Poliisi varoittaa uudesta ilmiöstä Joensuussa

Hyvä.suomi

Iltalehti kirjoittaa tänään, että poliisi varoittaa uudesta ilmiöstä jopa Wilma-viestein Joensuussa. Alaikäisiä tyttöjä pyörii aikuisten miesten seurassa. Nuorimmat ovat 11-12 -vuotiaita.

Jutun luettuani en voi kuin ihmetellä.. Poliisi herännyt viime aikoina tähän kyseiseen ilmiöön?! En tiedä kuinka kiire heillä töissään on, mutta kyllä ihmettelen jos poliisissa ovat kaikki olleet sellasia henkilöitä, jotka eivät vapaa-ajallaankaan käy keskustassa, sillä etenkin kauppakeskuksissa ja kaupungista riippumatta tätä näkee niin paljon, että alkaa herkemmillä jo oksettaa. Sairasta touhua, ja jokainen tietää tasan tarkkaan minkälaisen porukan toimesta tätä etupäässä tapahtuu. Tyttöjä on hankala syyllistää, sillä vaikka ihmettelen heidänkin aivotoimintaansa ja kasvatustaan, niin täytyy muistaa että he ovat jumaliste lapsia! Nämä karvaiset miehet eivät ole.

Ja kun tässä maassa kuvatunlainen ongelma on niin herkkä, jotta siihen on mahdotonta esittää ratkaisua jonka voisi myös saavuttaa, niin tyydyn päättämään tekstini seuraavasti: Kasvattakaa tyttärenne hyvin ja toivokaa, ettei kukaan loukkaa alkukantaisine himoineen hänen koskemattomuuttaan.

20

2403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • partakovis

      Kauppahallin kulmilla pyöri huoria 80-luvulla. Viinanjuontia wc tiloissa, örvellystä ja haisemista.
      Iso Myy sallii sivistyneemmän version tästä tuohusta nykypäivänä.

      • jepjepj

        Huorien nussiminen tuhannen päissään jossain vessassa ei ole edes verrattavissa aikuisten miesten yleistyvään mielenkiintoon lapsia kohtaan. Tästä oksettavasta touhusta ollaan päädytty rikkomaan lakiakin mitä räikeimmillä ja paskamaisilla tavoilla.

        Mutta mikä on syy tähän yleistyneeseen touhuun? Onko joensuulaisten miesten keskuudessa syntynyt kenties uudenlainen alakulttuuri jonka johdosta ovat pikkutytöt alkaneet kiinnostaa viime aikoina?


    • Ällöttävää

      Onhan se näiden nuorten tyttöjen omaakin tyhmyyttä jos eivät ole vieläkään oppineet varomaan. Jännityskö ajaa takaa. Varoittavia esimerkkejä on paljon. Mikä näitä pikkupimu pentuja vaivaa? Eikö tajuntaan mene että ovat lapsia ja alkukantaisia hyväksikäyttäjiä riittää! Turha myöhemmin itkeä!

    • hylkiöt

      Nuoret viihtyy hyvin Isossa Myyssä. Alkukantaisten kyttääjien ykköspaikka on Iso Myy.
      Suurin ja paras paikka kyttäillä himojensa kohteita. Valo, kesä ja lämpö lisäävät alkukantaisia himoja. Mitenhän sitten kun vaatteet vähenee lämmön myötä? Tapahtuuko kenties lisää alkukantaisia tekoja kesän aikana?

    • tuet_peleihin

      Vapaaehtoisryhmälle voisi olla tilausta asian suhteen. Miten sosiaalipuoli suhtautuu näiden turvapaikanhakijoiden täyspotti pyörimiseen? Tunnetusti turvapaikanhakijat ovat kovia kolikkopelien käyttäjiä. Meneekö tukia kolikkopeleihin?

    • suvakkiiii

      Ensin oli kommunismi ja nyt Joensuuhun on saapunut ideologia nimeltäMONIKULTURISMI! Se joka sitä arvostelee, tulee tuomita vihapuheesta. Suomalaiset teinitytöt ovat ensimmäiset uhrit. Myöhemmin koko oikeusjärjestelmä tullaan tuhoamaan ja siihen tuodaan vaikutuksia sharialaista. Suojaikäraja lasketaan, koska vankiloihin ei mahdu enää mamuja. Ja näin olemme lähellä vihervasemmistokokoomuksen UNELMAA! Kiitos suvakit, te hyödylliset idiootit. Itse olen muuttamassa pois joensuusta ja Euroopasta. Tuosta uppoavasta laivasta.

      • jokulahkolainen

        tais pakolaiset tänne kutsua,
        talonsakkin lupas antaa,

        vain lahkolaiset saa lapsia nussia,
        ja juntit raiskata,
        15000 naista vuodessa


    • PakolaisetMahtavimpia

      Sehän on mielestäni vain positiivinen asia, että suomityttö saa ensikosketuksen seksuaalisuuteensa ihanan pakolaisen kautta eikä minkään lippis-väärinpäin-päässä-amiksen. Nämä arabimiehet osaavat varmasti antaa positiivisen ensikokemuksen rakkaudesta, jonka jälkeen suomijuntti ei enää kelpaa millään tavalla, kun parempaa on saatavilla. Uskonkin, että poikkeuslupien määrä tulee räjähtämään lähivuosina, kun rakkaudennälkäiset tytöt haluavat avioitua upeiden pakolaisten kanssa eikä presidentille jää muuta vaihtoehtoa monikulttuurisena ja suvaitsevaisena ihmisenä, kuin myöntää lupa.

      • Ylioppilas-Larvanto

        Kyllä jos itsekin on sitä "amis-osasto", tasoa, eipä silloin seksikokemukset ja aviollitot ihmetytä pakolaisten kanssa.


    • kansainvälistyväsuomi

      Jos perheet eivät huolehdi tytöistään vaan tytöt maleksivat kaupungilla jopa öisin, on tyttöjen kohtalo perheiden vika. Maailmalla yleisesti hyvän perheen tytöt eivät kuljeksi vieraiden poikien tai miehien kanssa, edes selvinpäin. Suomessa jotkut tytöt juovat jopa alkoholia. Heitä eivät arvosta kukaan ellei oma perhe niin tee.

      • näin.on.nähty

        Taitaa vaan monen suomalaistytön äiti on esimerkkinä tytöilleen. Olemalla sitä samaa vailla mitä tyttäret ovat saamassa.


      • nuvui

        eikä sulle anna kukaan...


    • Kfkgjdkflckfkgkf

      Niin ei pakolaisia tästä voi syyttää. Ei se ole suomalaisten jammu setienkään vika jos sattuu saamaan 11 vuotiasta.

    • MuslimilleOikeuksia

      Lakia tulisi muuttaa niin, että maahanmuuttajilla suojaikäraja olisi 12, kaikilla muilla 16, ihan vain osoittaaksemme kunnioitusta hädänalaisille pakolaisille ja että meillä täällä Suomessa on rasismille täydellinen nollatoleranssi.

      • nuvui

        kun juuntti on ääliö...


    • kiitospoliisille

      Miten hyvä että Poliisi varoittaa! Todellista huolenpitoa, näin pitäisi toimia muuallakin!
      Kiitos siitä!

      Eihän vanhemmat tiedä muuten mitään.
      Itse äitinä arvostan todella tästä tiedosta.

    • railakaastipuolustan

      Miksei joensuu hoitele näitä ja sassiin, annetaan tuollalailla hillua, nämähän rupeaa kuin etelä euroopassa pistämään omaa tahtia ja muilta vaatimaan kultturismiaan, eis muutas perskeles vaan suomipaijilta irti ja silläsortila het herpaan jotta piät lähtööö

    • alkukantaiset

      Onko ne alkukantaiset himot miten vauhdissa niillä?

    • Anonyymi

      Meidän kylän Said Joensuun Enossa oli varakkaan perheen poika Somaliasta ja fiksu jätkä. Lähti Suomeen asepalvelusta pakoon ja suku maksoi. Oli käynyt jo kauppaopiston Lieksassa. Sanoi, että kouluttaa itseään niin paljon kuin mahdollista, kun kerran Suomen valtio maksaa. Blondit tyttöystävät vaihtuivat parin viikon välein ja kaikilla niillä oli joku Toyta Corolla, että kuljetuspalvelu pelasi. Nyt hänellä on kuulema ollut jo vuosia jokin vuokratyöfirma Helsingissä.

    • Anonyymi

      Niitä muita Enon Kuusenjuuren uusiin rivitaloihin asutettuja nuoria somalialaisia sotilaskarkureita ei paljon kylillä näkynyt, paitsi että kävivät nostamassa pankkiautomaatilla niitä kotoa lähetettyjä suurehkoja rahasummia automaatin lattialle jätettyjen kymppitonnien saldon kuittien mukaan. Eivät kovin pitkään viihtyneet Enossa, heitä nähtiin sitten Joensuussa RAY:n pelisalissa päivittäin hienoissa puvuissaan ja kiiltonahkakengissään pelaamassa rahapelejä päivästä toiseen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe