisaalta miksi miehen tartteisi lähteä sen mukaan, kun on vielä sitä seikkailunhaluista nuorempaakin seuraa tarjolla? Joo, ehkä tosiaan pitänee toimia asian suhteen...


      • oletpakkomielteinen

        Vittu sä olet säälittävä setä ja pillu on sulle vaan joku mielikuvitusreikä.


      • Riiiiiiiiii
        Sportman34 kirjoitti:

        Kiitti Erkkiesimerkki_, että toit vähän muutakin näkökulmaa tähän. Näinhän se on, intressit voi vaihdella iänkin myötä. Ja munkin mielestä omanikäiset, henkisesti liian samankaltaiset tai vanhemmiten "paikoilleen asettuneet" ovat vähän tylsää seuraa pitemmän päälle. Varsinkin kun itse tykkään vielä ns. nuorekkaista jutuista, seikkailuista, matkustamisesta, festareistakin yms. menevästä menosta, eli aika lailla niista jutuista, joita noi satuhäistä haaveilevat perheen perustajat eivät usein enää juuri tee ja mieheltä aletaan vaatia sitä paikoillaan pysyvän elättäjän roolia. Tottahan se on, että naisen biologinen kello tikittää noiden suhteen nopeammin kuin miehillä, sinänsä ymmärrettävää. Mutta toisaalta miksi miehen tartteisi lähteä sen mukaan, kun on vielä sitä seikkailunhaluista nuorempaakin seuraa tarjolla? Joo, ehkä tosiaan pitänee toimia asian suhteen...

        Anteeksi nyt mutta pistää hiukan silmään tuo selittely. Jos ei seiso kuin nuoren kanssa niin sitten ei seiso. Suoraselkäinen myöntää sen ilman mitään muttia kuten jo aikaisemmin teitkin. Ja voihan hyvinkin olla että parikymppinenkin kiinnostuu sinusta. Mut kun tuo "olen itsekin nuorekas ja hip ja pop, on tällainen napapaitakin ja ankantöyhtö ja kävin toissa vuonna festareillakin" on niin leimiä selittelyä, ihan kuin muut ikäisesi kulkisivat kävelykeppi kädessä. Tuota nuorekkuuspuhetta käyttävät myös viiskymppiset läskimahat jotka ostavat motskarin. Älä sinä tee sitä. Tsemppiä!


    • jdjjd

      Aloittajalla on tietenkin täysi oikeus tykätä mistä tykkää, mutta karu totuus on että ne nuoret tytöt eivät yleensä tykkää 15 vuotta vanhemmista miehistä, ellei tämä ole varakas julkkis. Toisaalta joku nuori tyttö voi huolia vaikka 80-vuotiaan papparaisen, jos pappa on rikas miljonääri. Eli on oikeus tykätä kestä tykkää, mutta valitettavasti on aika surkeat mahdollisuudet saada siihen vastakaikua, jos kriteerit ovat noin tiukat. Lottovoitto kyllä auttaisi aloittajaa.

    • tytytytytyt

      No onhan tuo tullut sinulle selväksi että ei ne tytöt susta kiinostu, lähinnä heitä ällöttää, jos joku heille jo vanha ukko seisottaa munaansa kuntosalin laitteilla ja kyylää suu kuolassa. Hyi olkoon. Pelottavaakin se on. Turha sitä täällä on vonkua. Jos sua ei kiinnosta muut kun pikkutytöt, pitää olla ilman. Hyvin yksinkertaista.

    • paha.juttu

      Tuohan on selvä merkki, että olet pedofiili. Pidät vain lapsista, joilla on lapsen vartalo. Mies joka haluaa parisuhteen 15-vuotta nuoremman lapsen kanssa, ei ole mieleltään tasapainoinen. Vaikka naiset aikuistuvat miestä nopeammin, niin henkinen ikäero on yhä suuri. Kyseessä on valta-asetelma. Jos pelkkä seksi riittää parisuhteeseen, niin kyseessä on pedofiilius. Menisin keskustelemaan lääkärille, koska voit vielä satuttaa aika pahasti lapsia. Lasta ei saa pakottaa mukaan mihinkään aikuisen perversioihin. Terapian ja tai lääkityksen avulla mieli voisi suuntautua normaalimpiin asioihin. Kyseessä voi olla ihan pelkkä huono itsetuntokin. Ei koe riittävänsä tasapainoiseen parisuhteeseen.

      • Mkjhhhggg

        Tiedoksi vaan että pedofiilit tykkää lapsista joilla murrosikä ei ole edes vielä alkanut..teinit on ihan eri asia..


    • hhhjjkkkk

      Entä m34 ja n24

    • oksettaamua

      Ap...mitä yhteist sun ikäsellä aikuisella on 16-20v tytön kanssa? Seksi. Ei muuta.

    • TotuusSattuuX

      "Oon huomannut, että innostun seksuaalisesti ainoastaan alle 20v tytöistä"

      Eli jos nyt löydät sen 19-vuotiaan naisen niin jätät hänet ensi vuonna kun hän ei enää kiihotakaan sinua? Käytännössä siis haet naista vain ja ainoastaan seksiin jos et pysty koskaan kiinnostumaan yli 20-vuotiaista.

    • kokenutmies12345

      Vanha ketju, mutta yritän vastata asiallisesti jos tätä alkuperäinen vielä lukee...

      Suoraan sanottuna sun on tosi vaikea löytää toivomaasi seuraa. Tuon ikäinen tyttö ei halua seurustelusuhdetta ikäisesi kanssa ja pelkkään seksisuhteeseen ei uskalla eikä halua ruveta. Kuntosalilta tms festareilta iskemällä tuskin onnistut.

      Ainut seitinohut "mahdollisuus" jonka näen, on että tyttö pitää olla jollain tavalla tuttu joka luottaa sinuun, kiinnostuu sinusta, syttyy ja haluaa ehkä "oppia" jotain. Tiedossa olevia tositapauksia on klassiset "kaverin sisko - naisystävän tytär - tyttären kaveri" -tyyppiset tapaukset joihin liittyy tuo tuttavuus-luottamustausta.

      Jos em tapahtuu niin sun pitää olla luottamuksen arvoinen. Sittenkin tuon ikäinen haluaa vaan hyväilyä, oppia suutelemaan, olla kainalossa jne - panot eivät ole ensimmäisenä mielessä. Eli tuttu ja turvallinen, vähän tuttu mutta sopivan vieras aikuinen joka antaa ensisuudelman ja silittää selästä, voi olla se juttu ja that's it siihen se jää - ja pitää jäädä jos tyttö niin haluaa. Kiinnostuksesi vaikuttaa sillä tavalla voimakkaalta, että ehkä et pysty olemaan näin ja hillitsemään itseäsi?

      Ehkä sun kuitenkin olisi parempi hankkia hieman vanhempi "oikea" naisystävä tyydyttämään miehiset seksuaaliset tarpeesi ja jos joskus saat em tyyppisesti 18-vuotiaan kainaloon ja antaa pusun, olkoon se "kirsikka kakun päällä"... :)

      • sgsdfasfdsfsdf

        Toisaalta jos tilanne olisi toisinpäin eli nainen olisi aloittajan ikäinen 34 ja haluaisi 16-20v miehen niin se olisi hänelle naurettavan helppoa.
        Ei mene nallekarkit tasan tässä pariutumisen maailmassa..


    • sportmies-

      Tarjoo rahaa niin saat ainakin seksiä. Kyllä 17-18 v sportti tytöt suostuu heti koska raha on kuitenkin tärkeää nuorille naisille.

    • No ihan samalla tavalla kuin muunkin ikäisiä, paitsi että et nä noita 16-17 v baarissa.

      Salilla vaan tekemään tikusta asiaa. Kysymään jotain vaatteista, treenistä. Seuraavalla kerralla sitten mainitset jotain säästä ja juttelet lisää.

      Kun olet tuon tytön kanssa jutellut useammin hän havaitsee, että et olekaan mörkö ja silloin sinun on aika kysyä häntä kahville tms.

    • Typykka86

      Ei helvetti näitä pervoja. Saahan sitä ikäeroa olla, jos on sielunkumppanuutta, mutta ällöttää, että ollaan nuorison kimpussa pelekkä seksi mielessä. Ite oon kolmikymppinen nainen ja nuorempana en koskaan ollu nuoremmista tai ees omanikäsistä miehistä kiinnostunu, mutta nyt jo alakaa tulla rupsahtaminen eteen; oma ja kumppanien. Ei tulis silti mieleenkään alaikästen poikien ahistelu. Suojaikäraja on lain mukaan kai 16, mutta kyllä minun mielestä, elämänkokemuksen tuomalla tietämyksellä sanosin, että moni kypsyy seksuaalisesti vasta siinä 23-vuotiaana. En menis naimaan sen nuorempia. Onhan niitä myös aikusia, jotka näyttää nuorelta. Ite menin kerran hoitoon. Olin 26v. Vanhemmat potilaat kyseli "Asunko vielä kotona?". En ollu asunu kymmeneen vuoteen. Luulivat vissiin että oon 17v. 29v. olin niin linja-autokuski tarjottellee nuorisoalennusta.... Harmi kyllä en kehannu valehella. Että ettikää pedarit joku kuitenkin aikanen, mutta hos nuorennäkönen kumppani, elekää teinejä hättyytelkö.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1947
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1649
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1599
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1517
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1465
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1357
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1266
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1203
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1138
    Aihe