Olenko muuttunut homoksi, vai mistä kyse?

MitäTapahtunut

Nuorena minulla oli naisia ympärilläni, käytiin tanssimassa ja kävin treffeillä naisten kanssa, olen ollut parisuhteessa vain naisten kanssa ja harrastanut seksiä vain naisten kanssa, nykyään minua ei enää kiinnosta lähteä edes tapaamaan ketään naista. Seksikin on jo pidemmän aikaa annettu jollekin muulle kuin minulle. Mistä tämä johtuu? Seksi ei edelleenkään minua kiinnosta miesten kanssa, vaan minusta nykyään naiset ovat ilkeitä ja vain rahan perään. Miesten kanssa ajanvietto on hauskempaa. Mistä tämä johtuu? Olenko muuttunut homoksi kun ajattelen että naiset ovat ilkeitä ja kelpaa ainoastaan seksiin. Romanssi ei oikein kiinnosta naisen kanssa kun ovat petollisia ja vain rahasta

19

2149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MitäTapahtunut

      kiinnostuneita

    • terapeuttievp

      Muistatko, oletko joutunut ottamaan vastaan pesemätöntä pimppiä ? Tietyssä iässä sitä ei edes huomaa ,kun pitää esittää niin kovaa karjua, mutta se haju jää muistoihin ja nyt alkaa hallitsemaan käytöstä. En usko, että olet homojen vietävissä, mutta jokin seesteinen vaihe on menossa , älä kuitenkaan kävele porttolaan hoitamaan panojasi. Olet kuitenkin jotenkin traumatisoitunut.

      • MitäTapahtunut

        En usko että kyse on siitä, vaan esim baari illan jälkeen on lähdetty jonkun muun matkaan lähes aina muun kuin minun, lapsetkin tehty muiden kanssa. Olen jotenkin katkeroitunut.


    • reilu_peli

      En tiedä, mutta arvailen... jos kriteerisi ovat kovin korkeat esim. naisen ulkonäön suhteen, voi olla että naisen kriteerit kukkaroasi ajatellen ovat vastaavasti korkeat. Vähän tavallisemman näköinen nainen ei yleensä ole niin täynnä itseään ja rahan perään. Ja elämässäkin sisältöä yleensä enemmän kuin niillä "edustuskelpoisilla".

      Joka tapauksessa en voi antaa muuta vinkkiä kuin että teet naiselle alusta alkaen selväksi, ettet ole kävelevä kukkaro. Jo naisen reaktio kertoo paljon taka-ajatuksista, kun pyytää häntä maksamaan puolet tai kokonaan vaikka ravintolalaskun. Tai sanoo välillä, ettei viitsi taas mennä kalliiseen ravintolaan syömään, kun se tulee niin kalliiksi. On hyvä tehdä kumppanille välillä realiteetteja selväksi, että raha ei kasva puussa ja tuntuu se lovi sinunkin kukkarossasi. Monen naisen ei tarvitse edes ajatella mitä kaikki huvit tulee maksamaan, jos ovat tottuneet kalastelemaan kaiken maksavia "herrasmiehiä".

    • hjrpprojjeöjej

      Itsellä samat fiilikset kuin aloittajalla. Naisia ollut viitisenkymmentä, aina olin etsimässä kuitenkin pysyvää suhdetta mutta ei onnistunut. Nykyään tullut eräänlainen "naisviha" päälle, ja olen katsellut shemale kuvia netistä ja runkkaillut. Jotenkin alkoi kiinnostaa nuo shemalet. Sitten alkoi kiiinnostaa miksi homot homoilee, ja seksin suhteen kyse onkin G-Pisteestä, joka on anaalissa. Loppupeleissä ostin dildon, ja kokeilin sitä. Oli itseasiassa aika hyvää. Nyt olisi tiettyä mielenkiintoa kokeilla aitoa miestä sinne, mutta kun itsellä ei ole samanlaisia tunteita miehiä kohtaan kuin voi olla naisia kohtaan. Erottaisin seksin vain seksiksi, ja rakastamisen naisiin kohdistuvaksi. Vaikea kuvitella että voisi eroottisesti "rakastua" toiseen mieheen. Lähinnä ajatuskin oksettaa. Seksi voisi kuitenkin olla jotain muuta...

      • JussiPekka

        Samanlaisia tuntemuksia on minullakin, vaikka olen naimisissa, mutta seksielämä on loppunut väliltämme yli kymmenen vuotta sitten. Olen kyllä katsellut muitakin naisia, mutta jotenkin en ole päässyt sen pitemmälle. Minuakin on alkanut vuosien varrella enemmän ja enemmän kiinnostaa transvestiitit, crossdresserit, ladyboyt ja shemalet eli yleisesti miehet, jotka haluavat laittautua mahdollisimman naisen näköisiksi ja ovat kiinnostuneita miehistä. Minusta tuntuu, että minua kiihottaa seksuaalisesti vain tuollaiset henkilöt, joiden kuvia katselen jatkuvasti netistä. Samoin sellaiset seksvideot kiihottavat suunnattomasti, joissa toinen osapuoli on em. ihminen. Itse voisin myös harrastaa seksiä trans-ihmisen kanssa, vaikka muuten en ole seksuaalisesti kiinnostunut miehisistä miehistä, ainoastaan näistä naisellisista.


    • Ihmettelevä_nainen

      Mielenkiintoinen aloitus, naisen näkökulmasta. Olen itse ihmetellyt miksi 50 miehiä ei naiset enää kiinnosta. Yhden miehen kanssa on ollut pientä säätöä, mutta asia ei etene. Olen hyvinkin suoraan miestä lähestynyt, mutta nyt en enää pysty.

      Onko miehillä ongelmia erektion kanssa, eikä siitä kehdata puhua? Harmi juttu, sillä onhan meillä naisillakin vaihdevuodet, joten tasoissa ollaan.

      Tässä ketjussa yksi kaveri puhuu anaaliseksiä. Yksi mies on elämäni aikana ottanut sitä vastaan ja hän kertoi saaneensa useamman peräkkäisen siemensyöksyn ja kuulemma oli aivan mahtava kokemus. Kokeilkaa ottakaa siihen nainen tekijäksi, niin ehkä fiilikset paranee naisia kohtaan.

      • gjlsegjiebhelblj

        Onko niin ymmärtäväisiä naisia edes olemassakaan? Tuntuisi kyllä todella todella TODELLA vaikealta kenellekään naiselle edes ehdottaa, että voisiko panna minua anaaliin. Luulisin että kaikki suhteet päättyvät saman tien siihen, ja ainakin seksi kaikilla tasoilla olisi sitten siinä.

        Onko sellainen edes mahdollista, että naisen kanssa tällaisia voisi edes ottaa puheeksi, saati puhua tällaisesta.?


    • YksinVaanOlla

      Nuoria miehiä kiinnostaa naisen alapää ja seksi naisen kanssa.
      Jos olet yksinäinen mies, niin enemmän kiinnostaa naisen läheisyys, kosketus, lämpö, hellyys, kuin enää seksi.
      Jo yksistään saada olla naisen lähellä on paljon suurempi merkitys, kuin seksillä.
      Yksistään seksillä ei ole mitään merkitystä, jos puuttuu kaikki muu.

    • miesseksiä

      minä olin esin naisten perään sain pillua mutta nyt miehet kansa seksi on toista ihanaa jatka samaan mallin hyvä tulle

    • OotHomo

      Oot sä muuttunu homoksi, käyhä lääkärillä!!

    • 353225

      Syö pascaa håmå

    • häpeeonneton

      Kissaski häpee sua ja koiraski:) Oot häpässy ittes!

    • nykyäänkaikkipaskaa

      Jos asut kaupungissa, niin vesijohtoveden e-pillerijäämät aiheuttavat hormonitasapainon muutoksia ja miehistä tulee neitejä pikkuhiljaa. Ainoa keino on muuttaa tarpeeksi keskelle ei-mitään, jossa juomavetenä on lähdevesi. Sinänsä paradoksaalista, että siellä missä mieshormoni pääsee täyteen kukoistukseensa, niin naisia ei ole lähimaillakaan.

      • Anonyymi

        Jep, hesan juomavedessä on näitä homobakteereita ihan järkyttävän suuria pitoisuuksia, kerrottiin elintarvike labran tekemistä testeistä, hetki sitten !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep, hesan juomavedessä on näitä homobakteereita ihan järkyttävän suuria pitoisuuksia, kerrottiin elintarvike labran tekemistä testeistä, hetki sitten !

        Hesassa on vähintäänkin puolet miehistä homoja, ihmeen sairasta on siellä väki, myös llättäpillun lyöjiä , lesboja on järkyttävän paljon viherhulluissa ja matuissa !


    • Anonyymi

      Homotkin kaipavat romantiikkaa ja ihmisen kosketusta.

    • Anonyymi

      Homoksi ei muututa aikuisuudessa. Sukupuolinen suuntautuminen määräytyy jo sikiövaiheessa. Ihminen on sitä, mitä syntymässään saa. Se kuuluu ihmisyyteen.

    • Anonyymi

      Eihän sulla ole rahaa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      297
      3276
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1619
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1331
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1240
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1220
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1151
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      157
      1034
    Aihe