Ilkkala palaa valtuustoon !!!

ergrtty

Kuntaliitto on siis päättänyt että surkean hallintotavan kriittinen ääni kari ilkkala voi palata uuteen valtuustoon, vaikka Isosuo oli eri mieltä. Isotuho on erehtynyt monessa kohtaa ennenkin joten oikeus voitti jälleen kerran. Eläköön Kari ilkkala ja onnea.

35

546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KariTheKingPalaa

      Mistä löysit tuon ilouutisen?

    • RahaaKäräjiinn

      SCC-mies Ilkkala palaa ja käräjät edessä. Ei mitään merkitystä paitsi kokouspalkkiot jotka tulee meneen oikeudenkäyntikuluihin.

      • RahaaKäräjiinn

        SCC-mies Kieronkinen palaa helvetin tulessa ja velkomuskäräjät edessä. Ei mitään merkitystä paitsi hänelle nyt menetetyt kokouspalkkiot jotka nekin tulee meneen oikeudenkäyntikuluihin.


    • 807

      Pääseekö se jo vankilasta pois? Täällä on aiemmin ollut kirjoituksia että se on ollut Kylmäkosken vankilassa tuomiotaan suorittamassa.

      • 708

        Pääseekö se KokDem-Trollipasko jo vankilasta pois? Täällä on aiemmin ollut kirjoituksia että se on ollut Kylmäkosken vankilassa tuomiotaan suorittamassa.


    • HetkenHurmaaa

      Nyt ei muuta kuin uutta erottamista syystä mistä vaan pähkäileen. Esim jokainen virkamiehelle lähetetty kysely tulkittava kiusaamiseksi yms. ja kai Juhallakin on vielä jotain kortteja hihassaan.

    • karatakana

      Vanajanlinnan rantasaunalla sorvataan uutta syytettä kiusaamisesta

      • 246774

        Mitäs kiusaa ja riitelee.


    • 708

      Pääseekö se Perzuikki-Trollipasko jo vankilasta pois? Täällä on aiemmin ollut kirjoituksia että se on ollut Kylmäkosken vankilassa tuomiotaan suorittamassa.

    • naurettavaasakkia

      Ei kiusaa vaan puhuu Hämeenlinnan epäkohdista, sehän taas saa nämä kok dem päättäjät varpailleen. Onhan se nähty mihin nämä Hämeenlinnan kaupunginjohtajat ja kok dem päättäjät pystyvät, pystyvät saamaan talouden sekaisin. Voi helvetti että valitsivat tommosen helkkarin hissukan kaupunginjohtajan, sen jälkeenhän on alkanut tämä talouden alasmeno.

    • HyviäkinUutisia

      Erinomaisen hyvä uutinen!
      Parhaat kiitokset Karille ansiokkaasta työstä meidän kuntalaisten eteen tehdystä *henkistä moraalia ja selkärankaa* osoittavasta työstä jota olet osoittanut itseäsi säästämättä!

      Sait kuntavaaleissa ääneni ja olen iloinen että olet edustamassa niin omaani kuin muidenkin antamien valtuuksien voimalla jälleen talousahdingossaan kuihtuvaa kaupunkiamme ja jarruttelemassa KokDemujen hulluja ja hurmoksellisia höttöshankkeita!

      Voimaa Kari, olet ansainnut täyden luottamuksemme!
      Terv:
      Äänestäjäsi

    • KokDemKaatumassa

      Kaupunkiuutisten jutussa kaupungin tarkastaja sanoo että talous on kuralla ja seuraavat hankkeet täytyy toteuttaa perustuen faktoihin, ei pelkästään tunteella. Kuvassa näyttäisi että toisen kuuntelijat korvat hieman punoittaisivat? Kun pitäisi niitä uusia parkkitalojakin torille ja asemalle järjestellä kavereille rakennettavaksi. Ja eihän noi faktat noista edellisistä taloista tosiaan ihan kovin hyvät ole. Jaa Ilkkalanko faktoja se tarkoittaa? Ei jumankauta persujen faktoja, oli ne totta tai ei.

    • Doduus

      Jotkut eivät kestä kuulla totuutta Hml:n taloudellisesta tilanneesta ja muista järjettömistä päätöksistä > se on sitten kiusaamista

      • kiusallista

        Onko Kari kiusaamassa jo Miekkalinnassa poliisejakin SCC.n merkeissä vain joko totuus suhmuroinnista vihdoinkin löytyy.


      • UskomatontaTuubaa
        kiusallista kirjoitti:

        Onko Kari kiusaamassa jo Miekkalinnassa poliisejakin SCC.n merkeissä vain joko totuus suhmuroinnista vihdoinkin löytyy.

        Ituttaako?


    • eimerkitystä

      Palaa ja häiriköinti jatkuu ja siinä kaikki.

      • OhjatkaaNePuistoon

        Ei olisi eikä tulisi mitään häiriköintiä jos KokDem- hallintoidiootit ohjattaisiin kokouspäivinä vaikka Kirkkopuistoon siksi aikaa kun oikeat Kuntahallinnon viisaammat jäsenet tekisi nämä kuntaa ja kuntalaisia oikeasti edulliset päätökset!

        KokDemuista on pelkkää haittaa ja riesaa jatkuvasti, riitaisaa ja hankalaa joutosakkia !


    • TempputaloudenTulokset

      Tarkastuslautakunta kaatoi rekallisen jääkylmää realismia KOKDEM-hötteröpoliitikkojen ja umpisurkean kaupunginjohtajakaksikon niskaan. Verotus on vedetty todella kireäksi jo joka alueella. Hämeenlinnan taloudessa on tilintarkastaja Ainasojan mukaan keskimääräistä kuntaa enemmän vaikeuksia eli tilanne on siis todella vakava. Kaikki luvut menevät bäärään suuntaan: Asukasluku ja verotulot vähenevät ja rahaa dumpataan täysin tuottamattomiin hankkeisiin, korjausvelka kasvaa rajusti, kun lainarahaa ei enää voida osoittaa korjaushankkeisiin. Nyt on tullut ns. pää Raution ja Isosuon velkarahaa jakavaan käteen. Kiemunki pakeni raukkamaisesti talouskatastrofin ja häpeällisen SCC katastrofin alta naapurikuntaan.
      Huomasitte varmaan, että nyt ei näkynyt kaupungin katastrofitaloudesta kertovissa lehtijutuissa maireana hymyileviä ja tempputalouden menestystä hehkuttavia KOKDEMin poliitikkoja. Missä olivat Bimbo-Rautio ja Demuli Myllyniemen maireat kasvot?? Piilossa itkemässä ja häpeämässä valheitaan ja osaamattomuuttaan.

      • ehhehehehheeeee

        Kari Ilkkala pakeni SCC sotkujaan Miekkalinnaan ja tuleviin SCC käräjiin. Häpeällistä mutta niin ilon kautta huvittavaa.


    • ällöjenÄllöinpersu

      voi ällö, en kestä sitä äijää

      • fgvhdddvh

        Uskomatonta tuubaa


      • fgvhdddvh

        Väliäkö sun kestämisellä, voit mennä äitisi helmoihin itkemään maailman oikeudenmukaisuutta senkin pikkukriminaali ! :(


    • väinövainojoo

      Ilkkalahan on päättänyt kaupungin asioista yksinään,kaikki saavutukset hänen ansiotaan. Vai miten se meni,kok-dem hoitanut asiat tyylikkäästi ja voitokkaasti. Kaupunki elää ja voi hyvin, kiitos ,Ilkkalan ja persujen . Vai miten se meni? Persujen syy kaikki mutta kok-dem ei syyllinen mihinkään=päätösten tekijät

    • Karifani

      Olen aina sanonut, että Ilkkala palaa, vaikka joku fakki-idiootti hokee täällä jatkuvasti Ilkalan vankilassa joutumieseta ja muuta roskaa.

    • RiidatJatkuvat

      Kyllä KOKDEMIä vi....tuttaa kun Tapahtumapuisto ja kaikki kusi. Ja Ilkkala vaikkei osaa muuta kuin vastustaa oli silti oikeassa. Kiemunki onneksi lähti hel vettiin jankuttamasta mustaa valkoiseksi.

      • Heheeeeehh

        Riidat jatkuvat Karin toimesta mutta tulee SCC käräjien ja kovan tuomion tauko. SCC Kari on kusesssa.


      • Heheeeeehh

        Riidat jatkuvat KokDem-Paskotrollin toimesta niinkuin taas yllä näkyykin mutta onneksi hänelle tulee SCC käräjien ja kovan tuomion tauko.
        SCC:n on kusesssa.

        Varmuudella voin taata KokDem-Paskotrollille tulevan lähtö Nuivanlinnan piirimielisairaalan suljetulle SSC:osastolle jonka jälkeen, kun hänet on sinne lepositeissä saatettu ja lobotoitu, rauha ja hyvä tahto nostattaa Hämeenlinnan uuteen nousuun kunhan KokDem-Paskotrolli saa uuden mielentyyneyden ja liittyy Persuihin!

        Kiitos Nuivanlinna.... Kiitos lääketiede... Kiitos lobotomia !


    • lainoppinut

      Leo oli väärässä

    • Heheeeeehh

      Riidat jatkuvat Perzuikki-Paskotrollin toimesta niinkuin taas yllä näkyykin mutta onneksi hänelle tulee SCC käräjien ja kovan tuomion tauko.
      SCC:n on kusesssa.

      Varmuudella voin taata Perziikki-Paskotrollille tulevan lähtö Nuivanlinnan piirimielisairaalan suljetulle SSC:osastolle jonka jälkeen, kun hänet on sinne lepositeissä saatettu ja lobotoitu, rauha ja hyvä tahto nostattaa Hämeenlinnan uuteen nousuun kunhan Perziikki-Paskotrolli saa uuden mielentyyneyden ja liittyy Demareihi!

      Kiitos Nuivanlinna.... Kiitos lääketiede... Kiitos lobotomia !

      • AnneJaPäivi

        Taas onnistui KokDem-Paskotrolli kopioimaan ja plagioimaan valmista tekstiä,
        Taito sekin, joskin vähäpätöinen, mutta riittävä tietenkin KokDem-Paskolle !


    • OpenOpenOpen

      Odotan mielenkiinnolla Ilkkalan oikeudenkäyntiä. Toivottavasti kaikki on julkista. Konkurssiselvityksen perusteella voi olettaa, että mitä enemmän asiaa kaivetaan, sitä enemmän tulee esille sontaa ja sitä on viime kuukaudet tullut vain Ilkkalan vastapuolen niskaan. Mitä muuta vielä saadaankaan tietää. Yrittävätkö kaupungin hyvät veljet ja siskot saada oikeudenkäynnin aineistoa salaiseksi? Toivottavasti eivät siinä onnistu.

      • AnneJaPäivi

        Taas onnistui Perzuikki-Paskotrolli kopioimaan ja plagioimaan valmista tekstiä,
        Taito sekin, joskin vähäpätöinen, mutta riittävä tietenkin Perziikki-Paskolle !


    • VarmastiAvoimestiJuu

      Liikesalaisuuksien vuoksi en nyt sitten ....KLUNKS.... voi tätäkään sitten kommentoida.

    • bisnismieskö

      Liikesalaisuudet hah hah hah ja vielä kerran hah huijaukset ei ole liikesalaisuuksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe