Mikä neuvoksi

ei_kivaa

Olen ollut monenlaisissa työpaikoissa myös nais voittoisissa, kaikenlaista juttua on kuullut ja ehdotuksiakin esitetty. On jopa udeltu mun ja avovaimon seksielämästä. Avokki sai uuden työn vajaa vuosi sitten, alku meni hyvin mutta sitten kaksi miestä alkoi naljailla ja viljellä aika rasvaista juttua kuten avovaimo sanoi. Tota on nyt kestänyt nelisen kuukautta ja avovaimo on ruvennut mulle kiukutteleen kun äijät on vittumaisia työpaikoilla. Ei kuulemma halua enää kuulla mun letkautuksia vaikka ennen on kyllä mennyt. Avokki oli sairaslomalla 4 päivää ja töihin kun meni niin heti lohkaistiin että harrastakaa rauhallista seksiä että pystyy seuraavalla päivällä tulemaan töihin, on taidettu hinkata haaroväli araksi. Ja kun kuuntelee töissä noita niin se on heihjastanut meidän parisuhteeseen siinä määrin että avovaimo ei ole halukas lähentelyihin eikä seksiin. On tuossa jo miettinut toista työtä mutta vähissä on paikat. Mitä tässäkin tekis, seksiä tekis mieli mutta kun toinen ei halua edes ajatella mitään intiimiä kun töissä on mitä on. Sanoin että koveta nahkasi eläkä välitä mutta avovaimo on aina ollut herrkkä hipiäinen mulle kyllä kiukuttelee ja sanoo välilläö aika rumasti. Siis mikä avuksi, onko jollain vastaavia ongelmia ollut. Eikä tässä kumpikaan enää mitään nuoria olla, naiseni ikä 43v ja harmittais jos työn takia suhde menee pilalle.

11

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työssäkäytävä

      yhteys esimieheen loppuu sit jos ei niin itse ainakin vaihtaisin työpaikkaa kuin kuuntelisin limaäijiÄ joka pv,tottakai vaikuttaa jos työpaikalla ei mitään muuta kun vittuilua ja alapääjuttuja! yök

    • naisenlogiikkaa

      Veikkaisin ennemminkin, että naisellasi on uudessa työpaikassa nyt meneillään salasuhde. Saa tyydytyksensä sieltä ja on keksinyt tarinan ettei tarvitsisi kotona enää sekstailla, kun tarpeet ovat tulleet jo tyydytetyiksi.

      Miksi edes olet tuollaisen naisen kanssa, joka kiukuttelee ja sanoo rumasti?! Suosittelen naisen vaihtoa..

      • voisollanäin

        Naisena olen samaa mieltä sun kanssa. Ap:n puolisolla on tai on ollut jotain vipinää jonkun työpaikkansa miehen kanssa. Nuo "kiusaajat" on asiasta kuulleet. Voipi olla, että yrittäneet itsekkin päästä osingolle. Saatuaan pakit kiusaavat nyt naista. Voisko olla näin?


      • Roksi
        voisollanäin kirjoitti:

        Naisena olen samaa mieltä sun kanssa. Ap:n puolisolla on tai on ollut jotain vipinää jonkun työpaikkansa miehen kanssa. Nuo "kiusaajat" on asiasta kuulleet. Voipi olla, että yrittäneet itsekkin päästä osingolle. Saatuaan pakit kiusaavat nyt naista. Voisko olla näin?

        Jaa että oikein naisena olet tuota mieltä? Olet kuule itse miehenrutjake joka jostain syystä vihaa naisia. Suosittelen terapiaa.


    • Roksi

      Ovatko ne äijät vanhempia, naimisissa olevia tai eronneita / jätettyjä?
      Todennäköisesti äijät ovat puutteessa olevia miehiä, jouden seksuaalinen toiminta on pakon edessä siirtynyt sanallisen runkkaamisen tasolle. Siis kun on puutteessa ja seksuaalista energiaa on paljon, niin johonkinhan se täytyy purkaa!
      Se sitten puretaan suoltamalla suusta alapääjuttuja työkaverille joka pakoon ei pääse. Sillä kun pakonomaisesti suoltaa suusta tökeröjä seksijuttuja, niin onhan se edes jonkinmoista seksuaalista toimintaa, muutahan ei ole tarjolla.

      Sano vaimolle että puolustautuu! Tuollaiset miehet aistii sen kun nainen nolostuu / loukkaantuu, ja se kiihottaa seksinpuutteessa olevaa äijää vielä enemmän. Ja se taas laittaa äijän puhumaan vielä enemmän sillä kyse todellakin on runkkaamisesta sanojen väliytyksellä vaikka miehet eivät itse sitä tajua.

      Sano vaimolle että on pakko puolustautua, sillä jos ei puolustaudu, siitä syntyy vihantunnetta jopa itseä kohtaan. Sen sinäkin olet saanut kokea nahoissasi. Tilanne paranee, kun vaimosi puolustautuu.
      Se tapahtuu siten, että vaimo saa suunsa auki. Esim kun miehet yhdessä puhuu törkeyksiä, voi sanoa: No nyt on tämäkin nähty, äijien ryhmärunkkaus! Laukesitteko jo housuihin?
      Ja jos sanovat että on hinkattu haaroväli araksi, niin voi sanoa: Mistä arvasit? Sä et ole naisen haaroväliä nähnyt pitkään aikaan, kymmenen vuotta sitten helmikuun viides päivä, ilmankos pilisi on homeessa!

      Jotain tällaista voi heittää, siihen on täysi oikeus. Sillä kiusaajat haistaa veren ja puutteessa olevat eritoten. Arka kiusattu on se, joka vuotaa verta, eikä kiusaaminen lopu ellei puolustaudu.
      Kiusaajat nokkivat kiusatun henkihieveriin.
      Neuvo vaimoa myös siten, että ellei hän saa suutaan auki vaan pakenee esim vaihtamalla työpaikkaa, hän ei sisimmässään koskaan tule antamaan sitä itselleen anteeksi. Mutta jos hän puolustautuu, hän kiittää itseään kun on ottanut elämänsä omiin käsiin.

      Vielä: Ei pidä uskotella itselle että tällainen käytös jotenkin kuuluu miehenä olemiseen, miehekkyyteen, tai että se on miehen etuoikeus. Ei se ole, eikä sitä pidä sietää. Se on yksi kiusaamisen ja häirinnän muodoista.

    • KokenutSaman

      Jouduin itse aikanaan vastaavaan tilanteeseen. Aikansa tilanteen jatkuttua pysähdyin ja kerroin kaikkia silmiin katsoen vakavalla äänellä etten pidä tuon tyyppisestä keskustelusta ja koen sen epämielyttäväksi. Kaikki hieman mykistyivät ja tuli hiljainen hetki. Siiinä kohtaa hymyilin ja kerroin että pidän heitä mukavina työkavereina ja arvostan miten he vastaanottivat kommenttini, vaikken ole aiemmin saanut sitä sanottua.

      Höpinät loppui ja letkeä jutustelu (muista aihealueista) jatkui muutaman päivän varpaillaan olon jälkeen. Eli - kannattaa sanoa.

      • ei_kivaa

        Kuten totesin, vaimoni on herkkä hipiäinen, ei uskalla sanoa vastaan ja pelkää että tulee hankaluuksia. Ja kun pomo on vielä karski kielen käytöltään ja mies niin vaimo vaan puree hammasta yhteen.


    • Johanna3777

      Mun työpaikalla tehdään ruumiillisesti raskasta työtä ja ihmiset ovat senmukaisia, on suurimmaksi osaksi raavaita miehiä. Sitten on nuoria naisia muutama toimistossa.
      Jotkut miehet lähentelevät, lääppivät ja tietysti puhuvat ällötyksiä. Yhdellä on tapana nipistellä tyttöjä pepusta. Kyllästyin siihen ja kerran tarrasin kahdella kynnellä äijän takamukseen ja nipistin. Mies kiljaisi kovaa ja oli siihen haljeta että kuinka tällaista voi tapahtua kun eihän koskaan aikaisemmin tytöt ole reagoineet mitenkään vaan ovat olleet hiljaa.
      Äijä yritti pakoon mutta mä kovensin otetta ja nipistin.

      Myöhemmin mies tuli sanomaan että mun perseessä on nyrkinkokoinen mustelma ja että autossa on vähän vaikea istua. Mutta nipistely loppui siihen ja lääppiminen myös ainakin sen äijän osalta.
      Juttu on mielestäni niin että jos naiset ei sano tai tee mitään niin miehet luulee että sellainen käytös on okei. Kyllä suomiäijät hoksaa jos niille sanoo ja niitä opettaa, muuten ei.
      Sairaat raiskaajat ja muut ovat asia erikseen.

    • Vyttyx

      Itsellä on jopa äijät lerssiään edessäni heiluttanut miespuolisella alalla. Olin nuorin työntekijä ja heilutellut äijä 32v vanhempi. Miehistä tosi hauskaa katsoa, kun menin paniikkiin.

      Kerran sitten otin kännykällä salaa videon ja näytin esimiehelle. Äijälle potkut.


      ... pahensi minun asemaa töissä, kun kaikki miespuoliset työntekijät vihasi minua. Naiset eivät, mutta eivät uskaltaneet liiemmälti jutella, kun saivat paskaa niskaan miehiltä jos niin tekivät. Vaihdoin työpaikkaa lopulta.

      Tuo miesten typerä asenne voi tosiaankin pilata oman elämän. Suosittelen, että vaimosi lähtee kävelemään. Näytä hänelle vaikka tämä viestiketju. Katenssilta välttyy, jos lääkäri kirjoittaa paperit, ettei henkisesti enää pysty töissä olemaan ky. paikassa.

    • Eikö naisesi voisi sanoa ettei häntä seksi kiinnosta ja puhuu esimiehelle jos ei loppumaan ala heti!

    • panske

      Ei koske yksin naisia. Olen miehenä saanut saman laista seksi paskaa niskaani, aluksi suhtauduin huumorilla mutta kun käytiin jo vähän kiinni jopa pakaraan niin alkoi riittää. Ja nää häiritsijät osaltaan naimisissa, yhdestä ei ollut varmuutta, pitää miehen puute olla kova kun työ paikalla ahdistellaan. Jäi saunaillatkin väliin. Voi sanoa että puhe ja ehdotukset oli ajottain härskejä ja kun kyseessä keski ikäiset naiset niin hu huh. Vaimolle ei uskaltanut mainita mitään, ihmetteli kyllä välillä kun olin vaitonainen töiden jälkeen eikä aina seksi maittanut kotona. Toisekseen kun naiset huomaavat tulleensa torjutuksi vaikka naimisissa ovatkin niin alkaa vaan hullumpi yritys ja voivat vaikka suuttua kun ei kelpaa. Onneksi ne vuodet takana ei enää huolta moisesta paskasta. Miehiä syytetään työpaikoilla ahdistelusta pääsääntöisesti mutta naiset ovat yhtä pahoja, harvoin vain tuodaan esiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe