Parveketupakointi Joensuussa

Sätkä-Sauli

Onko Joensuussa omistus kerrostaloja, joissa parketupakointia olisi rajoitettu jollain tavoilla?
Kaupungin vuokra-asuntoihin tuskin mitään kieltoja on tulossakaan.
Olisi mukava tietää etukäteen yksityisten vuokra-asuntojen parveketupakoinnin mahdollisista kielto taloyhtiöistä?
Mielestäni parkeveketupakointia ei saisi rajoittaa.

13

327

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • USKONMIES

      PARVEKETUPAKOINTI ON LUSIVERISTA. SE ON JUONI IHMISTÄ VASTAAN. ELÄ TUPAKOI ELÄKÄ SAVUTA IHMINEN. ELÄ MENE LUSIVERIN KELKKAAN!

    • Voisi_kieltää_kokonaan

      Valitettavasti kielto ei tule tehoamaan. Omistusasunnossa asuvat siirtyvät tupakoimaan sisätiloihin. Tätä ei pysty kieltämään millään. Kumpi parempi? Ulkona poltellaan ja savu kantautuu sisälle vai ilmastoinnin ja käytävän kautta tulevat käryt?

      • PitäisiKieltää

        Meillä on huoneisto kohtainen ilmastointi eli ei tulisi savut meille, jos naapuri sisällä polttaisi mutta kun polttaa parvekkeella, niin kauhea mahorkan löyhkä tulee meille.


    • totalturnoff

      Alakerrassa porukka polttaa sisällä ja ilmastoinnn kautta hajut tulee käytävään ja muihin huoneistoihin..tuollaiset ajattelemattomat .ulkut pitäisi asua metsässä eikä kerrostalossa.Joka talo pitäisi laittaa savuttomaksi ettei kenenkään tarvitsisi kärsiä tupakan käryistä.Kuuluu jo hyviin tapoihin polttaa ulkona ja moniko ostaa osake huoneiston joka haisee kuin tervahauta..Entä jos autossa poltettu..haju jää vaikka lopettaisit polttamisen..vaatteet haisee..hiukset..terveys..

      • porraskäytävissä

        Asunnon sisällä polttaminen tuo kovat haitat asuntoon. Ulosottohenkilöt voi huoletta savutella vuokrakämpissä, ei ole mitään menetettävää. On aivan sama meneekö perintään savuhaittojen kustannukset. Vanhus voi polttaa sisällä tietäen asunnon olevan viimeinen hänelle. Savuhaitoista kärsii tietenkin muut kerrostaloissa asujat. Kaupungin vuokrakämpissä on sisällä polttokielto. Kerran muutin moniongelmatalosta juuri tuon sisällä ja käytävissä polton takia.
        Nykyisessäkin vuokratalossa jotkut ääliöt sytyttää lähtiessään kämpästä tupakan rappukäytävässä, mutta eipä senkään eteen juuri mitään voi tehdä. Vituttaa kun itse olen tupakasta päässyt eroon, niin käytävissä haju toisinaan yllättää. Helppo sanoa, muuta pois, köyhällä ei ole hirveästi vaihtoehtoja.
        Tuttavani oli ulosottokelpoinen ja poltti sisällä kaupungin vuokrakämpässä tietäen poismuuttaessaan, että koskaan ei maksa, eikä kiinnosta.


    • elämänkoululaiset

      Kaikilla polttajilla elämä ei mene hyvin! Kukaan täysjärkinen ei kiduta itseänsä hiljakseen savulla päivittäin. Näin tekee vain ne joiden elämä ei mene hyvin ja jotka haluavat täältä kituen pois..

    • musmusvalivali

      Miksi mua ei oo koskaan haitannut että joku tupruttelee? Antaa mennä jos huvittaa, sisällä taikka ulkona, ihan sama. Ihmeellistä mielensä pahoittamista taas.. Nuuhkikaa välillä sitä omaa elämäännekin, josko sieltäkin löytyisi jotain ikäviä tuoksuja joille tehdä jotain. Jos ei, niin ehdotan muuttoa johonkin korpimetsään. Mutta varokaa maatiloja, niistä te vasta pillastutte.

      • SisäTupakkaOnKivaa

        Sua ei oo haitannut, mutta ehkä on ihmisiä joita haittaa savuttelu sisällä?
        Onko mielensä pahoittamista astmaatikolla, monisairaalla vanhuksella, lapsilla....savun tulo asuntoon? Entäs taloyhtiöiden sisälläpolttamis kiellot? Onko sekin mielensä mielensä pahoittamista?


      • happinaamaria

        Jos joku saa oireita siitä, että pelkkä hentoinen röökinhaju tunkeutuu jostain asuntoon, niin herää kysymys tämän elinkelpoisuudesta yleensäkään normaalissa asunnossa kaupunkioloissa.

        Ja mitä taloyhtiöiden kieltoihin tulee, niin alaltani saamani kokemuksen perusteella voin valitettavasti todeta, että kun tarpeeksi moni mielensäpahoittaja sattuu samaan taloon asumaan niin kaikki asukkaat joutuvat siitä kärsimään, sillä näillä sankareilla tuntuu useimmiten muodostuvan elämäntarkoitukseksi kaikki se, mitä taloyhtiön alueella tapahtuu tai on tapahtumatta. Niimpä he ottavat asiakseen taloyhtiökokouksissa nämä naurettavat mitättömyydet ja kun heitä tarpeeksi monta on, niin voi voi..

        Mutta onhan siinä jotain hyvääkin. Näistä "elämänsä hallituksen jäsenistä" sitten heitetään semmoista läppää, jotta ei meinaa kahvit pysyä sisällä kun työpäivän piristävät tauot aina koittaa:)


    • savuton.porvari

      Yleensä tupakoivat ovat alempaa sosiaaliluokkaa ja asuvat vuokralla. Yhtiöissä joissa asunnot pääosin omistajien omassa käytössä, on roskasakista helppo päästä eroon tai ainakin estää tupakointi.

      • Sivistynyt_rouva

        Kaupungin vuokra-asunnoissa tupakanpoltto ja haiseminen muutenkin onnistuu hyvin. Menee aikaa ennenkuin häädön saa esim. haisevasta siivoamatta jätetystä kämpästä.


    • paskanhajussa

      Entisaikaan vedettiin tupakkaa vuokra-asunnoissa. Kovin yleistä oli tupakanpoltto vuokra-asunnoissa ennen. Ravintoloissakin sai lapset olla klo 18 asti mukana siellä tupakansavuisessa ympäristössä. Pihalla istutaan kesät kytäten paskaa puhuen naapureista. Pihaporukka tietää kaiken, jopa enemmän kuin asianomistaja itse omistaan asioista. Näin on puhuttu.

    • spaddu_huuleen

      Totta tuokin, ennen oli asiat paremmin. Se oli hyvää aikaa se.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe